canım hemen kötü şeyler düşünme lütfen sen bize göre tecrübelisin o yuzden sakin olmak zorundasın müzik dinlet bak benmki dövmeye başladı beni :)) :roflol: bende kilosuna taktım haftaya gitcem dr a ama korkuyorum ya kilou düşükse diye korkudan dr a da gidemiyorum ya senağlama
canım birde sen nasıl bir takvim istiyorsun benimkine benzer yapsak oluır mu acep
selam kızlar ya siteye giremiyorum girdiğimdede çok yavaş
sizdede varmı sorun yoksa benim internetmi yavaş anlamadım
ben perşembe günü gidicem kontrole bakalım ne kadar büyümüş kızım
çok merak ediyorum onu
hergittiğimde heyecanlanıyorum görüceğim için
inşallah herşey yolundadır
karamsarcım bebeğinin hareket etmesi için sende hareket et mesela oyna ve sonrada yatıp uzun bak nasıl hareket ediyor gör
kafana takma canım
bide yüksek seste çok hareket ediyolar
biz dün eşimle sinemaya gittik recep ivedik süper komikti orda gülmekten ve yüksek sesten benim kız coştu kıpır kıpırdı
filimin sonuna doğru baktım duracağı yok korktum bişey olacak diye ve eşime ben
çıkıyorum sen izlemeye devam et
dışarıda bekledim onu
sanırım biraz fazla etkilendi canım kızım bidaha gidermiyim bilmiyorum
SLM kızlar zaman geçiyo yavaş yavaş ve bizde kilolara taktık zayıfmı kilolumu diye ama hepinizinde iyi görünüyo bebişlerin kilosu maşallah. bence kiloyu hiç takmayın kilolu bebek o kadar da iyi değil 3 kilo normal olduğunu varsayarsak bu aralar hepsinin kilosu iyi son ay bayağı hızlı kilo alıyo bebekler herşeyin fazlası zarar Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin önemli olan o...
Ben de 24 hafta 5 gunluk hamileyim. 40 kilo ile basladim, su an 47.5 kiloyum. Kilosu hamileligin basindayken dusuk olan hamilelerin fazla kilo almasi hem normal hem de tavsiye ediliyor. Ayda 2 kg almak normal sayiliyor. Hele bir de benim gibi ilk 3 aylik donemde pek bulanti yasamadiysaniz :)
Bende de sizlerde oldugu gibi, bel ve sirt agrilari basladi. Is yaparken de cabuk yoruluyorum. Ayrica yemeklerden sonra patlayacak gibi hissediyorum. Ve cok su iciyorum. Su icmek faydali, tavsiye ediliyor. Ama ben suya doyamiyorum :) Tabi bu sayede de bacaklarda ayaklarda sisme oluyor. Gun icinde de, is yerinde de surekli ayaklarinizi, bacaklarinizi yuksek bir hizzaya kaldirip dinlendirmek gerekiyor. Bel ve sirt agrilari da ozellikle hamilelik oncesi pek spor yapmayan, direncsiz vucutlarda yasaniyor. Su an egzersiz yapabilirsiniz ama dikkatli olmali ve uygun, hafif egzersizleri secmelisiniz. Yuruyus en iyi egzersiz olacaktir. Size enerji verecek besinlerle beslenin. Sagliksiz hazir yiyeceklerden uzak durun. Cunku onlar bize ancak yag veya ciltte bozulma olarak geri donecektir. Bol sivi, bol sebze meyve yesillik, tabi ki sut, yogurt, peynir ve et (beyaz, kirmizi). Balik yiyemiyorsaniz da en azindan Omega 3 tablet almaya calisin. Bebeginizin zeka gelisimi icin de cok onemli. Bana doktorum da yazdi. Bilemiyorum baska kullanan arkadaslar var mi ama..
Haa bu arada biz de bir kiz bekliyoruz, isim olarak da dusunduklerim :
Sevval, Ceylin, Berra, Betul, Zeynep, Esra, Irem, Zehra. :uhm:
Selamlar.
handerya bende sık balık yiyemiyorum balık yağı içiyorum hergün.pulse omega 3....doktorum önerdi.hergün balık yiyemiyorum ama ilacı her gün içiyorum
handerya bende sık balık yiyemiyorum balık yağı içiyorum hergün.pulse omega 3....doktorum önerdi.hergün balık yiyemiyorum ama ilacı her gün içiyorum
slm kızlar benim kızımda 24+4 günlükken 710 gramdı doktor normal demişti ama şimdi merak ediyorum acaba 1 kiloyu geçtimi. Bide çok hareket etmiyo endişeleniyorum önceden göbeğime daha çok tekme atıyodu şimdi döndümü ne altta hissediyorum o da azıcık dahada 10 gün war kontrole gitmemize akşam babası gelsinde konuşsun bakalım bu akşam napıcak.Bide ben aralar yine çok uyumaya başladım sizdede oluyormu. bi sayfada hurmanın çok faydalı olduğunu okumuştum hem bebek için hem kolay doğum için bi an önce bende yemeye başlıcam inş kızımada yarar. güçlü güçlü tekmeler annesini bu aylarda çok hareketli olması gerekmiyomu bizimkini neden azaldı acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?