2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annem bugun yıne acıldeydı kızlar
doktorlar dızlerı haşat olmuş dıyorlar.. ama suan dınlensın dıyorlar
amelıyat yok yanı eger 3-4 gun dahla boyle olursa
cok sıddetlı acı cekerse yanı o zaman sanırım amelıyat olcak
o da deryada
wc ye bıle zor gıdıyormuş ınleye ınleyee
ablamında kafası kazan gıbıymışş
enıştemde evde ışsız bılıyorsunuz kı
annem acıktım yemek yap dıyormuş ama ablam
yemek yapcak durumda deılım denız dıyor cok kötuyum dıyor ..
enıştem kalkıp yemek yapıyormuş şımdı
ablamda yemek yapcana gıtsın calışşsın dıyor
yanı napıcaklarını hıc bılmıyorum
Allahım bu ışın sonunu hayır etsın
kımsenın canı yanmasın ınşallah
bende sakın ol en azından sen yemek yapamıyorsan o yapıyor ıste dedım
ış yoksa adam suan evdeyse bır hayrı dokunsun ıstee dedım
bagırıp cagırma dedım
annem sen ırmak aytac ne yıyıceksınzı dedım olurmu yemeksız dedım
salmışş kendını ablam
Allahım kendıne bı zarar vermesınde
ya evlendıgı gunden berıı hepımız bu evlılık yuzunden mahfolduk
ablam kendı canı yandıgı kadar bızımde hayatımız etkıleyıp canımız yaktı sorunlarıyla
bıtıremedı de
tam bıttıgı an gıdıp ırmaga hamıle kaldı
ama herseyınceremesını acısını en cok annem cektı
hergun burda ruyama gırıyorlar
kafam dolu
cocuğuma tahammulsuz oldum

Allah sonumuzu hayır etsın....

serpilcim ecenin iyi olmasına çok sevindim canım
ay onlar hasta olmasında biz olalım
hiç yakıştıramıyorum çocuklara halsizliği durgunluğu
rabbim hepsini korusun inşallah

denizcim evet botanik parka gittik gerçektende çok büyük ayaklarım ağırdı bide nikaha gittik dedim ya ayağımda hafif topuklu ayakkabıda vardı çok komiktim allahtan kıyafetim öyle düğünlük değildi çok komik görünürdüm
görende hayvanat bahçesine bu şekildemi gelinir diye bana nereleriyle gülerdi kimbilir :)
zeynep bile o kadar yorulmuşki yavrum ilk defa akşam 7 de uyudu ve sabah 7 de kalktı
ama gündüz uyumamıştı
erken yatan çocuk ne kadar güzelmiş ya bizde ona göre işimize baktık :))
normalde her zaman 12 den önce uyumaz hanfendi bizde özel hayat diye bişey kalmadı zaten

deniz hakkaten ablan seni çok üzüyor canım ya ne diyeyim haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah
annenede geçmiş olsun senin abinler vardı sanırım istanbulda değillermi onlar ablanın şu an zaten psikolojisi bozuk durumda geçici bir süre abinlerde kalsa olmaz mı ?

ayşegül sanada geçmiş olsun sende kayınvalide sınavını atlattın :))
ne iki yaş sendromuymuş bunlar ya mahvettiler bizi zeynepte doğaçtan aşağı kalmıyo inan
bugünlerde kıyafetlere takmış durumda gidip gelip dolabını açıyo ve sürekli üzerini değiştirmek istiyo üst üste ne bulursa giydirtiyo bana
kazağın üstüne badi bile giyiyo deli :))
ben kendim seçip giydirmek istediğimde ıııı bu değil diyo kafasını sallayıp
geçen dışarı çıkıcaz gitmiş küçücük gelen bir hırkası var illa onu giycem diyo hayır diyorum yok onu giycek ağlıyo kapıda çıldırdım resmen tamam giy dedim napayım onu giydirip çıktık
kollar kısacık hırkanın boyu belinde :)
utandım vallahi yolda
rezilde ediyolar bizi

