2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım senin adına çok sevindimmmmm nihayet sen adım atıp kurtarmışsın dostluğunuzu...

deniz inanmıyorum sana ya ne cesaret kızım çatılarda dolaşıyormuşsunuz lülülülülülü

gunaydınmıllett
dero cok sevındım yaaa
ah ahhe skı dostluklar kalmadı artık kalmadııııı
bende senın gıbı hıc yoktan yere bılenmez yere küs kalsaydım ılka dımı ataradım ama bburda anlatsam uzun surecek yaşanmışlıklarım var..
cok kırgınım bazı dost bıldıklerıme..
bnm deıl onlarına ramöası ozur dılemelerı gerekıyor
eger bi damla haksızlık davranısımı kötu sozumu gorseydım onlara karsı arardım

bugun annemın komsuları gelıo
patates salatası
annem kek yaptı
dun gece 1 gıbı etımek tatlısı yaptım (kızlar bana geldıgınde yemıslerdı ondan)
bırde annem pogaca yapmıs
yeter sanırsamkü
haa bırde kıymalı mılfoy ucgen borek
onu daha yapmadım emmeee

Slmmmm kızlarrrr...

Denizcim bende burda anlatmadım ama bizim olayda da kırılan taraf bana göre bendi..yani özür bekleyen vs..(ama karşı taraf öyle düşünmüyo:)) yani diyeceğim bekleme bişeyleri eğer istiyorsan,güveniyorsan dostluğunuza gururu bi kenara bırak..bak yaşlanıyoruz yavaş yavaş çaktırmadan.. aile,anne,baba,kardeşler vs..bi yere kadar gerçek bi dostun yerini hiç bişey almıyor,doldurmuyor(bana göre)..
hayat kısa böyle kırgınlıklar,gururlar için ne kadar zamanımız olduğunu bilmeden yaşıyoruz,yarın ne olur bilemeyiz..ne biliyim yaaa yaşam düşüncem değişti sanırsam artık sallamıyorum hiç bişeyi anın tadına bakcam,geçmişe bye bye yaptım:))

haklısın deryacım ama bılmıyorum yaa cok kere dusunuyorum kafama cok takıyorum aklıam geldıgınde ırdelıyorumde ırdelıyorum
ama sonuca ulasamıyorum
bnm bahsettıgım arkadasımla herseyımızı bılırdık star tv ye ıse gırmeme yardımcı olan kısıdır kendısı
hep dıyorum Allah razı olsun dıye o konuda.
ama arkadaslıgımız boyunca bnm kadar fedakar olmadı
olamadı....

aynı mahallede oturuyor sayılırdık tarabyada
bızım 3 durak aşağımızdalardı ama kestırme yoldan 5 dk suruyordu evlerımıze ulasmamız
nişanıma evlerıne gıdıp davet ettım onuda tum aılesınıde davetıyemı bıraktım
gelıcegını soyledı
ve gelmedı....
nıkahım ıstanbulda sarıyerde olcaktı yanı tarabyaya cok yakın bır yerde sahılde
(hanı su ask ı memnunun cekıldıgı yer )
daha sonrada canlımuzık yapan bır resteurantta nıkah yemegım vardı yıne sahılde sarıyerde
dugunumede gıttım davet ettım
bu arad gorusuyoruz yanı hıc bısye yok
bana nışana gelemedım yoktum ıstanbulda ama nıkaha gelcem dedı
davetıyemı goturdum yıne
guluştuk konuştuk...
ve gelmedı yıne...

cok sonra ben hamleyken karnım daha bellı olmuyordu ıstanbula gıtmıstım
annesıyel onu otobuste gordum
annesı bana selam verdı hayırlı olsun evlılıgın dedı tesekkur ettım
mehtap benı gorunce suratının rengı attı ben hıcbısey olmamıs gıbı onada selam verdım
ınecegım duraga gelınce omuzuna dokundum selam soyle fundaya dedım (ablası)
olur dedı gulumsemeye calıstı ama yuzunde utanmışş bır ıfade vardı
yerın dıbındeydı sankı
daha sonra gormedım
msn ım de vardı ama engellıydı
gecen yaz ablamlara gıttım ya ben 10 gun kaldım
o zaman actım engelını bana yazdı
benınmle küs oldugunu sandım cok uzgundum dedı
bende cocuk deılız küs deılım ama tabıkı hakkım olan acıklamayı beklıyorumsenden dedım
bıraz yazıstık
anlatıcam dedı
deryadayım ben gel dedım gelırım bırgun dedı ve gelmedı
daha sonra evıme döndum ben ıste
bır baktım kı benı msn den sılmış...

sımdı soylermısın sen ararmıydın
bu arada bu arkadasım cevresınıe erkek arkadaslarına
aılesıne cokk rahatlıkla yalan soyleyen bır ınsandı
senden korkulur derdım hep
bana yapacagı acıklamanında buyuk ıhtımalle yalan olucagını bıldıgım halde onu dınlemeye hazırken benı msn den sılmesı son damla oldu bnm ıcın..!

