2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar face video ekledim 5-6 tane düğünden kesintiler..gelmiş kadar olcaksınız :)) hele duvak açmaya kopacaksınız!

ayyyy deryacım gerçekten rüya gibi olmuş düğününüz ya sende prenses gibiymişsin hala çok güzelsin canım benim azcık kilocuklar var o zaman incecikmişsin ama bence yine güzelsin arkadaşım allah bi ömür boyu mutlu etsin daim olsun inş.

deryacım 3 tanesini izledim.duvak açmayı henüz göremedim..
ama inanılmaz güzel bir düğün olmuş.sende çok hoş ve mutlu görünüyorsun.mutluluğun daim olur inşallah..
ve çok inceymişsin gerçekten..kaç yılında oldu sizin düğün...

derya bende bayıldım düğününüze herşey çok güzel görünüyo çok eğlenmişsiniz sen de çok güzel bi gelin olmuşsun canım zaten düğünün tadı arkadaşlarınla çıkıyo bende çok uygun bi zamanda yapmıştım okul pzt bitmişti haftasına bizim düğün olmuştu hiç kimse gitmemişti memleketine lise ; üniversite arkadaşlarım dersaneden iş arkadaşlarım öğrencilerim hepsi gelmişti hiç oturmamıştık çok eğlenceliydi bende video eklemek istedim ama görümceminkiyle karışmış bizde sadece kına gecesi var onuda ayşegül sana izletmiştim heralde yaa kayınvalidemin halini elinde bi balon biri kameramanı bizim odaya sokmuş heryer koli ertesi gün kastamonuya gidicez diye yazık kayınvalidem anlatıyo işte gidecekelr diğer eve yerleşmek istemediler böyle oldu filan elinede balonu nerden aldıysa telaştan çokkk komik senin annenide anlatmıştım o da çok komik yaa allahtan bu damadıda nerden bulduysa filan gibi şeyler anlatmamış tam skandal olurdu o zaman çok büyüttüğüm şeyler şimdio kdar komik geliyoki bana çok gülüyorum bazı yerlerne

Çok tsk ederim güzel sözlerinize,iltifatlarınıza kızlar benim rüya gecemdi gerçekten çok eğlenmiştim..Allah hepimizin mutluluğunu max yapsın inşallahhh (o nasıl dilekse:)))

hala çoğu sahnelerine çok gülerim mesela biz ilk çıkarken şelaleden geri geri kaçışımız,eklemedim ama pasta gelince şampanya patlattılar onuda birbirinin kolundan geçirip içersin ya tam eşim içecekti bende herkese kadeh kaldıralım önce dedim ve sonra napcağımızı unuttuk dolandık resmen ve o elindekini bana bende ona içirmeye çalıştık çok komik bi görüntü oldu hala gülerim..

Babam sahneye çıktı mesela eşimin teyzesi eşlik etti, eşimin kuzenleri konservatuarda okuyorlar onlarda bi bölüm program yaptı bende çok istedim kendim şarkı söylemeyi ama olmadı içimde kaldı ben niyetlendiğimde bruno diye yunan bi adamçalmaya başladı o da hiç bişey bilmiyordu türkçe vs..

akçaydakindeyse türk sanat müziği korosu 2-3 parça söyledi orası da çok şenlikliydi deniz kenarında oldu..keşkek,nohut falan oranın yöresel şeyleri dağıtıldı..

Duvak sahnesine mutlaka bakın kızlar çok komik gelini beğenmeyen damattt!:))))))))))

Ayşegülcüm işte düğünde 64 kilo falanım bende tam öyle olmakistiyorum işte yaaaaa,olcam ama ahdım varrr!!!

yasemin seni eklemiştim ama diğer adresinimi ekledim acaba 2 tane yasemin altın var bende,dur düzeltmeye çalışıyım ama esrayı hiç ekleyemedim adı çıkmıyor niyeyse?

2006 yazında evlendik atikecim ama çok pis rüzgar vardı o gün şansıma.. (gerçi ben hiç üşümedim oynayınca:))

ben evdeki fazlalıkları yok etmeye çalışıyorum
dünde eşim gitmiş bu atı almış
hevesini dün akşam aldı küçük hanım bugün atın yanına bile yaklaşmıyo
verilen paralara artık acımaya başladım
parasında değilim asla ama keşke oynasa

deryaaa canım cok guzelmışsın hepsını ızledım vıdeoların ..
tek kelıme muhteşemmış dugunde mekanda organızasyonda
vee en onemlısı
GELINDE....

mutlulugunuz daım olsun ..

