merhaba kızlar nasılsınız girmeye pek fırsatım olmuyor facede yazdım bugün yenice ecrin nisa çok rahatsızlandı neyazıkki hastanelik oldun 1 hft.hastanede yattık çok zor oldu hem serum hem iğne şurup buhar vs.bir sürü tedavi gördü neyseki biraz toparlandı ve çıktık..ama her yerlerini delik deşik ettiler kuzumun damarları çok inceydi ve tek 1 elinden bile sırf damar bulaabilme için belki 10 belki dahada fazladır yerine intraket taktılar ama sadece 2,3yada 4 yerinden gidebildi oda hemen 3 saat felan hadi başka yerine diğer eline kollarına bacak ve ayaklarına kalmadı artık en son kafaya gelmiştiki serumlşar gitmemeye başladı ve mecburen kestiler vücut kabuletmeyince kurtuldu 6 tane serum bitirdi büyük şişe ama tedavisi çok ağırdı iyi oldu tabi yoksa daha da kötüye gidebilirdi ..
bunların yanısırada çok korktu sürekli ağladı ilk 2 gün çıkarın serumu diye isyanetti koparmaya çalıştı kendini yerden yere attık çılgın hatta delirmiş gibiydi zapt etmek çok zor oldu benim için herkes başımıza üşüştü neredeyse hiç kimsenin çocuğu bebeği ecrin kadar huysuz ve yarazmaz değildi 3.gün seruma alıştı bu seferde hastanede gezeceğim diye ağlamaya başladı çok aşırı hareketli oldu yatakta hiç olmadı zıplıyordu aşağıya indimide direk koşuyordu tutulmuyorda acayip fırlama bir kız oldu yani huysuz ağlayan yanımdakiler erkek çocuğu gibi bu dediler ama evde de çok hareketliydi tabi bunladı da serum olunca ben pek hareket etmesini istemiyordum ama dinleyen kim ooo dahada üzerine kattı maşallah hiçç asla dinlemdi oralarda beni hiç kıçımı yırttım afedersiniz ecrin diye bağırıyordum dönüp bakmıyordu başkalarının dolap çekmece hatta diğer odaların bile kavga etmeye başladı erkek çocuklarıyla felan aman aman iğnelerde deseniz ayrı bir dert iğneler çok yakıyordu kısacesı 1 haft. ne gece nede gündüz hep ağladı 5 dk.susmadı kendini yere atmalar o kafa kaç kere nerelere çarptı beni dövmeler ...... benden size tavsiye aman kızlar fazla yüzvermeyin benim gibi böyle koşuşturusunuz arkasından elimde serum koşş koşş koşş yasemin.....çok komiktik vede çok kötüydük yani....aama 1 haft.sadece serumla beslendi hiç lokma sokmadı ağzına son 2 gün 3 kaşık felan yedi ççok zayıfladı kötü oldu ayy ne biçim oldu yazık...kısacası kabus gibiydi....
Yasemincim yaaaaa ne zor günler geçirmişsiniz kıyamam Ecrinime o kadar iğneler ,serumlar yemiş..ben bi aşı olurken bile içim gidiyor sen kimbilir naptın hem de 1 hafta boyunca çok çok çok geçmiş olsun canım,bi an önce iyileşsin ecrinimiz inşallah..
bilgisayar diplomamı da aldım bu pazar son özel sınavım vardı 100 aldım bitirdim...
her şey iyi yolunda güzel..ecrin için yazacak pek bir şey yok aynı işte ing.öğrenmeye çalışıyor sureleri ezberliyor alfabeyi bayabi kolayladık hatta bitti sayılır1 den 10 kadar ing.olarak sayıyor aklıma gelenler bunlar .....
Hayırlı olsun diploman da canım umarım işine yarar istediğin gibi bi iş bulursun..
Ecrine diyecek bi söz bulamıyorum sadece koca bi maşallaaaaaaah diyeyim de cimcimeye nazar değmesin (bence değiyor da bu hastalıklar falan hep ondan,sen sürekli oku annesi) zehir gibi yavrum maşallah bu yaşta bu dediklerin süper yani biz türkçesini daha çat pat söylüyoruz sayıların falan,siz ingilizceye geçmişsiniz baksana:)) yakında okumayı da öğrendi yazcan ve ben şaşırmıycam sanırım..
ayyy size bişey anlatıcaktım unuttum kızlar
pzt akşamı arkadşım gelicekti ona yemek yapıyodum babaömız yine yok tabii eceylede çarşıya çıkmıştık onun öncesinde kendime sütyen almıştım onu açtı boynuna taktı geziyo meme diye gitti içeri neyse sonra nasıl kahkaha atıyo napıyosa dedim gittim bizimki kanepenin üstünden cama çıkmış akşmaları çıkıyo zaten çocuklarda geliyo camın önüne gülüşüyolar anne dışarr çık diyo banada neyse o gün yine hepsi toplanmış camın önünde buna laf atıyomuş eceninde boynunda sütyen cam yola bakıyo ayyy aldım hemen çocukar kesin gördüde iyiki babalarıda yokmuş tam orda oturur çünkü üst komşular filan çocukalrın başını beklerler yoksa apartmana reklam olcaktı benim sütyen
Ecenin yaptıklarına kopuyorum zaten çok zilli bu kız serpil yaaaa..maymun az kalsın reklam olcakmışsın apartmana :roflol:
teo da emiyo emiyo deyaaaaa meme bittiiiii diyor süt bitince :roflol:
çok maymunlar bunlar yaaaa..