2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamkızlar allaha şükür benim kabızlık haricinde hiç bir şikayetim yok
onuda kuru kayısı ve müsli ile halletmeye çalışıtyorum
benim kız bu son günlerde kendini iyce belli etmeye başladı dönerken falan resmen karnımı kaldırıyor
bazende sol tarafa bir yatıyor sadece orda oynuyor ve benide korkutuyo
allahım şu kalan 2,5 ayımızıda hayırlısıyla geçirsek ve sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alcak inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kızlar ablamda tam şu sıralar doğumhanede bebeğini dünyaya getirmeye çalışıyor
az önce annemi aradım ama hala bebiş gelmemiş
ablamı suni sancı ile doğurtucaklar bakalım ondan öğrenicem zormu kolaymı diye
onun daha 2 haftası var ama doktoru7 artık alalım demiş zaten 37.haftadan itibareen istenilen zamanda dünyaya getirilebiliyomuş bebekler
en azından suyum gelcek kanamam gelcek telaşı olmuyo böyle
eğer kolay olursa bende öyle isticem doktorumdan

ne güselll ablanla bir büyütceksiniz bebişlerinizi yani allah ablana kolaylık versin bir avazda kurtarsın inşallah tatlım

allah kısmet ederse bende hazıranda dogum yapacagım korkuyorum normal dogum ıstıyorum bı aksılık olmazsaa...

İNŞALLAH SAĞLICAKLA ALMIŞTIR KUCAĞINA ABLAN ARTIK DARISI BİZİM BAŞIMIZA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

canim benim doktor ayin 8 ine diyor
bakalim hayirlisi sagliklica kucagimiza alalim onemli olan o
ben simdilik iyiyim bakalim sadece evi supururken belim agriyor dikkat etmeye calisiyorum

MERHABA HAZİRANDA DOĞUM BEKLEYENLER :sm_cool::dance:

bende şuan 24 hafta 3 günlük hamişim benimde doğumum haziranın başı kısmetse tüp bebek ve ikiz olduğu için erken doğum riskim var ama inşallah haziranın başında doğururum çok heyecanlıyım bazen huzursuz allahım sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah

kızlar ablam allaha şükür sağlıklı bie rekek bebek dünyaya getirdi
3kilo 100 garam ve 48 cm boyu
darısı biizm başımıza inşallah
ablamın doğum tarihine aslında daha 2 hafta vardı ama dr suni sancı ile alalım demiş
ilk başta vajinaya bir krem sürmüşler va aradan zaman geçtikten sonra serumla ilaç vermişler va ondan sonrada yavaş yavaş sancılar başlamış ve sonra suyunu patlatmışlar veeeeee bebek yarım saat içinde olmuş
ablam çok kolay oldu dedi.ablamda gayet iyi
bende suyum gelcek, sancım gelcek,evde yalnızkenmi yyakalıcak yada o anda taksi bulabilecekmiyim,gecemi gündüzmü olca stresini beklemeden bu yöntemi isteyebilirim doktorumdan

günaydın kızlar bende merak etmeye başladım acaba ultrasonda kızımın doğum tarihi neyi gösteriyo benim doktorum söylemedi şimdiye kadar öyle bişey bakalım cumartesi gidicem 1 aydan sonra kızımı görücem inş. benim bi şikayetim yok çok şükür ağrı sızı hiçbişey ama idrarda iltihap warmış daha da şiddetlenmiş o yüzden 2 haftadır antibiyotik kullanoyurm 2 hafta daha kullanıcam inş artık biter. bu arada benim kızım artık geceleri annesini uyandırmaya başladı gece bi vurdu karnıma hemen uyandım korktum başkası yaptı dışardan zannettim uyku sersemi. sonr elimi karnıma koydum bi daha vurdu hemde o kadar sert vuruyo ki inş doğduğu zaman da böyle gündüzleri uykuyla geçirip geceleri beni perişan etmez :dance:

hayırlısıyla zamanıda olur inşallah şu son aylarımızıda bi hayırlısıyla atlatsak alsak bebişlerimizi kucağımıza rüyamda heryerde bebekleri görüyom annelik böyle bişey olsa gerek şimdiden korkuları kaygıları başladı aslında ilk gebe olduğumu duyduğumdan beri her ay başka bir korku her test başka bir heyecan bundan sonra başka test varmı arkadaşlar valla her testte bi korku bişey varmı diye:sm_confused: senağlama

gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah bizde öyle kolayca kurtuluruz zaman yaklaştıkça sabırsızlanmaya başladım ben bi an önce kucağıma almak istiyorum bebişimi...

