2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar haftasonu bizde sahile indik ya
zeynep denize taş atsın diye deniz kenarına indik orda kayalıklar falan var ikisi kız ikisi erkek oturmuşlar kayaların üstüne bira içiyolardı biralarını içtiler kutularını denize attılar eşimi zor tuttum gidip konuşmak istedi eşimde çok sinirlidir benim kalkıp ters bişey söylerler bu sefer dellenecek benimki
neyse boşver deyip durdurdum
sonra kızın biri kalkıp sevgilisinin kucağını oturdu bir güzel sonra öpüşmeye başladılar
neden baktınız demeyin çünki bunları 2 metre ilerimizde yapıyolardı ve arkamızda piknik yapmaya gelmiş bi kaç ailede vardı
ama gençler hiç kimseye aldırış etmeden öpüşüp koklaşmaya devam ettiler
ayıp yaa hiç utanma kalmamış gençlerde biz ordayız başka piknik yapan insanlar var nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyolar anlamıorum
o kadar üzüldümki o kızların ailerine bilseler kızlarının uluota yerde bu tür şeyler yaptıklarını ne derlerdi acaba ?

gerçi bizim buralarda çok oluyo bu tür olaylar özelliklede yazın görmelisiniz yazin eşimle plaja gitmeye utanıyorum yaa çok iğrenç şeyler oluyo......
milletin içinde öpüşmeye koklaşmaya ne gerek var ya bunlar tamamen özenti işte gençlerimiz akıllarınca modernleşmeye çalışıyolar ama bilmiyolarki bizim toplumumuz böyle şeyleri kesinlikle kabul edemez
eskiden olsa takılmazdım böyle şeylere gençlik işte falan derdim ama anne olunca birde kız annesi olunca çok farklı oluyo
rabbim hepimizin evlatlarına akıl fikir versin inşallah

sevdacım hakılsın ama herkes bizim gibi çocuk yetiştirmiyor işte...saldım çayıra mevlam kayıra.
bir çocugun eğitimi nerdeyse anne karnında başlıyor.
toplum ve aileler çocukları kitaba spora tiyatroya sosyal faaliyetlere yönlendirmediği için sigaraya içkiye cinselliğe kavgaya eğilim gösteriyorlar.
peygamberimiz çocuklarınıza kızmayın onlar sizin eseriniz demiş yani balık baştan kokuyor.
onlar da kocaman genç olmuşlar ama nasıl alıştılarsa öyle gidiyor işte...
ben olsaydım kesin ama kesin bişey söylerdim.özellikle çevreyi kirletenlere hiç tahammülüm yok daha önce çok insanla tartıştım zaten bu yüzden..

ee kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim.havalar güzeldi biz de pikniğe falan gittik.ve kağan beni tüm gün boyunca emmedi.hiç aramadı ama eve gelince hemen memeee diye bagırıyor.
yarın da sizinle tanıştırmıştım ya kardeşim geliyor.temizlik falan yapıyorum hepinizi öptüm

senin adına çok mutlu oldum ayşegül
insanın annesi gibi yok ne güzel uzun bir süre kalıcak yanında
sökülme varmı adetinde ?
inşallah önemli bi şey yoktur

malesef sevdacım azcık gelen damlalarda bitti

karşılaştığınız sahne gerçekten kötüymüş evet gençlik diyip geçicez ama bu sahneleri değil bence birbirini seven iki insan el ele yürür yada oturur yada yanağından küçük bi öpücük alır bunlar normal şeyler ama bahsettiğin şeyler gerçekten ahlaksızmış bence en kötüsü insanların gözünün önünde olması evlerinde yada görünmeyecek yerlerde yapsalar neyse dediğin gibi özenti millet anneler babalar demişsin bence bu kadar ayak üstü olması anne baba ilgisizliğinden oluyor aile terbiyesi yada korkusu olmayanlar yapıyor sen kendi adına korkma iletişimin kızınla güzelse iyi bir anneysen ki ben buna inanıyorum gözün arkada kalmaz ben buna inanıyorum evet benim bi oğlum var ama erkek diyede gururlanmam açıkcası böyle hareketler yapsa utanırım oğlumdan yerin dibine girerim

ben opusmelerınden cok denızı kırletmelerıne daha cok sınrlendım o genclerınn..
gerızekalılar yaaa
artıııııı opusceklersede baska kuytu bı yer bulsunlar yellozlar

yelloz lafına çok güldüm deniz alemsin vallaa :)
küçük bir öpücük olsa okey dicemde kız resmen oturdu çocuğun kucağına ateşli ateşli öpüştüler yaa hemde hiç kimseye aldırmadan
rezillerrrrr

selcan kardeşinin profilinde yozgat yazıyodu
ordamı oturuyo bide hamile inşallah yolculuğu rahat geçer yorulmaz
selam söyle bendende bize ceee deyip kaçtı uğrasın arada burayada

