Serpilcim ben zaten batıkent carrefour dan aldım canım mutfak süngerlerinin falan satıldığı reyonda bi iki çeşit olması lazım onlar anlamamışlardır belki ne sorduğunuzu..benim aldığım carrefourun kendi ürünüydü içinden 2 tane çıkıyor ben hafif nemlendirip siliyorum tertemiz oluyor duvar,sildikçe yokoluyor..slmlarrrrr
deniz valla bende eşine çok şaşırdım nasıl geçmiş o camdan küççücükk
aralın ağaçıda çok güzel bari yere çiziyo sıpa benimki dün odadan yanıma koştu geldi anne gel gel aydede diye bi baktım elnde kalem tabiii duvardada bi sürü aydede yanlarında küçük karalamalar bayrak çizmeye çalışmış aydede yıldız bayrak hastası ama duvarın bakılcak yeri kalmamı şyaa derya carfurdan bi sülgü aldığını söyleimştin nasıl bişey adın ne dün batıkenttekine sordu arkadaşım yok bizde demişler rahat davrnıyodum biraz ama bulamazsam silgi naparım bennn
arkadaşına gitmenede çok sevindim inş bundan sonra sı sık görüşür telafi edersiniz canım 5 seneyi bende istiyorum yaa öyyle geceni bi vaktine kadsr oturup sohbet etmeyi gülüşmeyi arkadaşlarımı özledim
Aynen bende çıldırınca etafta kırcak dökcek,canını acıtcak bişey yoksa yanlız bırakıyorum bağpırıyor,ağlıyor sonra bakıyor ben ilgilenmiyorum yanıma geliyor susmuş bişekilde..tabi her zaman işe yaramıyor!ahh selcancım hepsini deniyoruz emin ol ama diştendir sanırım çünkü fırsat dahi vermiyor bize konuşturmuyor 2yaş sendromuyla bir karışım hali bu sanırım yazıları okudum sakinleştirmek gerekiyor sinirlendiği zaman olmuyosa yalnız bırakmak gerekiyormuş hepsini yapıyoruz inan
Ayyy canım yaaa çok güldüm kağana öcüüüü,pissss! serseri yaaaa!evet ayşegül öyle çocuklar var.piknikte 5 yaşında bir oğlan vardı baktım kagana bagırıyor git diye hemen kalktım belki vurur diye ama ben gidene kadar kağan onu itekledi düşürdü.çocuk aglamaya başladı.o ağladı diye üzüldü benim ki biberonunda ayran vardı onu verdi barışmak için çocuk iyice sinir oldu.kağan da bana döndü anne öcüü piss dedi.dayanamadık güldük.
inşallah allahım öyle kıskanç bir çocugum olmaz.çok huysuzdu çok şasırdım...
Ayşegül başladınızmı çalışmalara? yani her an hbr alabilirmiyiz kıs,merak ettim..günaydın hanımlar evet serplcim 3yaş diyolar 1sene daha çekecez benim 2. hemen olmaz inş. hamileliğimde stresli geçer yoksabide kız çocuklarında kıskançlık daha fazla aşırı veya az diye ayrılıyorlar ama erkek çocuklarına göre fazlalar gerçekten ama yetişkinliktede baktığımızda ine biz kadınlar erkeklere göre daha çok kıskancız paylaşmayı sevmiyoruz demekki doğamızda var kaydirigubbakcemile3
Ne güzel bilgiler selcancım..sen araştırdıkça yaz burayada valla artık hiç vakit bulamıyorum nette araştırma falan yapmaya yaaa..şu vakitsizlik öldürcek beni!yok ayşegül ya bunun huy oldugunu sanmıyorum.olsa bile güzel bir bebeklik dönemi geçirirse değişebilir..belki daha önce söylemişimdir 10 yıldır bunları araştırıyorum..
hatta geçen yeni bişey öğrendim çok şaşırdım..bazen kağanı yerim seni yerim pipini yerim burnunu yerim diye seviyordum.
