2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen Asrına mutfak seti aldım kızlar :)) eşim kızdı istemedi ama onlarlada oynamaları gerekiyormuş erkek çocuk diye bebk falan vermemezlik yapmayın diyorlar ya hani aile bilinci ,babalık o yaşlarda temel atıyormuş..

biz de kime gitsek ki hep çevremiz abla dolu..hep onların mutfak setleriyle oynuyordu tencere,tava vs..şimdi ufak bişey aldım geçen bayıldı sürekli bana mamalar yapıp getiriyor oğlum..
babası gibi olmayacak inşallah mutfağa girebilcek büyyünce:))

hoşgeldın deryacım
arabanız muthışmışş yaa bı tur gezdırmez mı bızı acepp
bu havalı sey bu havalı arabasıyla bızııı :)
gule gle kullansın canım

dedenınde amelıyatı kolay bır amelıyat . ben ıyı bılıyorum
bayıltmıyorlar bıle
10 15 dk suren bır amelıyat
sımdıden gecmıs olsun dılıyorum canım
ılk gunler puslu gorcektır deert etmezsın o yakışıklııııııııı :utanan smıleyyyyyyy

dero hanı su arkadaslıkla ılgılı yazdıklarından sonra bende sana bır cevap yazdım canım
3-4 sayfa gerıde kaldı onu okurmusun
o gun gormedın sanırım cunku

Kuzum yaaa aral da kocaman olmuş maşallah çok tatlı,geçen yazmıştım bir sürü msj teo kapattı pc yi yollayamadım ağacına da bayıldım bu arada...teo geldi....

Hoşbulduk denizcim..seve seve gezdirirmiş teo yeterki sen onu sokağa çıkar :))

Bizim ihtiyar yakışıklı da dün pek bi dalgındı onun canı tatlıdır korktu sanırsam ameliyat lafından:)) lafta bize çaktırmadı ama ben anladım dün udunu yine eline almış ecoşla dede torun şarkı söylemişler..bu akşam da bizde fasıl var buyrun beklerizzz!

şu arkadaş mevzusuna da yazdım aslında bir sürü şey ama asrın sildi işte dur bakıyım tekrar yazarım canım :))

sımdı banyo yaptık bızde saclarını taradım vede kuruttum
canım cıktı banyodan cıkarana dek onu
bı ıkı resım cektım

ayyy aynı sehırde olsaydıkk koşa koşa gelırdımm sıze off offf yerımızede eglen canımm

kızlar hava çok güzel ya keşke yakın olsak cümbür cemaat çıksak çocuklarla çok bunaldım dün parktan sonra doğaç nasıl yorulmuş bi uyuduki sormayın özellikle toprakla oynadığı zaman çok yoruluyo tavsiye ederim kovalı kürekli oynatın erken uyusunlar :)) deryacım çok güzelmiş arabası teonun güle güle kullansın küçük böcük iyice abi olmuş özledim ya sizi bende istiyorum arabadan ama dediğin gibi dışarda nerde sürecek bide çok kavgalar çıkar çocuklar üşüşür ben binecem falan kavgaları bilmem ne bunlarla uğraş dün doğaç bi çocuğun bisikletine dadandı alamadım bi türlü başından çocukta babasının yanına kaçtı aldı bisikletimi diye kendi bisikletinin yüzüne bakmıyo başkaları tatlı geliyo acayip bu çocuklar ya herşeyi kendilerinin sanıyolar çok komikler

denizcim aralımıda çok özledim sarı prensimde çok büyümüş ya nasıl büyüyolar hemen ya benimki gözümde aynıymış gibi başkaları büyümüş diyo sürekli gözümün önünde olduğu için herhalde kızlar benim için öpün yavru kuzuları
bu arada saçını kestirme deniz sana uzun yakışıyo bence kısa görmedim ama ben beğendim saçının uzun halini keşke benimkide öyle uzayabilse çok cansız deryanın saçı çok güzel gür ya hep öyle saçım olsun istemişimdir hafif dalgalı benimki düz ya hiç sevmiyorum düzü (

