ayy bende 2 kilo almışım bu ay 59 olmuşum.ama eskiden kağan su içmiyordu hep beni emiyordu o su içmeye başlayınca kilo almışım.ama biliyordum çünkü çok abarttım.her gece tereyglı ballı ekmek ,kokareç künefe ,krep,gözleme yaptım tulumba tatlıları yaptım yaptım yedim.bir ara hamilemiyim acaba diye sormadım değil.çok tatlı çekiyor canım inanmazsınız dün bir borcam dolusu yedim.o kadar gözüm dönmüş yani....kızlar çekinmeyin ayı diyebilirsiniz :)
derya eskiden çalışıyordum bir patronum vardı 85 yaşındaydı.eskiden çok kiloluymuş.doktor zayıfla demiş.adam sadece hergece bir bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi koyup içip yatmış.sabah kalkınca da 1 limon yemiş.hergün yapıyormuş bunu.bir görsen benden bile çok yiyordu ama nerdeyse 40 kilo vermiş.sirke sütü azaltır diye ben yapmadım ama yazın kesin başlıcam çok saglıklı birşey bence.zaten böyle şeyler kesin fayda ediyor ama hergün yapmak önemli.ben de ilaçla geçiremediğim bazı hastalıklarımı bitkilerle tedavi ettiğim için inanıyorum yani fayda vereceğine.....
Selcancım yaaaaa ama ben kıskandım seniiiii...ya o dediklerinden ben bi parça tatlı yesem hemen ertesi sabah 200gr alıyorum..ne güzel bayılıyorum böyle metabolizmalara..
varya ben o dediğin sirkeli suyu 1 senedir yapıyorum hatta içine bal,tarçın da koyuyorum (tatlıisteğini kessin diye) ama malummm..
son bir haftadır beşibir yerde çay içiyorum bakalım o işe yarıyordu geçensene emziriyorum diye bırakmıştım halaaa emiyoruz ama napıyım yaaa koca çocuk oldu etkilemez heralde sonuçta bitkiçayı..
ve keşke emizrdikçe zayıflayabilsem teo bu aralar sat başı emiyor desem yeridir açıp iki çekiyor sonra oyuna devam falan..ama kilo olarak bende etkisi yok yok yokkkkkk!
ahh o elma sirkesini ben içemiyorum midemi ağrıtıyo ama selcan senin dediğinde ahmet marankinin tarifi yatmadan önce için ödem atıyo diyo
ewet derya ödem attırıyomuş bende seviyorum bitki çaylarını ama asıl mesele akşaları tutmak kendimizi ben de bu yememe iyi 100 kilo olmadım şimdiye kadar inanın bi ara gece midem kazınıp uyanıyodum ekmek çikolata ne varsa yiyip yatıyodm ee akaşm yediğim abur cubur hakgetire şimdide bazen oluyo ama azalttım ama ben çok iradeli değilim inş devam ederim bakalım
slm kızlar bende kilo aldım ya 56 olmuşum ama hala adet olmadım belkide ondandır annem gelse gidicem dr.a noluyo bana ya belki hormonaldir diyorum şimdilik
denizcim doğaçı sormuşsun doğaç hala aynı ilacı kullanıyo ve ilk günkü gibi iştahı doymak bilmiyo desem yeri bi grip oldu bide diş çıkarken zorlandı o zaman azaldı iştahı şimdi iyi devam ediyo maşallah dr. 2.5 ay kullanalım dedi zaten kocaman bi şişe şurup büyük oluşuda uzun kullanımdan herhalde günde 3 kez bide
başımın sol tarafı çatlamak üzere
bugün apartman günümüz vardı komşudaydık
zeynep sağolsun yine yine yeniden burnumdan getirdi
abartmıyorum 5 dakika bile oturamadım yerimde
huysuzluğuna alıştım artıkta şimdi bide en nefret ettiğim şeyi vurmayı öğrendi
sinerden çıldırıcam ya
çok cadı bişey oldu
