merhaba kızlar bişey sorcam benim bacağımda ağrı wardı haftasonu doktorum onu sordu bacağın ağrıyomu iğne yazayım sana hem bebeğede faydalı dedi.sonra internetten baktım ben bu iğneye erken doğum ihtimalinde bebeğin akciğerleri gelişsin diye vuruyolarmış hamilelere ama bana doktorum böyle bişey söylemedi. siz biliyomusunuz celeston diye bi iğne bacak bel ağrısınada iyi geliyomu yoksa ters bi durum wardı da doktorum bana mı söylemedi:sm_confused:
buarada kızlar sizlere bir soru sorucam. Aşı oldunuz mu? tetanoz aşısıydı değil mi?olduysanız sağlık ocağına mı gittiniz???
başka bir sorum hala demir hapı kullanmaya devam ediyoruz değil mi sanırım doğuma kadar kullanıcaz değiştiren varmı vitaminini acaba merak ettim????
ben tetanoz aşısını 2 buçuk ay önce filan oldum galiba sağlık ocağında.ilk defa olanlara 2 doz yapılıyo ikinciside ay sonraydı yanlış hatırlamıyosam. ama ben önceden 2 doz yaptırdığım için hamilelikte tek doz yaptırdım. bu arada dün bahsettiğim iğneyi alınca prospektüsünü okudum roöatizmal hastalıklardada kullanılıyomuş. Tabi ben sağlık ocağına gittim yazdırmaya ordaki gıcık doktorÇok üzgünüm çoook sen neden antibiyotik iğne filan kullanıyosun kortizon war bunda sen bebeğini hiç düşünmüyosun heralde nesi war bebeğinin filan dedi yazmadı bende aldım doktoruma gittim anlattım gıcığın söylediklerini o tırsmıştır dedi. iğneyide yaptırdım antibiyotiğede devam ediyorum ama çok huzursuzum o doktorun söyledikleri yüzünden uyuyamadım bütün gece kızımda sağolsun annesini daha çok üzmek için başka geceler kıpır kıpırken gece çıtı çıkmadı.:çok üzgünüm: inşallah bugün kendine gelirde biraz harektlenir. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alsaydım kızımı. Neyse bugün çok moralim bozuk bu son 3 ay ne kadar zormuş yaa Allah hepimizi zamanında hayırlısıyla kurtarsın inşallah........
oğluma kavuşmaya az kaldı 26 haftadayım ama çok kilo aldım bide bebişim tersmiş napcam dönermi acaba
kızlar bebeğimin taraması çok iyi çıktı.doktor böbreklerinin büyük olduğundan şüphelenmişti ama hiç bişisi yokmuş.çok sağlıklı çok şükür çok mutluyum..
bu arada demir hapı kullanmaya devam dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?