2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel çıkmışsınız canım gerçekten herkes çok tatlı

sevdacım üzüldüm cano komşularına sen çok seviyodun anlaşıyodun onlarla offf offf bende bu sene şansımı göreceğim mayısta belli olcak tayiciler kim gidecek kim kalacak yeni kimler gelecek apt. diye merak ediyorum en büyük isteğim doğaçın yaşıtı bi çocuğu olan birinin gelmesi yavrum çok sıkılıyo arkadaşı yok hiç benden başka ana oğul kanki olduk :))

deniz 10 dairelik apartmanda 4 kişi ev sahibiyiz biz
diğerleri hep kiracı geçenki arkadaşım eşinin işi nedeniyle taşınmıştı
gülserlerde tokiye yazılmışlardı orası çıktı
onun adına çok seviniyorum aslında çünki ev sahibi oldu artık
buradan gittiği içinde içim buruk işte
hamitlerdeki toki ye taşındılar çok uzak değil sık sık gidip gelmeyi düşünüyoruz kısmetse

tabı sen yakından gormuştun bızdeyken elbısemı dımı arkadasım :))
bu yaz yıne goruselım kaydirigubbakcemile5

evet canım görmüştüm ama üstünde görmek daha başka gerçekten çok hoş çok yakışmış bu arada ne kadar güzel eğlenmiş yumurcaklar ya bende özledim bursayı inş. bida gideriz canım çok eğlendik gerçekten bende beklerim unutma güzel balıkesirimizi gezdirelim hahahah sırnaşık şey

deniz 10 dairelik apartmanda 4 kişi ev sahibiyiz biz
diğerleri hep kiracı geçenki arkadaşım eşinin işi nedeniyle taşınmıştı
gülserlerde tokiye yazılmışlardı orası çıktı
onun adına çok seviniyorum aslında çünki ev sahibi oldu artık
buradan gittiği içinde içim buruk işte
hamitlerdeki toki ye taşındılar çok uzak değil sık sık gidip gelmeyi düşünüyoruz kısmetse

sevdacım geçen senede 1 ay arayla benimde çok iyi anlaştığım iki komşum taşındı
bende çok üzülmüştüm
bebeklerimiz hep birdi aynı zamanlarda hamile kalmıştık
1 yaşına kadar her gün birliktelerdi
çok güzel oynuyolardı
şimdi kimse yok batuhanın yaşıtı
oda sıkılıyo bende yaşıtı birileri arıyorum
alt katımada 6 yaşında bide 2 aylık bebeği olna birileri taşında
batuhan 6 yaşındaki çocukla çok güzel oynuyo iyi anlaştılar

ayy aysegul aynı dert bende de var.. kanki olduk hakkketten..
aralın derdı gucu bnm cunku onu en guzel sekılde oynatann turlu turlu oyunlar uyduran tek kışı bnm
gezdıren kışı bnm oyuncak salonlarına goturcen benım..
oyun evıne onunla beraber gırıp ıkı buklum orda onu oynatan koruyan bnm..
ve bu yuzden ne ışlımı gorebılıyorum ne baska bısey..
sımdıde mızmızlandıgını bıle bıle alt kata attımda yazıyorum nefes almak ıcın mecbur kaldım
ışlerım guclerım duruoo yarım yamalak yapıyorum
dun akşam eşıme sınır oldum ben bulasık yıkıyordum elımde.
ılgınelnd ıyorum arall gel oglumd ıyor
aralda tabıkı yanımdan ıcerı gıtmıyor .. oyle cocukle ılgılenılırmı allahaskına ya
oturucaksın yere o7yunlar uretıceksın
saklambac oynaa dedım
ay bı saklambac oynamaıs var aralla
aral ıkı kere yumdu ucuncude yıne bnm parmagımdan cekıstırmeye basladı
cunku ben şevkle yapıyorum.
heyecan fln katıyorum oyunaa
hoplayıp zıplıyoruz fln beraber adam ruh gıbı saklanıyor sora aral onu buluyor o da sessızzce gelıpebelıyor fln böle olurmu ya..
ay deşmeyın yaramı yaa

sevdacım geçen senede 1 ay arayla benimde çok iyi anlaştığım iki komşum taşındı
bende çok üzülmüştüm
bebeklerimiz hep birdi aynı zamanlarda hamile kalmıştık
1 yaşına kadar her gün birliktelerdi
çok güzel oynuyolardı
şimdi kimse yok batuhanın yaşıtı
oda sıkılıyo bende yaşıtı birileri arıyorum
alt katımada 6 yaşında bide 2 aylık bebeği olna birileri taşında
batuhan 6 yaşındaki çocukla çok güzel oynuyo iyi anlaştılar

ilahiii ayşegül yaaa :))) delii koptumm :))
ya valla gecen sefer senı gezdıremedık bu yaz yıne gel
emıne sevda sen ben cocuklarlaa hayvana bahcesıne gıderızz
bu yaz
ıNŞALLAHH arabamda olurrrrr...
o konuda da eşıme sınırlıyım armudun cöpu uzmun sapı derken araba bulamıyoruz. off offff

batuhanla bende yapışık ikiz gibiyiz
babasıda elinden geleni yapıyo oynamaya çalışıyo
biraz oynuyo batuhan sonra yine bana koşuyo
adamın yapmadığı şebeklik kalmıyo
ama bazende yorgun oluyo pek hevesle oynamıyo
zaten batuhanda ozamanlar hiç yanaşmıyo babasına