kızlar bu ozdılekten aldıgımız şapkamız sandalette oncekı ekledıgım resımlerde ayagında

bunuda az once cektım

kızlar bunuda marangoza yaptırdım artık daha rahat evde arabacılık oynuyoruz

ay bılmıyorum aysegul yaaa esımkısa kestır kurtul dıyor hem sana cok yakısıyor dıyor hayatımda sayılıdır kısa saclı hallerım ama artık seklemı gırmıyor ben mı kendımı begenmıyorum bılmıyorum yaa

ya ben kumlarla oynatamıyorum aysegul cunku
bızımkının elı hep agzında bırde parklara burda cok kopek kedı getırıyorlar
enfeksıyon kapıyor hemen

Denizcim bende kızlara katılıyorum ama o arkadaşın gerçekten tuhafmış yada aranızdaki ilişki çok sağlam değilmiş (onun açısından ) yani bi insan neden çok yakın bi arkadaşının düğününe gitmez,tebrik etmez birden bire,arayıp sormayı keserki? kafam almıyor bu tür şeyleri ben çok yakın olmadığım bir sürü arkadaşım için bile kaç kez şehir dışına gittim evleniyorlar yanlız bırakmıyım diye gerçi benim düğünüm de de tüm türkiyeden arkadaşlarım geldiler saolsunlar.. davetlilerin yarıdan fazlası geçnlerden oluşuyordu..
neyse diyeceğim şu ki ben en fazla insanlara gereğinden fazla değer verdiğim için kaybettim şimdiye kadar bundan sonra olmasın diyorum ama sevince de kısamıyorum sevgimi sanırsam..daha az önce üzülüyordum kankama gitmiştim ya hani 1 hafta oldu aramadı ben de aramıycam şimdide o adım atsın diye düşünürken telim çaldı arayan oydu neyseki:))

bence denizcim sende ben gibisin biraz çok değer verme insanlara çünkü üzüldüğün zamanda o ölçüde üzülüyorsun,yıpranıyorsun..
o arkadaşın da hayırsız mış bana göre sen elinden geleni yapmışsın canım..

ooooo kızlar ben çıkmışım kaynatmışsınız
eve geldim sabah bakıcıya bırakmıştım eceyi onnuda babası ameliyat oldu bugün aldım kızımı gittik simit sarayına tanıdılar artık bizi kızımla karnımıı doyurduk sonra dolaştık kot şort alıcam gelmemiş daha tayt aldım body aldım filan bide foto çektirdim ecenin bi yerde 0*3 yaş fonlu filan yapıyolar yaa bedavaymış arkadaşım demişti gittim hemen gülmedi ama bak adam kuş çıkarcak makineden ece bak kuş filan derkn çekti sonrada hani kuş diyo ayyyyyyyy şimdi gülllceemmm geldi adam nerden çıakrtıyım kuşu deseydi bize aklinialirimsmile
ewet ayşegül yaa kızlar daha kıskanç bakalım büyüdkçe nasıl olcak ama bencede bazı huylr değişmiyo ebeveynlerin davranışları önemli ama bazı şeyleri değiştirmek imkansız ayyy ne bileyim çok da şunu yaparsam böyle olur filan diye takmamak lazım çünkü öyleydim bi ara bide bizim eğitim bilimleri sorularında çıkıyo yaa selcan yazdıklarını bende bayaa çalışmıştım hatta ozaman teyzeme soruyodum ablam tırnaklarını yerdi erken mi öğrettin çişini zorladınmı yok çok mu emdide seni şimdi sigara tiryakisi yok çoksavurgan çişini geçmi öğrendi arada bunlara uymayanlarda çıkıyo serbestiz davranışlarımıza dikkat ediyoruz herşeyi konuşarak anlatmaya çalışıyoruz evde paylaşımcıyız hiç o senin verme kimseye filan demeyiz dışarı çıkarken sana bi oyuncak alalım bunuda ilaydaya götürelin derzi yolda hep der ilaydanın diye ama canı isemezvermez verir geri ister benimder dışarda kaldırım güneş yol oyuncak herşey ecenin mesela buda benmerkezcilikten kaynaklanıyo 3 yaş kurtuluşumuz olcak Allah izin verirse

