25+2 oldum.bebişim baya hareketli.yarın ultrasona girip tekrar bebeğimin organlarına baktıracağım.şeker sonuçlarım fena değil ama doktor bir şeker yüklemesi daha istedi haftaya tekrar yaptırıcam.bu arada 2 kilo daha almışım ve 70 kiloyum.şuana kadar aldığım toplam 6 kilo normal mi bilmiyorum.bir de ben çok seyahat yapıyorum sarsılıyorum korkuyorum fakat çokta üzerine düşmüyorum çünkü ozaman insan çok panik oluyo.
kızlar birde benim sağ tarafımda çok yürürsem batma oluyor bebişin olduğu alanda ve adım atamayacak kadar zorlanıyorum batmadan sonra 10 dk hareket etmezsem batma geçiyor.birde yine sağ tarafımda bazen kaburgama doğru müthiş bir ağrı hissediyorum ve nefes aldıkça canım yanıyor bu yaklaşık 30 sn sürüp geçiyor.sizde varmı böyle şikayetler??
herkese sevgiler...
1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
31.helen.....................30 haziran.......KIZ......TUANA
slm kızlar 3 gündür kanamam vardı bugün dr.gittim içride kanama vardı onu atmış çok şükür ne bende ne bebeğimde bir şey yokmuş bebeğimi gördüm çok tatlıydı normalde bugün tam 28 hft.1günlük çıkıyordu ama bebeğim 28hft.3günlük görüldü ve ultarasona göre 29 hft.çıktı gelişimi çok iyimiş kilosuda 1 kilo 200 gr.çıktı.........
geçmiş olsun arkadasım..maşallaah bebeğine ve sana...bende görsem keşke..vakit geçmiyor
Kizlar şeker Testimin Dün Sonuçlarini Aldim Ama Kanda Yapilan 91 Normal Ama şeker Testi Ise1.saat 50gr.sonuç 165 Diye Yaziyor Fazlami çikmiş Ne Bir Bilginiz Var Mi...
bende haziran annesiyimm.ama bebişim aşağıda.korkuyorum erken doğum olucak diye.bebeği aşağıda gelişen başkaları varsa bana yazarlarmı????
gecmis olsun canim
masaallah kizinda guzel gelismis annesi
bende dun doktora gittim hersey normal allaha sukur
oglumu 3 hafta sonra gorecegim cok merak ediyorum ne kadar oldu
140 ve üstü çkınca diyet öneriyorlar benim bildiğim karamsarcım.bu arada kızının kilosu çok iyi maşallah.bende 22sinde şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı..
Kizlar şeker Testimin Dün Sonuçlarini Aldim Ama Kanda Yapilan 91 Normal Ama şeker Testi Ise1.saat 50gr.sonuç 165 Diye Yaziyor Fazlami çikmiş Ne Bir Bilginiz Var Mi...
canım benimde 151 çıkmıçtı ama bebekle ilgili bi problem yok diyet filanda wermedi doktorum zaten en baştan beri hamurişi ağır tatlılar çerez kola filan az tüket diyodu yine onu söyledi.bu test ilerde şeker hastası olma ihtimalimizi gösteriyomuş bunu bilip dikkat edersen kendine genç yaşta olmazsın dedi ama 100 gr glukozla filan test yaptırıyolar onda yüksek çıkıyo ağır diyetleri o zaman weriyo galiba doktor iri bebek filan olabiliyomuş çünkü
yarın tekrar utrasona giricem cuma günü girdiğimde ayrıntılı ultrasonda taraması yapıldı bebişin .böbrekleri biraz büyük gibi ama tam belli olmuyor yanılıyor da olabilirim diye beni radyolojiye yönlendirdi doktor.2 gündür acaba doğrumudur diye çok kafama taktım inşallah yarın güzel haberler alırım ve sizinle paylaşırım((
dualarınızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?