2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ayşegül ben bu yüzden çok sorun ediyorum ya bu çiş olayını
kabız olan çocukların acıcak korkusuyla tuvalete alışmaları çok zor oluyomuş tv de izlemiştim

demek doğaç ve ece gizli gizli konuşuyolar hee bak sen şunlara :)
ben dedim ama burası ileride çok karışacağa benziyor
yanılmıyosam 6 erkek 3 kız :))

canım sen acele etme hiç belki hazır değil zeynep hazır olduğunda hissettirir kendini sen ona bol bol kuru kayısı yedir kayısı hoşafı falan mesela sabah aç karnına bir tatlı kaşığı zeytin yağı falan içir cicibebeler var ya onlarda prebiyotik var sütle yedir doğaç ne zaman yese cır cır olur bunu sürekli yapki bağırsakları alışsın işe ordan başla aklından o korkuyu sil zeynebin

valla kızlar az erkekler çok ama en şanslısı doğaç kızların 2sini gördü :)) şaka bi yana inş. bizler gibi onlarda böyle arkadaş olurlar güzel güzel geçindikleri günleride görürüz inş. birlikte sinemaya gittiklerini yada bi cafede buluştuklarını hayal edebiliyormusunuz çok güzel ya konuşuyolarmış annelerimiz netten tanışıp bizide buluşturdular diye hahaha hihoyyyt

kızlar gunaydınnnn

aman selcancım o zaman o uzmanlar gelıp oturagı temızlesınler hergun hemde kac kere.. :)))
ztn ev ısı cocuk yemek temızlık kocalar derken vaktımız hıc bır seye yetmezken bırde sureklı onu temızlemek temız tutmaya calısmak zor olur bence..
ztn cocukların cogu bızı ızledıklerı ıcın bılıyorlar oranın kaka çiş yapılan bır yer oldugunu
ben zorluk cekılıcegını sanmıyorum psıkolojık açıdan.
ha oturur oturmaz dıger şeyı sever o farklı bır konu
ama hepımız nasıl alıştıysak onlarda öyle alışıcaklar sonucta
umarım bu yolculukta sorunsuz gecer hepımz ıcın

Günaydınnnn güzellerrrr!

herkes nasıl iyisinizdir umarım,bi kaç gündür yazamıyorum okuyup çıkıyorum..o dediğim arkadaşın slaytı,düğün müzikleri falan onları ayarladım..çok mutlu oldu bu sıkışıklıkta kim mutlu olmaz ki... ben de insanları mutlu etmeyi seviyorum,bende mutlu oluyorum..

Dün ablam ve annem bendeydi..çocuklarla avm ye gittik gezdik ,mama yedik sonra eve geldik çok yoruldular hemen sızdılar..teo ablalarını görünce çok mutlu oluyor ,yemek yiyor,neşeli oluyor vs.. normalde akşama kadar beni görüyor sıkılır tabi çocuk..üzülüyorum yaaa şimdiki çocuklara kavanozdaki çocuk gibiler..

BU arada oğluşuma org aldık geçen media marktten 49 tl çok da güzel kampanya vardı d.günü kampanyasıymış teo bayıldı sürekli onunla oynuyor bu günlerde,mikrofonu da var şarkı falan söylüyo çok komik oldu bu velet yawwww..beni eğlendiriyor resmen!

Lazımlık konusu açılmış bende daha zorlamıyorum kendisi istediği zaman bezden rahatsız olur,çıkarmak ister sanırsam..ananemiz daha büyük müzikli bir lazımlık almış daha getirmedi bi getirsin bakalım napcak teoş? en kötü yaza akçayda hallederiz gibime geliyor..

ha ha ayşegül ne güzel demişsin valla benim de hoşuma gitti bu fikir.
biz yaşlanırız o zamana kadar bizi arabayla birbirimizin evine bırakırlar sonra gezmeye giderler..
şaka maka inşallah güzel olur herşey..
siz ne güzel görüştünüz biz başımız kel kaldı :)
şöyle hepberaber bir buluşabilseydik......

denizcim siz de klozet kullanıyosunuz heralde ..biz alaturka kullanıyoruz..
bilmiyorum ki göreceğiz bakalım beyfendilerin çişi kakası derken büyüyecekler heralde...

bende geçen gün aklıma esti boya aldım evde eşim saçlarımı boyadı...
aslında hep röfle kullanmıştım ama dogumdan sonra hiç yaptırmamıştım bu sefer bal köpüğüne boyadım.
hoşuma gitti bu renkle devam edecem..
bu gece kaynanamgil geliyorlar çok mutluyum.belki giremem beni merak etmeyin belki de onlar kağanla oynarken ben de daha çok girerim bilemiyorum...
bu arada derya sen nerdesin nasıl oldu teo,ilaçlara başladınız mı?
denizcim sen ne durumdasın,annen ,ablan nasıl?

teo nun bir tek öksürüğü kaldı selcancım demire yavaş yavaş başladım 2 gün verdim dün iştahımız biraz yerine geldi bilmiyorum belki demirden,belki de ablalarını görünce kalabalıktan..benim de içim rahatlıyor rahat uyuyorum gece..memyi de sadecegece uyurken 1 kez veriyorum göğüslerim ağrımasın diye ama onu da kesicem yavaş yavaş bi normal süte alışsaydı..

Saçlarını güle güle kullan canım,bende istiyorum bi kuaföre gitmeyi hep evde boyadım aylarıdır babanesinin gelmesini bekliyorum annemle gitcez..

