2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aralım paşamda çok yakışıklı çıkmış
pozlarada bak sen
sandaletleride çok güzel deniz bende alıcam geçen nıke ye baktım yeni modeller gelicek dedi
sonrada iyce havalar ısınsın öyle alayım diye karar verdim
şimdiki spor ayakkabıları 1 ay daha idare eder
amma ayakkabı almışım heeee
çocuk 6 aydır aynı aşakkabıyı giyiyo halada küçük gelmiyo oluyo
aldığımda önünde 1 parmak boşluk vardı şimdi tam dolduruyo ayağı
o kadar para veriyoruz marka alıp en az 6 ay giysin bari demi ama
sandaletlerini büyük almıcam ama çünki onları sadece 3 ay çok sıcaklarda çorapsız giyicek ne kadar büyük alırsan al seneye mümkün değil olmucak bu yüzdan büyük almaya gerek yok onları

ay serpilll sacların ne guzelmışş kız
sende benım gıbı hep topluyorsun dımı
ahh ahhh uzun sacımız var ama kullanabılıyormuyuz kı
ben evde bazen saclarımı kapatıp gezıyorum vallaayemek yaparken fln beyaz tülbent takıyorum
hem saç telım fln dokulmemıs oluyor hemde yag fln sınmıyor saclarıma

serpılcım bencede perma yaptırma sacların cok guzel
sadece bıraz uclarından kestır bence sekıl verdır
bu bıle kendımızı ıyı hıssetmemıze neden oluyor
havamız degısıyor bır anda
ben saclarıma cok onem verıyordum eskıden
o yuzdne sımdı bakamadıgım ıcın moralım cok bozuk
bı yere gıdınce fönlettıgımde yada yaptırdıgımda ancak aa ne guzel saclarım var dıyebılıyorum

ya benım saclarım eskısı gıbı yumusak deıl bu bursanın suyundan mıdır nedır
kazık gıbıler heee ne yapsam basarılı olamıyorum bu kondua
seklede gırmıyor delırıcem
bakın bu eskı sacım

bu da aralın dogumundan 1 ay sonra hemen sacımı kestırmıstım bakamıyorum dıye
malum ozamanlar uykusuzluk vs vs... (gercı hala aynı )

ahan bu da sımdılerdekı halımm ne kötu duruyor dımı
bırde eskısı gıbı dalgalı deıl yumusak olmadıgı ıcın oylee duruyorlar sert sert

ayyy deniz ilk resimdeki saçın muhteşem
rengidi şeklide harikaymış
resimdeki kendi dalgasımı yoksa senmi sarmıştın

yok canım kendı dalgası hıcbısey yapmamıstım hatta topluydu resım cekılcez dıye açmıştım
cınarcıkta sahildeydık

işte şimdi oyle olmuyor eskıdne topluyken açardım hemen boyle sekıllı dururdu
sımdı kazık gıbı yaa ühüüüüüüüüüüüüü

saçları hala çok güzel deniz..bence canını sıkmana gerek yok..
serpil senin saçların da çok gür ve rengi çok güzel. bayağı da uzun bakmak zor olmuyormu ben hemen kısaltıyorum...
ben kıvırcığım...en iyi yanı duştan duşa taranması

3yıl önceki halim..
yakın tarihli fotoğraflarım diğer bilgisayarda..
onlarıda eklerim..

ben bir senedir saçlarımı kestirmiyorum dalga yaptırcam diye ama siz böyle söyleyince vaz geçiyorum çok pırasa gibide değiller ya 7/24 le denesem şekil verebilirim belki
saçlarım gür değil çokkk dökülüyo azaldı baya ve ince telli ama sağlıklı nerdeyse hiç kırık yok
deniz seninde ilk fotoda çok güzel çok sarı geldi bana son hali yaa ben hergün işe gidiyorum yinede bakımsız tarayamıyorum çünkü işe giderken bile topuz orda kuaföre gidip ya kırık fön yada fön yaptırıyorum oda bu aralar zor geliyo ben bide öğle araları orda spora başladım vaktim yok
atike o kadar kıvırcık saçında zor oluyo dimi bakımı ayy hele çocuk olunca en çok darbeyi saçlar alıyo ben derynın saçlarına bayılıyorum bide hiç toplamıyosun heralde derya teo yolmuyomu bi ara hatırlıyorum kakasından saçlar çıkıyodu bebekken yoksa o kendi saçlarımıydı :S:S
neyse bakalım birz daha düşüneyim eşim nsıl istersen yaptır bi görelim diyo o da görmeden bişey demez kurban etmiyim yazık etmiyim bari saçlarımı :)

