2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün çok güzel bi gündü gerçekten deryaylada görüştük akçay çok güzelmiş deryacım ya ben sevdim valla küçük ve sevimli bi yer emeklilkte yerleşebiliriz belki ama kışları çok sessiz bir yere benziyo belki edremitte olabilir yakın ya her yere ondan :)) eşim sürdü arabayı artık eşimin bitti araba sürme derdi süper valla o kadar virajlı yolları çok güzel geçti gitti gelelim akçaydaki günümüze önce kordonda bi gezdik sonra bi yemek yedik doğaç bile yedi :)) açık hava yaradı sanırsam neyse kordonda lunapark vardı orda atlı karıncayla raylı arabalar var onlara bindi doğaç sonra ordaki çocuk parkında salıncağa bindi zor oldu oralardan doğaçı çekip getirmek ağlaya ağlaya getirdik arabaya sonra akçayın bim marketine gittik duyrulur serpilcim çok güzel oyuncaklar var arçelik reklamımıydı neydi bi robotlu bi reklam var ya ordaki robotu çok seviyor diye robot aldım 8.90 çok uygun yok boyu sevdi öptü robotu eve geldik pillerini taktık robot başladı dönmeye acayip sesler çıkarmaya ışıkları falan yanıp sönüyo doğaç çok korktu çığlıklarla ağlıyo hala görür görmez basıyo çığlığı bulunduğu odaya bile giremiyor nasıl korkmuş sonra eve geldik işte ama çok güzel bi gündü eşimle konuştuk bida hep yapıcaz ayvalık var sırada deryacım nasıl fikir:))

selcancım çok tatlıymışsınız canım ya allah daim etsin mutluluğunuzu bende düğün fotomu koyayım diyorum ama pcde yok resmini acemice çekmem lazım fotoların nasıl görüntü elde ederim bilmiyorum ama yarın deneyeceğim bugün çok yorgunum

atikecim aslında bu olayı ilk sana soracaktım ve denk gelmişsin bizim burası askeri lojman ve gittiğimiz parkta buranın parkı eşim dediki subay çocukları özellikle o şımarık olanlar dedi seninde bahsettiğin çocuklar maddi durumları iyi olan çocuk ve ailelerimi hiç dikkat ettinmi burda çocuklar bile birbirlerine rütbe yapıyorlar bende tepki verecek oluyorum veremiyorum birisi paşanın hanımı yada çocuğu çıkar diye tırsıyorum olan eşime olur işiyle ilgili sorunlar yaşar diye sevmiyorum ben lojmanı ya ısınamadım bu resmiyete offf offf 3sene kaldı sivile çıkmamıza dört gözle bekliyorum

ayşegül askeriyedeki ilişkileri bende çok iyi biliyorum.nedense bu paşa hanımları ve çocukları heryerde aynı oluyor demekki..
şırnakta bizim okul askeriyenin içindeydi.pşanın hanımı evde sıkılmış diye bizim okulda ücretli öğrwtmenlik yapıyordu.müdürümüzü bir görmeliydin bayan geldiğinde önünü ilikleyip hazırola geçiyordu.sınıfındaki bütün yaramazz ve tembel çocuklr birer birer diğer sınıfları gönderildi...o bayanın çocuklara nasıl bir eğitim vereceğide ayrı bir tartışma konusu..

çocuklara gelince kız çocukları daha geçimsiz ve kavgacı oluyor.istisnalar iyi aile terbiyesi almış çocuklar hariç ama geneli böyle.bunu 8 yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum.mesela kız çocukları sürekli ayrım yapar,çalışkanların peşinde dolaşır,tembel ve fakirleri gruplarına almazlar..
erkek çocukları ise daha çok top oynarken tartışır çoğu kezz konu bana yansımadan kendi aralarında halolur..
ama kızların her gün bir sorunuyla uğraşırım...
ama öyle kız öğrenciler de oluyorki büyümüşde küçülmüş denir ya aynen öyle.10 yaşında ama tam bir hanımefendi olan,çalışkan,yardımsever bir öğrencim var..inanın annesi de aynen öyle...

