deryanın dugununu ızlerken cok etkılendım duygulandım.. maşallah arkadaşıma ne guzel bır gelın olmuş..
dugunude cok guzelmış.. bende yapamadıklarımı ogluma saklıyorum
yanı sunnetıne
bu arada sunnet annelerı beyaz gıyınıyormuşş deılmı kızlar
kıme sorsam aynı cevabı alıyorumda onda
benım aklımda cok guzel bır model var onu dıktırıcem beyaz bır elbıse sırtı açık tek capraz askılı bısey
ınsallah olur
derooo duygularımı hareketlendırdınn bacım :)))))
Kızlar yaaaa valla hepiciğinize tsk ederim o güzel sözleriniz için beğenmenize çok sevindimmm..ay deryacım rüya gibi bir düğün öçook güzel keşke ozamandan tanışmış olsaydıkta bende olabilseydim çok güzel olmuşsun canım benim........
zeynepcim güle güle kullan atını yavrum benim ecrininde var hiiiç binmiyor hiç oynamıyor da umarım süs olmaz sizin için sevdacım....
Zeyno güle güle kullansın dıgıdıkınıı aynısından bizde de var ama babanesinde duruyor oraya gidince biniyor (yer işgalinden kurtuldum böylelikle)sevdacım dün bende o attan almayı düşündüm fiyatıda çok uygundu ama parklarda falan bindirdiğimde inmek istiyo sürekli diye almadım sıkılcağını tahmin ettim bu arada annem gitti bugün ankaraya havalar güzel olsa bende gidecektim ama hem hava kötü hemde annemin gitme sebebi ordaki evimizin tuvalet boruları değişcekmiş yönetimden aradılar bide elektrik tesisatı yenilencek tadilat var yani doğaçla zor olur dedik offf offf içim gitti ya ankara deyince
deryacım çok güzel gerçekten düğününüz bu arada fatihin boyunun bu kadar uzun olduğunu farketmemiştim ben teonun boyunun kime çektiği belli valla maşallah teoşuma selvi gibi :))
bende deniz gibi sünneti bari güzel olsun istiyorum doğaçın paraya kıyacam valla zamanında bizim düğün kötü oldu ama maddiyattan kaynaklanmadı aslında zamansızlık bizi kötü organizasyona itti denizin şırnağa gidecek olması acele ettirdi düğünden 15 gün sonra gitti ve yer bulmak organzasyon yapmak imkansızlaştı bizimde balayımız güzeldi bodrumda 5 yıldızlı otelde herşey dahil 1hafta tatil yaptık yanımıza bi o kar kaldı benim gelinliğim içime sindi tek düğünde istediğim gelinliği diktirttim sütüdyo fotolarımız içime sindi bide onlarda çok güzel olmuşlardı
Denizcim çok geçmiş olsun yaaa ablana çok üzülüyorum sen yazdıkça.. kimbilir senin içinde ne fırtınalar kopuyordur..bızımde para ve zaman ksııtlamamız vardı aysegul
ayy ayy cok streslıydı o gunler
gelınlıgını mrk ettıms ımdı bır resım koyabılırmısın rıca etsem...
bu arada enıstemı ısten cıkarmıslar yaa
5 kurusta para vermemısler
çat dıye cıkarmıslar
ablam aradı aglıyordu
ıkı cocugum var bnm eve kıra odemem lazım demıs enıstem patronuna
bu arada patronu 24 yasında bır cocuk rober dıye
veremem abı demıs cocuk
enıstem eve gelen hacız yuzunden ıcerden 1 lıra almıstı gecen ay
ona sayıyorlar sanırımn dedı ablam
napıcaklarını bılmıyorlar...
