2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr
derya annene geçmiş olsun canım kolonoskopide zor yawwwwwwww ayy ben önceden hiç korkmaz giderdim de artıkdrdan korkar oldum
ohh beylerin banyo günümü bugün ben dün akşam yıkadım eceyi yormuyo beni Allahtan artık biraz korktu ya banyodan hemen yıkanıp çıkmaya bakıyo bide havluya sarınmayı seviyo ondan 5 dk sürmüyo
inek sütü aldım sevmedi içmedi diyodum yaa şimdide süt diyo başka bişey istemiyo ayy ayarı yok bu kızın sabah yine aceleyle kadına yumurta patates yaptırdı azcık yemiş süt istemiş öğlen aradım kaç oldu süt isteyip duruyo diyorum suyla karıştır ver biraz dedim oda midesini bulandırır kıyamıyorum veriyorum diyo kadıncaaazda dışarı çıkarıyorum biraz diye aradı bu sefer iştahı tam düzelmedi hala süt delisi
deniz biz bu sene istiyoruz artık tatil yapmak nasip olursa ölüdenize gidicez ordanda serikte arkadaşlarımıza uğrııcaz tarihi tutturursak ölüdenize ecesiz gitmek istiyoduk ama serik girince işin içine 10 gün filan uzun süre onuda götürcez sanırım bakalım bizim planlar hep suya düşüyo ama bu sene napıcaz eşiminde benimde acayip ihtiyacımız var çok yorulduk yaa gurbette çocuk bakıcıda her şey sana bakıyo eskişehire gitmek istiyorummm

serpilcim bızd eöludenıze gıtmeyı cok ıstıyoruz bır tur var hersey ıcınde cok uyguna gelıor onun ıcın sordum

ece sütü çok seviyo bahsetmiştin
dokunmuyosa içsin ne güzel
süt çoğunu ishal yapar zeynebide malesif kabız yapıyo ters bu kız ya
doktor bize yasakladı sütü
ben devam sütüne devam ediyorum bebelac jünıor veriyorum
çocuk doğduğundan beri formül mamayla beslendiğ iiçin eskiden kaka sorunu olmuyodu
içinde prebiyotik var bu yüzden devam sütü verelim yine dedi dr
bakalım ne zamana kadarrrrrrr

ne güzel tatil planlarına başlandı
şimdiye kadar eşimle hiççç tatile çıkamadık bakalım bu yaz ne yaparız bilmiyorum
zeynep ve tatil birbirine ne kadar zıt iki kelime :)

ishal ayrı dert kabızlık ayrı dert
sevdacım ece haftasonu hafif ishalde olmuştu şimdi su gibi yapmıyo aam günde 3 4 kere sapsarı yapıyo çok açık sarı rengi bi değişik yani o yüzden bu sıralar sütü az içse kar bize ama hanfendi tam keyif insanı poposunu devirip yatıyo emirler yağdırıyo birinde yapmasak birinde yapıyoruz toplasak çok içmiyodur aslında anca bi kilo içiyodur :roflol::roflol::roflol::roflol:

deniz nasıl bi turmuş o kaç gün anlat bakıyımm
arkadaş ben size süper yer ayarlarım oteller o kadar para vemeye gerek yok dedi o iki sene önce gitti kaldığı yeri ayarlııcak galiba zaten bu senebi dha gitmeyi düşünoy birlikte gitcez bizde inş ayyyyyyy nasip olursa diyorum inş bu sene olur bizde sevda hep iki üç gün yakın yerlere kaçamak tatil yaptık

ayyy kaç gündür bankadan arayıp duruyolar açıyodum cebi en sonunda işten aradılar kadın bi sürü şey söyledi bende hep böyle yapıyorum dinlemiyorum sonunda onaylıyomusunuz diyo geçen sefer eşime ek kart çıkarmıştım farkında olmadan :rolrof: neyseki bu sefer onaylamıyorum dedim kadında niye diyo dinlemedim anlamadım ne olduğunu da o yüzden dedim ayy ben kapatıcm kredi kartını bunlar olmaık şeyler yapıyolar neyse zararsız sıyırdım paçayı