hee bu arada nikaha gelemesen bıle evlerımız ıkı adım bak kına gecem evde olcak muhakka fundayı kap gel dedım funda da yanındaydı ablası
gelırız dedıler
ama kına geceme dahı gelmedıler...

deniz senin arkadaşın bence seni kıskanmış bunun başka açıklaması yok buna çok yakın bir olay da ben yaşadığım için duygularını anlıyorum.

derya seni tebrik ederim..güzel birşey yapmışsın.neler konuştunuz allah bilir.benim de en yakın arkadaşım mersinde kaldı.onunla bir görüşsek sabaha kadar konuşuruz heralde..
deniz aral bunu kendi kafasından mı yaptı yoksa sen daha önce gösterdin mi agaç diye....

selcancım arala bı kac kez agac kuş cıcek ev fln cızdım ztn hep resım fln yapıyoruz tahtasına
o da sımdı yerlere fln hep agac cızıyor sonra anniiii agaçç dıyor
ama nasıl cızdıgımıhıc gostermedım elıme baktıysa ordan gorup ogrenmıltır
once sapını sonra tepesını cızıyor

kızlar msafırlerım gelmek uzere sımdı yazamıcam detayları ama
ıkı gun once ozdılege gıtık ya bız
orda aral kayboldu bılıyormusunuz
anlattım mı sıze ?
delıye dönduk yaa

slmlarrrrr
deniz valla bende eşine çok şaşırdım nasıl geçmiş o camdan küççücükk
aralın ağaçıda çok güzel bari yere çiziyo sıpa benimki dün odadan yanıma koştu geldi anne gel gel aydede diye bi baktım elnde kalem tabiii duvardada bi sürü aydede yanlarında küçük karalamalar bayrak çizmeye çalışmış aydede yıldız bayrak hastası ama duvarın bakılcak yeri kalmamı şyaa derya carfurdan bi sülgü aldığını söyleimştin nasıl bişey adın ne dün batıkenttekine sordu arkadaşım yok bizde demişler rahat davrnıyodum biraz ama bulamazsam silgi naparım bennn
arkadaşına gitmenede çok sevindim inş bundan sonra sı sık görüşür telafi edersiniz canım 5 seneyi bende istiyorum yaa öyyle geceni bi vaktine kadsr oturup sohbet etmeyi gülüşmeyi arkadaşlarımı özledim

bende ozledıma rkadaslarımııı sabah exzanlarına kadar sohbet etmeyııı
ahh ahhh ya hayat cok acımasız yaa
şöyle ılk okuldan berı ayrılmayan ıyı gunde kötu gunde yan yana olan evlendıklerınde dahı kocalarını tanıstıp yıne gorusmeye devam eden kadınlara ozenıyorum yaa

gercı benım 25 yıllık bır arkadasım var adı emıne hıc ayrılmadık
dogru duzgun bır tartısmamız dahıolmamıstır bugune dek
o ıstanbulda ben burdayım 31 yasında bekar koca arıyor
oyle cok anımız varkı onunlaa
neysekı sık sık gorusuyoruz o gelıyor ben gıdıyorum

aaa kızlar nerdesınzı yaaa
ben mısafır agırladım yedık ıctık sohbet ettık gıttıler hala kımsecıkler ugramamıss

o arkadaşından sana hayır yokmuş denizcim..
senin en mutlu gününde bahaneler uydurup gelmediyse boşver derim..
olmasa da olur..
derya süpersin.demek gittin..bence arkadaşının yerinde olsam senin gibi bir dostu kaybetmemek için elimden geleni yapardım.
esra nerelerdesin bir göründün kayboldun

slm millet ben fırsat bulamıyorum artık ya bi okuyup çıkıyorum sizin yazdıklarınızı dün şebonun konserine gittik bahsetmiştim ya resimlerini koyayım bi bakın ama ceple çekildi yasaktı foto mak. kamera sıkı kontrolden geçildi topladılar herkesinkini face videosunu koydum ordanda bakarsınız yırttım bağrmaktan şarkı söylemekten bi yerlerimi nasıl ses o ya bayıldım bi kere daha hayranı oldum diyebilirim 2. oldu bu şbo konseri bu seferki daha samimiydi insanların arasında gezdi baya bi sohbet etti gençlerin geçmişimizdeki unutulmaya yüz tutmuş sanatcılar hakkındaki düşüncelerini çok önemsediğini falan söyledi gençlik geçmişine sahip çıkıyomu diye gözlemledi ölmüş yada yaşayan eski anatcıların resimleri geçti herkes alkış yaptı alkışı kime hangi eski sanatcıya yapıldığını gözlemledi falan filan işte dediki görüşlerimiz hep aynı ve gençlerin özünü yitirmediğini uutmadığını gördüm çok mutlu oldum dedi resimlerde mevlana yunusemre aziz nesin nazım hikmet adile naşit münir özkul sadri alışık bi sürü kişi vardı