derya bende organızsayondan cok ıyı anladım ama o kadar pahalı kı bu tur organızsayonlar
benımde nıkahım ve dugunumde ıcımde kalan bır cok sey olmustu bu yuzden...
ama oglumun sunnetıne Allahımın ıznıyle cok ıyı seyler dusunuyorum
tabı senden de tıyolar alcamm pesındeyım :))))

yeni alınan oyuncaklarla bizde sadece ilk 2 saat oynuyoruz.sonrabir köşeye atılıyor.yüzüne bile bakılmıyor..
arda bizimle oynamaktan zevk alıyor.kesinlikle yalnız oynamıyor..oyuncaklarından çok kucağımıza oturup 'bu annenin gözü,bu annenin kulağı'diye göstermek yada el hareketleriyle söylenen şarkılar daha çok hoşuna gidiyor..
5 şarkıyı bizimle beraber hareketleriyle tekaraedebiliyor...(ceviz adam,sar sar makara,minik kuş,baş parmak,tavşanım,)
aranızda en erken evlenen benmiyim acaba..biz 2005yazında evlendik..

atı cok guzelmıss zeynep ın gule gule kullaansın canım
ama dedıgın gıbı ıkıd akka sonra yuzlerıne bakmıyorlar ahh ahh fırlama bunlar :))

bızde dun koruparktaydık
bı ıkı bısey aldık aralı goturmedım cunku hıcc durmuyor oyle yerlerde mahfedıyor bızı hemen eve donuyoruz
o yuzden bıraktık evde
ıyı oldu ya zamannın nasıl gectıgını anlamadık bıle
gezerken bır baktık saat 22,30 olmuşş hemen yemek yıyp ve geldık
aral uyumuştu super oldu
bı aksamda onu uyutanın ben olmaması bıle guzel..bana aşırı şımarıyor cunku

deryanın dugununu ızlerken cok etkılendım duygulandım.. maşallah arkadaşıma ne guzel bır gelın olmuş..
dugunude cok guzelmış.. bende yapamadıklarımı ogluma saklıyorum
yanı sunnetıne
bu arada sunnet annelerı beyaz gıyınıyormuşş deılmı kızlar
kıme sorsam aynı cevabı alıyorumda onda
benım aklımda cok guzel bır model var onu dıktırıcem beyaz bır elbıse sırtı açık tek capraz askılı bısey
ınsallah olur
derooo duygularımı hareketlendırdınn bacım :)))))

atikecim Aralda gunde 3- 4 kere kaka yapıyor bugunlerde
bızımkının hep metobolızması cok hızlı cabuk yakıyor hemde
dışten sanırım

ay deryacım rüya gibi bir düğün öçook güzel keşke ozamandan tanışmış olsaydıkta bende olabilseydim çok güzel olmuşsun canım benim........

zeynepcim güle güle kullan atını yavrum benim ecrininde var hiiiç binmiyor hiç oynamıyor da umarım süs olmaz sizin için sevdacım....

sevdacım dün bende o attan almayı düşündüm fiyatıda çok uygundu ama parklarda falan bindirdiğimde inmek istiyo sürekli diye almadım sıkılcağını tahmin ettim bu arada annem gitti bugün ankaraya havalar güzel olsa bende gidecektim ama hem hava kötü hemde annemin gitme sebebi ordaki evimizin tuvalet boruları değişcekmiş yönetimden aradılar bide elektrik tesisatı yenilencek tadilat var yani doğaçla zor olur dedik offf offf içim gitti ya ankara deyince

deryacım çok güzel gerçekten düğününüz bu arada fatihin boyunun bu kadar uzun olduğunu farketmemiştim ben teonun boyunun kime çektiği belli valla maşallah teoşuma selvi gibi :))

bende deniz gibi sünneti bari güzel olsun istiyorum doğaçın paraya kıyacam valla zamanında bizim düğün kötü oldu ama maddiyattan kaynaklanmadı aslında zamansızlık bizi kötü organizasyona itti denizin şırnağa gidecek olması acele ettirdi düğünden 15 gün sonra gitti ve yer bulmak organzasyon yapmak imkansızlaştı bizimde balayımız güzeldi bodrumda 5 yıldızlı otelde herşey dahil 1hafta tatil yaptık yanımıza bi o kar kaldı benim gelinliğim içime sindi tek düğünde istediğim gelinliği diktirttim sütüdyo fotolarımız içime sindi bide onlarda çok güzel olmuşlardı

bızımde para ve zaman ksııtlamamız vardı aysegul
ayy ayy cok streslıydı o gunler

gelınlıgını mrk ettıms ımdı bır resım koyabılırmısın rıca etsem...

