sevdacım doğaç önce konuşamıyodu ama yinede çok gayret ediyodu hiç susmuyodu bende biraz üstüne düşüp yardım ettim ağzından çıkan kelimeleri düzeltip tekrarlayıp oda öğrendi birden başladı dediğim gibi daha çok yeni oldu
nurancım batuhanada maşallah yani
yaşına göre kilosu gerçekten baya fazla sende zayıfsın ama babasımı iri acaba ırsi olabilirmi
zeynep 18,500 kiloyu ancak 5-6 yaşlarında görür sanırım
aral bugün daha iyidir inşallah
illa doktora gidip onların yüzünü görecekler yani yoksa iyileşemiyolar
bizde hastalanınca dr götürmüyeyim evde tedavi edeyim diyorum yok geçmiyo dr gidiyoruz geliyıruz hopp zeynep iyileşiyo artık oranın havasımıdır iyileştiren yoksa bizim evde yaptığımız tedaviler ancak o zamanmı etkisini gösteriyo anlamış değilim
bugünde apartman günümüz var canım hiç gitmek istemiyo
bir arkadaşın haricinde diğerleri hep yaşlılar kaldı
zaten bu olan arkadaşımında taşınma ihtimali var
napıcam ben teyzelerle
günaydınnn kızlar
bu sabah 5 te kalktım çok enerjiğim inş akşama kadar böyle gider ; ece hanım saat 9 buçukta bizi yatağa 10 gibi uymuşuz ailecek sözde lostu indirmişti eşim onu izliicektik
ama iyi dinlenmişiz ece bile 7 buçukta dikildi çıktık dışarda karşıladık bakıcımızı zor girdi eve sabah da bayaa soğuktu
doğaça bendende kocaman maşallah büyüdülüer artık birden neler öğrenip bizi şaşırtıyolar
ecenin boyunu ölçmüyorum 1 aydan fazla olmuş sabah baktımda ama 85 filandır oda sevda kilosu az ama 11300 geldi drda pzt ben hiç takılmıyorum artık yaa kilosun filan sağlıklı olduğu sürece problem yok ecede sağolsun genelde üzmüyo beni yemek konsunda sabah çıkarken tatlı ısmarladı bana gündüz yerse yemeklerini tatlı götürcem kızıma ; babasından şeker bakıcısından ekmek bendende tatlı istiyo cadı
sorma ya sevda çok tatlıcı annemle bende öyleyiz hiç bişey yoksa helva reçel yerim ecede buzdolabına bakıyo bişey yoksa helvayı alıp geliyo
kafadengi birisi olamyınca ne sıkıcı oluyo günlerr inş taşnmaz diğer arkadaşın olmadı yaz geliyo artık zeynepte büyüdü zor olmaz belki çıkar gidersin ablana annene senin öyle bi şansın var gezersin kızınla yaa ne güzel
annemler çok yakın değillir serpil ama yinede sizinkiler gibi şehir dışında değiller
ilk önce otobüse inice metroya inince tekrar otobüse binip gidiyorum anneme
3 vesait değiştiriyorum
yazın gitmek daha kolay olur dediğin gibi büyüdüler
bide yazlık kıyafetlerle dışarı çıkmak daha kolay oluyo
şimdi montu botu derken kucağa almak bile zor oluyo
eşyalarda kılın olunca bi çanta yapıyorum anneme giderken taşımakta bile zorlanıyorum
yazın bi tişört bi şort haydeeeee :)))
annemler çok yakın değillir serpil ama yinede sizinkiler gibi şehir dışında değiller
ilk önce otobüse inice metroya inince tekrar otobüse binip gidiyorum anneme
3 vesait değiştiriyorum
yazın gitmek daha kolay olur dediğin gibi büyüdüler
bide yazlık kıyafetlerle dışarı çıkmak daha kolay oluyo
şimdi montu botu derken kucağa almak bile zor oluyo
eşyalarda kılın olunca bi çanta yapıyorum anneme giderken taşımakta bile zorlanıyorum
yazın bi tişört bi şort haydeeeee :)))
ayy geçen yaz ne zor gelmişti banada
anneme seninki gibi iki üç vesaitle gidiliyo daha doğrusu kayınvalidmeler şehir dışında oturduğu için heryere öyle gidiliyo ee tatil az heryere gidicem çıkıoyudm eceyle ama otobüsü sevmiyo dışarı bak şu var bu var ne zor oluyodu ama sanki artık daha kolay olcak gibi en azından konuşarak oyalayabiliyoruz çoğu zaman
kızlar demek ki gerçekten bu kilo alma olayı bünye işi.
