2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim yaaaaa ne zor günler geçirmişsiniz kıyamam Ecrinime o kadar iğneler ,serumlar yemiş..ben bi aşı olurken bile içim gidiyor sen kimbilir naptın hem de 1 hafta boyunca çok çok çok geçmiş olsun canım,bi an önce iyileşsin ecrinimiz inşallah..

Hayırlı olsun diploman da canım umarım işine yarar istediğin gibi bi iş bulursun..

Ecrine diyecek bi söz bulamıyorum sadece koca bi maşallaaaaaaah diyeyim de cimcimeye nazar değmesin (bence değiyor da bu hastalıklar falan hep ondan,sen sürekli oku annesi) zehir gibi yavrum maşallah bu yaşta bu dediklerin süper yani biz türkçesini daha çat pat söylüyoruz sayıların falan,siz ingilizceye geçmişsiniz baksana:)) yakında okumayı da öğrendi yazcan ve ben şaşırmıycam sanırım..

Ecenin yaptıklarına kopuyorum zaten çok zilli bu kız serpil yaaaa..maymun az kalsın reklam olcakmışsın apartmana :roflol:
teo da emiyo emiyo deyaaaaa meme bittiiiii diyor süt bitince :roflol:
çok maymunlar bunlar yaaaa..

Teo tüm gün burnu aka aka gezindi evde koluna falan sürdü durdu :)) Allahtan keyfi yerindeydi başka bi rahatsızlığı şimdilik yok..tsk ederiz teyzeleri umarım bu gece rahat uyur ve sabah sümüksüz uyanırız benim de boğazım kaşınıyor inşallah hasta olmam..

bende hamileliğin başından beri nezle dahi olmadım ama kaç kaç nereye kadar dimi.. (süt mü korudu neee?kaydirigubbakcemile3

Dedemiz de bu sabah gitti teo çok üzgün bütün gün aradı durdu dedeyi,alışmıştı boğuşmaya oynamaya..hiç sevmiyorum bende yaaa doyamıyorum babama 2 günde!

günaydınn ayy sonunda cuma geldi çok mutluyum
yasemin hoşgeldin canım ecrine çok geçmiş olsun kıyamam yaa nasıl yemiş o kadar serumu iğneyi bencede nazar değiyo ecrine maşallah çokkk zeki büyüklerimiz hep der ya amann ne çok güzel olsun ne çok zeki diye ablamın kızıda maşallah çokk güzeldi bebekkenden daha gözleri masmavi sürmeli oda az seruum yemedi ablam bebek hemşiresi bide kendi takıyodu ecrinin gibi elinde yer kalmıyodu artık intraket takmaktan elinin üstü hep mor gezerdi yawrum yaa bi dışarı çıksın kaç gün yatardı yeni yeni toplanmaya başladı 8yaşında şimdi
inş iyileşir toparlanır unutur (kolay da unutmuyolar çocuklar) hastanede yaşadıklarını
sahi hangi hastanede yattınız tıptaysa ablamda takmıştır ecrine bi serum bi iğne yapmışlıpı vardır kesin

deryaacım öncelikle Allah kavuştursun artık siz gidersiniz yazın ;anne sütü nelere kadir bakarmısın demek hiç nezle bile olmadın ama insan hamile kaldıktan sonra tüm hastalıklara karşı bağışıklıkmı kazanıyodur nedir benimde sayılıdır benim bide boyun fıtığı bel düzleşmesi herşey var liseden beri fiziktedaviler antidepresanlar bahar aylarında sağ elim uyuşurdu ağrıdan kalkamazdım sürekli kas gevşetici içerdim hamile kalınca bi bıraktım şimdi çok ağrım olmuyo olsada ilaç hiç aklıma gelmiyo attım zatenhepsini artık daha iyiyim