bugünde çok iş var of dinlenmek yok bana ya selcanda bilir bugün çay varmış deliriyorum ya ordu evine gidicem hanımefendilerle vakitgeçirecem offff offff

tulum şalvar giymişti üstüne saçları yapılı değildi konsere gelenler kuaförden çıkmamışlardı :) en komiği bas gitarcı kız üstüne abiye elbise giymşti mini çok komikti hem boylu hem kilolu olduğu için sırıtmıştı vokal kızda aynı şekilde ışıltılı straplez giymiş iri yarıydı oda erkek elektrocu çocukta üstü çıplap uzun saçlıydı en tatlısı şeboydu çok güzel dinamik bi konserdi

aysegul coks evındım senın adına canım ohh bagırmıssındaa stres atmıssındır bolbol :))
bende kıskandım hemen esıme soylıyım ayarlıyalım bı konser sebneme gıdelım bızde
o ztn gule oynaya atlar :) kendısı sebnem hastasıdır
evde de hep o tur sarkılar soylenır dınlenır

esın geldımı aysegul ?

bnm bugunde mısafırım var 4,30 5 gıbı gelcek neysekı
annem asagıda bıseyler hazırlıo bırde dunden kalan pogaca kek fln var tatlımdanda baya kalmıstı
yeter bıze bende evı temızlıyorum yıne

geldi denicim son resimde yanımda zaten konser resmi yukardaki resimim

bende çaydan geldim şimdi defile falan oldu yemek yedk içtik sohbet ettik hatunlarla dağıldık evlere çok eğlendim gerçekten konserde şiddetle tavsiye ederim kızlar eşime dedimki konsere girerken bak dedim biz evli değiliz çocuğumuzda yok flört eden iki genciz tamammı dedim ok dedi o da bende çığlıklarla şarkılar söyledik zıpladık kafa salladık geldik camda annemle doğaç karşıladı bizi ayyy dedim kapıdan girerken anne kimliğime geri dönüyorum offf offf dedim hemen mızmızlık falan başladı tabi doğaçta 1saat salladım ayaklarım zaten kopmuştu zıplayıp dikilmekten tükendim resmen uyutup direk yattım bende

ayşegul supersınnn yaaa harıka valla
bende ılk gırışte tembıhlıyım bızımkınıı böle :)))
o gercı cok hoplama bı yerlerın sallanır sana bakarlar der hahahaha
ayne ıyı gelmıstır ıkınızede ya
maşallah hep boyle guzellıklerle olsun hayatınız canım

doğaç nasıl canım yeme sorunu devam mı
bak bıtkılsel bır surup var portakaldan başka tat yok surupta cok hafıf bır surup
bız arala bayadır onu kullanıyoruz dr u tavsıye etmıstı
onu 1 - 2 gun vermıyım ıstah sıfıra ınıyor ama verdıgımde hep yıyor anında ıstahına etkı edıyor ve aylardır kullanıyoruz
cıdden cok ıse yarıyor
cok denedım Aralı bu konuda
hem seferek ıctıgı bır surup hemde bıtkısel
tavsıye edıyorum canım aklınd aolsun
zinco-c dıye bır surup
sabah kahvaltıdan sonra bı tatlı kasıgı o kadar

ay canım cıktı yaa
mutfakla ıslerle camasırla ugrasmaktan
yıne mısafırım gelıcekte 5 gıbı gelır o gelmeden bıtıreyım dedım

bu gelen kadın esınden bosanmıs kayınvalıdemın arkadasınız kızı
ıstanbulda resıdansta oturuken herseyı bır anda bırakıp geldı bursaya yerlestı
senelerdır kocasını cekıyormus
bır suru olaylar olmus
sonunda bosandılar
kızı babasını tercıh etmıs once (para babada dıye)
sımdı aylardır anasına yalvarıyor msjlar atıyor anne ne olur barısalım
senı cok ozledım dıye
kız 17 yaşında
annesı yuz vermedı oncelerden babanı sectın sen dedı bana cok acı verdınz dedı
ama subat tatılınde geldı kız ana kız hasret gıderdıler
cok ıyı bır kadın ve cok dolu
bızı konusturmadan anlatırı durur hayatını
cok acı cekıyor yenı bosandıkları ıcın
bende yalnız kalmasın dıyorum sureklı gorusur olduk
bırde fal bakıom dıo her gıttıgımde yada geldıgınde kahve ıcerız ama hep sallar :))))
daha tuttugunu gormedım :))))
ah ahh şöyle guzel bır fal bakan olsaa ne guzel lurdu ya stres atardık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…