2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün birşey öğrenemedim ultrason için cumaya gün verdiler.elimle çekiyorum inşallah güzel haberler alırım..

merhaba kızlar bişey sorcam benim bacağımda ağrı wardı haftasonu doktorum onu sordu bacağın ağrıyomu iğne yazayım sana hem bebeğede faydalı dedi.sonra internetten baktım ben bu iğneye erken doğum ihtimalinde bebeğin akciğerleri gelişsin diye vuruyolarmış hamilelere ama bana doktorum böyle bişey söylemedi. siz biliyomusunuz celeston diye bi iğne bacak bel ağrısınada iyi geliyomu yoksa ters bi durum wardı da doktorum bana mı söylemedi:sm_confused:

ters durum olsa saklamazdı merak etme.ama yardımcı olamıcam hiçbir fikrim yok sorunla ilgili:1no2:

buarada kızlar sizlere bir soru sorucam. Aşı oldunuz mu? tetanoz aşısıydı değil mi?olduysanız sağlık ocağına mı gittiniz???
başka bir sorum hala demir hapı kullanmaya devam ediyoruz değil mi sanırım doğuma kadar kullanıcaz değiştiren varmı vitaminini acaba merak ettim????

ben tetanoz aşısını 2 buçuk ay önce filan oldum galiba sağlık ocağında.ilk defa olanlara 2 doz yapılıyo ikinciside ay sonraydı yanlış hatırlamıyosam. ama ben önceden 2 doz yaptırdığım için hamilelikte tek doz yaptırdım. bu arada dün bahsettiğim iğneyi alınca prospektüsünü okudum roöatizmal hastalıklardada kullanılıyomuş. Tabi ben sağlık ocağına gittim yazdırmaya ordaki gıcık doktorÇok üzgünüm çoook sen neden antibiyotik iğne filan kullanıyosun kortizon war bunda sen bebeğini hiç düşünmüyosun heralde nesi war bebeğinin filan dedi yazmadı bende aldım doktoruma gittim anlattım gıcığın söylediklerini o tırsmıştır dedi. iğneyide yaptırdım antibiyotiğede devam ediyorum ama çok huzursuzum o doktorun söyledikleri yüzünden uyuyamadım bütün gece kızımda sağolsun annesini daha çok üzmek için başka geceler kıpır kıpırken gece çıtı çıkmadı.:çok üzgünüm: inşallah bugün kendine gelirde biraz harektlenir. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alsaydım kızımı. Neyse bugün çok moralim bozuk bu son 3 ay ne kadar zormuş yaa Allah hepimizi zamanında hayırlısıyla kurtarsın inşallah........

ya biliyorum bu bebişlerimiz hep böyle yapıyorlar ama çok da endişeli olmamak lazım ben de ne zaman kafama bişey taksam bebiş o gün hiç hareket etmiyor beni daha çok endişelendiriyor ama ertesi gün fazla takmayınca kıpırdanmaya başlıyor..aklı sıra bize oyun oynuyorlar yaramazlar:))cnm sen de merak etme doktoruna güven sapasağlam sağlıcakla doğurursun inşallah..bütün hamişlere kolay doğumlar sağlıklı doğumlar dilerim..

pretisyenler sorumluluk almak istemezler o yüzden yazmamıştır.moralinide hiç bozma çok çok zorlanıyosan artık son çare bu iğne diyip kullanırsın ama sık dişini derim ben.
tetanozu demekki 25 yada 26.aylarda olmuşsun ben de gidip yaptirim.sağol..canını sıkma..

kızlar benim tetonoz 5 ayımda 1 doz 6 ayımda 1 doz sağlık ocağında vuruldu bide bana eylül ayında tekrar vurulcaksın dedi normalde beş doz ama en az 3 doz vurulman gerek dedi.

oğluma kavuşmaya az kaldı 26 haftadayım ama çok kilo aldım bide bebişim tersmiş napcam dönermi acaba

oğluma kavuşmaya az kaldı 26 haftadayım ama çok kilo aldım bide bebişim tersmiş napcam dönermi acaba

canım telaşlanma benim bebeğimde şimdilik ters duruyo
son haftalarda döndüğü bile olabiliyomuş
o yüzden dert etmiyorum ben.hangisi hayırlıysa o olsun hakkımızda
ben şu ana kadar tam 10 kilo aldım ve sadece karnım şişiyo başka abartılcak bi kilom yok şimdilik
daha 2 ayımız var 5 killoo daha alsam 15 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum

ARKADAŞLAR HAZIRLIKLARINIZ NE ALEMDE
BiZ KIZIM İÇİN YARIN ODA BAKMAYA GİDECEĞİZ. ( Başka bir programımız olmazsa tabi :)) )

kızlar bebeğimin taraması çok iyi çıktı.doktor böbreklerinin büyük olduğundan şüphelenmişti ama hiç bişisi yokmuş.çok sağlıklı çok şükür çok mutluyum..
bu arada demir hapı kullanmaya devam dimi??

slm kızlar nasılsınız...yarın dr.gideceğim şu şeker testi için tekrar yükleme yapılacakış çok fazla yüksek değilmiş ama 100gr glikoz verilecek inşallah her şey yolunda gider ...

gözümüz aydın canım hadi bakalım hayırlısı inşallah sağsağlşim doğar bebeklerimiz.

kızlar benimde bebişim 32. haftada döndü şimdiden kafaya takmayın döndü dönmedi diye
34. haftaya kadar çok önemli değilmiş nasıl durduğu

mrb arkadaşlar bebışlerınız nasıl hamılelık nasıl gıdıyo.bakıyorm herkez dktr gıtmış.bende kızımı çok merak edıyom kendınze çok ıyı bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…