- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
günayyydııınnnnnn
ece yaramaz haline son sürat geri döndü ama gecemiz iğrençti yaa ben o ağlamada yanına gittim galiba hatırlmayorum çay makinelerini görüyodum da rüyamda :))) o da kortu ağlamaya başladı sürekli ağladı gece boyu belim tutulmuş yürüyemiyorum offffffffff
ama tabii solgun yüzü gitti yaa çok şükür
nuran öyle salgın varmış burdada ben bi kusması için metpamid kullandım dra gitmeye gerek kalmadı çok şükür ayy ne zor ya o kustukça bizim dengemiz altüst oldu ben bide arkadaşımın sütçüsünden süt aldım geçen hafta aldığım güzeldi içmişti ama pazr günü getirdiği inek kokuyo resmen hiç içmiyo süt yine pastörizeye dönücez zaten eşimde istemiyodu o mu bozdu acaba midesini dedik bizde aman bilmiyorum da kafasını kaldıramıyo yinede cici giy barniye gidelim diyo manyak parka götürdük akşam bayaa oynadı sevindi
ecenin doğuştan sırtımda beni var ama başka hiç dikkat etmedim çıktımı diye çıkar heralde babasındad bendede bolca var çünkü demek bu yaşta çıkıyomuş
bizdede var o bisikletten ama ardanın ayakları yetişmiyor.birde arkasından itmek gerekiyor beyfendiyi..günaydıııın kızlar ecenin iyi olmasına sevindim serpilcim hiçbiri hasta olmasın yavruların ya kendi adıma zaten hergün kabus gibi bide hasta olursa tamamen yer beni bu çocuk videoya çekiyim face koyayımda görün bi huysuzluğunu inadını kızlar ne fena doğaç
bu arada doğaça plastik küçük bisikletlerden aldık tavsiye ederim kızlar hergün onunla uğraşıyor 15liraya aldık çok pahalıda değil düşsede acımıyo bi yeri plastik olduğu için hafif kendi binip inebiliyor ayaklarıyla ittiriyo bisiklet gitmeyince olmuyooo diyo çok komik ya bu ara herşeyi söylüyor taklit ediyo özellikle annemi annem oy oyyy diyo oda diyo oyy oyy diye aman aman diyo oda söylüyo hemen bide size doğaç çıplakken bi fotosunu çekip göstercem ne kadar zayıfladığını görün diye 10.5dan azdır belki kilosu o derece zayıf çok az yiyo ama azda olsa yiyo işte bende takıntı yapmıyorum artık sonuçta vitaminini alıyo meyve suyu pekmez falan içiyor biraz ekmek biraz pilav gün içinde yiyo işte çok az gerçekten yediği mktar mesela ekmeği 2ısırım alıp bırakıyor pilavı yarın kase yiyor 2kaşık çorba belki içiyor bu şekilde geçiriyor gününü alıştırma kilotu almış annem dün giydirdik çiş yapmış ıslatmış pijamasını falan dahada yaptım demiyor hazırmı değil acaba bu çocuk ya son dişide çıkmış gibi geldi dün ama hava kapalı evlerde güneşsiz net göremiyorum dişini
izledim sevda sorma..kızlar kağanın et yemesini izledinizmi face de
maşallah ya nasılda iştahla yiyo nazar değmesin selcan koymuşsun ama
geçmiş olsun yasemin..o mamayı bir arkadaşımda kullanıyor.sadece eczanelerde oluyormuş galiba.doktor tavsiyesiyle veriliyormuş. o faydasını gördü.umarım ecrinde görür.merhaba kızlar ayy hiç keyfim yok ecrin geçen hft.kontrolü vardı yenice bronşiti geçmişti dün yine acillik olduk ne yzık ki grip olmuş daha 4 gün olmuştuk dr.dan geleli çok canım sıkıldı dr.muz özel bir mama verdi vücüt direnci içinde şurup verdi sürekli kullanılacak vede kusma şuırubu verildi oda 3 ay kullanılacak bilirsiniz ecrin hasta olmasada hep iştahsızlıktan dolayı tepki olarak kusuyordu normalde de dr.da ilaç verdi sürekli kullnması için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?