teo az yiyormuş yine de kilosu çok iyi.batuhan hem yiyor hem kilosu iyi.aranızda en çok yiyen kagan galiba ama kilo almıyor.sadece boyu uzuyor o da çok değil.
yemiyor diye kafaya takmayın gerçekten kağan çok yiyor ama o da kilo almıyor..
derya kagan 4750 dogdu.normal doğurdum.hem de 10 dk.da.doğması kolaydı ama suni sancı çok zordu.normal sancıdan 3 kat daha şiddetli olurmuş ve ben 19 saat çektim.
tabi kağanı kucagıma alınca geçti hepsi.
serpil senin kız alem valla.bi de sipariş mi veriyor...
kızlar yasemin bir süre giremeyecek heralde..ama bize kırılmamış başka birşey var.merak edenlere özelden yazabilirim...
nurancım facebokdan resimlerinize baktım.allahım esirgesin çok tatlı oğlun var.maşallah.
aslında çok yemiyormuş gerçi miktarını bilmiyoruz ama. demek ki boylu boslu olacak.sen yine dediğin gibi yaparsın biraz da bisküvi şeker falan veriyosan onları azaltırsın.
bu arada ben de pasaklı grubundanım.ama eşime geçen küsünce aklı başına geldi.artık o bakıyor ben de heryeri parlatıyorum.
kağan a su haricindekileri dökmemeyi öğrettim.o yönden rahatladım ama bu seferde parkelere dadandı.o uyuyunca siliyorum bende.camları falan baya oldu silmeyeli.
benim eşimde iş yok.geliyor oturuyor bilgisayarın başına..ben hem iş yapıyom hem kaganla ugraşıyom tam işin ortasında bir de memeee diye bir ses geliyorr bırakıyom işi falan.kağan bey meme keyfi yapıyor.
gelecek günleri düşünüp kendimi avutuyorum.büyüyünce rahatlıyacam diyorum.bakalım nasıl olacak..
Kızlar sabah sabah yine kaynatmışsınız..
bende tam teoyu uyttum bi kaç bşey yazıyım demiştim ama şimdi bi telefon daha yatılı misafir hem de 2-3 saat sonraya..hani şu esk deki arkadaşım polatlı yakınlarındalarmış o kadar gelmişken haftasonunu ankarada geçirelim demişler ,süperrr dimiii..yine yorulcam bugün anlaşılan ama olsun arkadaşıma değer!
ben kaçtımmmm..
sevdacım kağanın 91 cm boyu var.14.5 kilo. böyle söyleyince kilolu gibi oluyor ama değil çünkü zaten iri dogmuştu.
bir bebeğin 1 yaşında ortalama doğum kilosunun 3 katı ,2 yaşında 4 katı olması gerekiyormuş.
derya valla sana da helal olsun.bir sürü misafir agırlıyosun.yemek temizlik misafir teoman hepsi bir arada.maşalah diyorum.....
Saolun kızlar bu arada internetime de girerim unutmam siziiii:))) herkes yattı ben bi bakıyım dedim aslında çok yorgunum ve sabah erken kalkcam kahvaltı falan..en iyisi yatıyım!
hepinizi öptümmmmm..