benimde son bi kaç haftadır acayip akıntımvar günlük ped kullanıyorum sürekli değiştiriyorum yinede bazen valla altıma kaçırmışım gibi oluyo biraz kaba oldu ama kusura bakmayın
dra gitsem muayene ederse diye çekiniyorum
tam eceye hamile kaldığım sıra kaşıntım var filan diye gitmiştim krem vermişti yinede adet görde kullan belki hamilesindir demişti hamileymişim o zamanda
neyse o zamanda bizim ilişkilerimiz hep ağrılı olurdu biraz kan gelirdi hamilelitede öyle oldu bir iki sonra bıraktık zaten düşük olur filan diye şimdiye kadar iyiydi artık yine canım çok acıyo ve kahverengi akıntım oluyo gitsem mi ki dra karar vermedim kasığım ağrıyo valla
benim annem ananem hep 30 lu yaşlarda kistten ameliyat oldular rahimlerini yumurtalıklarını aldılar bendede kist çıkarsa diyede korkuyorum eşimde git bi an önce anlat dedi zaten ecedeki dra gidiiicem için çekinmememde gerekiyo nasıl olsa gördü ne var ne yoksa
bide kist var derse diyede korkuyorum bizede yapın hemen ikinciyi derse bide akannehir

hepinizden allah razı olsun bende zaten tahmin ettim kızlar meraketmiştir bizi diye sağolun tekrar tekrar arkadaşlar.....umarım geçer artık çok üzülüyorum bu 1 ay içerisinde 3.hastalığı bu kadar ağır değildi diğerleri ama işte yinede çok sık hastaoluyor ne yazık ki...ecrin için dediklerinizden dolayıda teşekkürederiz teyzeleri bilmiyorum çok mu akılllı gerçekten bilmiyorum yapıyor işte maşallah hemen kapıyor ....allha emanet olun...
serpilcim dr.muz devletteydi devlet hastanesini yatırdı

Günaydınnnnnn...
serpilcim madem ailede böyle şeyler var ihmal etme hayatım mutlaka git..yıllık rutin kontrollere falan gitmek lazım aslında ama ben doğumdan beri hiç gitmedim bende istiyorum hatta gidip spiral taktırcam sanırım..

yasemıncım hoşgeldın.. mrk ettık senı vede ecrını

canım buyuk gecmısler olsun bır daha Allahım boyel bısey yaşatmasın sızlere..
cok zordur tahmın edebılıyorum
helekı hastane ortamında..
Allahım başka acı gostermesın ecrine canım bnm yaa
kıyamam ınan okurken ıcım cızzz etti yaa
cok opuyorum senı vede ecrını
lutfen daha sık gel artık
bu arada tebrıkler dıploman ıcınde....

serpilcim bencede ihmal etme bu şikayetlerini
ailedede var diyosun ırsi olabilir bir an önce doktoruna gitmelisin
kızım sen çocuk doğurmuş insansın ne utanıyon :))

ben en son 4 ay önce gitmiştim doğum kontrol hapı yazdırmak için
alttan muayene etmedi karnımdan ultrasonla baktı
bende adet gecikmeleride olduğu için küçük küçük kistler var dedi bunlar adetle birlikte kayboluyormuş
doğum kontrol hapı adetimi düzene koyduğu için bu kistlerde oluşmucak dedi
ayşegülünki gibi polikistik over görünümü var demişti
bi çok tahlil yaptı hepside normal çıktı hormonal bir sorun yok dedi

yasemincim ecrine çok geçmiş olsun
nasıl yemiş o kadar serumu yavrum kıyamam
bir an önce iyileşir inşallah...
bu arada diplomanda hayırlı olsun[/B

zilli ece kaydirigubbakcemile2reklam edecekmiş az kalsın annesini:roflol::roflol:

serpilcim madem ailende de var ihmal etme bencede
bende gitmek istiyorum aslında ama alttan muayene benide çok korkutuyo