deniz bende uzun beğeniyorum saçlarını kestirme ama insan bu aralar değişiklik arıyo dimi bende dalga yaptırsam diyorum yalnız klaın sarılırsa tutmazmış incesarayım dedi kuaförüm bşr ay perme gibi olur sonra çok rahat kullanırsın dedi benimkide çok uzadı napsam banada fikir verin bakemm

deryacım babanada geçmiş olsun yaş ilerledikçe küçük bi operasyon bile insana çok büyük gelip olmadık şeyler düşündürüyo hepinizi birlikte görüncede duygulanmıştır kimbilir neler düşünmüştür Allah başınızdan eksik etmesin canım

aralın pozlar süper bayıldım maşallah
teoda öyle arabanızda çok güzel eeee vercne o zaman babanneyle dedeye onlar gezdirsin deryacım yoksa bi arabayı taşımak zor oluyo bu kocaman neresinden tutp indircen :)
ece de artık iyi yoruluyo burda kumda yok oynatsam yazı bekliyoruz eskişehirde bırakıcam inş kalır hatta ramazandada dursun ben burda yalnız tutarım orucum haftasonları giderim yanlarına eşim taa bayramdan sonra başlııck yaa çalışmaya siz orda durun dedim birazda kendimi düşünerek dedim tabii de hem ece içinde iyi orası park dolu kum dolu arkadaş kuzen herşey var daha çok eğlenir yaz okulu gibi olcak eceye inş

nasıl anlamadım saçını bi günlük sardırcaksın değilmi yoksa permaylamı kıvırtacaksın permaysa yaptırma canım ben yaptırdım yıllar önce saçım yandı o kullandıkları malzemeler felaket normal fırçayla kıvırtabilirsin ama o bir değişiklik güzel olabilir dalgalı yada kıvırcık saçta saçın çok uzun olması gerekiyo kısa saçta küt gibi duruyo bende ben yakıştırmıyorum kendime kısa kıvırcığı uzun güzel oluyor

ewet ayşegül ilaçla sarcak bisenefilan kullanıcam saçım çok uadı canım koltukaltımın biraz aşağısında ne bileyim bendekararsızım üniversitede yaptırmıştım amahiç hatırlamıyorum şimdi

şenlenmiş buralar ne güzel
deryacım babana çok geçmiş olsun canım
teo da arabasını iyi günlerde kullansın inşallah
teonin odası araba doldu evet duvarlar yatağı halısı perdesi vs..
çocuk sürekli araba göre göre bu konuyla ilgili bir meslek sahibi olacak bence :))
mesela bir araba galerisi olabilir :))

serpil saçın baya uzun ve gür gözüküyo
bence böyle gayet güzel
ilaçla sardırsan ayşegülün dediği gibi saçın zarar görebilir
illa dalga stiyosanda akşam yatmadan önce sarıver sabah kalktığında dalgalısın işte
ben kıvırcık saçlıyım ve saçımı hiççç sevmiyorum
sürekli uzun tutmak zorundayım kestirince hiç yakışmıyo koca kafalı bişey oluyorum :)))

serpilcim sevdaya katılıyorum saçların çok güzel ve sanırım boya var saçında boyalı saçlar permada kesinlikle yanıyo kuaförümde söyledi çoook zararlı olduğunu vede artık bu yöntemi kimsenin kullanmadığını başka yöntemle kıvırmak mümkün değilmiş kendine bi maşa al evde kendin 2dkda sar bence maşayla çok kolay dola dola tut azcık hemen kıvrılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…