aralla teonun arabaları ne güzel
bizide atarsınız arabaya bi tur attırırsınız dimi :)))

deryacım babana geçmiş olsun
benim babamda geçen sene kataraktan ameliyat oldu
hiç anlamadım çok rahat geçti
korkulacak bişey yok dedi
umarım babanında rahat geçer

serpilcim saçlarının rengi çok güzel
dalgasıda iyi perma falan yaptırıpta bozma hiç saçlarını

denizcim sana uzun saç yakışıyo
hem ben kıyamamda uzun saçı kestirmeyeohaoldumsmile

kızlar geçen hafta annemlere gitmiştim
cep telefonumu sehpaya bıraktım annemle konuşuyoruz
batuhan sen al bi bardak suyu telefonun üstüne dök
bir baktımki telefonla kılıfı su içinde
panikle napcamı bilemedim
eşim bana yılbaşında almıştı hediye diye
içini falan açtım ama iş işten geçmiş her yer su olmuş
çalışmadı zaten sonradan kuruttuk açıldı
ama bu seferde dokunmatiği gitti
servise gösterdik tel gitmiş dedi
komple değişim olması lazım
oksitlenme olmuş dedi
400 tl masraf istedi
üstüne 300 daha eklesem yenisini alırım dedim
vermedim servise
ama içim gitti ya daha taksiti duruyo
3 taksiti ödenmişti daha kaç taksit var ödenecek:sinifsinif:
kaşla göz arasında nasıl becerdi batuhan anlamadım ya

Serpilcim ben zaten batıkent carrefour dan aldım canım mutfak süngerlerinin falan satıldığı reyonda bi iki çeşit olması lazım onlar anlamamışlardır belki ne sorduğunuzu..benim aldığım carrefourun kendi ürünüydü içinden 2 tane çıkıyor ben hafif nemlendirip siliyorum tertemiz oluyor duvar,sildikçe yokoluyor..
Aynen bende çıldırınca etafta kırcak dökcek,canını acıtcak bişey yoksa yanlız bırakıyorum bağpırıyor,ağlıyor sonra bakıyor ben ilgilenmiyorum yanıma geliyor susmuş bişekilde..tabi her zaman işe yaramıyor!
Ayyy canım yaaa çok güldüm kağana öcüüüü,pissss! serseri yaaaa!
Ayşegül başladınızmı çalışmalara? yani her an hbr alabilirmiyiz kıs,merak ettim..
Ne güzel bilgiler selcancım..sen araştırdıkça yaz burayada valla artık hiç vakit bulamıyorum nette araştırma falan yapmaya yaaa..şu vakitsizlik öldürcek beni!
bende bazen öyle seviyorum teoyu pipini ham yapcam falan diye yapmıyım bariiii:))

dun media markt e gıttık aralın bır kac tane fotosunu cıkartayım deıdm
ne kadar uygun ya fotografcılara gore
Denizcim evet çok uygun ben geçen sene kampanya yapmıştı media markt o zaman adedi 10kuuştan bastırmıştım resimleri..takip etmek lazım öyle zamanları benimde o kadar çok resim varki çıkartmak istediğim ama bi yandan da çıkartıp napcam diyorum..sadece eve asacaklarımı çıkartcam bundan sonra,artık albüm devri kapandı yaaa!
Evet ayşegül bende o kısmını düşünmüyo değilim çoluk çocuk takılır kesin ben bir de yumuşak yüzlüyümdür kırcam diye korkarım minikleri..en iyisi bisiklet bence ben öbür dedeye de bisiklet aldırıyım..arabasıyla babnesi dedesi ve babsı gezdirsin ben başedemem..