bende ıyıce sıkılduım bursadan
ıstanbula tasınamk ıstıyorum ve bılıyorum kı hıc bı zaman bu ıstegım gecmıcek...!
ben kendımı cok ıyı tanıyorum ..
alışamam demıştım alışamadım.. alışmakta ıstemiyorum
sanki sadece vakıt gecırıyorum burda..
bazen yuregıme soz gecırır gıbı oluyorum ama sonra tum sevdıklerımın orda olması bnm burda olmam
ve bazı baska baska seyler aklıma gelıyor delı oluyorum

deryaaaa nerdesınn kız gel muhabbetee :)) yuruyormusun yoksaaaaaa
ama hala 77,7 de bu tablooo
:arkadasının kafasına vurup poposunu çimdikleyip kaçan smileyyyy

ya bu arada ırmak cok guzel konuşuyorr.. agzı dolu laflaa yanı..
sayıları harflerı fln bılmıyor ama bıdır bıdır maşallahh
ırmak baba sana yatmı dedı kızım dıyorum
yat dedı dıyor
baardımı dıyorum baarrmıı dıyor :))))
babası aradı bu aldı telı bıseyler anlatıyor ama nefes almadan
arada bızden duyduklerını fln tekrarlıyor düştüü uff aaa gell bılmem
bıseyler zırvalıyor sonra yıne bızden bı ıkı kelıme duyuyor
ayal açtııı kak fln bıseyler soyluyor koptuk o gun yaaa

hoşgeldin asu .............kızlar bu benim kardeşim.şuan 6 haftalık hamile..
deniz çok eğlenmiş görünüyorsunuz.
bu arada ben yaseminle görüştüm iyilermiş.........

oooooooooo coşmuşsunuz bize arkadaşlarla yemeğe gittik geldik çok yürüdüm yoruldum vala daha ders çalışcam tlf bozulmuş heralde dün akşam annemi aradıpğımdada açıyo ses gelmiyo düzelir dedim ama bugün eşim bakıcı arıyo sırayla kimseyle konuşamadım msj attım artık bu akşam eşimde yok bakalım napıcam
yeni fotolarda süper ecede öyle sıkıldıki bide anane gitti diye depresyonda bakıcısını istemiyo sabah tlf elindeydi kayınvalidemi çaldımış tlf çalınca bana koşuyo anne ebe ayoo diye konuştu hep eness emir kuzenlerini soruyo yawrum Allahtan bakıcı gündüz parka götürüyo çocuklarla oynatıo ee her cts bende arkadaşlarıyla buluşturuyorum ecenin yaşıt konusunda sıkıntısı yok çok şükür ama çocuk gezmeye doymuyo bu akşam yanıma bi arkadaş bulursam makroya götürürüm dıtdıtdıtttııı diye oynayıp duruyo barni diyo çok özledi makroyu

ne zor değilmi insanın yakınlarından ve sevdiklerinden uzak olması bizim şu burda olmamız bile ne kadar yalnız olduğumuzu gösteriyor haksızmıyım kızlar işimiz gücümüz sevdiklerimiz yakınımızda olsa ne işimiz var burda fırsat bulamayızki

denizcim en çok istediğim bidaki buluşmada çocukların baya büyümesi ve bizi yormamaları çok yoruluyorum ben ya aynı bizdede durum eşim benim kadar uğraşmıyo hatta çoğunlukla benim üstüme salıyo git annene ver şunu git annene söyle falan hele bide o an işim varsa çok sinir oluyorum benim eşim eve gelir gelmez pcyi açar bende sofra kurarım eee doğal olarak doğaçta babayı özlüyo gün boyu ama eşim pas vermez meşhur bandırma sporunun skorlarını takip edecek illa abartmıyorum çok ciddiyim üstünü değiştirir oturur pc başına yemeğini yer devam eder haber okumaya bende o ara çay demlerim mutfağı toplarım doğaçla top oynarım bütün gün böyle pc başından kalkıncada eşim uzanır tv bakar yanına yatırır doğaçı ee tabi izlediği futbol olduğu için çocuk sıkılıp yine benim yanıma gelir eşimin en nefret ettiğim yönü veya huyu nasıl düşünürseniz kızlar futbol ve diğer spor dallarına olan tutkusu nefret ediyorum gerçekten bazen sırf bu yüzden teknolojidende nefret ediyorum ama benimde yalnızlığımı paylaştığım tek yer pc ve tv ama dozunda olduğunu düşünüyorum ayy nasıl dolmuşum yazdım buraya içimdekileri

hoşgeldin asuyan Allah sağsağlim kovauşmayı nasip etsin bebişinle
benimde bir süredir acayip eskişehire gidesim var araba bulduk gelin desler uça uça gidecem gerçi haftasonu tadı çıkamz 23 nisanda düşünüyoruz bizde şimdi çok sıkıldım ecede bana benzemiş ben çalışmasaydım patlardım heraşde şimdiye valla siz iyi dayanıyosunuz yine kızlar burdakilere kzsamda bazen iki nefes alıyorum çok iyi oluyo
eşim eceyi çok güzel oyalardı ama son günlerde benim dibimden ayrılmıyo çok bunaltıyo beni kızdırıyo eşim gel battaniyede fareyi salalyalım diyo gözleri dönüyo battaaa payeee diye toplayıp geliyo bana veriyo biz oynuyoruz eşim fikir babası oluyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…