2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa yasemin nerdesin kuzuu arada bi gir de ses ver iyice merak ettik seni umarım herşey yolundadır..

ayynen kızlar yaa ben ilerde okuyup gülmek için not aldım bazı şeyleri çok komik söylüyo çünkü ve unutuyorum da kısa zamanda geçse üstünden şimdi yazdım yazdım sıkıldım bide 2 yaşlarına da geldiler normal geliyo söylüyo kelimeler ama ece her hafta yaşıtlarıyla buluşuyo yaa onlarla karşılaştırıyorum bi ilayda var eceyle aynı konuşan diğerlerinden hep daha düzgün konuşuyo herkesin anlııcağı şekilde söylüyo
bugün kızımın sınavı varmış akşama kızlar sabahtan beri ders çalışıyomuş kuzum yaaa canım benim

serpilcim ohhh sende gezmişsin ne güzel
keşke fırsatını bulup deryaylada buluşsaydınız ankarada

evet cok sevındım sasırdım muytlu oldum degısıklık oldu banada
sevdacım yaa keske gorusseymısızz yaa :))
ama bızım cıkmamız 6 yı buldu esımın ısten gelmesını bekledık cunku
sanada gelıcez . aklımızdasın annemle.
zeynep ın ayakkabılarını getırıcezzz :))))
havalar bıraz ılısında.
ya bnm bu yaz ıcın muhtesem planlarım var
patlamaya hazır bomba gıbıyım :)))
gezı planlarımı gerceklestırebılırsem bu yaz acayıp mutlu gecıcek bnm ıcın

kızlar yaa 2012 de tekrar cocuk sahıbı olmak ıstıyorum ben sızler nasıl dusunuyorsunuz aralarını
eşım hcı ama jhıc ıstemıyor
sureklıde dıle getırıryor
aral a hemen halıme kaldıgım ıcın yaşayamadık evlılıgımızı
balayımıza bıle gecen yaz gıttık bılıyorsunuz
ama ben cok araları olsun ıstemıyorum
aral o zaman 4 yasında olcak ıyı olmaz mı
Allahımın ıznıyle

oyyy oyyy şenlenmiş burası aman nazar değmesin serpilcim ne güzel gezmişsin yakışır valla benim yerimede gezseydin çok özledim ya ankarayı demek ece ders çalışıyomuş haa fıstıkım benim

denizcim eşin sonunda sana sürpriz yapmış sen çakmadan ohhh ne sevindim sonunda ya eşin nasıl şikayet ediyodu bütün sürprizleri önceden öğreniyo diye :)) aralada maşallah süper zeka gerçekten bence ilerde özel okullara gönderin siz onu böyle çocuklar için varmış diye duydum özel eğitim görüp daha da ilerliyolarmış

deryacım tedavisi yok malesef benim rahatsızlığımın keşke olsa ama malesef tek yolu düzenli doğum kontrol hapı kullanmak böyle düzenli olabiliyor onuda çok uzun süre kullanmanın malesef ne kadar zararlı olduğunuda bilmiyenimiz yok off off

serpilcim senin dediğin gibi eğer hamile değilsem adet söktürücü vercekmiş bakalım ondan sonra hangi doğum kontrol hapını yazacak (

aysegul kullan sende p haplardan bı sure en azından kullan
ya ınsan reglı olamayıncada sınır stres yapıyor bırıkıyor ıcerde ben oldukran sonra daha cok ferahlıyorum olmadan evvel bunalıyorum sıkılıyorum sıvılcelerım cıkıyor vs....

