2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım birde sen nasıl bir takvim istiyorsun benimkine benzer yapsak oluır mu acep

İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ BİR ŞEY YOKTUR AMA BEN ANLAMIYORUM OKŞUYORUM KIMILDAMIYOR EŞİM İLGİLENİYOR YİNE AYNI İLK BEBEĞİM BU ŞEKİLDE DEĞİLDİ İLGİLENDİĞİNDE OYNARDI BU SEFER OLMUYOR ...senağlamaKİLOSUNA GELİNCE TAKİPEDİYORUM HERKESİN BEBEKLŞERİ MAŞALLAH ÇOK İİ BENDE YANİ NASIL OLUYOR Kİ DİYE ARKADAŞLARA SORUYORUM ACABA İİ BESLEYEMİYOR MUYUZ ANLAMADIM ASLINDA O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI SENDE KAFAYA FAZLA TAKMA YALNIZ BEN BU AY GECELERİDE YEMEK YEYİPTE YATIYORUM BELKİ FARKEDER SEN DE BİDENEŞeniz ...CANINI SIKMA HAFTAYA BAK GÖRÜCEKSİN NE KADAR BÜYÜMÜŞ VE KİLO ALMIŞ OLACAK.ZATEN KİLOSU AZ YADA DÜŞÜK OLSA DR.UYARIR AMA SEN İÇİM RAHAT DEĞİL DİYORSAN DR.SOR VE DAHA İİ OLMASINI İSTİYORUM KİLSUN DERSİN NE YEMEN GEREKTİĞİNİ KİLO ALMASI İÇİN NELER YAMALİSSİN ONLARI SOR HEM BÖYLECE İÇİN DAHA RAHAT OLUR BENDE SENDEN YARARLANIR BENDE YERİM ARTIK ONLARDAN...

Son düzenleme:
Sara Nur Canim Bir De Ne Tür Müzik Dinlediğin Oynuyor Merakettim Benim Ki Müzktede Pek Oynamiyorda ...

selam kızlar ya siteye giremiyorum girdiğimdede çok yavaş
sizdede varmı sorun yoksa benim internetmi yavaş anlamadım
ben perşembe günü gidicem kontrole bakalım ne kadar büyümüş kızım
çok merak ediyorum onu
hergittiğimde heyecanlanıyorum görüceğim için
inşallah herşey yolundadır
karamsarcım bebeğinin hareket etmesi için sende hareket et mesela oyna ve sonrada yatıp uzun bak nasıl hareket ediyor gör
kafana takma canım
bide yüksek seste çok hareket ediyolar
biz dün eşimle sinemaya gittik recep ivedik süper komikti orda gülmekten ve yüksek sesten benim kız coştu kıpır kıpırdı
filimin sonuna doğru baktım duracağı yok korktum bişey olacak diye ve eşime ben
çıkıyorum sen izlemeye devam et
dışarıda bekledim onu
sanırım biraz fazla etkilendi canım kızım bidaha gidermiyim bilmiyorum

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA................604gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

bebişlerinizin kilosu nasıl kızlar.....benim oğlum 23+1 iken 604gr dı.çok güzeldi.renkli ultrasonda babasına bile benzettiğim yerleri oldu.cd ye çektik

merhaba ayçacım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
kilosuda maşallah iyi
bakalım bende perşembe gidicem kızımı görmeye onu çok özledim :))

biliyorum yüksek seste kıpırdıyor 2 gün önceye kdar çok çok çok hareketliydi 2 gündür azaldı hareket ediyor ama öncekine göre az.inşalla bebeğin iyidir canım kilosuda iyi çıkar inşallah...

Son düzenleme:
ben salı günü gittim ve 25 hft.5 günlüktü kilosuda 922gr. çıktı iyi dedi dr.durumuda iyi dedi yalnız istiraht edicekmişim içeride kanama varmış...hiç başına gelen var mı arkadaşlar...

Ayçacim Maşallah Canim Bebeğin Kilosu çok Iyi Bebeğinde Sağlikli Olmasina çok Sevindim Inşallah Hep Böyle Gider...

SLM kızlar zaman geçiyo yavaş yavaş ve bizde kilolara taktık zayıfmı kilolumu diye ama hepinizinde iyi görünüyo bebişlerin kilosu maşallah. bence kiloyu hiç takmayın kilolu bebek o kadar da iyi değil 3 kilo normal olduğunu varsayarsak bu aralar hepsinin kilosu iyi son ay bayağı hızlı kilo alıyo bebekler herşeyin fazlası zarar Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin önemli olan o...

evet cnm ben de sana katılıyorum.iyi dileklerin için sağol.

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

canım bende balık yiyemeyenlerdenim doktorum pek ilaçlarlardan ve vitamin haplarından yana değil yiyemiyorsan zorlama diyor ama benim içim içimi yiyor bu seferde senin doktorun yazdığı hapın adı ne acaba?

handerya bende sık balık yiyemiyorum balık yağı içiyorum hergün.pulse omega 3....doktorum önerdi.hergün balık yiyemiyorum ama ilacı her gün içiyorum

handerya bende sık balık yiyemiyorum balık yağı içiyorum hergün.pulse omega 3....doktorum önerdi.hergün balık yiyemiyorum ama ilacı her gün içiyorum

tskler canım peki bu balıkyağı iştah açıyor diye biliyorum sende durumlar nasıl,benim iştah bu aralar gayet yerinde de :bbo:

slm kızlar benim kızımda 24+4 günlükken 710 gramdı doktor normal demişti ama şimdi merak ediyorum acaba 1 kiloyu geçtimi. Bide çok hareket etmiyo endişeleniyorum önceden göbeğime daha çok tekme atıyodu şimdi döndümü ne altta hissediyorum o da azıcık dahada 10 gün war kontrole gitmemize akşam babası gelsinde konuşsun bakalım bu akşam napıcak.Bide ben aralar yine çok uyumaya başladım sizdede oluyormu. bi sayfada hurmanın çok faydalı olduğunu okumuştum hem bebek için hem kolay doğum için bi an önce bende yemeye başlıcam inş kızımada yarar. güçlü güçlü tekmeler annesini bu aylarda çok hareketli olması gerekmiyomu bizimkini neden azaldı acaba yaaa

normalde bebeğim çok hareketlidir neredeyse hiç uyumuyor diyebilirim ama sonn 3 gündür hareketleri çok yavaşladı ne oldu bilmiyorum ama neyseki şimdi düzeldi, meraketme seninkide düğzelir...Şeniz

inşaallah düzelir bi anönce canım bide antibiyotik kullanıyorum idrar yolları için o yüzdende endişeleniyorum doktorumuda aramak istemiyorum arayıp hareket etmiyo filan dersem güler zaten rahat bi doktor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…