atikecim aslında bu olayı ilk sana soracaktım ve denk gelmişsin bizim burası askeri lojman ve gittiğimiz parkta buranın parkı eşim dediki subay çocukları özellikle o şımarık olanlar dedi seninde bahsettiğin çocuklar maddi durumları iyi olan çocuk ve ailelerimi hiç dikkat ettinmi burda çocuklar bile birbirlerine rütbe yapıyorlar bende tepki verecek oluyorum veremiyorum birisi paşanın hanımı yada çocuğu çıkar diye tırsıyorum olan eşime olur işiyle ilgili sorunlar yaşar diye sevmiyorum ben lojmanı ya ısınamadım bu resmiyete offf offf 3sene kaldı sivile çıkmamıza dört gözle bekliyorumyasemin tuvalet eğitiminiz bittimi diye sormuşsun.inan biz hiç başlamadık lazımlık da almadık..2 yaşını doldurmasını bekliyorum.çocuk gelişimi mezunu bir arkadaşım mutlaka gece ve gündüzü beraber öğretin demişti.gündüz wc ye götürüp gece bağlamayın.tekrar tekrar başa dönmek zorunda kalırsınız demişti.kendimde de o gücü göremiyorum henüz yazı bekliycem..
maşallah ecrine nasılda öğrenmiş.ayşegülün dediği gibi gelişimi hepimizin ufaklıklarından daha iyi.ing bile sayabiliyormuş.biz bir kaç haftadır 10 a kadar sayabiliyoruz..
,
ayşegül parkta karşılaştığın olayla ben okulda hergün karşılaşıyorum.kesinlikle aile eğitimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.kendisinden küçüklere aile evde nasıl davranıyorsa çocukta onu örnek alıyor.inanırmısın veli toplantılarında şikaytçi olduğum öğrencinin annesiyle konuşurken sanki öğrencimle konuşuyormuş karşımda o varmış gibi hissediyorum.annenin konuşmaları kullandığı kelimeler el kol hareketleri tamamen çocukla aynı..ilk eğitim her zaman ailede başlıyor...çocuklar ailenin tamamen fotokopisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?