zeynepte çokkk geçimsiz sinirlendiriyo beni bu konuda
dün ablamlar bendeydi efe var ablamın oğlu efeyi oyuncaklarıyla bir saniye bile oynatmadı çocuk eline ney aldıysa gidip benim deyip elinden aldı ne kadar anlatmaya çalışsakta dinlemiyo bile yine kendi bildiğini yapıyo
aylardır eline almadığı oyuncaklarını efe alınca kıymete bindi nasıl sinirlendi görmeliydiniz
biraz dışarı çıkalam gezelim belki sakinleşirler dedik ama çıktığımızada bin pişman olduk
:)
mudanyada sosyete pazarı var bizim :)
arada güzel şeyler denk geliyo gidelim bakalım dedik biraz yolu var havada serindi minübüse bindik
zeynep normalde bebek arabasına asla ve asla binmez efeyi bindirelim dedik efenin bindiğini görünce çıldırmış gibi ağlamaya başladı
neyse efeyi indirip onu bindirdik bu seferde minübüs geldi inmicem diye ağlıyo :)
yapıştı arabasına inmiyo minübüs kalabalık o şekilde bindiremiyorum zar zor indirdik öyle bindik ve gidene kadar ağladı gözleri şişti artık ben nasıl çılldırdım bi ara kendimi kaybettim vuracaktım artık ablam sakinleştirdi
arabadaki herkes bize bakıyo neden ağlıyo diye soruyo falan
oysaki arabasına kesinlikke binmeyen bir çocuk bi yere giderken alsak bile ben arabayı boş gezdiriyorum eşim zeynebi tutuyo
işte cadılık yapacak ya
vel hasıl rezil olduk yollarda benim gibi sakin bir insanı bile çileden çıkardın ya zeynep helal olsun sana dedim

he bide bunun eve dönüşüde aynı oldu yine eve gelene kadar minübüste arabammmm diye ağladı :)

cadı eceeee lülülülülü

canım enes hep böyle ya beni ve annemi çileden çıkarıyor....

işe gitmemizi istemiyor anlatıyorumm annecim çalışmak zorundayız baba da bende sabah gidicez akşam gelicez diye ama anlamıyor canım ya her sabah ağlıyor ben mahfoluyorum

dün bizede arkadaş vardı kızı 3,5 yaşında bizimkinin de yüzüne bakmadığı oyuncaklar kıymete bindi üstelik kızın kafasına oyuncaklarla vuruyor çok fenalar yaa...

bu hafta sonu ayşegüle yaramış
yarasın arkadaşıma
iyi yapmışsınız valla listenize mudanyayıda ekleyin olurmu ?

sabah annem sağlık ocağına gitti ilaç yazdırmak için....
aradım durumlar nasıl diye...
enes herkese anne gitti.... baba gitti diyormuş
birde annem diyorki tüm çocuklar anasının kucağında oturuyor enesin çalmadığı kapı kalmadı kaydirigubbakcemile

zeynebin tuvalet alışkanlığı beni baya bir uğraştıracağa benziyo
şimdiye kadar bir kere bile tuvalete götürmedim ben zeynebi
ben yaparken kapı açık duruyo oda bana bakıyo gel kızım sende burda çiş yap diyorum hayırrr bez deyip bezini gösteriyo
bir keresinde elinden tutup içeri alayım dedim ağlamaya başladı korktu sanırım kötü etkilenmesin diye bunu bidahada denemedim zaten
bakalım bende yazı bekliyorum
inşallah etrafa işetip kaka yaptırmadan başarırız bu işi :)
ayyyy hiç sevmediğim şey ya etrafa çiş falan bulaşması yoksa bütün yazım halı ve koltuk yıkamayla geçer benim
silmekte içime sinmez
allah hepimizin yardımcısı olsun bu konuda

esra son zamanlarda hiç uğramıyosun canım ya
ayran içtik ayrımı düştük hayırdır :)