kızlar zayıflamaktaki son trendimi söylüyeyimde gülün biraz
düğün cd miz :)
takıyorum 2 nolu cd yi atıyorum göbekleri yarım saat oynuyorum :)
biraz komik oluyo tabi tek başıma oynamak ama vallahi baya bir yoruluyorum 2 günde yarım kilo gitmiş bile
hem böylece düğünümüde en ince ayrıntılarına kadar incelemiş oluyorum
ayyy ne eğlenmişiz beeeeeeee
izleyince daha bir farkına varıyorum herşeyin

deryacım sen boşu boşuna lesy teyzenle yürüyon hergün :)
tak sende 2 nolu cd yi gör bak nasıl gidiyo kilolar

bugün yine pek bi ıssız buralar
nedense ben sizi hiç yakalamıyorum ben olmayınca kaynatıyosunuz hep (

evet evet pek bı ısssız aysegul hanımmmm deroşşşş
dıgerlerı nerdesınızz ayolllll
yaz gelmedn kayboldunuzzzz

sevda bende çok seviyorum oynamayı ama bben düğün cdlerini izlerken gülmekten yarıldıüım için oynayamam heralde tükürüklü öpücükler halay çekerken düşenler çok komikti her anı
maaaşımı alayımda dra gideyim bari yaa düşünüp durcaama benimki çok sevmezdi allttan bakmayı beni hiç muayene etmedi hamileyken ama bakalım bu sefer napııcak
oynuyorum diyince bende bu sabah eceye çiftetelli açtım geçtim karşısına oynuyorum 5 6 dk oynadım bizimki oturduğu yerde bana bakıp alkış yapıyo göbek atıyo gibi yapıyo elini filan neyse bitti oturdum oynamıyosun kızım sen oyna diye açtım dedim anne kalk oyna dedi artık iki daha döndüm o yine seyretti bugün spora gidemedim öğlen ama sabahtan yapmış oldum

burdayım denizcim banka işim vardı çarşıya gittim geldim serpilcim ihmal etme canım benimde ilk kahverengi akıntılarla başladı kistlerim geç kalma nolur nolmaz ben doğumdan sonra sadece simir testi için alttan baktırdım:) örnek almışlardı patoloji için dr. demişti doğumdan 6 ay sonra yaptır diye yaptırmıştım temiz çıkmıştı bide en son kan testim biliyorsunuz onu zaten hormonlarımdaki sorun işte

kızlar temkinli olun artık nerdeyse bazımız otuzlu yaş bazımız otuza yakın olduk 2 çocuk düşüneniz varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin nolcağı belli olmuyo üst komşumun kızı olmuş ara vermiş baya 2. için sonra guatır ameliyatı olmuş alınmış çocuğuda olmuyor artık kızı 12 yaşında çok pişmanım diyor keşke ara vermeseydim diyor tüp bebek şansı var ama ondada korkuyor ikiz olursa diye

ben hiç sevmiyorum düğün cdmi hiç istediğim gibi düğünüm olmadı iğrençti resmen vakit yoktu az vakitle saçma sapan bi düğün oldu bana salonla anlaşmada konservatuar öğrencileri çalacak demişlerdi yaşlı bi amca getirdiler düğün günü ilk dans şarkımızda ferdi baba nede haklıymış meğer aşk uğruna yananlar oldu love story e razıydım ben :)) çok komikti yaa ondan hiç bakasım gelmiyor bide yengemin bi komşusu dansöz gibi oynamıştı onun görüntüsünden başka bişey yok gelen giden o kadını sormuştu kimdir necidir diye benim düğüe koca bulmaya gelmiş taaa izmirlerden duldu kadın böyle komik bişeydi haaa bide bizim kamera bozuldu bi türlü kapanmıyor annem fotoğrafçıya götürüyor kamerayı kamera kapanmıyor ya sürekli çekimde annemin ayakları fotocuların konuşması herşey var saçma saçma :))