eceye çok geçmiş olsun canım
hatırlıyosan batuhanda öyle olmuştu
ve bütün sülale aynı hastalıktan hastanelik olmuştuk
salgın var canım ve hemen bulaşıyo çok dikkatli olmak lazım

oohh teo memeyi bırakıyo artık
deryacım darısı başımıza artık ne diyim
ben umutsuzum ama inş. teo gibi olgun davranır :))))

denizcim ablanın yaşadıklarıda hiçde kolay şeyler değil
zor günler geçirdi hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
iki yaş sendromu bizde de var
çok sinirli oldu bu aralar herşeye ağlamalar itirazlar...
vurmaya başladı şimdilerde istediği bişey olmasın hemen vuruyo
yapma etme desekte inatlaşıyo
ne zaman bitecek bu sendrom yaa...

kızlar bişey sorucam
batuhanın vücudunda benler çıkmış 4 tane var
normalmi bu zamanlarda
gerçi ben yerleride benim ben yerlerimle aynı yerlerde
sizinklerde çıktı mı hiç ben

evet nuran zeyneptede 3 tane ben çıktı
biri poposunda :)
biri kolunda
biride boynunun altında
kolundaki beni çok seviyo zeynep sürekli onu gösterip öpüyo bizede öptürüyo

günayyydııınnnnnn
ece yaramaz haline son sürat geri döndü ama gecemiz iğrençti yaa ben o ağlamada yanına gittim galiba hatırlmayorum çay makinelerini görüyodum da rüyamda :))) o da kortu ağlamaya başladı sürekli ağladı gece boyu belim tutulmuş yürüyemiyorum offffffffff
ama tabii solgun yüzü gitti yaa çok şükür
nuran öyle salgın varmış burdada ben bi kusması için metpamid kullandım dra gitmeye gerek kalmadı çok şükür ayy ne zor ya o kustukça bizim dengemiz altüst oldu ben bide arkadaşımın sütçüsünden süt aldım geçen hafta aldığım güzeldi içmişti ama pazr günü getirdiği inek kokuyo resmen hiç içmiyo süt yine pastörizeye dönücez zaten eşimde istemiyodu o mu bozdu acaba midesini dedik bizde aman bilmiyorum da kafasını kaldıramıyo yinede cici giy barniye gidelim diyo manyak parka götürdük akşam bayaa oynadı sevindi
ecenin doğuştan sırtımda beni var ama başka hiç dikkat etmedim çıktımı diye çıkar heralde babasındad bendede bolca var çünkü demek bu yaşta çıkıyomuş

günaydıııın kızlar ecenin iyi olmasına sevindim serpilcim hiçbiri hasta olmasın yavruların ya kendi adıma zaten hergün kabus gibi bide hasta olursa tamamen yer beni bu çocuk videoya çekiyim face koyayımda görün bi huysuzluğunu inadını kızlar ne fena doğaç

bu arada doğaça plastik küçük bisikletlerden aldık tavsiye ederim kızlar hergün onunla uğraşıyor 15liraya aldık çok pahalıda değil düşsede acımıyo bi yeri plastik olduğu için hafif kendi binip inebiliyor ayaklarıyla ittiriyo bisiklet gitmeyince olmuyooo diyo çok komik ya bu ara herşeyi söylüyor taklit ediyo özellikle annemi annem oy oyyy diyo oda diyo oyy oyy diye aman aman diyo oda söylüyo hemen bide size doğaç çıplakken bi fotosunu çekip göstercem ne kadar zayıfladığını görün diye 10.5dan azdır belki kilosu o derece zayıf çok az yiyo ama azda olsa yiyo işte bende takıntı yapmıyorum artık sonuçta vitaminini alıyo meyve suyu pekmez falan içiyor biraz ekmek biraz pilav gün içinde yiyo işte çok az gerçekten yediği mktar mesela ekmeği 2ısırım alıp bırakıyor pilavı yarın kase yiyor 2kaşık çorba belki içiyor bu şekilde geçiriyor gününü alıştırma kilotu almış annem dün giydirdik çiş yapmış ıslatmış pijamasını falan dahada yaptım demiyor hazırmı değil acaba bu çocuk ya son dişide çıkmış gibi geldi dün ama hava kapalı evlerde güneşsiz net göremiyorum dişini