.bu çok yanlış birşeymiş.o an çocuk eğleniyor gibi görünsede bilinç altına kaydediyor ve ilerde erken boşalma,cinsel sorunlar,homoseksüellik veya karşıcinse karşı utangaçlık gibi sorunlara neden olabiliyormuş.eşime de söyledim artık öyle sevmiyoruz..
altı geç değişen bebekler ilerde kokulara karşı duyarlı olma riski varmış.
yanlış ve ısrarcı verilen tuvalet eğitimi çocukta takıntılar oluşmasına sebep olur..pasaklı olmasına veya aşırı titiz olmasına veya eşya biriktirmesine falan filan...
bebeğe sürekli hayır yapma düşersin edersin demek ilerde ebeveynlerinin dediklerinin tersini yapmasına neden olur..
daha o kadar çok şey var ki..
kafanızın da karışmasını istemem tabi ki..peygamberimizin bir sözü var.
çocuklarınıza kızmayın onlar sizin eserleriniz..
bir yaşındayken kağan kafasını duvara vuruyordu.kendini ısırıyordu.
hatta kaşını duvara vurup kanatmıştı.hemen araştırdım önlemini aldık 10 günde düzeldi.birdaha da öyle şeyler yaşamadık şimdi çok uyumlu allaha şükür..
bak bizler burda sürekli paylaşım içindeyiz soruyoruz araştırıyoruz ama öyle anneler var ki bazen müdahale ediyorum.özelikle bu konya da okadar bilinçsiz anne var ki inan parklarda falan görünce dayanayıp konuşuyorum.ama kafa boş almıyor.
kimi de dogru söylüyon sagol diyor..
Denizcim evet çok uygun ben geçen sene kampanya yapmıştı media markt o zaman adedi 10kuuştan bastırmıştım resimleri..takip etmek lazım öyle zamanları benimde o kadar çok resim varki çıkartmak istediğim ama bi yandan da çıkartıp napcam diyorum..sadece eve asacaklarımı çıkartcam bundan sonra,artık albüm devri kapandı yaaa!dun media markt e gıttık aralın bır kac tane fotosunu cıkartayım deıdm
ne kadar uygun ya fotografcılara gore
Evet ayşegül bende o kısmını düşünmüyo değilim çoluk çocuk takılır kesin ben bir de yumuşak yüzlüyümdür kırcam diye korkarım minikleri..en iyisi bisiklet bence ben öbür dedeye de bisiklet aldırıyım..arabasıyla babnesi dedesi ve babsı gezdirsin ben başedemem..kızlar hava çok güzel ya keşke yakın olsak cümbür cemaat çıksak çocuklarla çok bunaldım dün parktan sonra doğaç nasıl yorulmuş bi uyuduki sormayın özellikle toprakla oynadığı zaman çok yoruluyo tavsiye ederim kovalı kürekli oynatın erken uyusunlar :)) deryacım çok güzelmiş arabası teonun güle güle kullansın küçük böcük iyice abi olmuş özledim ya sizi bende istiyorum arabadan ama dediğin gibi dışarda nerde sürecek bide çok kavgalar çıkar çocuklar üşüşür ben binecem falan kavgaları bilmem ne bunlarla uğraş dün doğaç bi çocuğun bisikletine dadandı alamadım bi türlü başından çocukta babasının yanına kaçtı aldı bisikletimi diye kendi bisikletinin yüzüne bakmıyo başkaları tatlı geliyo acayip bu çocuklar ya herşeyi kendilerinin sanıyolar çok komikler
denizcim aralımıda çok özledim sarı prensimde çok büyümüş ya nasıl büyüyolar hemen ya benimki gözümde aynıymış gibi başkaları büyümüş diyo sürekli gözümün önünde olduğu için herhalde kızlar benim için öpün yavru kuzuları