komşunun 2 ay büyük oğlu var ona hep vurdu ve her seferinde ağladı çocuk
ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım
kafam allak bullak
3 çocuk oluyolar günde ikisi çok güzel oynuyolar ama zeynep sürekli onların elinden oyuncaklarını alıyo
vuruyo
kendi elindekini vermiyo
benimde onun yanında oturmamı istiyo
kimseyi gidip kendini sevdirmiyo
diğer çocuklarıda kendi isteğine göre yönetmek istiyo
mesela birinin elindeki oyuncağı almak istiyo hemen eline bir oyuncak alıp karşıdaki çocuğa veriyo ve onun elinden istediği oyuncağı alıyo
canı isteyince çocuğu elinden tutup zorla kaldırıyo ve onunla koşturmaca oynamak istiyo
kaldırana kadar ağlıyo
sonra çocuklara havhavcılık oynamak istediğini anlatıyo işaretlerle
falan filan hep kendi istediği olacak hanfendinin karşıdakine seçme hakkı tanımıyo
kanşısındakini kullanıyo buna ben ve eşimde dahiliz tabiiii
denizcim işin aslı az yemek falan diyosun bacımda
ben gerçekten hiç bişey yemiyorum yaaa
yinede zayıflayamıyorum
hayret ediyorum ya
yemediğim halde 62 yim bide yesem 100 olurum heralde
bu işlerden pek anlamam ama metobolizmamı acaba azmı çalıışo ???
bide yani hareketsiz bir insaanda değilim az uyurum sabah 7 de ayaktayım gece 12 de yatakta
offf yazıp durmayın şu kilolarınızı yaaaa..
zaten bi ben numuneliğim aranızda hepğiniz eski kilonuzdasınız aşağı yukarı.. o yüzden hiç bıdırdanmayın,kilo aldım diyince üzülmüyorum size kötükedihüso
ot,çer,çöp içiyorum bende..bakalım etkileri olcek mi?
az az sık sık olayı verdiriyor bence ama ben malesef çoğu zaman kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde yiyorum ama porsiyonlarım çok oluyor sanırım ve akşam yemeği sonrası tatlııııı...
Yok sevdacım bende şerbetli tatlı yemem..
haftada 2 kere falan puding tarzında sütlü tatlı yiyorum o yani benim tatlım..
bi de eşimden aşırdığım cipsler var gece gece dayanamayıp yediğim...
Zeyno niye öyle annesini üzüyo..
gerçi bizlerde de durumlar ara ara benzerlik gösteriyor..tek çocuk ve yanlız büyüyen çocuklarda bu tarz davranışlar çok normal bence..
teo da kalabalığı hiç sevmiyor,tanıdığı kişiler olursa ok ama değişik insanları görünce burnumdan getiriyor..huysuz,ağlak bişey oluyor!
arada yaşıtlarıyla bi araya getirmek lazım o yüzden küçük çocuklu kim varsa çevremde görüşesim var şu aralar bi nihali arayım geçen haftasonu bize gelcekti işim olunca iptal etmiştik bu hafta çağırayım hem de oğluşlar oynasın..
selam kızlar
aynı sorun bizdede var batuhanda yabancıyı kalabalığı hiç sevmiyo
hemen ağlıyo yada ordan uzaklaşmak istiyo
misafirliğe gidince yada biri bize gelince biz başka odada misafirler başka oda da takılıyoruz
belki gitmelerne yakın odaya girmek isterse ister
oda beni çok zorluyo
zorlada sokamıyorum hemen ağlıyo
nasıl alışacak bilmiyorum
sonuçta hep tek evde de tek değiliz
annemlere gidiyorum kayınvalidemlere gidiyoruz onlar geliyolar
ama onları görünce bile bazen aynı tepkiyi veriyo
anaaa kızlar gerçekten mi yaa.bu misafiri sevmeyen bebişlerin burçlarını öğrenebilir miyim?