ya bu rada aralın seslı salyangozu vardı ya
ondan renklerıde ogrenmışş
mavii dıyor

aral kucaamda rahat yazamıyorummm
ya aysegul dogac kal kılo aldı
12 oldumu aral daha olamadı ya cok cok hareketlıı
11,500 dayız bız

aral kucaamda rahat yazamıyorummm
ya aysegul dogac kal kılo aldı
12 oldumu aral daha olamadı ya cok cok hareketlıı
11,500 dayız bız

tartmaya üşeniyorum bu ara ev soğuk sıkı giydiriyorum çıkarıp tartmak zor oluyor ama iştahı normal süper değil eskisi gibi bu ara yine huyu depreşti tiksinme huyu sıkıysan biraz büyük lokma ver ağzına hemen çıkarır minik lokmalarla doyuruyorum çok sıkıcı oluyo en azından reddetmiyo tabi her uzattığı yiyo ama bir saatte yiyo bi öğünü cinlerim tepeme geliyo çay kaşığı kadar lokması kızlar ya ne değişik bi huy anlamadım oğlumu primanın 5numara bezini aldım baktım onun kilosu 11den başlıyomuş rahat baya güzel 11.500 falandır denizcim tahminim keşke bu kiloda kalsa ne az ne çok bence tam ideal maşallah aralada yerim ben sarı civcümü ana oğulda pek tatlı olmuşsunuz

ya aral bı yerı fln dagıttıgı zaman babaannesının rtaklıdını yapıyorr
aaaa a aaa dıyor
sonrada allaaa dıyor
ve ardından amaaannnnn :)) dıyorr
ben öf bee dedıgımde ıse of beaaa dıyor :))

kızlar test sonuçlarımı komşum getirdi hamile değilim şükür diğer değerlerde çok iyi kansızlık falanda yokmuş laborant komşu biliyo dr.a gitmeme gerek kalmadı doğum kontrol hapına devam edicem sonunda zaten olurum adetimi içim rahatladı yaaaa

Gözün aydın ayşegülcüm üstünden büyük bi stres bulutu kalkmıştır sanırım..şimdi kullan bakalım hapları da rahatla!

denizcim ana-oğul çok güzel çıkmışsınız (perdeler de konuşuyo haniyerimseniben )
Aral ve ecrin seneye okula başlıycak derseniz inanırım zaten maşallah zeka gelişimleri süper!

Serpilcim gerçekten madem geldiniz ankaraya keşke görüşseydik,gerçi zamanın kısıtlıdır mutlaka ama uygun zamanda sadece benimiçin gel emi hayatım..

gözünaydın ayşegül inş bu haplardan sona olursun adet olamamak çok kötü bişiidir heralde ya
deryacım ben hem eceyle de tanışmanızı hemde daha uzun süre görüşebilmemizi istediğm için sana özel gelmeyi düşünüyorum hava ısınsın günler uzasında biraz eceyle geliş gidiş problem olmasın
şimdi 3 4 saat gezebildik eşimle onunlada yalnız kalmaya böyle boşboş dolaşmayı öyle özlemişiz ki burası çokı küçük bi yer ya iş arkadaşını ya öğrencini ya velini görüyosun bide ece faktörü var elele gezmeyi unutmuşuz valla ohh sarmaşdolaş seneler öncesine döndük bi kaç saatliğine çok hoşuma gitt itabi ordada tanıdık gördük malesef kaçış yok

selam guzel hatunlar.
ya aral burdakı smıleylere bayılıyor o yuzden o varken gelısmıs cevaptan yazıyorum sızlere yoksa yazdırmıyor
onları sevıyor cici ciii iyyyyyy dıyor
o ara yazıyorum kucagımda suan
kızlar aral bas parmagıyla super ısaretı yapıyorr babası ogretmiş
bırde kaslarını goster dedıgımızde kolundakı kasları gosterıyor

delikafadulden :içelim:a.s. kaydirigubbakcemile

yahu nerelerdesınızz .
ben aralla bılem yazıyorum mrk edıp sızı hadı gelın cok ısssızlaştı bu ellerr :))

bu arada leopar desenlı elbıse almıştım ya batıkten bı turlu eklıyememıştım resmını.
gecen gun cektım sonunda.. pek bellı olmuyor ama ıdare edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…