kızlar doğaçın burub akıntısı kesildi bugün hiç akmadı bir gün sürdü neden acepki kendimi hazırlamıştım bütün huysuzluklarına falan dişide sonunda patlamış fazla huysuzlanmıyor şimdi ama inat ediyo sürekli o konuda herkesinki aynıdır sanırım bişey vereyimmi diyorum ne olursa verme diyor herşeye zıt cevap veriyor aman şu yerli yersiz zırlamaları bitti gibi bişey yeri göğü inletiyodu demekki diştenmiş ne zor çıkarıyo doğaç şu dişlerini ya delirecem daha var çıkacak dişler off offf daha 16 oldu dişler 28 olması gerekiyor sanırım 32 20lik dişlerle oluyodu değilmi 16 daha hiç bişey değil ya daha çıkacak bi sürü diş ama en azından baya büyümüş olur onları çıkarırken

ayşegülcüm 4 kalmış geriye..çocuklarda 20 diş diye biliyorum.şu sendromlarını bi atlatsınlar bende başka bişey istemiyorum o da sanırım kendilerini ifade edebilmeleriyle bitecek yani tam olarak konuşurlarsa olay kapanır diye düşünüyorum..

denizcim şu satış olayı da senin ürününü almak isteyen kişiden önce site parayı çekiyor sonra sen ürünü gönderiyorsun,müşteri ürün eline geçince evet istediğim ürün geldi diye onay veriyor sonra site sana paranı yatırıyor..güvenli alışveriş olayı ben gitti gidiyorda yapıyorum gerçi daha 1 kez tişört sattım ama iyi ben sevdim sizde evde ne varsa yer işgal edip işe yarayacak satın gitsin valla..

geçmiş olsun dileklerinize tsk ederim ,inşallah..

sütü bende içiremiyorum yani sade süt içmiyor küçük kutu sütlerden içiyor kidolardan ve sadece muzlu olanı içiyor..o da pahalıya geliyor beyfendinin süt keyfi :))) normal sütü nasıl sevdircem ben yaaa..ya da gece uyanınca süt içmeye alışık değil meme emmeye alıştı nasıl alışcak bunlara koca bi soru işareti? bizim doktor günde yarım litre içsin dedi kızlar fazlası zararlıymış hbriniz olsun

yarın ıış goruşmem var kızlar .. insan kaynaklarına gıdıcem once daha sırket nerde nası bı yer bılmıyorum
ama buyuk bır otomotıv fırması oldugunu bılıyorum sadece
bunlarla gorusucem once
cıkayım ben benımkı evde vır vır ediiiiiiii aral ondahıc durmuo benı ıstıoo dıye kalk pc den diyoo

derya meme emen çocuklar memeden kesilince bir süre sonra alışıyorlarmış.
kağan da sütü pek içmiyor günde 150 ml kadar içiyor..bir de kayu masası aldıgımızda nuk un alıştırma bardagını da almıştık çok sevdi bir tek onda içiyor..
ama ben gün içinde emziriyorum ayran kefir falan da içiyor diye pek üstüne düşmedim.memeden kesince daha fazla içerler heralde..
denizcim senin için hayırlı bir görüşme olur inşallah
ayşegülcüm çok sevindim doğaçın burnunun akmamasına..kağan da 3 tane diş patlatmış..

kızlar saçımın rengi bu resmin aynısı oldu..ben çok beğendim ama düğün resimlerimdeki saçımı da seviyordum sizce hangisi güzel?

Denizcim şans melekleri nseninle olsun,iyi hbrlerini bekliyoruz..