ayşegül bi ara doğaçın iştahı çok iyiydi ya yine zayıfladı dedin ya çok üzüldüm zaten gram gram zar zor aldırıyoruz bide onlarda gidince çok üzülüyorum
ama olsun sonuçta doğaç çok sağlıklı bir çocuk gereken bütün testleri yaptırdın allaha şükür hiçbirindede bişey çıkmadı
varsın biraz zayıf olsun
biskletiyle güzel vakit geçirmesine çok sevindim fiyatıda çok uygunmuş
eşim o ata 40 lira vermiş yazık ya binse bari
binmiyoku arada işte eserse biniyo bide sallandırma aparatı çıkıyo onun tekerlekli at oluyo o zaman biraz ayaklarıyla itekleyerek geziyo
bide onunla uğraşıyorum tak çıkar tak çıkar gına geldi
ya o alıştırma külotları çiş geçiriyomuymuş o zaman ne işe yarıcakki demi ama
bugün eşim lazımlık aldı zeynebe telefonda bana modelleri tarif etti bende seçtim :)
bakalım akşama görücez
tuvalete mümkün değil sokamıyorum ben zeynebi
klozetede oturmuyo
bunada oturucağını pek sanmıyorum ama bakalım denemekte fayda var

kızlar kağanın et yemesini izledinizmi face de
maşallah ya nasılda iştahla yiyo nazar değmesin selcan koymuşsun ama

merhaba kızlar ayy hiç keyfim yok ecrin geçen hft.kontrolü vardı yenice bronşiti geçmişti dün yine acillik olduk ne yzık ki grip olmuş daha 4 gün olmuştuk dr.dan geleli çok canım sıkıldı dr.muz özel bir mama verdi vücüt direnci içinde şurup verdi sürekli kullanılacak vede kusma şuırubu verildi oda 3 ay kullanılacak bilirsiniz ecrin hasta olmasada hep iştahsızlıktan dolayı tepki olarak kusuyordu normalde de dr.da ilaç verdi sürekli kullnması için....

serpil bende yoğurt mayalamak için aldığım süt taze diye bazen ardaya veriyorum..hemen ishal oluyor..pastörizeye devam...
bizde sürekli kusuyoruz..banyoda yemek yemeyi bıraktık balkona geçtik kızlar..balkon demirlerine yakın oturtuyorum,her motor geçtiğinde ağzına veriyordum..zar zor yiyordu aslında çıkaracağı belliydi..tabiki olan oldu.hepsini balkondan aşağı çıkar sen..neyseki akşam üzereydi.kimse yoktu..birinin kafasına gelebilirdi..yazarken gülüyorum ya..allahım daha neler gelecek başımıza bakalım..

bizdede var o bisikletten ama ardanın ayakları yetişmiyor.birde arkasından itmek gerekiyor beyfendiyi..
vitaminini, alıyorsa sorun etme ayşegülcüm..boyu daha önemli bence..doğacın boyuda iyi maşallah..
tuvalet alışkanlığı için 2 yaşını bekleyelim derim ben ..banada erken geliyor..birde şu dişlerin çıkması biter,yemeleri falanda düzene girer belki.o zaman beynen ve bedenen daha rahat oluruz..daha sabırlı oluruz diye düşünüyorum.bu kusmalarından sonra benim hiç tahamülüm kalmadı.atıyorum babasının kucağına ..başşlıyorum kustuğu yerleri temizlemeye

kızlar kağanın et yemesini izledinizmi face de
maşallah ya nasılda iştahla yiyo nazar değmesin selcan koymuşsun ama
izledim sevda sorma..
gerçekten maşallah..arda mümkün değil hem kendisi yiyecek hemde et yiyecek nerde..

geçmiş olsun yasemin..o mamayı bir arkadaşımda kullanıyor.sadece eczanelerde oluyormuş galiba.doktor tavsiyesiyle veriliyormuş. o faydasını gördü.umarım ecrinde görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…