kağan da resmen pencereden gelen geçeni eve çagırıyor.sitede meşhur oldu bizimki.herkes tanıyor.misafir gelse herkesi ayrı ayrı öpüp kokluyor.bizim de misafir giderken sorunumuz başlıyor.çok aglıyor.nasıl oyalıcagımızı şaşırıyoruz.
yaa ben niye seviyorum bu serbetli tatlıları.bende sevmek istemiyoruummmmmmmm.ama olmuyor.deryacım şimdilik benim kilom az gibi ama vücud sinyal vermeye başladı kilo alcam bak haberin olsun diyor.
günaydın kızlarr
ay ben dün akşam uyku hapı içmiş gibiydim çayımı bile içemedim 9 da uyumaya başladım ecenin 10 da uykusu gelmiş yattık birlikte gece 1 de uyandım ece ortamızda uyumuş herzamanki gibi onu beşiğine koydum eşimde kalkarım birazdan diye pijamalarını giymeden uzanmış yanımıza uyumuş onu uyandırdım tekrar yattık sabaha kadarda uyudk ama ece gece uyanıp illa yanımıza geliyo bu gece bide yastıpıyla battaniyesinide getirmiş sabah uyuyodu daha ben çıkarken
selcancım ecede kağan gibi çok canayakın teyze çocuk delisi hep bize birileri gelsin biz gidelim istiyo gittiğimz yerde durmuyo ama huysuzlanma ağlama huyu yok allahtan sadece oturmuyo geziyo karıştırıyo yaşıtı varsa kavgada ediyo oyuncaksa kavga konusu kaldırıyoruz ortadan ağlıyolar biraz sonra susuyolar normal böyle şeyler çok derdetmiyorum 3 yaşından sonra paylaşmayı öğreniyolarmış zaten şimi herşey onların bazen uykusunda bile bıyakk benimm diyo
kızlar işth konusunda en çok yiyeniniz seçmeyeniniz benmiyim yoksaaaasempatiksalakcinni ben ne olsa yerim bazen arkadaşlar kızıyo yemek seç birazda herşeyde yenmezki diye ama napiimmm şerbetli sütlü kakaolu tatlılar pastalar cipler kuruyemişler sevilmezmi yaniii dün akşam yine canım istiyo diye çıktık kadayıf aldık geldik eşimle azcık zayıfladın yaa hemen kapat arsayı diyo bana benim rejimim bu kadar işte
ama tabii bizim en büyük problemimiz gezmede uyku sorunu uyumuyo biri gelsin gidelim öğlen uykusu şaşıyo o yüzdne akşama doğru mızmızlanmaya başlıyo pazar günü gün varmış yine eceyi götürmek istemiyodum ama eşimde nöbetçi gün de lojmanda olcak bi ara gönderirim artık yurda sıkılırsa ve uyumazsa
günaydııın dünde doğaç uyumadı öğle uykusunu akşam babasının yanında saat 8de sızmış nasıl horul horul uyuyo anlatamam korktum çok erken kalkacak erken yattı diye ama her zamanki saatinde 8de kalktı şükür
misafir konusuna gelince doğaçta sorun etmiyo hele bi arkadaş olursa süper oluyo her çocuk gibi evi kurcalama oturduğu yerde oturamama bi türlü bunun gibi sorunlar oluyo ha bide en önemlisi ve beni sinir eden nokta beni çok sık boğaz ediyo sürekli anne anne diye sesleniyo bakmazam bağırıyo bakınca bişey demiyo yine anne anne diye sesleniyo onunla hep ilgilenmemi ilgiyi hiç kesmememi istiyo sürekli su ister mama ister veririm yemez numara yapar ilgileneyim diye komşular seni bizden kıskanıyo doğaç diyolar :)))
