2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol denizcim inş. hepimizin ağız tadı yerinde olur mutlu oluruz bahsettiğin şurubu öncede söylemiştin ve bende almıştım hatta o bir şişeyi bitirdik emin ol bi etkisi olmadı doğaçta boşver biz boşverdik artık sabah akşam meyve yiyo akşamda biraz ekmek yiyo tamamlıyor günü ha bide sabah işte biraz yumurta ve kaşar yiyo o kadar yetiyodur diyorum biz zorlamadan o kadarını yiyo bide bi huy edindi biz yediremiyoruz illa kendi yiyecek döke saça öyle gidiyo işte kendi kendine öğreniyo yemek yemeyi çok inatcı belki diştendir 1 ay içinde 3diş çıkardı 4.de patlamak üzere kolay değildir onun için diye düşünüyorum köpek dişi çünkü sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun dr. dedi biraz büyüyünce güzel yemeye başlar merak etmeyin dedi şu an aklı ermiyor dedi

çok üzüldüm komşunuzada zor bi durum gerçekten allah kolaylık versin fal olayına gelnce bende inanmam ama eğlenceli oluyo dediğin gibi fala inanma falsızda kalma diyenlerdeniz bizim burda o kadar hatun var kimse anlamaz faldan

yahu ne oldu buraya bölee hıc kımsecıkler ugramaz olduuu teyy teyy ne oluo kızlar ya :)=)))

evet ya kızlar nerdesin haftasonu ya geziyosunuz galiba...
benim eşim sınava girdi bugün evdeyiz.
temizlik yaptım çiçeklerime bakım yaptım.
kağana en sevdiği çorbalardan birini yaptım beraber içtik.
bu kadar işte koskoca cumartesi bitti gitti....

kızlar bende az önce geldim evime
ay sadece 4 günde eşim evin altını üstüne getirmiş
mutfak bulaşık dolu yatak odası eşya dolu banyo çamaşır dolu
elini hiçbirşeye değdirmemiş beyfendi yemiş içmiş yatmış :))
geldiğimde bu dağınğklığığı görmemek için uzun süreli kalmaya bile gitmek istemiyorum artık

bu akşam arkadaşımın kınası var oraya gidicem
yarın gecede düğünü var oraya gidicez
bide yarın gündüz eşimin akrabalarıyla günümüz var ona gidicem
ayyyy bide temizlik yapmam gerekiyor
ben bu yorgunlukla nasıl üstesinden gelicem bunca şeyin bilmiyorum
benim bünyem çok zayıf kızlar hemen yorulurum ben yoğunluğa hiç gelemiyorum
2 gün içinde bi çok kişi bunları yapıyodur ama benim bünye kaldırmıyo işte

denizcim maşallah arala ne güzel çizmiş ağacı :))
bide kayboldu demişsin nasıl oldu ya çok merak ettim
ucuz atlatmışsınız canım...

ayşegülcüm ne güzel stres atmişsın
bende gitmek istiyorum konsere
şebnem ferahın canlı performanslarını izlemiştim gerçekten süper...

ben buradayımmmm örtmenimmmm:))

teo dedemiz gelcek akşama onun telaşesi var bizde..oğluşu uyuttum biraz yürüycem sonrada kaldığım yerden temizlik,yemek vs..offf ya kadın olmak zorrr!

bende burdayım..
bütün gün temizlik yaptım...şimdi oturdum..
herkes nerde ya..

bende şimdi geldim günden
öf çok yorucuydu zeynep yine yaptı yapacağını :)
her zamanki gibi ilk önce ben kalktım yine millet hala oturuyo lak lak yapıyo
benim cadı kalk eve eve deyince kalkmak zorunda kalıyorum

dün akşamki kınada zeynep bir oynadı görmeliydiniz hiç çekinmeden kendini piste attı oynadı durdu
tabi ben şoklardaydım bu kadar rahat davrancağı aklıma gelmemişti
kıvıra kıvıra oynadı etraftakiler hep ona baktı
bu akşamki düğündede oynar kurtlarını döker bi güzel
bana çekmicek demekki ben düğünlerde oynamayı pek sevmem ancak böyle çok yakın arkadaşlarım olcakki oynayayım
yoksa öyle millet oynarken kalkıp aralarına girip hop hop oynayamam

ha ha zeynebi görmek isterdim.videoya falan çekmedin mi?
bizde piknikteydik yeni geldik..kagan kudurmaktan uyumadı tüm gün yolda gelirken uyuyakaldı..
atike konyaya ne zaman geleceksin bir hafta sonu eşinle gelin de pikniğe falan gidelim hep beraber..
kızlar kağanı görmenizi isterdim yine bütün masaları dolaşıp etttttt eettt diye gezdi.
yanımızda bir çocuga annesi tavuk yediriyordu çocuk çıglık çıglıga aglamaya başladı megerse tavuk acıymış..
kagan koşa koşa gitti kadından tavugu aldı yedi sok oldular..
derya dedemize benim yerime de hoşgeldin de...
yoruldum ya biraz uzanayım yarın görüşürüz