Bende geldimmmmm,buralardayımmmm sporumu yapıyordum teo uyanmadan..
bu aralar çok gaza geldim gitcek bu kilolar arada dürtükleyin beni kızlar emi (deniz dürtüyo gerçi:)) Şu batikten aldığım pantolona girmem lazım..
Sevdacım o da iyimiş bi deniyim bende :))

kimse tişört fikri vermiyomu yaaaa hadi düşünün biraz ne olabilir parayı kırışırız:))

Şu 2.çocuk mevzusu okadar ikilem bi konu ki mantığım 2 çocuk olmalı,kardeş olarak büyümeliler diyor ama ben kendimi düşününce para kazanmam lazım,hayat geçip gidiyor,evde oturmak bana göre değil,aynı şeyler gözümde büyüyor vss.. ne biliyim belki de yapmam başka çocuk asrın ve prenseslerim yetiyo bana..

merhabalar güzel haziran anneleri..
bende okuldan yeni geldim.23 nisan için ront gösterisi hazırlıyorum.okuldan sonra çok yorucu oluyor. o yüzden sizi fazlatakip edemiyorum...
2.çocuk muhabbeti yapılmış sanırım..arda anasınıfına başlayınca düşünüyoruz bizde..tabi allah bilir.hiç belli olmaz..

arda gönderdi ya daha yazacaktım devam ediyorum..
kızlar sizin ufaklıklar günde kaç kez kaka yapıyor.arda 1 haftadır 4-5kez yapıyor..değiştirmeme de izin veriyor.binbir oyunla değiştiriyorum...
deryacım inan bu konuda hiç yetenekli değilim.okulda arkadaşlara bahsettim senin tişörtlerden..ilgilenenler oldu.onları nasıl yönlendirmeliyim...

bende düğünümü seyretmeyi hiç sevmiyorum başından sonuna kadar ağladım.düğününde oynayanları görünce o kadar imreniyor ve pişman oluyorumki...saçımda hiç istediğim gibi olmamıştı..tarlatanımın demiride gelinliğimin altından çıktı.büyük rezillikti.kamerada o bile var.bizim hem konyada hemde samsunda düğün oldu.yorgunluktan ölmüştük..
resimlerinizi ekleyin kızlarda şenlensin biraz forumumuz

Atikecim teo günde 1 yada bazen 2 kere yapıyor..

Tişörtler konusundaysa darkolive@mynet.com adresine mail atabilirler canım (face grubunda modellerin hepsi var)

Hamile tişörtlerinin yanı sıra ben esprili tişört konusuda fikir istiyorum atikecim yarışma var da çatlak tişört yarışması siz fikir verin ,ben tasarlıyım parayı da kırışalım:))

Düğün konusunda ben şanslıydım sanırım herşey istedğim gibiydi zaten baştan sona organizasyon,otel,menü,davetiye,havai fişek,müzikler vs herşeyi ben ayarladım..
ve düğünün başından sonuna kadar hiç oturmadım kimseyi sallamadan oynadım düğün sonuna kadar zaten 150 kişi çağırmıştık çoluk çocuk yoktu nezih ve süper eğlenceli bir düğündü..tüm arkadaşlarım geldi şehirdışından falan bu benim için çok önemliydi (bir tek bu yeni barıştığım asıl kankam yoktu nikah şahidim o olacağı için ve olmadığı için tanımadığım eşimin uzak akrabası bi adam oldu nikah şahidim,içimde uktedir..)

sonrasında da gece bara gitiik sabah 5 e kadar eğlendik gittiğimiz yerde de kutsi sahne alıyordu çok güzeldi o gece çokk..sabah 5.30 da otele gidebildik tabi gerdek falan yalan oldu :))

tabi bir de akçayda oldu (balayından sonra:)) babamın tüm sülalesi ve çevresi ord olduğu için bi düğün de orda oldu fazladan altın topladık fena da olmadı hani:))

durun kızlar face sadece sizin görebileceğiniz düğün videolarından ekliyim parça parça..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…