canım doktorumuz bize yemek araları 3,5 - 4 saat olsun demişti ona göre ayarlamaya çalışıyorum
Nurancım bu arada batuhan gerçekten bayağı kilo almış,şimdi tam ısırmalıktır oooo!:)) şaka bi yana madem çok seviyor yemeği dediğin gibi porsiyonları kıs canım ileride sorun yaşamasın Allah korusun iştah çok pis bişey bi yapıştımı kurtulamıyo insan..mesela akşam 6 da yediriyorum bir de 9,30 demiştin yanılmıyorsam o ara çok kısa değilmi?neyse sen işini bilirsin annesi..
Teonun da kilosu yerinde (16kg) ama nasıl alıyor bilmiyorum..bazen abartmıyorum azıcık bişeyle yatıyor mesela dün sabah bir avuç cocopops yedi sabah sütle,öğleden sonra yoğurt ve akşam da yarım kase ekmeksiz çorba o kadar! ama süt mü yarıyor nedir bilmiyorum..o yüzden kıyamıyorum ya sütten kesmeye bazen çokişime geliyor..
evet canım babası iri ona çekmiş zaten vücut biçimleri bile aynı diyebilirimnurancım batuhanada maşallah yani
yaşına göre kilosu gerçekten baya fazla sende zayıfsın ama babasımı iri acaba ırsi olabilirmi
zeynep 18,500 kiloyu ancak 5-6 yaşlarında görür sanırım
nurancım facebokdan resimlerinize baktım.allahım esirgesin çok tatlı oğlun var.maşallah.
aslında çok yemiyormuş gerçi miktarını bilmiyoruz ama. demek ki boylu boslu olacak.sen yine dediğin gibi yaparsın biraz da bisküvi şeker falan veriyosan onları azaltırsın.
yine herkes kayboldu
hava güzel tabi geziyonuz demi :)
zeynep uyuyo uyansın bizde sahile inicez dışarısı çok güzel güneş pırıl pırıl parlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?