2008 haziran anneleri sohbetinizi böldüğüm için kusura bakmayın...canımı çok sıkan bir konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum...kızım 9 aylık...sürekli sırtüstü yattığı için hem kafası düzleşti hemde kulakları açıldı...bunların yatma şekliyle ilgili olduğunu yeni öğrendim...bilseydim önceden tedbir alırdım...sizce bu saatten sonra değişir mi?en azından kulakların açıklığı düzelir mi?...
aranızda böyle bi durumla karşılaşan ve düzeltebilen oldu mu?...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
2008 haziran anneleri sohbetinizi böldüğüm için kusura bakmayın...canımı çok sıkan bir konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum...kızım 9 aylık...sürekli sırtüstü yattığı için hem kafası düzleşti hemde kulakları açıldı...bunların yatma şekliyle ilgili olduğunu yeni öğrendim...bilseydim önceden tedbir alırdım...sizce bu saatten sonra değişir mi?en azından kulakların açıklığı düzelir mi?...
aranızda böyle bi durumla karşılaşan ve düzeltebilen oldu mu?...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Düşkünler valla sevdacımmm..gerçi evi satcaklarmış onun için erken gidiyorlar bizim kayınbirader evlenebilir ya hani ona da ev alcaklar falan..teoya dayanamayıp gelirler sanırım çok duramazlar!daha sezon açılmadan antalyaya gidiyolar hee
ohhh ne keyif vallahi
sizinkiler keyfine bayabi düşkün derya
kağanda bir türlü yan yatmadı.arkasını yastıkla destekliyorduk ama 2 dk sonra sırtüstü yatarken buluyorduk.ama herhangibir şekil değişikliği olmadı çünkü viskon yatak kullandık.
bence yatakla ilgisi olabilir.........
deryacım senin tişörtü benim bir arkadaşımda soruyor.16 haftalık hamile.sadece siyah beyaz mı hazırlıyorsun...kırmızı mavi gri yeşil falan yapacak mısın? bir de fiyatı ne kadar?
kardeşim de hamile 7 haftalık bir de ona göstereyim.
selam anneler.
bır ricam var bebeklerınızın kac kelıme söyledıyını yazarmısız.
yanı anlaşılan kelımeleri.
Benım oğlum tüm günü konuşuyo bi şeyler.
Ama Anlaşılan kelıme sayısı cok azdı.
9-10 tane
Ben geckonuşuyo diye endişelenıyorum. Eşimde boşuna tedırgın olma konusacak diyo.
soyledıklerımı yapıyo. neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?