mrb haziran anneleri aranıza yeni katılıyo allah nasip ederse bende haziran annesiyim ve çok heycanlıyım ve ilk bebişim 3 senelik evliyim daha önce ikikez düşük yaptım oyüzden biraz endişeliyim bebişimin cinsiyetini 3 aylıkken ögrendim kızım olucakmış çok sevindim allah hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah a.s.
karamsarcim seninle bebislerimizin gunu ayni insaallah ayni gunde dogum yapariz senin nasil gidiyor hamislik ben suan iyiyim hafif hafif agirlasmaya basliyorum
karamsar selam sitedesin sanırım nasıl nasıl gidiyor benimde 1 haziran doğum tarihim aynı tarih sanırım
galiba canım çünkü artık anlamıyorum dr.habire geriye alıyor benim doğumu şuan bakalım 1 yada 3 diyor doğumuma nasip kısmet sağlıcakla gelsinde bebeğim inşallah hepimizin...iyiyz işte bel sırt ağrılarım var fazla oturamıyorum fazla ayakta kalamıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum benim baya bi arttı...senin nasıl hamilelik var mı bir şikayet.
benim hamilelikte iyi giidyor ama işte yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım bide çalışıyorum ben işler yoğun bu aralar tabii biraz yorucu olmaya başladı elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum.. idare idiyoruz işte ama bebeğimin kıpırtısını hissediyorum ya bu herşeye değer benim oğluşum oldukça hareketli artık güçlü tekmeler atıyor büyüyor. bu süper bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?