slm kızlarr
derya annene geçmiş olsun canım kolonoskopide zor yawwwwwwww ayy ben önceden hiç korkmaz giderdim de artıkdrdan korkar oldum
ohh beylerin banyo günümü bugün ben dün akşam yıkadım eceyi yormuyo beni Allahtan artık biraz korktu ya banyodan hemen yıkanıp çıkmaya bakıyo bide havluya sarınmayı seviyo ondan 5 dk sürmüyo
inek sütü aldım sevmedi içmedi diyodum yaa şimdide süt diyo başka bişey istemiyo ayy ayarı yok bu kızın sabah yine aceleyle kadına yumurta patates yaptırdı azcık yemiş süt istemiş öğlen aradım kaç oldu süt isteyip duruyo diyorum suyla karıştır ver biraz dedim oda midesini bulandırır kıyamıyorum veriyorum diyo kadıncaaazda dışarı çıkarıyorum biraz diye aradı bu sefer iştahı tam düzelmedi hala süt delisi
deniz biz bu sene istiyoruz artık tatil yapmak nasip olursa ölüdenize gidicez ordanda serikte arkadaşlarımıza uğrııcaz tarihi tutturursak ölüdenize ecesiz gitmek istiyoduk ama serik girince işin içine 10 gün filan uzun süre onuda götürcez sanırım bakalım bizim planlar hep suya düşüyo ama bu sene napıcaz eşiminde benimde acayip ihtiyacımız var çok yorulduk yaa gurbette çocuk bakıcıda her şey sana bakıyo eskişehire gitmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?