Selcancım bence renk çok güzel ama burdan gördüğüm kadarıyla küllü kumral gibi duruyor tam da benim sevdiğim renk!:))

herkese iyigeceler geçmişe şöyle bir baktım süt felan demişsiniz dr.bize günde 1 bardak yeterli demişti çünkü bebeklerde kansızlığa yol açıyormuş aşırısı siz ne güzel içiriyorsunuz bizim cdı zaten öylesine ne üst ne yemek off off ne kadar zor büyüyor benim kızım yaa sizlerinkine imreniyorum yemek derdiniz yok sinirleriniz benimki kadar asla gerilmiyor her gün hastalıkla uğraşıorum 40 k,loya düştüm çok sorunlu bir bebişim var ama onunda ayrı bir yönü var çok bilmiş vede çok akıllı oda beni çok yoruyor dr.artık son gidişinde kendi anlattı neresnin acııdğını artık bir bebek gibi acıdığı yeri eily değil dilyle anlatıyor hatta sabah kadar kustuğunu çok düzgün bir şekilde şikayetlerini söylüyor.çok yorgunum çoookkkk nasıl büyüyorlar yaa sizin yazdıklarınızda size benimkilerde bana valla beterin beteri vardır kızlar örnk.biz...ben nerdeyse 1 aydır ne gece ne gündüz uymuyorum inanınki saabaha kadar kusuyor hatta bu yazıları bile zor yazıyorum gözlerim zor görüyor....ağrıyor heryerlerim...

Son düzenleme:
serpilcim yaa nasıl yiyor bu yumurta patates felan ben hiç anklamıyorum ecrin cupcuru ekmeksiz çorbayı bile ben içiremitorum nasıl yiyor aklım almıyor yaa kafayı yiycem artık ben...erin ne biberonlada süt devam maması felanda içmiyor sadec suu suu suu başka bişey sabah kalkar suıu öğlen suuuuayy nasıl yiyor ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

birde anneler günü için bir şeyler düşündünüz müü ..eşimin ve benim doğum günümde var tabi ne alacağıma bana yardımcı olur musunuz....eşime çok özel bişeyler almak istiyorum ama kafam uykusuzluktan yorgunluktan sinirden çoookkktan iflas etti düşünemiyorum ....

neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler allah a emanet olun kendinize iyi bakın allah gönlünüze göre versin umarım her şey herkes için daha güzel ve iyi olur.....

gunaydın...
selcan bence ck guzel olmuşş sanada cok yakışmışş..
gule gule kullan
dugfunr esımlerını anımsayamadım sımdı ne renktı tam ama buda guzel
acep bana karamel nasıl olcakk

kızlarr 23 nisan cocuk bayramımızz kutlu olsunnnnnnn

yasemıncım ecrının yememesı artık ıyıce kötu boyutlara ulasmayabasladı
hıcbır dokyor bı yontem soylemıyor mu yada bıseydemıyormu allahaskına...
sende onunla erıdın bıttın resmen
yınede cok guclusun ben olsam belkıde hastanelık olmustum sınırden

ya aralda gnde ıkı koca bıberon ve ıcınde 8- 10 arası etı cıcı bebe katılarak süt ıçıyor
süt delısı oldu cıktı...
yemesıde kesıldı dışlerden mı nedrı
sabah kahvaltısı vede akşam yemegı yıyor sadece aralkarda atıstırıyor ıste cubuk kıraker kek fln
ama yemek yemıyor yese ble ıkıkasık ogeln yıyorr hadıı attaaaa dıyor dunde saatlerce sıtedeydık bırde sıteden caddeye kacması yokmu benı cokkk yoruyor merdıvenlere koşmasıda
sureklı ardında koşan bır anne ımajım var
bızım sıtede fıtness center var içinde genç adamlar cocuklar fln oluyor sureklı
sen oraya gır yuruyuş bantlarına fln çıkk ıcerı gıremedım cekındım dışardan bagırıyorum gel dıye gelmıyor
camlara vuruo bırde ıcerden annniiiieeee dıye
neyse sahıbı iri yarı olan cocuk çıkadı ıçerden yuzum kızara kızara teşekkur ettım ama hala oraya gıdıo
cekınmek fln yok
bırde sıtede kucuk bır fırınımız var pastane gıbı orayada gırıo orayıda gencler ışletıyor hep gırıyor kapıyı kapatıyor arkalara fln gırmeye calısıyor
cıcekcımızın saksılarını devırıyor agdacı kızın salonundakı su sebılıne basıp suları bıtırıyor
sureklı bır savaş halındeyız cok azgın baş edılmesı oyle zor ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…