2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ.........YASEMİN
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ..........EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.................EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK..................MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK...........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

MİNİK BEBİŞLER SİZİ BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA....SAĞLIKLA GELMENİZ DİLEĞİYLE

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ.........YAĞMUR
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ..........EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.................EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK..................MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK...........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA

MİNİK BEBİŞLER SİZİ BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA....SAĞLIKLA GELMENİZ DİLEĞİYLE[/QUOTE]

GÜNAYDIN kızlar nasıl gidiyo hamilelik yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık havalar güzel ama ben hep masa başında çalışıyorum ve yürüyüş yapamıyorum şu doğum iznine ayrılayımda biranönce yürüyüşe başlayayım oturarak vakit geçirmek çok zor olmaya başladı bide üstüne üstlük ehliyet almaya çalışıyorum bu halimle bakalım göbeğimle direksiyonu tutacam galiba :) neyse sizde durumlar nasıl....

selam arkadaşlar perşembe günü doktor amcamıza gittik allahıma binlerce şükürler olsun kızım gayet sağlıklıydı.maşallah kızıma baya büyümüş çok güzeldi
artık büyüdükleri için bütün olarak göremiyoruz ultrasonda vücudunu bölüm bölüm gösteriyo doktor.sadece 3 boyutluda yüzünü gösterdi oda çok netti elini yanağına koymuştu ve tombiş parmakları vardı
4 hafta sonra bidahaki kontrolümüz
bu arada 27+4 günlükken kilosu 1 kilo100 gram boyuda 35 cm idi
dr normal dedi
hayırlısıyla sağlıklı bişekilde dünyaya getirmeyide nasip eder inşallah allahım

bu arada ben dün bebeğim için alışverişe çıktım annemle.düne kadar hiç bir şey almamıştım kızıma dün hepsini birden ne gerekiyo aldık
parça parça uğraşmaktansa birkerede daha iyi oluyo
bursada bebeler sarayı diye bi mağaza var ve orda bebek için adan zeye herşeyi bulabiliyosun
hepsini ordan aldık hemde yorulmamaş olduk
size yazayım neler aldığımı
çıtçıtlı badiler aldım çok fazla. 2 tane zıbın takımı aldım
1 tane tam takım hastane çıkışı 1 tanede bahtaniyesiz hastane çıkışı aldım
4 tane pappa aldım değişik renk ve modelde
2 tane mama önlüğü, tek tek çok şirin bereler
tek alt ayaklı ve ayaksız pijamalar
7 tane takım pijama 1 tane tulum
bornoz takımı içinde yeni doğduğunda kullanılabilecek havlusu olan sabunluğu ve ilerki yaşlarda kullanabşileceği bornozu olan bi takım
bebek mevlüdünde giymesi için çok şirin gelinlik tarzı bi elbise
alt açma takımı bahtaneye yastık ve bebeğin içine koyulduğu bi takım(bu ayrıca bebek mevlüdünde kullanılıyomuş)
1 tane peluş bahtaniye
2 tane biberon biri cam biri plastik
dalin bebek bekım seti
aklıma gelenler bunlar tabi bunların haricinde canım annemin aldıklarıda var onları saymıyorum
ve tabiki babanne ve anannesinin ördükleri yelekleri falan var
şimdi banyo küveti,ana kucağı ve beşiğimiz kaldı onlarıda artık bidahaki sefere çıktığımızda alıcaz
ben bebek eşyalrını taşımak için o süngerisi çantalardan almadım onun yerine deriden olan kocaman çantalardan aldım hem moda hemde daha şık duruyo

zaten kıyafet konusunda fazla abartmamak gerekiyo gelecek hediyeleride düşünmek lazım

teşekkürler canlarım sizlerinde kadınlar günü kutlu lması dilegiyle yeni aramıza katılan bebeişlerede allahtan uzun ömür saglıklı uzun ömür dilyorum yeni annelere heyecan yerine bol dikkat ve sabır diliyorum en çok ihtiyaç olan bence bu lohusalık zamanında ve sonrasında canlarım bol paylaşımlar:)

günaydın kızlar nasılsınız dün gezmeye gittik eşimle bebişimize bir kaç bişey aldık bebek şeyleri çok tatlı içim gitti.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi çok heycanlanıyorum.

mrb haziran anneleri aranıza yeni katılıyo allah nasip ederse bende haziran annesiyim ve çok heycanlıyım ve ilk bebişim 3 senelik evliyim daha önce ikikez düşük yaptım oyüzden biraz endişeliyim bebişimin cinsiyetini 3 aylıkken ögrendim kızım olucakmış çok sevindim allah hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah a.s.

allah inşallah devamını hayırlısıyla getirir ve sağlıcakla kucağına alırsındır inşallah...:içelim:

karamsarcim seninle bebislerimizin gunu ayni insaallah ayni gunde dogum yapariz senin nasil gidiyor hamislik ben suan iyiyim hafif hafif agirlasmaya basliyorum

karamsar selam sitedesin sanırım nasıl nasıl gidiyor benimde 1 haziran doğum tarihim aynı tarih sanırım

benin biraz ağrılı gidiyor iyiydim bu gün yine çok şiddetli karnıma ağrı girdi dr.gittik sabah iyi dediler zaten 2 saat sonrada ağrı geçti onun haricinde başka bir sorunum yok umarım seninde olmaz canım.benim doğum tarihi haziran 1 veya 3 diyor dr.ya senin...
karamsarcim seninle bebislerimizin gunu ayni insaallah ayni gunde dogum yapariz senin nasil gidiyor hamislik ben suan iyiyim hafif hafif agirlasmaya basliyorum

günler geçtikçe bebişler de baharın enerjisiyle kıpır kıpır sanki öyle ki bazen uyutmuyor ama onun kıpırtılarını hiç bir şeye değişmem..ağırlaşmaya başladım bende bu yüzden tek başıma çarşıya çıkmak gözümde büyüyor alınacakları yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. ne olur nolmaz diye hastane çantamı hazırda tutmak istiyorum şimdi onun eksiklerini tamamlıyorum,nedendir bilmiyorum ama günler geçtikçe ve haziran yaklaştıkça erken doğum korkusu sardı beni umarım hiç birimiz yaşamayız bunu ama yinede bir korku var

galiba canım çünkü artık anlamıyorum dr.habire geriye alıyor benim doğumu şuan bakalım 1 yada 3 diyor doğumuma nasip kısmet sağlıcakla gelsinde bebeğim inşallah hepimizin...iyiyz işte bel sırt ağrılarım var fazla oturamıyorum fazla ayakta kalamıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum benim baya bi arttı...senin nasıl hamilelik var mı bir şikayet.
karamsar selam sitedesin sanırım nasıl nasıl gidiyor benimde 1 haziran doğum tarihim aynı tarih sanırım

benim hamilelikte iyi giidyor ama işte yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım bide çalışıyorum ben işler yoğun bu aralar tabii biraz yorucu olmaya başladı elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum.. idare idiyoruz işte ama bebeğimin kıpırtısını hissediyorum ya bu herşeye değer benim oğluşum oldukça hareketli artık güçlü tekmeler atıyor büyüyor. bu süper bi duygu

çalışmak çok zor ben ev işlrini bile yaparken yorulmuyorum ama ağrı giriyor bu yüzden fazla ayakta kalmak yasak bana iyiyki çalışmıyorum ben ...senin içi,n de çok zor olur dikkat et kendine fazla yorulma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…