ece bazen yapıyo bazen çok uslu oluyo arkadaşlarıyla çok güzel oynuyo o yüzden kıskançlığı rahatsız etmiyo genelde ama markette filan eline bişey verelim kasada hayatta vermez ne bileyim bizde evde eşimle hiç o senin kimseye verme bu benim alamazsın filan demeyiz zamanla geçer diye bekliyorum
normal bence sevda bu yşalarda yaa hiç üzülme sıkma canını bakalım seneye neler yapıcaklar daha bilmiyolar ki paylaşmayı birlikte oynamayı ben kafama takıyo üzülüyodum baktım çoğu çocuk böyle bu yaşta bide sürekli yapmadığı için artık dertetmemeye çalışıyorum
ece ağlayarak bağırarak almaya çalışıyo oyuncaklarını erkek arkadaşlarıda direk pat küt girişiyolar ya tokat atıyo ya ısırıyolar kızlar daha cazgır ama neleri varsa dillerinde sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
esra hoşgeldin daha sık gel canım valla zaten burasıda eskisi gibi değil ıssızlaştı havanı kötü olması foruma yarıyo iyi olduğunda herkes dışarda oluyo heralde kimse yazmıyo bende çoğu zaman okuyup çıkıyorum

selcan sen de çok güzel bigelin olmuşsun Allah huzurlu mutlu bi evlilik versin canım
ohh ayşegül en iyisini siz yapmışsınız eşim dün ısrar etti ara arkadaşını çık diye cuma akşam onlarda dışarda yemiştik sonra eşlerimiz bizi eve bırakıp sinemaya gitmişti iki haftasır da çok yoğun hiç bile ilgilenemedi yoruldum zaten haftasonu biraz kırgınlık vardı üstümde üşüdüm filan biz eceyle evde kalım sen çık gez dedi ama ben unutmuşum heralde yaa napıyodum ece olamdan dışarda arkadaşlarımla ne konuşuyodum filan hergün işe gelmeme rağmen yok dedim biz yine birlikte gezelim sonra çıkarım öyyle sıkıcı bi gün oldu bizim için

selcancım düğün fotoğrafların çok güzell bu arada.....

ayşegülcüm ohh şin de araba kullanmayı tam öğrendi sen keyfini çıkartırsın artıkkk

kızlar gunaydın...
bızde dun yalovadaydık c tesı aksamından gıttık kayınvalıdemlerde geldıler tabıkı onun kardeslerıne gıttık
hanı su altın kızlara :)
guzeldı oraya gıdınce dınlenıyorum ya cunku 4 teyze bır buyuk dede 1 14 yaşında kız yegen 1 dayı
bır yenge var aral ıcın bırı bıraksa elınden dıgerı oynuyor kucaklıyor kucaklardan ınmedı yıne sapıttıı
neler yaptı neler
maskot ya
taklıtler oynamalar sarkılar cok eglendı kuzum
14 yasında kuzenı var dedım ya esımın dayısının kızı ceren onun tepesındne ınmedı kızı yataga yatırıp yatırıp öptu en sonra kendınden gecmıs bır hali vardı aralın hahahaha :))))

aysegul akcay guzeldır senlerr once gıtmıstım ben.. yazın harıka bır yer orası...
kımbılır bu yaz belkım deroya gıderızz

ecrıne yıne kocaman bır maşallahh yaa super kız ecrınnnnnnnnn
bızde daha tuvalet egıtımıne tam anlamıyla baslayamadık
aral bır soyluyorsa ıkı soylemıyor
yaptıktan sonra soyluyor genelde kaka kakaa dıye çişini ise
1 haftadır işediginde eşeedimmmm dıyor guluyor

deryaaa o kıtaptan muhakkak ve muhakkak almam lazım ben bı kac yere bakındım
goremedım bu sekılde
benm ıstedıgım tamda böyle ama puzzle seklınde gordum ben genelde
bu cok ciciymiş ve daha ogretıcı bbence
nerden aldıklarını bılıyorsan yazarmısın canım

selcan cokk cici bir gelin olmuşşsun senı yegenıme cok benzetıyorum ztn onun adıda selma
onlarda karı koca cok espırıler
hele selma yıkıyor benı her gıttıgımde ona.
bende cok espırılıyımdır bır araya geldıgımde yegenler ablam fln gulmekten kırılıyoruz
Allah mutlulugunuzu bozmasın canım cok guzel bır gelın olmuşşsunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…