merhaba kızlar...
dün bi tanıdığımla karşılaştım
batuhandan bir ay büyük bi oğlu var adı mert
sohbet ediyoduk merti sordum nasıl diye
dişlerini kaybettik dedi
nasıl yani dedim ??
yataktan düşmüş ön iki dişi kökünden çıkmış
6-7 yaşlarında yani diş çıkma dönemlerinde yeniden çıkarmış ama
diş köklerinin ölebilme ihtimali varmış
yani bi daha ön dişleri çıkmayabilirmiş
6-7 yaşlarında çıkmazsa protez diş takıcaklarmış...
çok üzülüdm konuşamıyo zorlanıyo dişleri olmadığı için
ben de korktum batuhanın şimdi hep peşindeyim düşücek dişleri çıkıcak diye
panikliyorum yaa...
çok zor bi durum Allah yaşatmasın kimseye

a aaaaa
ay buyuk gecmıs olsun yaaa
canım bnm yaa o zamana kadar dışlerı olmayacak mı yanı

ay ben aralın pesını bır an olsun bırakmıyorum
kapıyı kılıtlemeyı unuttugumuz bır andaa fırlıyor dısarı evden kacıyor
kosarak merdıvenlerden ınıyor yada cıkıyor ama cok hızlı
gecen gunde balkona fırladıı tabure vardı hemen kostum poesınden tabureye cıkarken tuttum kolundan
annemın aklı gıttı gozumuzun onunde bunları yapıyorken asla ama aslaa bensız bır odada bırakmam onu
yalnız basına ztn asla oynamayan bır cocuk hep derdı zoru benle
Allah korusun yavrularımızı

normalde bnm balkonumda hıc ama hıc bırsey yoktur tabureyıde yemek yedırmıstım arala ordaonun ıcın koymustum hanı agızını acsın guzel yesın dıe orda oturttum yedırdım
sora ıcerı saklamayı unutmusum bır anlık bu tur seyler

slm kızlar nurancım çok kötü olmuş ya kuzucuk için evet çok yaramazlar ya zapdetmek zor

bugün gittim dr.a kızlar tesadüfki sabah adet oldum yoğun geliyo şimdilik dr.la konuştum ultrasonda baktı kist varmış yumurtamda kan verdim hormon için normal çıkmış şimdi dr. ilaç vericek sıkı durun ne için verecek tekrar hamile kalmam için çocuk yapmamız gerektiğini söyledi eğer 2.yi istiyorsanız dedi benim erken menapoza girme riskim varmış hastalığımdan dolayı yaşımda 30 olduğu için tam zamanı dedi yumurtlama ilaçları falan verecek biz erteleyelim derken böyle bi sorun çıktı öncede bahsetmiştim size benim bu rahatsızlığım yüzünden geleceğin şeker hastası adayıyım diye hepsi beni bulmadan 2.çocuğu halletmem gerekmiş eğer olmazsada zorlamıcam tek çocukta kalsın dayanamam ben uzun acılı tedavilere aşılama falan kendiliğinden doğaçta olduğu gibi ilaçla olursa olur başka yöntem istemiyorum içim acıdı bugün bi kızla tanıştım çocukları olmuyomuş benim rahatsızlığımı yaşıyo o da ama onun ekstra hormondada sorun var benim bi avantajım o eksikliğim yok hormonlarımda nasıl üzüldüm ya kaç senelik evlilermiş 2kere yumurtası oluşmuş dr. ilişkiye girin şu gün demiş o 2gündede yatılı misafirleri gelmiş hemde sabahlara kadar oturmuşlar yatmamışlar kaçırmışlar o günleride diyememişler gidin diyede misafirlere ben olsam açıkca söylerdim valla ne var bunda değilmi kolay değilki böyle anları yakalamak

arkadaşının çocuğuna çok üzüldüm nuran
bence 6- 7 yaşlarında çıkar yaa
ben diş doktorunun yanında çalıştım ve diş köklerinin ölmesi diye bişey duymadım
6-7 yaşlarında çıkar daimi diişleri

inanmıyorum ayşegül şimdi çocukmu yapıcaksınız ?
eğer ikirciyi mutlaka düşünüyosan ve ileride olmama riskide varsa bencede
mutlaka doktorunu dinlemelisin
inşallah ilaçla hemen olur uzun tedavilere gerek kalmaz
hakkında hayırlısı neyse o olsun inşalah arkadaşım

küçücük bir dalgınlık nelere yol açabiliyo
zeynepte sürekli benim yanımda dibimde desem daha iyi olur
yalnız 2 dakika bile durmluyo
ama bu bişey olmucak anlamına gelmiyo
mesela ben bılaşık yıkarken hemen sandalyeyi tezgahın önüne çekip üzerine çıkıyo
kaç kere düşme tehlikesi geçirdi
hemde yanında olduğum halde

zeynepte bu aralar zaten mutfak tezgahına takmış durumda
bulduğu ilk fırsatta sandalyeyi oraya çekip çıkıyo
geçenlerde videoya çekmiştim ekliyeyim face şimdide görün bi halini

ayşegül canım benim geçmiş olsun.bence tek çocugu asla düşünme.zaten dogaç da büyüdü.2.büyüyene kadar 3 yaşında olur.
biliyorum zorlanabilirsin ama doğaçı düşün bir kardeşi olsun
yoldaş olurlar....
eşin ne diyor canım onun fikri ne?

