2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar annem geldiiii sabah terminalden aldık doğaç annane diye geziyo arkasında görseniz annem braz olsun yemek yedirdi başardı oyunlarla nasıl kıkırdaşıyolar gülüşüyolar bi görseniz oh beee rahatladım artık

ama gel gelelim adetim damla damla oldu 3gündür 2yada 3damla geldi dr. gidicem menapozdan çok korkuyorum ya umarım yoktur bişey off offf

canım doktorumuz bize yemek araları 3,5 - 4 saat olsun demişti ona göre ayarlamaya çalışıyorum
ortalama saatleri yazdım canım bazen uyku saatleri değişiyo ona görede yemek saatleri değişiyo ama akşam 10 dan sonra bişey yedirmemeye çalışıyorum 12 yi buluyo yatması

nurancım batuhanada maşallah yani
yaşına göre kilosu gerçekten baya fazla sende zayıfsın ama babasımı iri acaba ırsi olabilirmi
zeynep 18,500 kiloyu ancak 5-6 yaşlarında görür sanırım
evet canım babası iri ona çekmiş zaten vücut biçimleri bile aynı diyebilirim
ama iştahı bana çekmiş eşim yemeği çok sevmez abur cubur olsun gece bile kalkar yer
ama ben yemeksiz asla yapamam kısmasam bende kesin fazla kilolu olurdum

sağol canım Allah hepimizinkini bağışlasın
canım batuhanın porsiyonu ortalama çukur tabak kadar veriyorum
bazen dahasını istiyo bitti diyince tabağa bakıp mama diyo alıyo kaşığı elimden tabakta kalan parçaları almaya çalışıyo
bana kalsa tatlı çok az vericem ama babası yiyince batuhanda koşuyo peşine
batuhan zayıf doğdu 2,890 gr 48 cm ilk ay 1,400 gr almıştı 6 ay boyuncada her ay en az 1,200 gr aldı sadece emzirdim sütüm baya yaradı demekki

gözünaydın ayşegülcüm annene kavuştun :)))
canım canını sıkma menapoz değildir umarım

yine herkes kayboldu
hava güzel tabi geziyonuz demi :)
zeynep uyuyo uyansın bizde sahile inicez dışarısı çok güzel güneş pırıl pırıl parlıyo

evet canım :))
dün kayınvalidemlerdeydik özgürlük parkına gittik
batuhanı eve zor getirdik kumlarla oynuyo kule yapıyo
bi çocuğun elinde araba gördü bağırıyo duuvvv duvv diye
sağolsun kayınvalidem hemen koştu oyuncakçıdan araba aldı geldi
hep yanımda taşırım arabasını parka gidince çanta taşımadım arabada evde kaldı haliyle
ama çok eğlendi babasıda geldi sonra çığlık çığlığa nasıl oynuyolar
havalar ısındı ya çok iyi oldu evden kurtulucaz artık

Son düzenleme:
günayyyydınnnn
ayşegül gözünaydın canım inş dr dan da hayırlı haberler alırsın
burdada hava çok güzeldi cts toplantımız vardı orda balkona çıktı tavuk köpek seyretti gülceyle kavga ederlerdi hep ama uyudu çok şükür ikiside bizde rahatça çayımızı içtik sohbet ettik
dünde büyük temizlik vardı miss gibi oldu heryer içim açıldı vaşşa ben çıkamadım ama ece babasıyla çıktı bi kaç kez gezdi uyumadı 4 buçuğa kadar da merakından gümgüm diye diye atladı durdu heryerden evde beşiğini boşalttım deli oldu bi yatağında zıpladı bi beşşiğinde beşiğinin içine top almak istiyorum bende şimdi netten baktım biraz ama bulamadım derya sen nerden kaça almıştın canım ya kaç tane aldın nasıl aratmak lazım bulamıyorum ben

ayşegül gözün aydın canım
annende geldi yapmak istediğin herşeyi yaparsın artık :)

bizimde cmrts pazarımız çok güzel geçtik
dışarıdaydık hep gezdik durduk özlemişim vallahi açık havada gezmeyi
kendime geldim
zeynepte çok mutlu oldu
eşim resim eklemiş face bende onunkinden paylaştım görebilirsiniz
bikaç videoda var onları zeynep uyuyunca eklicem

güaydııın kızlar ohhh herkes kendini atmış dışarlara ne güzel gezin bakalım dün gece doğaçın yine ağlama krizi tuttu eşimde hastaydı yazık adam nasıl titriyodu tek çare doğaçı sallamakta bulduk sallayınca battaniyede düğmesine dokunulmuş gibi bi susuyor sakinleşiyor görmelisiniz eee bebek değil artık kolumuz kopuyo sallamaktan ayağıma aldım sallamak için yok yine ağlıyo durmuyo ağlasanda zırlasanda dedim artık azcık şiddetli salladım uyudu neyse sabaha karşı yine ağladı ama çok değil bi baktım allahtan salonda uyumuş yerde tek salon parke üstündede tulumu vardı şükür üşütmez inş. yorucu bi gündü anlıcanız annem nerden geldiğii şaşırdı ilk günde