bu arada enıstemı ısten cıkarmıslar yaa
5 kurusta para vermemısler
çat dıye cıkarmıslar
ablam aradı aglıyordu
ıkı cocugum var bnm eve kıra odemem lazım demıs enıstem patronuna
bu arada patronu 24 yasında bır cocuk rober dıye
veremem abı demıs cocuk
enıstem eve gelen hacız yuzunden ıcerden 1 lıra almıstı gecen ay
ona sayıyorlar sanırımn dedı ablam
napıcaklarını bılmıyorlar...
esımı aradım anlattımolanı bıtenı cok uzuldu ama ensıtemın zamanında yaptıgı kafasızlıklara cok kızgın
senınmeselen deıl bu sebeple uzulme dedı
bende ona kızdım
sen tek cocuk oldugun ıcın kardesın abın yada ablan olmadıgı ıcın
bılemıyorsun bunun acısını dedım
ben enısteme deıl ırmakla aytaca bırde gozundekı yaşı dınmeyen ablama uzuluyorum dedım
enıştem 43 yaşına geldı artık ış bulması gıderek zorlaşıyor
dun enıştemı ruyamda gormuştum ztn ablamada anlatmıştım hemen cıktı ruyam
Allahım yardımcıları olsun

zeynep in atı çok güzelecede dışarda bir iki biniyo ama evde olsa dediğin gibi yüzüne bakmaz almıııcaz diyoz yine alıyoruz dediğin gibi sevda ben en son hacı yatmaz aldım altına su koyulanlar varya balron gibi hepimiz arada yumruklayıp stres atıyoruz
biz bugün erken başladk güne çıktık pazara gittik ataya gittik meydana ama polis bayramı diye çıkamadı ece atanın huzuruna kalalım biraz bando başlasın ece napıcak bakaım dedim eşime rüzgarlıydı durdurmadı bizi tül siparişi verdim oturma odama bide yolluk bakıcaktım yine yolluk sevdam tuttu eşime söyleyemedim adamın paraı bitt iparanın aıd var valla
atike bende ağustos 2005 te evlendim 5 sene bitiyo şaka maka yaa benimde düğünümde yukardan merdiven iniyodu aşşaa biz iniyoduk sonra eşimde bende takılıp düşersek filan diye tırsa tırsa inmiştik o zaman sen varsın modaydı bizim ilk şarkımız oydu ayten alpman orda ablamın ilk düğünü olmuştu sormuştum kaç kere sen ne düşünürsün orda yapska en uygun orası var demiştim benim için bişey ifade etmiyo demişti 2 3 ay evli kalmıştı adam şizofren çıkmıştı zar zor boşanmıştı ama tabi aradan 5 sene geçmiş o evlenmiş kızı 2 yaşına girmişti neyse çok güzeldi yaa o günler
ayşegül keşke gelseydiniz yaa bize gelirdiniz olmadı bikaç gün kalırdınız hepimiz için değişiklik olurdu hemde özledim hem doğaçı hem seni bakalım bızıdklar bu sefer napardı ece bilgisayarda hep doğaçla videosunu açtırıyo bana doakk diye

denizcimçok üzüldüm eniştenin durumuna inş daha iyi bi kapı açılır başlara tekrar çalışmaya
aynı şeyleri yaşıyoruz aa güvenimizi tamamen yitirince malesef eşlerimizde mesafeli duruyo işte öyle benim abimde biraz bol harcamayı seven biri işten ayrıldı banka kredisi yüzünden nneme kredi çektirdi daha yeni annem kaç kere aradı beni napiim çekiyimmi diye çünkü bir ay verse diğer ay vemez eşimde ucu bize dokunmasında sonra dedi oda haklı biyerde canımız çıkıyo para kazıncaz kazıyarak geldik bugünlere gerçekten bizde biliriz kazandığımız harcamayı ama işte gençken oluyo bazı şelyer diye kısıyoruz biyerlerden marka giyinmiyorum gezmiyorum vs.. onları görünce nike ayakkabı aldımbeüenmedim gittim bide adidas aldım deyince şnsan tabii borç vemrek için 50 kere düşünüyo neyse bende dertliyim o konuda kardeşlerimizle ilgili güzel bi haber alsak yeticek valla onlar rahat olsun biz nasıl olsa idare ediyoruz gurbette de olsak gerçi bizi düşünende yok da iki maaş giriyo eve sizden rahatı varmı deyivriyolar iş lafa geldimi
ayy kızlar ne yemekler yapıyosunuz yaa valla artık bişey bulamıyorum tam da taı gelmedi yazsebzelerinin ama kaba kaldık ilk defa bu sene pişiriyorum nasıl olcak bakalım enginar kereviz sevmiyoruz onları biz gerçi eninar hiç yemedik herale sevmeyiz kerevize benziyosa

atikecim ecede bazen bi kere bazen 3 4 kere kka yapıyo dişten değil bizimkinin diş miş çıkardığı yok heralde 10 dişler kalıcaz bebekliğinden beri ben üstten koyuyorum o alttan iade ediyo
ecede son zamanlarda bbeklerini sallıyo evcilik gibi bişeyler oynuyo bide sürekli üst değiştirmeye çalışıyo kıyafetleri hep dışarda gün de kaç kere topluyorum o geri çıkarıyo
.u ceviz adamı filan bende bi öğrenemedim çocuk şarkısı bilmiyorum pek kardeşimin topu var dha dün annemizin minikkuş fışfış kayıkçı ali baba bide bi kaç ing şarkı onları söylüyoruz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…