2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tunaydınnnnn deryacım ne kadar cok yazmıssınkız maşallahhhhhhh
ay kafam karıstı okurkenn :))))

ya sen oncelıkle su kılo oolayına adapte et kendını .. bak yaz yaklasıyor
ama hemende vermeyı bekleme ztn canım azar azar gıdıo ıstee
sadece yıyenlerle yemesen bıle ıse yarar

Serpilciminşallah her şey istediğiniz gibiolur hayırlısı olsun canım,kpss çok zor gerçekten artık kafa kaldırmıyo benim de hiç çalışasım gelmiyor..bu sene girsemmi karar vermedim henüz başvuru olunca hatırlatırmısın zamanını kaçırmıyım ben takip edemiyorum..
Bu arada o uçak seslerini bende çok ösledim,çğrenciyken küfür eder dururduk halbuki..

Ayşegülcüm Allah dağına göre kar verir derler ya o hesap iyiki benim hamileliğimöyle olmamış napardım sonra ben,yuvarlanarak giderdim hastaneye:)) hayırlısı olsun canım ,zamanında,sağlıkla gelsin inşallah bekliyorus teyzeleri olarak!

Selcancım aaaaynı kıza mı aşık olmuş bunlar nolcak şimdi kapışcaklarmı? :)) gerçi kız büyümüş sanırsam sanal aşkları devam etsin !:))

Kayuuu masamızdan çok memnunuz teo mama sandalyesini bıraktı sadece onda oturuyor artık evin her köşesine o sandalyeyle geziyor Allahtan tepesine çıkmıyor bi kaç kere düşcek gibi oldu korktu sanırsam bence alın yani biz memnun kaldık canım..çadırdan da çok memnun kaldık ordada girip oynuyo toplarıyla falan iyi oluyo

nurancımmm gecmıs olsunn
cok uzuldum yaa . valla kaşla goz arasında yapıyorlar yapacaklarını bu tatlı belalar :)

Daha doymadım halaaaa yazıyorum denizcimmm ha ha haaa çenem düştü sanırsammm!
kızlar çatlak tişört yarışması var aklıma fikir gelmiyo ilginç ve esprili bi şeyler düşünsenize bende yapıyım..
katılırsanız tiffany nin yarışması ödüllü denizcim senin eşinde anlıyo photoshoptan falan bi bakın istersen..

Yaaa bu yasemin iyice koptu sanırsam ..ama hadi gel artık yaseminnnn boşverrrrr herkesi!

DEnizcim artık tiroidden şüphelenmeye başladım çok çok ağır veriyorum bi baktırmak lazım nerdeyse her gün spor yapıyorum çünkü..

ya bızımde oyle masamız sandalyemız var ama ttepesıne cıkıyor yada onları kaydırak yaptırtıyor bıze

mama sandalyesınde yıyor aral babaannesı yedırdıgınde
ama benımle dolasa dolasa yemeyı sevıyor
aralda araba manyagıı hergun babasınızn arabasına bınıyor dun gecede
canımn tatlı cektı soylemesı ayıptır
reglı olucam sanırım ondan delı gıbı tatlı ıstıyordum esım gel gıdıp yıyelım dedı
araldan kacarken gordu bızı onuda aldım dauanamadım
tabı o olunce dısarda yemedık
eve alalım dedık ama o kadar az gezme bıle aralı mutlu ettı tam araba aşığıı

aa nasıl bır yarısma ödulu nedır ?
esım cok ıyı anlıyor vede harıka hayal gucu
ama su aralar fecı yogun mayısta tekstıl fuarı varya
bızımkı yıne ıstanbul yolcuusu olcak :gitme:

google dan çatlak tişört yaz çıkar karşına canım 5000tl ödüllü yanılmıyorsam bu ayın sonuna kadar..

yok denizcim sen geçen seneninkine bakmışsındır daha başlamadı yarışma..kızlar ilginç,çatlak fikirlerinizi bekliyorum

deyacım sözünü dinledim masayı sipariş verdik.hepsiburadadan aldık bakalım ne zaman gelecek?
sevinir heralde canım oğlum..

ıyi yapmışsınız selcancım inşallah sever,kaça aldınız peki? biz 59tl aldık sanırsam tv de daha fazla da ondan sordum..

slm kızlar
sonunda uykumuz düzene girdi.eskiden öğlene kadar uyuyorduk.
kağan 9 da kalktı yumurcak açtırdı bana.eline bir dilim kaşar verdim ben geri yattım.hava yağmurlu oldugunda uykumu hiç alamam.40 dk sonra öperek uyandırdı beni.
bende ona ödül olarak domatesli bi de çikolatalı krep yaptım.
derya evet canım bizde 59 a aldık .kırmızı yı beğendik.
ee sizler nasılsınız internet kankilerim :))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selcancım ne guzel yaa kaan tek basına oyle duruyormu sen uyurken
benımkı hayatta bırakmaz herseyımız beraber yapar olduk
ztnbende uyuyamam ya o oyle ıcerde otururken
haytta guvenemem ona

Günaydınnnnnn..
güle güle kullanın selcancım biz de kırmızı aldık..
onu bizde yapıyoruz bazen sabah çok erken kalkıyor tv karşısında ben uyukluyorum o da kayuuu falan seyrediyor bitince uyandırıyor beni:)) ben zaten tilki uykusunda uyuyorum arada bi bakıyorum napıyo diye..

Biz de kışın başından beri hiç nezle-grip olmamıştık tam yırttık diyordum ki teo küçük bi sümüklü böcük oldu gece uyuyamadı şimdide acayip burnu akıyo koluna sürüp duruyor:)) napmak lazım yaaa bol bol meyve ,sebze yedirmeye çalışıyorum nezle nasıl geçer kızlar?

hergun lımonlu ıhlamur ıcır kahvaktısında
cok ıse yarıyor

gecmıs olsun teoşumaa

bol bol c vitamini kivi yedir mesela deryacım geçmiş olsun teoşa bizde eskiden selcan gibiydik oğluşumla ben uyurdum o oynardı sonradan azdı nolduysa bende güvenemez oldum
kızlar çok komik bişey oldu ben burda başka bi forumdaki dr.a hormon tahlil sonuçlarımı yazdım çok komik cvp yazmış kopyalayım size cevabını selam sonuçlarında lh yüksekliğin pcos için tipik. zayıf olman elbette bir avantaj. ilk hamileleiğin kendiliğinden olmuş(hafif iteklemelerle:)) bu sefer niye olmasın bir süre gene bu şekilde yol alırsınız olmaz ise bir üst aşamaya geçilir ama dediğin gibi çocuğun daha küçük telaşa kapılma hemen. bol şans.
_____gülmekten yıkıldım ya iteklemelerle demiş :)))))))))))))_____________

tavuksuyundan corba yap sehrıyelı
tavuklarıda ıcıne didikle
cok ıyı gelıyor o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…