inşaallah düzelir bi anönce canım bide antibiyotik kullanıyorum idrar yolları için o yüzdende endişeleniyorum doktorumuda aramak istemiyorum arayıp hareket etmiyo filan dersem güler zaten rahat bi doktor :sm_confused:
canım sakın endişelenme benimde başıma aynen senin gibi geldi ve hareketleride yavaşlayınca çok korkmuştum acaba zararı mı oluyor diye ama sopnra düzelmişti hareketleride hızlandı belki stres yapıyorsundurŞeniz.üzme kendini tamammmmmmmmma.s.
KIZLAR dün arkadaşım doğum yaptı bebeği gördükten sonra ay içim nasıl tuhaf oldu maşallah allahım yerim ben onu çok şekerler ya biran önce bende kendi bebeğimi elime almak istedim kıyamam minicik ve çok tatlı oluyolar
kızlar selam
27 haftalık oldu bebeğim sürekli bi uyku hali yorgunluk kafamı koydum yerde uyuyabilirim yani ama çalışıyorum haliyle zor oluyor sizde de var mı bu uyku hali ve yorgunluk
kızlar selam
27 haftalık oldu bebeğim sürekli bi uyku hali yorgunluk kafamı koydum yerde uyuyabilirim yani ama çalışıyorum haliyle zor oluyor sizde de var mı bu uyku hali ve yorgunluk
kızlar selam
Slm ben Allah nasip ederse 20.07.2008 de doğum yapacağım. Sİzlere bi şey sormak istiyorum.Nede olsa bizden tecrübelisiniz. Sizde yeşilimsi, sarımsı süt geliyor mu? Yani ben başka bi şey sanmıştım ama sütmüş. Dr. Normal dedi. Ama ben sizlerden falan duymadığım için meraklandım. Sİzlerde oluyo mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?