ece ! canım benim nasıl da yufka yürekli..
bu arada sabah 5 de kalkıp amerikan güreşi izlemek...
bende de tam tersi sabah 5 de yattıgımı bilirim tabi ki senin ki daha saglıklı..eskiden olsa hayatta 5 de kalkamazdım ama şimdi kalkıyorum namaz için sonra geri yatıyorum..
allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın olmayan herkese versin allah o duyguyu tattırsın ben tedaviye başladığım aylarda doğaça hamile kalmadan önce tüp bebek yaptırıp çıkanlarla sohbet ettm çocuğu yıllardır olmayanlarla çoook zor çok bazen kızıyorum kendime şikayet ettiğimde ama insanlık işte bi an geliyo çok sinirleniyorsun ama sonra çok pişman oluyorumanamm çok komik beee! ilahi ece güldürdün hepimizi..
sevdacım kokma yakında zeynep de değişir.kağan da öyleydi 15 gündür falan böyle..
ama hala tuvaletde beni bekliyor.hatta ben kapı açık yapıyorum söylemesi ayıptır.
büyüdükçe daha fazla şey algılayıp bagımsızlaşıyorlar..
anladım ayşegülcüm.ama psikoloji çok etkiliyormuş bu hamileliği..
sizde duymuşsunuzdur yıllarca çocugu olmayanlar çocugu olduktan sonra kendiliğinden tetrar hamile kalıyorlar..kafanı takma tabi ki bir kardeşi olması çok güzel birşey ama olmazsa da dediğin gibi doğaçın var allaha şükür.doğaç küçük diye de takılma eger hamile kalırsan o dogana kadar doğaç kendini kurtarmış olacak.birkaç yıl sonra da ikisi de büyür iyiki yapmışım dersin..
allahım çocugu olmayanlara da versin başka dertlerden korusun hepimizin yavrusunu bize bagışlasın...
merhaba kızlar nasılsınız girmeye pek fırsatım olmuyor facede yazdım bugün yenice ecrin nisa çok rahatsızlandı neyazıkki hastanelik oldun 1 hft.hastanede yattık çok zor oldu hem serum hem iğne şurup buhar vs.bir sürü tedavi gördü neyseki biraz toparlandı ve çıktık..ama her yerlerini delik deşik ettiler kuzumun damarları çok inceydi ve tek 1 elinden bile sırf damar bulaabilme için belki 10 belki dahada fazladır yerine intraket taktılar ama sadece 2,3yada 4 yerinden gidebildi oda hemen 3 saat felan hadi başka yerine diğer eline kollarına bacak ve ayaklarına kalmadı artık en son kafaya gelmiştiki serumlşar gitmemeye başladı ve mecburen kestiler vücut kabuletmeyince kurtuldu 6 tane serum bitirdi büyük şişe ama tedavisi çok ağırdı iyi oldu tabi yoksa daha da kötüye gidebilirdi ..
bunların yanısırada çok korktu sürekli ağladı ilk 2 gün çıkarın serumu diye isyanetti koparmaya çalıştı kendini yerden yere attık çılgın hatta delirmiş gibiydi zapt etmek çok zor oldu benim için herkes başımıza üşüştü neredeyse hiç kimsenin çocuğu bebeği ecrin kadar huysuz ve yarazmaz değildi 3.gün seruma alıştı bu seferde hastanede gezeceğim diye ağlamaya başladı çok aşırı hareketli oldu yatakta hiç olmadı zıplıyordu aşağıya indimide direk koşuyordu tutulmuyorda acayip fırlama bir kız oldu yani huysuz ağlayan yanımdakiler erkek çocuğu gibi bu dediler ama evde de çok hareketliydi tabi bunladı da serum olunca ben pek hareket etmesini istemiyordum ama dinleyen kim ooo dahada üzerine kattı maşallah hiçç asla dinlemdi oralarda beni hiç kıçımı yırttım afedersiniz ecrin diye bağırıyordum dönüp bakmıyordu başkalarının dolap çekmece hatta diğer odaların bile kavga etmeye başladı erkek çocuklarıyla felan aman aman iğnelerde deseniz ayrı bir dert iğneler çok yakıyordu kısacesı 1 haft. ne gece nede gündüz hep ağladı 5 dk.susmadı kendini yere atmalar o kafa kaç kere nerelere çarptı beni dövmeler ...... benden size tavsiye aman kızlar fazla yüzvermeyin benim gibi böyle koşuşturusunuz arkasından elimde serum koşş koşş koşş yasemin.....çok komiktik vede çok kötüydük yani....aama 1 haft.sadece serumla beslendi hiç lokma sokmadı ağzına son 2 gün 3 kaşık felan yedi ççok zayıfladı kötü oldu ayy ne biçim oldu yazık...kısacası kabus gibiydi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?