bu arada saçını kestirme deniz sana uzun yakışıyo bence kısa görmedim ama ben beğendim saçının uzun halini keşke benimkide öyle uzayabilse çok cansız deryanın saçı çok güzel gür ya hep öyle saçım olsun istemişimdir hafif dalgalı benimki düz ya hiç sevmiyorum düzü(
Saolun fıstıklar hepinize çok tsk ederim..aminnnn serpilcim Allah hiç bir sevdiğimizi yanımızdan eksik etmesinnn!deryacım babanada geçmiş olsun yaş ilerledikçe küçük bi operasyon bile insana çok büyük gelip olmadık şeyler düşündürüyo hepinizi birlikte görüncede duygulanmıştır kimbilir neler düşünmüştür Allah başınızdan eksik etmesin canım
Serpilcim bende taaaa yıllar evvel her bi rengi denediğim gibi kafamda su dalgasını da denemiştim eğer yapmaya karar verirsende öyle yaptır iri su dalgası permadan daha kalın ve biraz daha bozuk duruyor..ama 2 sene kurtulamamıştım saçım da biraz yıpranmıştı gerçi açık renktede aynı şekilde yıpranıyor...ewet ayşegül ilaçla sarcak bisenefilan kullanıcam saçım çok uadı canım koltukaltımın biraz aşağısında ne bileyim bendekararsızım üniversitede yaptırmıştım amahiç hatırlamıyorum şimdi
Öyle oldu valla sevdacım olsun olsun galerisi iyi para var o işte değiştirip değiştirip gezer:))şenlenmiş buralar ne güzel
deryacım babana çok geçmiş olsun canım
teo da arabasını iyi günlerde kullansın inşallah
teonin odası araba doldu evet duvarlar yatağı halısı perdesi vs..
çocuk sürekli araba göre göre bu konuyla ilgili bir meslek sahibi olacak bence :))
mesela bir araba galerisi olabilir :))
Yaaa bende kışın yazlık sandalet almıştım rebooktan teoya çok güzeldi ve fiyatı da uygundu umarım küçük gelmez bu yaz bizim küreğe 24.5 numara almıştım ama sürekli büyüyor ayağımız olmazsa ireme veririm artık onun ayakları hala teodan ufak (doğal olarak:))aralım paşamda çok yakışıklı çıkmış
pozlarada bak sen
sandaletleride çok güzel deniz bende alıcam geçen nıke ye baktım yeni modeller gelicek dedi
sonrada iyce havalar ısınsın öyle alayım diye karar verdim
şimdiki spor ayakkabıları 1 ay daha idare eder
amma ayakkabı almışım heeee
çocuk 6 aydır aynı aşakkabıyı giyiyo halada küçük gelmiyo oluyo
aldığımda önünde 1 parmak boşluk vardı şimdi tam dolduruyo ayağı
o kadar para veriyoruz marka alıp en az 6 ay giysin bari demi ama
sandaletlerini büyük almıcam ama çünki onları sadece 3 ay çok sıcaklarda çorapsız giyicek ne kadar büyük alırsan al seneye mümkün değil olmucak bu yüzdan büyük almaya gerek yok onları
Denizcim bende o söz gecenizdeki resimlerine,saçına ve sana hastayım o gün pek güzelmişsin..ay serpilll sacların ne guzelmışş kız
sende benım gıbı hep topluyorsun dımı
ahh ahhh uzun sacımız var ama kullanabılıyormuyuz kı
ben evde bazen saclarımı kapatıp gezıyorum vallaayemek yaparken fln beyaz tülbent takıyorum
hem saç telım fln dokulmemıs oluyor hemde yag fln sınmıyor saclarıma
serpılcım bencede perma yaptırma sacların cok guzel
sadece bıraz uclarından kestır bence sekıl verdır
bu bıle kendımızı ıyı hıssetmemıze neden oluyor
havamız degısıyor bır anda
ben saclarıma cok onem verıyordum eskıden
o yuzdne sımdı bakamadıgım ıcın moralım cok bozuk
bı yere gıdınce fönlettıgımde yada yaptırdıgımda ancak aa ne guzel saclarım var dıyebılıyorum