esımı aradım anlattımolanı bıtenı cok uzuldu ama ensıtemın zamanında yaptıgı kafasızlıklara cok kızgın
senınmeselen deıl bu sebeple uzulme dedı
bende ona kızdım
sen tek cocuk oldugun ıcın kardesın abın yada ablan olmadıgı ıcın
bılemıyorsun bunun acısını dedım
ben enısteme deıl ırmakla aytaca bırde gozundekı yaşı dınmeyen ablama uzuluyorum dedım
enıştem 43 yaşına geldı artık ış bulması gıderek zorlaşıyor
dun enıştemı ruyamda gormuştum ztn ablamada anlatmıştım hemen cıktı ruyam
Allahım yardımcıları olsun
kızlar size bir şey soracaktım tuvalet eğitimi veren oldumu aranızda ecrin 4 , 5 aydır tam öğreniyor ishal hasta oluyor tekrar başa sarıyordum bez bağlamak zorunda kalıyordum ishalinden dolayı kii bu sefer tam anlamıyla attı ve artık tuvalete gidiyor bezden kurtulduk ...ama çok önceden öğrenmişti siz ne yaptınız merakettim tuvalet eğitimi biten var mı....
zeynep in atı çok güzelecede dışarda bir iki biniyo ama evde olsa dediğin gibi yüzüne bakmaz almıııcaz diyoz yine alıyoruz dediğin gibi sevda ben en son hacı yatmaz aldım altına su koyulanlar varya balron gibi hepimiz arada yumruklayıp stres atıyoruz
biz bugün erken başladk güne çıktık pazara gittik ataya gittik meydana ama polis bayramı diye çıkamadı ece atanın huzuruna kalalım biraz bando başlasın ece napıcak bakaım dedim eşime rüzgarlıydı durdurmadı bizi tül siparişi verdim oturma odama bide yolluk bakıcaktım yine yolluk sevdam tuttu eşime söyleyemedim adamın paraı bitt iparanın aıd var valla
atike bende ağustos 2005 te evlendim 5 sene bitiyo şaka maka yaa benimde düğünümde yukardan merdiven iniyodu aşşaa biz iniyoduk sonra eşimde bende takılıp düşersek filan diye tırsa tırsa inmiştik o zaman sen varsın modaydı bizim ilk şarkımız oydu ayten alpman orda ablamın ilk düğünü olmuştu sormuştum kaç kere sen ne düşünürsün orda yapska en uygun orası var demiştim benim için bişey ifade etmiyo demişti 2 3 ay evli kalmıştı adam şizofren çıkmıştı zar zor boşanmıştı ama tabi aradan 5 sene geçmiş o evlenmiş kızı 2 yaşına girmişti neyse çok güzeldi yaa o günler
ayşegül keşke gelseydiniz yaa bize gelirdiniz olmadı bikaç gün kalırdınız hepimiz için değişiklik olurdu hemde özledim hem doğaçı hem seni bakalım bızıdklar bu sefer napardı ece bilgisayarda hep doğaçla videosunu açtırıyo bana doakk diye
bızımde para ve zaman ksııtlamamız vardı aysegul
ayy ayy cok streslıydı o gunler
gelınlıgını mrk ettıms ımdı bır resım koyabılırmısın rıca etsem...
bu arada enıstemı ısten cıkarmıslar yaa
5 kurusta para vermemısler
çat dıye cıkarmıslar
ablam aradı aglıyordu
ıkı cocugum var bnm eve kıra odemem lazım demıs enıstem patronuna
bu arada patronu 24 yasında bır cocuk rober dıye
veremem abı demıs cocuk
enıstem eve gelen hacız yuzunden ıcerden 1 lıra almıstı gecen ay
ona sayıyorlar sanırımn dedı ablam
napıcaklarını bılmıyorlar...
esımı aradım anlattımolanı bıtenı cok uzuldu ama ensıtemın zamanında yaptıgı kafasızlıklara cok kızgın
senınmeselen deıl bu sebeple uzulme dedı
bende ona kızdım
sen tek cocuk oldugun ıcın kardesın abın yada ablan olmadıgı ıcın
bılemıyorsun bunun acısını dedım
ben enısteme deıl ırmakla aytaca bırde gozundekı yaşı dınmeyen ablama uzuluyorum dedım
enıştem 43 yaşına geldı artık ış bulması gıderek zorlaşıyor
dun enıştemı ruyamda gormuştum ztn ablamada anlatmıştım hemen cıktı ruyam
Allahım yardımcıları olsun
derya kağan da çıplaklığı çok seviyor.özellikle ben banyodan çıkınca bacaklarımı falan emmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?