2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selcan burdasın sanırım..
sen kağanı hangi doktora götürüyorsun canım

ben annemdeyim yuppiiiiii :)))
zeynebide uyuttum şimdi baya bi uyur buranın havası iyi geliyo zeynebe
annemler tam uludağın eteklerinde oturuyo mis gibi dağ havası tertemizinden hemde :)
bizim oranın havası çok nemli kızlar ya
ben kapanmadan önce bir sahil turu yapardık eşimle eve bir gelirdim saçlarım vücudum yapış yapış olurdu
ama bronşit ve astım hastaları için doktorlar güzelyalıyı öneriyorlar sırf hastalık sebebiyle taşınan biçok tanıdığım var
zeyneptede mmaşallah şimdiye kadar öksürük hırlama balgam falan olmadı

sevdaa ohhhhh selamlar bızde annecıgınee
ay bende denızsız bı yerde yaşamayı sevmıyorum aksınee
hep sahılde buyudugum ıcın hatta her hafta sonu cumbur cemaat komsularla annelerımızle denızdeydık sarıyerde
o yuzden cok arıyorum
burda denız gormek ıstesek mudanaya gıtmemız gerekıyor
oırda da denıze bakıyorsun sadece yanı ıstanbulun o bogaz manzarası olmayınca
o bogaz koprusu olmayınca karsımda hıc bır anlam ıfade etmıyor acıkcası
ben sanırım ankarada fln Allaha buyuk konışmıyım hayatta yaşayamazdım yaa
ölurdum ben denıze uzak bı yerde
bursada bıle zor duruyorum
Allahtan evde havuz varda yazın onla ıdare edıyorum

bu arada selcancım aralda 2 bardaa fln ıcıyordur ben sureklı verıyorum yemeklerde de verıyorum

ohh sevdacım senden mutlusu yoktur şimdi :)))

batuhanda çok su içiyo günde toplam ortalama 3 bardak içiyo

atikecim ben kağanı askeri hastaneye götürüyorum..hiç dışarıya götürmedim.memnun oldugum için hiç dışarı götürmedim.sen doktor mu arıyosun?
ay nuran maşallah diyorum hem emiyor hem de 3 bardak su mu içiyor?
kagan da şu emmeyi azaltsa içecek sanırım.bi de ben sürekli eline biberonda su veriyorum oynasın diye acaba ordan da mı içiyor ki....
geçen biri böbrekleri hasta olur memeyi kes su içsin dedi o yüzden takıldı kafama..
gün içinde mutlaka bir bardak bitki çayı ,bir bardak pekmezli su ,bir biberon da taze meyve suyu içiyor. yetiyordur heralde....
sevda gözünaydın selam söyle annenlere ohh keyfini çıkar valla..

hahahha koptum yaa eskı resımlere bakarkenn
kızlar bu da o çatıya açılan tek pencere... ıste bu küçücük pencereden oraya cıkardık hep :)))))

deniz sem alem kızsın vallaha..
bayılıyorum senin şu enerji dolu hallerine..
çatıda oturacak yer bile yok..dam şeklinde falan sandım..
ne yapıyordunuz orda ya inanmıyorum

yok selcan aramıyorum ama belki önereceğin birio lur diye sordum..
eşin askeriyedemi senin

eşinde yanınızda bakıyorumda..
flört dönemlerinizmiydi deniz

evet o zaman kendı aramızda sozlenmıştık oylee sevgılı sevgılıı gezıoduk ıstee cok faaldık ya
kızlar burası ıstıklal caddesının bır arka sokagı karsımızda resteurant var.
ay neler yapmıstıko aksam yaa
oraya cıkıp çatıdan çatıya gecerdık
klıseler fln gozukuyordu harıka bır manzarası vardı

ay nurancım ınan bılmıyorum zar zor tıkış pıkış gecıyorduk ıste
delılık :)))
hadı bız neysede eşım nasıl gecmıs onu anlayamıyorum :)))))

ay nurancım ınan bılmıyorum zar zor tıkış pıkış gecıyorduk ıste
delılık :)))
hadı bız neysede eşım nasıl gecmıs onu anlayamıyorum :)))))

canım eşinde geçicem diye üstü başı toz içinde kalmış :))kaydirigubbakcemile
e aşkın gözü kör... tozda olur poqta:)))

denizzzz resimler süper sen de benim kafadansın galiba.ben de çok severim damlarda oturmayı..mersindeyken çok otururdum...
kızlar bende faceye video ekledim

Ayyyy denizzzz varya senin hareketliliğin ,enerjin taaaa buralara yetişiyor bacım..hiç deme aral çok hareketli,durmuyo diye anasına çekmiş işte nolcak..:))

Atikecim o arkadaşın harbi ayıp etmiş nolcak sanki 2 saatcik,bir de istemiyorsa bile insan olumsuz cvp vermeye utanırda ok der demek harbi patavatsızmış da..
Bencil insan istemiyorum çevremde artık yaaa..yap yap nereye kadar!

Veeee ben bugün 5 yıldır hep isteyip hiç yapamadığım o şeyi yaptım kıslar..

Aldım beyaz şarabımı (sadece kankamla içerdik) çat kapı gittim evine..(gerçi apartmanın kamerasından görmüş ve yukarı çıkana kadar ilk şoku atlatmış) ama yinede bir şok anını yaşadık..saçma sapan ne yapcağımızı,ne konuşcağımızı bilemeden..
o asrına ben onun sıpalara saldırdık önce sonra içeri geçtik ve bir sarıldık o zaman aktı gözyaşları işte! çok özlemişim onu çokkk..ona da dedim hep rüyalarımda bu anın değişik versiyonlarını görüyordum şimdi nihayet gerçek oldu diye:)) (ayrılan sevgililer gibi:))

13.00 gibi bıraktı eşim ve akşam 22.30 kadar ordaydık muhabbet et et bitmedi,o 5 yılın eksiklerini puzzle gibi doldurmaya çalıştık ara ara..kırgınlıklarımıza çok fazla girmedik çünkü girmeye kalkınca baktım girecez birbirimize:)) neyse herşey çok güzeldi yeniden dostluğunu hissetmek süperdi..hiç ayrılık yaşanmamışcasına muhabbetimiz aynıydı bi tek 3 çocuk girmiş hayatımıza meğer,ayrı evlerde aynı şeyleri yapmışız..(anne olmuşuz!)

neyse bundan sonra hiç izin vermiyeceğim bu dostluğun yıpranmasına yeteri kadar hırpaladık zaten..
ama sonuç olarak huzurluyum ve mutluyum..üstümden tonla yük kalktı sanki!hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…