kızlar çok sağolun saçlarım hakkında ne güzel şeyler yazmışsınız..evet kalın telli ve gürdür ve ben onlarla uğraşmayı çok seviyorum canına okuyorum malesef.. şimdide haftaya falan uç balyaj yaptırcam inşallah!(bir de şu beyazlarım olmasa onları çok seviyorum!)ben bir senedir saçlarımı kestirmiyorum dalga yaptırcam diye ama siz böyle söyleyince vaz geçiyorum çok pırasa gibide değiller ya 7/24 le denesem şekil verebilirim belki
saçlarım gür değil çokkk dökülüyo azaldı baya ve ince telli ama sağlıklı nerdeyse hiç kırık yok
deniz seninde ilk fotoda çok güzel çok sarı geldi bana son hali yaa ben hergün işe gidiyorum yinede bakımsız tarayamıyorum çünkü işe giderken bile topuz orda kuaföre gidip ya kırık fön yada fön yaptırıyorum oda bu aralar zor geliyo ben bide öğle araları orda spora başladım vaktim yok
atike o kadar kıvırcık saçında zor oluyo dimi bakımı ayy hele çocuk olunca en çok darbeyi saçlar alıyo ben derynın saçlarına bayılıyorum bide hiç toplamıyosun heralde derya teo yolmuyomu bi ara hatırlıyorum kakasından saçlar çıkıyodu bebekken yoksa o kendi saçlarımıydı :S:S
neyse bakalım birz daha düşüneyim eşim nsıl istersen yaptır bi görelim diyo o da görmeden bişey demez kurban etmiyim yazık etmiyim bari saçlarımı :)
kızlar geçen hafta annemlere gitmiştim
cep telefonumu sehpaya bıraktım annemle konuşuyoruz
batuhan sen al bi bardak suyu telefonun üstüne dök
bir baktımki telefonla kılıfı su içinde
panikle napcamı bilemedim
eşim bana yılbaşında almıştı hediye diye
içini falan açtım ama iş işten geçmiş her yer su olmuş
çalışmadı zaten sonradan kuruttuk açıldı
ama bu seferde dokunmatiği gitti
servise gösterdik tel gitmiş dedi
komple değişim olması lazım
oksitlenme olmuş dedi
400 tl masraf istedi
üstüne 300 daha eklesem yenisini alırım dedim
vermedim servise
ama içim gitti ya daha taksiti duruyo
3 taksiti ödenmişti daha kaç taksit var ödenecek:sinifsinif:
kaşla göz arasında nasıl becerdi batuhan anlamadım ya
geçmiş olsun canım her fırsatı değerlendiriyolar yaramazlık yapmak içinkızlar geçen hafta annemlere gitmiştim
cep telefonumu sehpaya bıraktım annemle konuşuyoruz
batuhan sen al bi bardak suyu telefonun üstüne dök
bir baktımki telefonla kılıfı su içinde
panikle napcamı bilemedim
eşim bana yılbaşında almıştı hediye diye
içini falan açtım ama iş işten geçmiş her yer su olmuş
çalışmadı zaten sonradan kuruttuk açıldı
ama bu seferde dokunmatiği gitti
servise gösterdik tel gitmiş dedi
komple değişim olması lazım
oksitlenme olmuş dedi
400 tl masraf istedi
üstüne 300 daha eklesem yenisini alırım dedim
vermedim servise
ama içim gitti ya daha taksiti duruyo
3 taksiti ödenmişti daha kaç taksit var ödenecek:sinifsinif:
kaşla göz arasında nasıl becerdi batuhan anlamadım ya
Serpilcim ben zaten batıkent carrefour dan aldım canım mutfak süngerlerinin falan satıldığı reyonda bi iki çeşit olması lazım onlar anlamamışlardır belki ne sorduğunuzu..benim aldığım carrefourun kendi ürünüydü içinden 2 tane çıkıyor ben hafif nemlendirip siliyorum tertemiz oluyor duvar,sildikçe yokoluyor..