günaydınnn kızlar şu pztleri sevmiyorum yaa çok yorgunum ((
ben bi kaç günüdür yazamadım heralde okuyup çıktım cumada yoğğundum kpss denemesine gittim geldim filan
ayşegül fotolar videolar çok güzel yaa çok eğlenmişsiniz eşinle ne güzel mayısta bizim ünvtede şenlikler var bakalım kim gelicek bizde çocukları eşlere satıp kızlarla gelelim diyoruz bakalım
cts günüm vardı gülceyle ece birbirlerini bi özlemişler ecenin en anlaşamadığıydı gülce bi güzel oynadılar bayıldım rahat rahat oturduk onlar diğer odad aoynarken sonra uyudular artık 4 saat sonra filan kavga etmeye başladılar zaten kalkcamıza yakındı o gün çok yoruldu ikimiz içinde güzel bi gündü
dünde yine başka bi arkadaşımdaydım onlardada güzel oynadılar bana yük olmuyo bu sıralar gittiğimi< yerde yemeklerinide yiyio bi güzel maşallah arada kıskançlık oluyo ama olcak artık okadar bizde pikniğe gitmek istiyoruz ama şu öss bi geçseydi eşimin yüzünü göremiyorum haftasonu filan sabah 7 de çıktı taa akşam geldi kolu kalkmıyo yorgunluktan üzülüyorum onun için bizde eceyle stresimizi gezerek atıyoruz yorulduğu için heralde akşam erken uyuyo sabah 7 de ayakta işe gelirken problem olmuyoda haftasonu evde bisürü iş yaptık pazara gittik öğlen gezmeye gidecez saat geçmiyo öğlen oldu sanki akşma olmuş gibi geldi bana çok yoruldum 8 e kadar bari yatardı bi ara iyiydi
derya gözünüz aydın canım bizde iple çekiyoruz halasının ebesinin dedesinin geliiceği zamanı herkestende ekmek istiyo kızım hiç masraflı değil

kızlar dün ilaydalarda gitmeden önceden karnı toktu aslında çocukalr yerken oturdu çorba yedi diğerleri bi kaseyi zor bitirdi ece iki kase yedi uyumadan öncede 2 biberon süt içti uyuyamadı bi türlü dönüp duruyo karnım acıyo diyo şişti davul gibi çok komikti yaa bi kere daha böyle olmuştu yazın kayınvalidem bulgur pilavı yedirmiş süt bile içememiş gece uyurken şişlikten
bi bozuluyo bi düzeliyo bu iştahı bakalım şimdi iyi biraz çok şükür

slm hanımlar e güzel eğlenmişsiniz ya gözünüz aydın deryacım bende 2gündür çoook halsizim ya dermanım yok hiç hep uyumak istiyorum iştahım sıfır canım bişey istemiyor doğaç bu sabah zar zor yarım yumurta yedi dün mozaik pasta yapmıştım tepsinin yarısından fazlasını o yedi ekstra bi kase çorba yedi o kadar sabahları genellikle fazla bişey yemiyo yerse akşama doğru biraz yiyo bu şekilde yaşıyo

kızlar çook büyük derdim doğaçla aşırı inatcı her şeye hayır diyo hiç sözümü dinlemiyo çok asabi oldu sinir küpü resmen sanırım 2yaş sendromunu yoğun yaşıyor bi kere söz dinlese dişimi kırcam o derece çok yaramazlaştı herşeyi kırıyo döküyo ağzındaki mamalarını falan hep tükürüyor ısırıp ısırıp atıyo evi afedersiniz poo götürüyo sinirlerim altüst sakin davranmaya çalışıyorum ama çok zor annemle ben çok şaşkınız nasıl çocuk bu diye üstünü değiştirirken yada altını değiştirirken annemle kan ter içinde kalıyoruz bize bağırıyo vuruyor bize hayır diye bağırıyo kaçıyo tekmeliyor herşey var aklınızın alabileceği uyku olayına gelince uyumak bilmiyor saatlerce sallıyorum ama banamısın demiyor uyumuyor sallarken bana tekmeler atıyor ayaklarını havaya dikiyor off offf neler neler komşularımda gördü bu halini işin çok zor dediler bana allah kolaylık sabır versin ayşegül dediler eridin bittin resmen bir ay içinde dediler hakikaten öyle 53 kiloya düştüm

Allah yardımcımız olsun..
dişte etkılıyordur bu durumu
valal aralda yaramaz ama en azından yıyor artık çok şükürr rabbime

aa ayşegül doğacın böyle oldugunu bilmiyordum.peki siz ona hayır diyormusunuz?
yani birşey alacagı zaman hayır alma falan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…