bu arada kızlar ablamda tam şu sıralar doğumhanede bebeğini dünyaya getirmeye çalışıyor
az önce annemi aradım ama hala bebiş gelmemiş
ablamı suni sancı ile doğurtucaklar bakalım ondan öğrenicem zormu kolaymı diye
onun daha 2 haftası var ama doktoru7 artık alalım demiş zaten 37.haftadan itibareen istenilen zamanda dünyaya getirilebiliyomuş bebekler
en azından suyum gelcek kanamam gelcek telaşı olmuyo böyle
eğer kolay olursa bende öyle isticem doktorumdan
bu arada kızlar ablamda tam şu sıralar doğumhanede bebeğini dünyaya getirmeye çalışıyor
az önce annemi aradım ama hala bebiş gelmemiş
ablamı suni sancı ile doğurtucaklar bakalım ondan öğrenicem zormu kolaymı diye
onun daha 2 haftası var ama doktoru7 artık alalım demiş zaten 37.haftadan itibareen istenilen zamanda dünyaya getirilebiliyomuş bebekler
en azından suyum gelcek kanamam gelcek telaşı olmuyo böyle
eğer kolay olursa bende öyle isticem doktorumdan
allah kısmet ederse bende hazıranda dogum yapacagım korkuyorum normal dogum ıstıyorum bı aksılık olmazsaa...
benin biraz ağrılı gidiyor iyiydim bu gün yine çok şiddetli karnıma ağrı girdi dr.gittik sabah iyi dediler zaten 2 saat sonrada ağrı geçti onun haricinde başka bir sorunum yok umarım seninde olmaz canım.benim doğum tarihi haziran 1 veya 3 diyor dr.ya senin...
MERHABA HAZİRANDA DOĞUM BEKLEYENLER:sm_cool::dance:
bende şuan 24 hafta 3 günlük hamişim benimde doğumum haziranın başı kısmetse tüp bebek ve ikiz olduğu için erken doğum riskim var ama inşallah haziranın başında doğururum çok heyecanlıyım bazen huzursuz allahım sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar ablam allaha şükür sağlıklı bie rekek bebek dünyaya getirdi
3kilo 100 garam ve 48 cm boyu
darısı biizm başımıza inşallah
ablamın doğum tarihine aslında daha 2 hafta vardı ama dr suni sancı ile alalım demiş
ilk başta vajinaya bir krem sürmüşler va aradan zaman geçtikten sonra serumla ilaç vermişler va ondan sonrada yavaş yavaş sancılar başlamış ve sonra suyunu patlatmışlar veeeeee bebek yarım saat içinde olmuş
ablam çok kolay oldu dedi.ablamda gayet iyi
bende suyum gelcek, sancım gelcek,evde yalnızkenmi yyakalıcak yada o anda taksi bulabilecekmiyim,gecemi gündüzmü olca stresini beklemeden bu yöntemi isteyebilirim doktorumdan
şeker yüklemeside temiz çıktı benim aç 87 yüklemeden 1 saat sonra 200 ikinci saattede 116 ya indi .sizde durumlar nasıldı.
Tanyeri Bence Senin O Kadar Yüksek çikmamiş Benim 200 çikti Yüksek Dediler 1 Ssat Sonra Tekrar ölçüldü Oda 116 Ya Inince Normal Dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?