sağol canım söyledim tekrar arkadaşa bakıcak danışmaya sormuş yok demiş o a inş bu sefer bulur da şu kalem izlerinden kurtulurum tükenmez kalem ve boya kalemleri çıkıyoda kurşun kalem çıkmıyo yaa silgiyle sildim biraz hafifledi o süngerlede iyice kurtulurum inş tabii ece üstüne yenilerini eklemezse
Serpilcim bende taaaa yıllar evvel her bi rengi denediğim gibi kafamda su dalgasını da denemiştim eğer yapmaya karar verirsende öyle yaptır iri su dalgası permadan daha kalın ve biraz daha bozuk duruyor..ama 2 sene kurtulamamıştım saçım da biraz yıpranmıştı gerçi açık renktede aynı şekilde yıpranıyor...
bu arada moda mı oldu tekrar perma? kayınvalidemde 4-5 gün önce yaptırmış henüz görmedik gerçi antalyadan gelince görcez bu ara çok duyuyorum da perma lafı :))
ama saçların çok güzel ve sağlıklı gözüküyor rengide güzel olmuş bi süre sar kızların da dediği gibi öyle gezmeye gözün alışsın yaptırcaksan ona göre yaptır hayatım..
geçen seneden beri aklımda derya ama uzamasını bekledim saçlarımın yalnız fikrim değişiyo yawaş yawaş karar veremedim
oyy kıyamam aşkıda mı biliyolar artık o kıza bende bayıldım maşallah ablamın küçük kızına çok benzettim yaa onlarıda özlemişim valla kurban bayramından beri görüşmedikBu arada benim oğlum aşık oldu teyzeleriiii:)))boshayallersmile
bi bağlantı eklemiştim facede bilmem dikkatinizi çektimi çok tatlı bi kız çocuğu ve çok güzel bir şarkı adını da bilmiyorum şarkının bulsam indircem..neyse sürekli onu seyrediyor bana alalalaaa diyip açtırıyor ben o kızdan bahsedince mahçup mahçup gülüp,utanıyor falan ayyy çok tatlı yaaa!
Bakalım sabah kim açcak tükkanı ve çiçek,öpücük ve günaydınlarımı alacak?
a.s.
opuyorumnanaktan
Günaydınnnnnnn...
ben geldim tabii kiiiiii yerleştik bakalım masamıza akşam nasıl olucaksa
az önce uçak geçti çokkkkk yükseklerden burdan hiç geçmiyo da eskişehir de nasıldı uçak sesleri derya ayşegül bilirsiniz hiç susmazlar onu bile özledim birbirimizin sesini duyamazdık bazen uçak sesinden
rotasyon affı geliyo sanırım eşime o da tayin istesek eskişehire diyo bi yandan çok istiyorum orda hemen ikinciyide yaparım eceyi bırakıp istediğimiz gibide gezeriz bi kaç arkadaşım var onlarlada doya doya görüşürüm ama bi taraftan da oraya memur olarak gitmek istemiyorum öğretmenliğe bi geçseydim insanlara laf anlatmak bi tarafa (başlıyolar çünkü geçemiyomusun ne iş yapıyosun ne alakası var matematikle sen sözleşmelisin ondan geçemezsin hizmet belgesini sokacam bi gün gözlerine 657 yazıyo bak diye cahil çokk anacım bilemdiklerini de bilmiyolar) neyse bide gittiğin kurumdan öğretmenliğe geçmek isteiğimde izin vercekmi bakan; rektör ; amir vs buraya alıştım hiç olmazsa kime nasıl yaklaşıcaaamı biliyorum yada araya koyacak adam bulabiliyorum ama eşime de dedim denersin şansını hayırlısı oysa çıkarsa gider yerleşiriz sen bilirsin diye bakalım napıcaz dua edin de kızlar haziranda kurumlar arasından geçeyim öğretmenliğe yoksa kpss yle çok zor aylardır çalışıyorum ertesi güne kamıyo bilgileer unutuyorum hemen işyerinde bu kadar evdede çalışamıyorum bi sürü iş oluyo ece var en önemlisi başka odadya geçsem peşime düşüyo işte hepinizinki gibi adak adadım inş atanırım haziran da offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?