çok yorulmuş demekki böcük bende 8 e kadar oyalamaya çalışıyorum ama olmuyo 6 7 arası sızıyo bu seferde gece uyumak bilmiyo ama genelde cts pzr akşamları olduğu için bu ertesi gün geç kalkıcaz yada sabah geç uyandık duralım diye ses etmiyorum
annem yarın gidiyo ama sinir oldum tren yok taaa gece eskde olcak otobüsle git madem dedim eceyi bakıcıya bırakalım geçirelim ankaradan dedim ama bakıcınında yarın kalabalık yatılı misafiri varmış almaya çalışırım dedi ama daha bugün konuşmadım konuşmakda istemiyorum sinir oldum bu hafta bakıcıdan çok anneme amann uslu ece iki kişi bakıyoruz sen git diyomuş iki gün zaten ben dedim gelme sen diye bu sefer kızı arıyomuş ne zaman gelcen misafir gelcek diye annemde duyunca git hadi demiş yok durayım sonra giderim demiş ama göndermiş annem ne gönderiyon dedim yaa sen buraya dinlenmeye geldin ayrıca bizim hep yatılı misafirimiz gelecek sen kayınvalidemler vs her biri geldiğinde ona izinmi vercez ecenin düzeni bozuluyo ben sen evdesin diye hiç izin almadım hergün gittim işime sen kurul bi köşeye al eline işini bırak kadında işini yapsın dedim söylerim olmazsa ona dedim bi gün kaldı zaten b daha kimbilir ne zaman gelirim diyo halaaa bide alınıyo yaa senle ilgisi yok anne diyorum işini yapacak gelicek diyorum anlamıyo öyle işte pzt günü bakıcıya söylerim gerçi bize misafir gelsede gelmeni istiyorum düzeni bozuluyo sana alışık herşeyiyle sen ilgilen derim ayrıca onlar dinlenmeye geliyo çocuk bakmayamı yawww
hayırlı cumalar arkadaşlar biz iyice fena olduk anane dede delisi olduk,onlarla oturmak gezmek istiyo uyumak uyutmak istemiyo zaten kendiliginden sızıp uyuya kaldığını hiç görmedim uykuda geldiginde hepten çekilmiyo mızmızlık nolucak halim annemlerde pazar gidicez diyorlar :gitme:
misafir bizde çok seviyoruz ama gelen yok akannehir
akranlarından uzun zamandır görmediginden bilmiyorum ama kendinden küçük kuzenine oyuncaklarını veriyo onu doyurmaya uyutmaya filan çalıyo ama şimdilerde napar bilmiyorum
bide kilolardan bahsetmişsiniz 10 gram alsam seviniyorum bünyem baya zayıfladı en zayıfınız benim herhalde fazla kilolarınıza talibim uzun zamandır tartılmadım sinirlerim bozuluyo tartılınca ama hala aynıyım kıyafetlerimde dar gelen yok...bu kadar harekete daha vermeyeyim de ondan korkuyorum
serpilcim annen eceyle yalnız kalmak için gönderiyodur bence kadını hem bırak anannesiyle yalnız kalsın ece ne olucakki canım annenin dediği gibi bi daha ne zaman gelicek kimbilir doya doya baksın torununa sevsin ilgilensin eceye bakarken yorulmucakki
annelerimiz evde bakıcılara yada temizliğe gelen kadınlara alışkın değiller
rahatsız oluyolardır eminim bu durumlardan
mesela ablam çalışırken arada eve derin temizlik yapsın diye kadın getiridi annemede başında durmasını söylerdi
tabi annem boş dururmu kadından daha çok iş yaptım derdi
ablamda niye yapıyosun sen otur o işini yapsın derdi ama işte diyorum ya alışmışlar bizimkiler kendi işlerini yapmaya tuhaf geliyo onlara böyle şeyler
bu yüzden canım ben anneni anlayabiliyorum