kızlarr aklıma gelmişken eyüp sabri tuncerin sitesinden 5 tl ve üzeri alışveriş yaptığınız da vücut spreyi losyonu ve elve vücut kremi hediye geliyo 25 i son gün ben geçen hafta aldım cuma gelmiş iş yerine çok güzel kokusu çok çeşit kalmamış ama siz seçiyosunuz kokuyu hep meyve ççek kokuları dayanamadım bugün yine aldım ik kolonya 25 tllik alışveriş yaptım toplamda 2 hediye setip bi kremim 2 de kolonyom olduu
şimdi eve gidicem bakıcının bankada işleri varmış eceyi devralıcam uyur uyanırsa erken dışarı çıkarız biraz kızımla hava yine çok güzel

huhhuuuuu kızlar nerdesiniz yaa ewe geldim yemek yedim eceyi uyuttum salonun şeklini değiştirdim bi sürü iş yaptım kimsecikler uğramamış
herkeslerrr geziyomu yaniiiiiiii

Kızlar ben geldimmmm...

az önce senoşumu uğurladım (teoş çok üzüldü,arkadaşı gitti diye:))
teo yu da yatırdım size bakıyım yürümeye gitcem..ama kimseler yok harbiden herkes sallıyor topiğimizi bakıyorum denizzzz,yaseminnnnn,esraaaaa nerdesiniz kızlar?

Bizim haftasonu da süperdi dün nihaller,aslılar,ablamlar ,senoş vs..kalabalıkça bi grup harikalar diyarına gittik çoluk çocuk çok eğlendiler hava da süperdi bize de onlarada çok iyi geldi ardından da bize geldik mantı ve pasta yaptım iki dakikada onları hüplettik çocuklarda uyudu bize de muhabbet edecek fırsat kaldı ,kısaca hafta sonum süperdi..

Serpilcim o topları babnemiz almıştı hiç bilmiyorum fiyatını ama zaten bulmuşsun sanırım..

Ayşegülcüm gözün aydın ananeniz gelmiş,sen de bi nefes alırsın artık!umarım menepoz durumu yoktur canım ama yine de bi göster ihmal etme..

selam hatunlar
valla anlatıcak cok şeyım var annem bende ama gıremıyorumm tepemdee
iş guç derken yazamıyorum sıze
suanda bıle gızlı yazıyorum
daha sonra herseyı anlatırımmm

herkes ıyıdır umarımm

ohhhhhhh en güzelini yağmışsınız derya şu harikalar diyarını bende merak ediyorum bakalım ece büyümeden gidebilcekmiyiz gerçi ona birazzz benzerbişey yapılıyodu esk ye belki tüm masal kahramanlarını kkoyarlar
topları buldum burayada sorayım çarşıya çıkcaz ece uyansın büyük ihtimal alıcam uygunmuş ya fiyatıda tabii sonra onları naparız bilmem
ece öyle direniyoki bi kaö gündür ben otura odasından salıncağını kaldırmıştım onu istiyodu heralde taktım tekrar 2 dkda uyudu bende salonu ayarladım küçük odaylada burdaki eşyaları değiştirip eceye oda gibi bişey yapcam en azından salıncağı hep takılı durur oyun parkına top alırım kendiside kanepede uyur inş bu hafta yapıcaz bunları eşim yorgun olmazsa

aysegul gozun aydın canım bnmde annem gelkdı gelelı aral pesınden ayrılmıyır anneanneee dıye
kadını delırtcek mutluluktan
neler yapıyor bır gorsenız
hafta sonu hıc susmadan konustu
dılı açıldı annem şoklardaa bu nasıl cocuk dıyor :))
bılmedıgı yok dıyor 3 yasındakı gıbıymış
maaşallah
ahhh bırde kılo sorunumuz olmasaa
sızınkılerın yanında kucuk kalır bnm kı

salıncak gıcığı bizdede var serpil biz bide tavana delik açmayalım diye doğalgaz borusuna takıyoruz kancalarını oda tam kapının girişinde
salıncağı takınca bize kapıdan geçecek yer kalmıyo
sallansa hadi tamam dicem binmek istiyo tam 1 dakika bile sallanmadan hadee incem diyo
orda durmasın diye topluyorum bu seferde tak tak diye ağlıyo
yaz gelsede balkono kursak yine

slm ben geldim sevdacım havalar çok güzel artık zor gireriz nete gibi geliyo hele ben annem geldi ya geziyoz valla sabah sabah alışverişe çıktık temizliğe başladım artık güne hazırlık yapıyorum bide eşimin öğrencileri yemeğe gelecek ohhh rahat rahat yapıyorum işlerimi doğaç annemle oynuyo peşimde gezmiyo çok rahat ya dr.ada yarın gidicem bakalım ne diyecek

bu arada be kurs işini erteledim kışa gidicem annem olmasada komşulara parayla baktırcam bi kaç saatliğine hemde hafta 2gün sonuçta çünkü yaz tatilimi iptal etmem gerekiyor annem yanımda diye etmek istemedim sıkıldım bütün kış gezicem antalyayı ankarayı dayanamıyorum

senin adına çok mutlu oldum ayşegül
insanın annesi gibi yok ne güzel uzun bir süre kalıcak yanında
sökülme varmı adetinde ?
inşallah önemli bi şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…