kızlar haftasonu bizde sahile indik ya
zeynep denize taş atsın diye deniz kenarına indik orda kayalıklar falan var ikisi kız ikisi erkek oturmuşlar kayaların üstüne bira içiyolardı biralarını içtiler kutularını denize attılar eşimi zor tuttum gidip konuşmak istedi eşimde çok sinirlidir benim kalkıp ters bişey söylerler bu sefer dellenecek benimki
neyse boşver deyip durdurdum
sonra kızın biri kalkıp sevgilisinin kucağını oturdu bir güzel sonra öpüşmeye başladılar
neden baktınız demeyin çünki bunları 2 metre ilerimizde yapıyolardı ve arkamızda piknik yapmaya gelmiş bi kaç ailede vardı
ama gençler hiç kimseye aldırış etmeden öpüşüp koklaşmaya devam ettiler
ayıp yaa hiç utanma kalmamış gençlerde biz ordayız başka piknik yapan insanlar var nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyolar anlamıorum
o kadar üzüldümki o kızların ailerine bilseler kızlarının uluota yerde bu tür şeyler yaptıklarını ne derlerdi acaba ?
gerçi bizim buralarda çok oluyo bu tür olaylar özelliklede yazın görmelisiniz yazin eşimle plaja gitmeye utanıyorum yaa çok iğrenç şeyler oluyo......
milletin içinde öpüşmeye koklaşmaya ne gerek var ya bunlar tamamen özenti işte gençlerimiz akıllarınca modernleşmeye çalışıyolar ama bilmiyolarki bizim toplumumuz böyle şeyleri kesinlikle kabul edemez
eskiden olsa takılmazdım böyle şeylere gençlik işte falan derdim ama anne olunca birde kız annesi olunca çok farklı oluyo
rabbim hepimizin evlatlarına akıl fikir versin inşallah