..

Saolun fıstıklar hepinize çok tsk ederim..aminnnn serpilcim Allah hiç bir sevdiğimizi yanımızdan eksik etmesinnn!
ameliyatımız oldu şimdi gözü bandajlı..çok güldüm bu arada operasyon sırasında benim uykucu babam uyumuş hatta horlamış ameliyat bitmiş hemşireler zor uyandırmış..alem adam yaaaa!:roflol:

Serpilcim bende taaaa yıllar evvel her bi rengi denediğim gibi kafamda su dalgasını da denemiştim eğer yapmaya karar verirsende öyle yaptır iri su dalgası permadan daha kalın ve biraz daha bozuk duruyor..ama 2 sene kurtulamamıştım saçım da biraz yıpranmıştı gerçi açık renktede aynı şekilde yıpranıyor...
bu arada moda mı oldu tekrar perma? kayınvalidemde 4-5 gün önce yaptırmış henüz görmedik gerçi antalyadan gelince görcez bu ara çok duyuyorum da perma lafı :))
ama saçların çok güzel ve sağlıklı gözüküyor rengide güzel olmuş bi süre sar kızların da dediği gibi öyle gezmeye gözün alışsın yaptırcaksan ona göre yaptır hayatım..

Öyle oldu valla sevdacım olsun olsun galerisi iyi para var o işte değiştirip değiştirip gezer:))
işin ilginç yanı asrın arabalara dşkün değil hiç oynamaz yani arada bi eline alır sürer hemen bırakır

Yaaa bende kışın yazlık sandalet almıştım rebooktan teoya çok güzeldi ve fiyatı da uygundu umarım küçük gelmez bu yaz bizim küreğe 24.5 numara almıştım ama sürekli büyüyor ayağımız olmazsa ireme veririm artık onun ayakları hala teodan ufak (doğal olarak:))
Denizcim bende o söz gecenizdeki resimlerine,saçına ve sana hastayım o gün pek güzelmişsin..
şimdide biraz kısalt kırıkları gitsin ,biraz yıpranmış duruyor saçların ,sarı saç zor valla ben ne zaman rengini açtırsam o kısımlar şekil almıyor,kırılıyor çok kötü oluyor sen iyi bakıyorsun yine..dediğim gibi bence kırıklarını aldır ve azcık rengini koyulaştırabilirsin biraz dinlenmiş olur saçların ve bakım yağı aldım geçen eşime içinde yok yok ama iyi geldi sende öyle maske falan kullanıp nemlendir düzelir canım ama kestirmeeeeee uzun saç yakışıyor sana..

kızlar çok sağolun saçlarım hakkında ne güzel şeyler yazmışsınız..evet kalın telli ve gürdür ve ben onlarla uğraşmayı çok seviyorum canına okuyorum malesef.. şimdide haftaya falan uç balyaj yaptırcam inşallah!(bir de şu beyazlarım olmasa onları çok seviyorum!)
evet serpilcim ben genelde açık bırakırım ama teo bebekken bende kısa kestirmiştim yoluyordu ve benim saçlarım belime gelmişti o dönem bakamıyordum sürekli örüyordum falan köylü kızları gibiydim (eşim dalga geçiyordu) teonun kakasından çıkan kendi saçlarıydı o dönem çok saçlı doğmuştu ve o saçların dökülme dönemi varya o zamn sürekli eli ağzında yutuyordu canım bende panik yapmıştım bişey olurmu diye,olmuyormuş:))

Geçmiş olsun nurancım çok kötü olmuş yaaa..
yaramazlarrr yaaa bakalım büyüyene kadar neleri feda etcez onlar için ama herşeye değerler tabi feda olsun onlara telefonlar,eşyalar..