şeker yüklemeside temiz çıktı benim aç 87 yüklemeden 1 saat sonra 200 ikinci saattede 116 ya indi .sizde durumlar nasıldı.

şeker yüklemeside temiz çıktı benim aç 87 yüklemeden 1 saat sonra 200 ikinci saattede 116 ya indi .sizde durumlar nasıldı.

benimki açken ölçülmemişti direk 50 gr glukozdan 1 saat sonra 151 çıktı. doktorum yüksek dedi ama 1 ay önceki açlık kan şekerime baktım 78 o normal o yüzden çok önemsemedim sadece hergün çikolata yiyodum 2 tane filan şimdi onu bıraktım dondurma yiyorum daha hafif.benneyaptımki: ben tatlısız duramam napıyım:dance:

Tanyeri Bence Senin O Kadar Yüksek çikmamiş Benim 200 çikti Yüksek Dediler 1 Ssat Sonra Tekrar ölçüldü Oda 116 Ya Inince Normal Dediler

Tanyeri Bence Senin O Kadar Yüksek çikmamiş Benim 200 çikti Yüksek Dediler 1 Ssat Sonra Tekrar ölçüldü Oda 116 Ya Inince Normal Dediler

ewet yaa bende başta üzüldüm diyet dicek doktorum diye ama bebeğe bi zararı yok ilerde senin şeker hastası olma ihtimaliin yüksek olduğunu gösteriyo dedi. o yüzden dert etmiyorum artık bide cumartesi bebişin kilosu boyu herşeyi normal derse daha iyi olucam:içelim:

banada tokken direk 50gr. glikoz verildi ve 1 saat sonra ölçüldü 97 çıktı dr. iyi dedi
ben hep yüksek çıkar diye tahmin ediyodıum çünki çok fazla çikolata tatlı yiyorum
demekki alakası yok yenilenlerle

aslında doğumum 27 mayıs ile 7 haziran arası ama içimden bir ses mayıs annesi olacağımı söylüyorCADIARZU yi nede Allah bilir oğlumu hayırlısı ile kucağıma alayımda günü çok önemli değil Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah birbirimize dua edelim arkadaşlara.s.

25+2 oldum.bebişim baya hareketli.yarın ultrasona girip tekrar bebeğimin organlarına baktıracağım.şeker sonuçlarım fena değil ama doktor bir şeker yüklemesi daha istedi haftaya tekrar yaptırıcam.bu arada 2 kilo daha almışım ve 70 kiloyum.şuana kadar aldığım toplam 6 kilo normal mi bilmiyorum.bir de ben çok seyahat yapıyorum sarsılıyorum korkuyorum fakat çokta üzerine düşmüyorum çünkü ozaman insan çok panik oluyo.

kızlar birde benim sağ tarafımda çok yürürsem batma oluyor bebişin olduğu alanda ve adım atamayacak kadar zorlanıyorum batmadan sonra 10 dk hareket etmezsem batma geçiyor.birde yine sağ tarafımda bazen kaburgama doğru müthiş bir ağrı hissediyorum ve nefes aldıkça canım yanıyor bu yaklaşık 30 sn sürüp geçiyor.sizde varmı böyle şikayetler??
herkese sevgiler...

Selam arkadaşlar kısmetse bende haziranda anne olacağım eğer normal doğum olursa.Sizleri bir süredir takip ediyordum ve aranızda olmaz istedim artık Allah hepimizin bebeklerini zamanında ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bu arada 26+1 günlük hamileyim ve kızım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…