slm kızlar tahlil sonuçlarıma baktı dr. evet tahlilde yumurtalarımın düzenli çalışmadığını gösterdi dr. dediki hemen yumurtlama haplarına başlamayalım dedi madem şeker ilacıyla hamile kaldın daha önce dedi ona başla tekrar korunmayı bırak dedi başlıyorum artık ilaca eğer uzun süre hamile kalmazsam yumurtlama hapı klomene başlıyacak bakalım ne zaman hamile kalıcam hiç hazır değili ama napıyım ya offf offf dr.a dedim zamanla ilgili sorunum yok dr. bey ne kadar yavaş tedavi olursam daha iyi dedim çocuğum çok küçük dedim bakalım hayırlısı belki içinizde en önce ben hamile kalırım bellimi olur kızlar belkide aynı zamanlara tekrar denk geliriz :))

bu arada dün yazdım yazım gitmedi doğaç çok huysuz aşırı 1.5saat çığlıklarla ağlıyo hem gece hem gündüz iştah sıfır ama başka hiç bir şikayet yok ne ishal ne kabız ne kusuyo ne öksürüyo nede ateşi var bi hastalığın belirtisi hiç yok anlıcanız üst komşu midede yada bağırsağında parazit olabilir demiş eşime kendisi laborant ikizleri var onlarda aynı şikayetle test yapmışlar çıkmış bi ilacı varmış tak geçiriyormuş paraziti neyse bugün götürdüm dr.a hastaneye özele götürünce test yapamıyo dr. ondan hastaneye götürdüm bide hastanedeki dr. kıdemli yüzbaşı ona gösterdim kanla idrar tahlili yapıldı sonuçla birlikte bakıcak yarın dişten bu kadar ağlamaz dedi dr. boğazlarıda temiz dedi ishal yada kabızda değilse kakaya bakmayada gerek yok dedi kaç aylık dedi 21 dedim normal sayılır huysuzluğu inadı dedi 2yaş sendromundan dolayı ama bu naz yada kapris değil ciddi çığlıklarla susmadan ağlıyor ağlarken acıyoooo acıyyoooo diyo yavrum ağlaması bitincede bi uslu oluyo saknleşiyo tabi ben o ara zorla ağrı kesici veriyorum etki gösterince rahatlıyo geliyo sarılıyo bize öpüyo hatta mamasınıda yemeye başlıyo azda olsa derdi var belli ama ne bilemedik

sağol selcancım tek çocuk düşünmüyorum zaten canım bende tek çocuğum ve bu durumdan hiç memnun değilim düşünsene doğaçın asla teyzesi yada dayısı olmuyacak bi halası var ya oğlumun kuzen namına akranları olmuyacak doğru dürüst yada benim bi derdim olsa paylaşacağım bi kardeşim olmayacak hayatım boyunca kendim için değil doğaç için yapıcam 2.yi kendime kalsa asla düşünmüyorum çok zor çünkü çocuk büyütmek allahım olmayanlara versin yarabbim yokluğuda zor eşime gelince kararı bana bırakıyor ama aslında biraz zaman geçsin istiyoduk doğaç çok hasta olan çok nazlı bi çocuk zor büyüyo 2.de öyle olursa naparız diye korkuyoruz ama bu durumdan dolayı eşimde madem öyle ertelemeyelim diyor allahtan annem var yanımda destek olabilecek başkada kimsem yok medet bekleyecek

kızlar selammmmm
aman bu veletler ne azgın oldular yaaaa
ayy ayyy uzun uzun anlatmaya ne gerek varr aynı seyler aynı yaramazlıklar hinlikler :)))
onlar bızım herseyımız nefesımız.....
aysegull canım gecmıs olsun
selcanın soyledıklerıne aynen katılıyorumm kardessız olmasın dogac..
bende muhakkak dusunuyorum Allahımızın ıznıyle...
ıcımden de kız gecıyor ne yalan soylıyım.
RAbbım gonlkume gore versın umarım kı.. ama ben 2 sene sonra dusunuyorum .
esıme kalsa ıstemıyor 3-4 yıl
ama o kadar arayı acamam yaş oldu 30
aneaaammmmmmmmmm (

ne yakışıklı olmuş öyle.
duruşa bak nede güzel poz vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…