Kızlar şu face de size ekleyin dediğim kız var ya elbise satan..ondan aldığım fikirle bende evde dolabımda ne var ne yok bi elden geçirdim çeşit çeşit gece kıyafetleri falan var,yada etiketiyle duran küçük beden (bana göre) elbiseler falan sahibinden de satışa çıkarayım dedim resmini çekip koycam bakalım müşteri çıkarmı,hiç değilse evde yer kaplamaz birinin işini görür ve paraya çevrilir dimi ama.. eşim iş yerinden kadın manken getircekti olmadı ,gıcık oldum..

Denizcim annene çok geçmiş olsun umarım ameliyata falan gerek kalmaz da kendiliğinden düzelir..
benim annemde pazartesi kolonoskopiye gircek genel anesteziyle yapacakalarmış ablam yanında durcak bende çocuklara bakcam o gün..
hepsine acil şifalar allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah!

yeni saç rengini güle güle kullan selcancım eminim çok yakışmıştır resmini eklede bi görelim demi
merak işte herşeyimizi paylaşıyoruz ya o bakımdan :)))

derya şu senin girişimci ruhun beni şaşırtıyor
valla her işe parmağını buluyosun :)
maşallah sana ne diyeyim
tişört işine girdin sonra slayt hazırlamaya başladın şimdide netten satış he bence denemekten zarar gelmez
bu sitedeede var öyle bi bölüm
benim bir arkadaşım baya bi satış yapmıştı burdan
iyide para kazandı söylüyeyim

selam canlarım
dero yaa satabılırsen ne ala da bılme kı satılır mı
ben her sene bı suru kıyafetımı kocaman valızle ona buna yada ablama fln verıyorum
ugrasamıyorum
aralla bıcı bıcı yapmaya gıdıyoruz kızlar
ay bu cocuk cok konuskan oldu yaa
bıcı bıcı yapalım mı dedım bici biciii anne havvvuuu dıo
havlusunuda alcakmısızz

Aaa öylemi dur bakıyım kkya hiç bakmadım ,gerçi bi ara gelinliğimin ilanını vermiştim sanırım orası..
aman ne biliyim işte sevdacım can sıkıntısı,bişeyler yapabilmenin vereceği mutluluk vs.. bişeyler ortaya çıkarmayı seviyorum sanırım benim işim tasarım,yaratıcılık vs..üzerine olmalıymış kesinlikle harcamışım kendime off offf :)))))
zaten o fotoğrafçıdan da ses çıkmadı ,olsaydı süper olcaktı evden para kazanırdım yaaa(

Bilmem denizcim deneyip görcez artık..o dediğimkızın kıyafetlere baktınızmı bilmem çok saçma sapan şeyler eski,püskü ama alıcısı var ..hiç yoktan sokağa atıcağına paraya çeviriyor mantıklı bişey yapmış..ama ben faceden yapamam sanırım onun gibi onun 2000 üzerinde arkadaşı var vs..
sahibindende baktım herkes koymuş gece kıyafeti falan eğer düzgün resimlerini çekebilirsem koycam düğün zamanı o kadar çok kıyafet almışım ki hepsi olduğu gibi duruyor,hiç giyilmedi..

Biz de uyanalım bıcı bıcı yapcaz..ohhh miss gibi olur şimdi aral bey de ,benim yerime de öp boynundan annesi..

selcann resım ıstıyoruzzzzzz
kızlar bende karamele boyatıcam ya cok sıkıldım sarıdannn
saclarım belıme uzandı baya uzadılar bıraz daha uzamasını ıstıyorum kestırmıcem son karar olarak

dero satabılırsen ne mutlu sana . ya bu satış ışlerı nasıl oluyor derryacım
parasını nasıl alıyorsun
ya odeme yapmazlarsa ?
bız aralın beşıgını ve gardırobunu satıcaz eger eşım resımlerını cekebılırse
ay onada bısey soyle 10 kereden sora yapıyor
cok yoruluyor ondan ıyıce unutkan oldu

ay aralı yıkadm geberdımmmmmmmmmmmmm
47 kıloyla aralla banyoda ugrasmak oyle zor kı
bırde beyefendı kuvetın dolmasını ıstıyor kapatıyor gıderı tıkayıcıyla
oyuncaklarıyla oynarken yıkıyorum ama cok zor ya genelde tek yıkıyorum bazende asagıda dedesı ve emii yıkıyor
babaanneye emii dıyor asker arkadası yaptı kadını
neyse aralı banyodan cıkarım tam uzerını gıydırıcem bır baktım bezı kalmamış burda havlulara sardıgım gıbı alt kata ındık
cok komıktık yaa belım bıkınım kırıldı resmen hergun dehset agrılar cekıyorum belımden sırtımdan dolayı

bu arada dero annecıgıne gecmısler olsun ellerınden operızzz kk hazıran annelerı olarak
bnm annemınde sonu amelıyat agrılardan duramıyor

Aral bugun uyumadı (( ay bırde sabah mısafırımız vardı kayınpederımın tarafından cok tatlı bı kadın var kayınvalıdemın yengesı gıbı bısey dugun davetıyesı getırmıs
kadını gorunce ıyıce azdı aral o kadar sımarıyor kı
sızınkılerde oylemı yaa

kızlar bu sene tatıl ısını ne yapmayı dusunuyorsunuz
sızlere bıseyler danısmak ıstıyorumda bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…