2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim ırmak kaç yaşında ne kadar var bizimkilerle aralarında büyük gibi duruyo saçlarına bayıldım yaa maşallah

Resimler çok güzelll ama içindeki bebişler daha da güzell..!
evet ırmak ne kadar büyümüş maşallah ona o da bizimkilerden bir ay küçüktü sanırsam ama maşallah büyük duruyor..
ne güzel gezmişler kuzenler öyle..
sende çok güzel çıkmışsın denizcim.. kız çocuk iyigitmiş kucağınıza ama 2 sene beklesin :))

deniz hepimiz çok güzelsiniz
ırmağında gerçekten maşallahı var bizimkilerden çok büyük duruyo acaba saçlarının gürlüğündenmi kaynaklanıyor
boyu falan normalde yüzü 3 yaşında bir çocuk görünümünde maşallah

şimdi face yi açtım yasemin online yazdım ama cevap yazmadı
acaba açan eşimi bilmiyorum

çok ıssız kaldı buralar çokkkkkkk
günde belki 10 kez açıp bakıyorum kimse bişey yazmışmı diye
kimse olmayınca benimde yazasım gelmiyo

bende yasemine msj attım ama cvp falan gelmedi.kızlar galiba yasemin zor durumda.yapabileceğimiz birşey de yok ki....
bu arada ben geçen eşime ne dedim biliyormusunuz?
dünya hali eğer başıma bir kaza bir hastalık falan gelirse kadınlar kulübüne gir kızlara haber ver dedim.olur ya insanın başına herşey gelebilir.yasemin kaç gündür yok nasıl merak ediyoruz değil mi?
işte anlat dedim selcan ın eşiyim de başına şu olaylar geldi falan filan.
allah hepimizi kazalardan belalardan korusun
denizcim çok güzel çıkmışsınız yegenin de çok tatlıymış maşallah.sen 2012 de anne olmayı planlıyorum dedin ya bende öyle planlıyordum ama adetim 2 gün gecikti.şüpheleniyorum.korktum valla dün uykularım kaçtı.

yasemin face de arkadaşlık istegimi kabul etmiş bende baktım yazdımı ki buraya diye yazmamış
bu arada biz yine felaket huysuzus bi saniye mızıldanmadan durmuyo uyuyana kadar, diştenmi yoksa canı sıkılıyo ondanmı bilmiyorum
ayşegülcüm geçmiş olsun
resimler çok tatlı denizcim elbisen çok yakışmış güle güle giy...aralla kuzenleri çok tatlılar Allah ayırmasın
serpilcim salı diş doktoruna götürecektin ece'yi yanılmıyorsam aynı sorun bizdede var dişlerimiz lekelenmeye başladı temizletmiyoda doktor ne dedi canım yazarsan sevinirim

günayddınnn kızlar
ya aklıma geldi yaseminin bende ev tlfu var bugün bi arıyım bakalım bende şimdi face de gördüm dün gece girdiğini
sabire salı günü hava çok soğuktu burda bide eşim çok hasta grip ve okuldada teftiş var evdede yoğun çalışıyo yanii salı sabahı dersi yok birlikte gidicektik ama kaldı bi salı götürcem inş
yaa ecede acayip huysuz deli ediyo beni bu gece babasıda yok bende çok iyi hissetmiyorum kendimi ecede sabah hapşurup duruyodu eşimdn bizede geçerse hiç şaşırmama özelikle ece gece daha yakın uyuyo babasına atlayıp atlayıp geliyo yaa bana bişey yaptırmıyo 5 dk otututrmuyoda babanla oyna biraz diyorum onada yanaşmıyo hem babacı hem onla oynamıyo hep gözünün önünde olsun ama eziyeti anneme yaparım diyo cadı yaa
ırmak küçükmüydü ben bilmiyorum arallada yanyana görünce yüzünde büyük çocuk ifadesi varyaa kızlar o yaştamı başlıyo yaa daha büyük olgun göstermeye oyyyyyyyyyyyy
maşallah ama çok güzel bi kız

aaa gerçekten ben yeni gördüm resimleri ırmak aytaç aral hepsi çok tatlı çıkmışlar tabi anneleride bu arada denizicim elbisen çok şık güle güle giy canım

yasemin benim resme mesaj yazmış dün saçımın rengini beğendiğini belrtmiş ama neden buraya yazmıyoki anlamadım

selam kızlar resımlerın devamınıda eklemey calısıcam bugun face ede kkoycam
ırmak araldan 35 gun kucuk .
bakmayın oykle gozuktugune
boy olarakta kılo olarakta ascık gerıde..
ama hıc gostermıyor
sacları omuzunu baya gecıyor fırcayla kıvırabılıyorsunuz hemen sekle gırıyor cok guzel bır kız hakktten
bnmde sut kızım yanı aralla sut kardesler
Allah ayırmasın onları cok sevıyorum

yasemını bende mrk edıyorum yazmıstır dıye bakıyorum ama yok.. umarım ıyıdır ecrınde o da..

canım çok sıkkın kızlar
apartmanda samimi olduğum herkes birer birer taşınıyor
bugünde kızımın arkadaşı furkan var ya bahsediyorum onlar taşındı
çok üzgünüm çok
gülserle gerçekten çok iyi dostluğumuz vardı ama inşallah bu dostluğumuzu sürdürücez
öffff içim o kadar doluki kızlar

deniz dün yazamadım canım elbisen çok şıkk
hem seni biraz kilolu göstermiş kilo almak istiyosun ya o bakımdan dedim :)

nereye tasınıyorlar .
neden herkes bır bır tasınıyor apartmandan anlamadım sevdacım..?
ozel bır nedenı fln varmı

ay burda kendımı cok begendım soylemesı ayıptır emme ogluşum bakmamış yahuuu :))

tabı sen yakından gormuştun bızdeyken elbısemı dımı arkadasım :))
bu yaz yıne goruselım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…