Son düzenleme:
Ayyy ne msj yazmışım yaaa..yaz yaz bitmedi:)) açığı kapatmam lazım bi kaç gün yazamadım yaaa!:)))

Bu arada kilo da veremiyorum babam da geldi onlara yapıyorum kendim de tutamıyorum olunca..offf ya yaz geldi bileee..

haftasonu batikten çok güzel bi kot pantolon aldım 40 beden biraz dar tabi ama tam olmalı üzerime (eşim tam oldu sandı bozmayım yalanı:)) büyüğü yoktu çok da beğendim aldım üşenmezsem resmini eklerim size..onun hatrına bari gitse bi kaç kilo daha azıcık azıcık gidiyor deli oluyorum yaa..

Bu arada benim oğlum aşık oldu teyzeleriiii:)))boshayallersmile

bi bağlantı eklemiştim facede bilmem dikkatinizi çektimi çok tatlı bi kız çocuğu ve çok güzel bir şarkı adını da bilmiyorum şarkının bulsam indircem..neyse sürekli onu seyrediyor bana alalalaaa diyip açtırıyor ben o kızdan bahsedince mahçup mahçup gülüp,utanıyor falan ayyy çok tatlı yaaa!

Resimleri sayıları fazla olunca face ekledim ve hepsini bugün yani dün çektim..japonum yaaa!:))

Bakalım sabah kim açcak tükkanı ve çiçek,öpücük ve günaydınlarımı alacak?
a.s.
opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnn...

geçmiş olsun canım her fırsatı değerlendiriyolar yaramazlık yapmak için

oo ben geç kalmışım ne çok şey konuşmussunuz
serpilcim zor tabi..hem çocuk var hem çalışıyorsun ama inşallah istediğin olur.
derya yoksa teo da ardayla kağan ın aşık oldugu fıstıga mı aşık oldu..desene ortalık karışacak...
deniz bence de kestirme.ben de kağan küçükken kestirdim uzamıyor şimdi de..dökülüyor.
eskiden çok saçım vardı dalgalıydı şimdi azaldı ve düzleşti..kireçli su saçı düzleştiriyor
neyse ki kadınlar kulübünde işe yarayan bir yöntemi uyguladım baya uzadılar.
nuran inanmıyorum ya gitti mi şimdi telefon?
pahalı bir telefonmuş ama olan olmuş..saglık olsun ..
derya hani sizin kayuu masanız vardı ya, memnun musun canım? kağana almak istiyoruz da bir sorayım dedim.nasıl oturup oynuyor mu teo ?

günaydııın kızlar nurancım çok üzüldüm canım telefona çok yaramaz bu afacanlar ya napıcaz bilemyorum deryacım 2. çocuğu sormuşsun evet başladık ama benim yüzümden zor olacak saldık çayıra diye korkudan kaçıp duruyorum:kedi: ben diyorumki böyle kaçıyorum istemiyorum ya kesin şıp diye hamile kalırım öyle olur ya istersin olmaz istemezsin olur öyle olcak gibi istiyorum ama zaman geçsin azcık istiyodum burda forumda benim hastalıkla ilgili soru sordum dr. cvp yazmış ben hani 30 kilo almıştım ya hamişlikte benim hastalığımdaki kişilerin sık yaşadığı bi durum olduğunu yazmış dr. tekrar hamile kalırsam kontrol altında olmam gerektiğini yazmış yani yine gelsin kilolar off anam offf gerçekten kızlar ben 30 kilo aldım ama çok yiyen bi hamile değildim şimdikiyle aynıydı inanın hatta annem arkamdan gezerdi bişey yemiyosun çocuk zayıf doğacak diye kızardı sadece çok su içerdim o da ödemimi fazlalaştırdı kendimi alamıyodum su içmekten o derce normalde hiç sevmem su içmeyi ama o zaman çok içerdim ve doğumdan 6 ay sora hemen hemen eski kiloma döndüm farkındaysanız demekki hep ödemdi diyorum ayaklarım falan fil ayağı gibiydi eşimin ayakkabıları oluyodu bana hatta onun çoraplarınıda az giymedim kaydirigubbakcemile3 şimdi korkuyorum ya aynı sıkıntıları yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…