hoşgeldın deryacım
arabanız muthışmışş yaa bı tur gezdırmez mı bızı acepp
bu havalı sey bu havalı arabasıyla bızııı :)
gule gle kullansın canım
dedenınde amelıyatı kolay bır amelıyat . ben ıyı bılıyorum
bayıltmıyorlar bıle
10 15 dk suren bır amelıyat
sımdıden gecmıs olsun dılıyorum canım
ılk gunler puslu gorcektır deert etmezsın o yakışıklııııııııı :utanan smıleyyyyyyy
dero hanı su arkadaslıkla ılgılı yazdıklarından sonra bende sana bır cevap yazdım canım
3-4 sayfa gerıde kaldı onu okurmusun
o gun gormedın sanırım cunku
ooooo kızlar ben çıkmışım kaynatmışsınız
eve geldim sabah bakıcıya bırakmıştım eceyi onnuda babası ameliyat oldu bugün aldım kızımı gittik simit sarayına tanıdılar artık bizi kızımla karnımıı doyurduk sonra dolaştık kot şort alıcam gelmemiş daha tayt aldım body aldım filan bide foto çektirdim ecenin bi yerde 0*3 yaş fonlu filan yapıyolar yaa bedavaymış arkadaşım demişti gittim hemen gülmedi ama bak adam kuş çıkarcak makineden ece bak kuş filan derkn çekti sonrada hani kuş diyo ayyyyyyyy şimdi gülllceemmm geldi adam nerden çıakrtıyım kuşu deseydi bize aklinialirimsmile
ewet ayşegül yaa kızlar daha kıskanç bakalım büyüdkçe nasıl olcak ama bencede bazı huylr değişmiyo ebeveynlerin davranışları önemli ama bazı şeyleri değiştirmek imkansız ayyy ne bileyim çok da şunu yaparsam böyle olur filan diye takmamak lazım çünkü öyleydim bi ara bide bizim eğitim bilimleri sorularında çıkıyo yaa selcan yazdıklarını bende bayaa çalışmıştım hatta ozaman teyzeme soruyodum ablam tırnaklarını yerdi erken mi öğrettin çişini zorladınmı yok çok mu emdide seni şimdi sigara tiryakisi yok çoksavurgan çişini geçmi öğrendi arada bunlara uymayanlarda çıkıyo serbestiz davranışlarımıza dikkat ediyoruz herşeyi konuşarak anlatmaya çalışıyoruz evde paylaşımcıyız hiç o senin verme kimseye filan demeyiz dışarı çıkarken sana bi oyuncak alalım bunuda ilaydaya götürelin derzi yolda hep der ilaydanın diye ama canı isemezvermez verir geri ister benimder dışarda kaldırım güneş yol oyuncak herşey ecenin mesela buda benmerkezcilikten kaynaklanıyo 3 yaş kurtuluşumuz olcak Allah izin verirse
deniz bende uzun beğeniyorum saçlarını kestirme ama insan bu aralar değişiklik arıyo dimi bende dalga yaptırsam diyorum yalnız klaın sarılırsa tutmazmış incesarayım dedi kuaförüm bşr ay perme gibi olur sonra çok rahat kullanırsın dedi benimkide çok uzadı napsam banada fikir verin bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?