mrb meleğim hoşgeldin umarım sık sık gelirsin.
canım konuşmamasını hiç kafana takma bazı bebekler böyle geç konuşur ama bir anda cümle kurmaya başlarlar...bence o dedğin yöntem var ya hani onu duymamazlıktan gelecekmişsiniz onu yapmayın.
kendini değersiz hissedip hırçınlaşabilir..bak burda kaç kişiyiz hepimizin bebeğinin farklı farklı yönleri var..
bol bol kitap okuyun şarkılar söyleyin parkta falan oynasın zaten zamanı gelince konuşacaktır..
televizyonun zararlı oldugunu bende duydum benim oğlum 50-60 kelimeden fazla şey konuşuyor ama cümle kuramıyor..günde 16 saat falan televizyon açık duruyor..belkide onun etkisi olmuştur..
yasemincim senin bu derdini nasıl çözeceğiz biz.
acaba psikologa falan mı götürseniz zeki bir çocuk oldugu için belki de birşeylere tepki olarak bunları yapıyordur.bir derdi var belli ki.....bilmiyorum canım ya aklıma sadece bu geliyor...
kızlar kaynanamgil geldiler kağan o kadar mutlu ki anlatamam..gece 3 de zor uyuttuk.bütün hünerlerini sergiledi...
mrb meleğim hoşgeldin umarım sık sık gelirsin.
canım konuşmamasını hiç kafana takma bazı bebekler böyle geç konuşur ama bir anda cümle kurmaya başlarlar...bence o dedğin yöntem var ya hani onu duymamazlıktan gelecekmişsiniz onu yapmayın.
kendini değersiz hissedip hırçınlaşabilir..bak burda kaç kişiyiz hepimizin bebeğinin farklı farklı yönleri var..
bol bol kitap okuyun şarkılar söyleyin parkta falan oynasın zaten zamanı gelince konuşacaktır..
televizyonun zararlı oldugunu bende duydum benim oğlum 50-60 kelimeden fazla şey konuşuyor ama cümle kuramıyor..günde 16 saat falan televizyon açık duruyor..belkide onun etkisi olmuştur..
yasemincim senin bu derdini nasıl çözeceğiz biz.
acaba psikologa falan mı götürseniz zeki bir çocuk oldugu için belki de birşeylere tepki olarak bunları yapıyordur.bir derdi var belli ki.....bilmiyorum canım ya aklıma sadece bu geliyor...
kızlar kaynanamgil geldiler kağan o kadar mutlu ki anlatamam..gece 3 de zor uyuttuk.bütün hünerlerini sergiledi...
secosel hosbulduk canım senin adına cok sevindim senin oglun gibi cok fazla kelime bilen konusabilen cocukları görünce iyice sabırsızlanıyorum canım benim duymamazlıktan gelme degilde ne dedigini anlamıyormus gibi yapalım demiştik dedigin gibi ters tepki yaparmı acaba kitap okumak istiyorum ama okutmuyor kitabı elimden alıp sayfalarını falan cevirmek istiyor yırtmak istiyor havayı güzel buldugumuzda cıkıyoruz parka ama eve geri dönüsümüz tam bir kabus oluyor gelmek istemiyor kızımla genelde evde yanlızız aksamları esim geliyor bazen iş sebebiyle yemek yer geri cıkar acaba buda sebeb olabilirmiki gec konusmasına
denizcim nasıl yapıyorsunuz krep mi yani bu yaptığınız ecrin hiç böyle şeyelr yemşiyor ekmek bile yemiyor kii nasıl oluyor yaa aklım almıyor benim kızımda mı bir sorun var ya....şuruplar ve mamalarda işe yaramazsa artık ben düşünemiyorum halimizi verdiği mama hem vitamin hemnde kilo aldırıcıymış....
meleğim bence bence fazla takıyosun bu konuyu kafana arkadaşların dediği gibi her çocuğun gelişimi farklı
mesela karamsarın kızı var ecrin bizimkiler konuşamıyken onun konuştuğunu yazıyodu annesi bende çok şaşırıyordum ama benim kızımında konuşma zamanı gelecek diyodum kendime
doktorlar asla çocuklanrınızı başkalarının çocuklarıyla kıyaslamayın diyolar
bizimkilerde öyle bıcır bıcır konuşmuyolar sonuçta
seni birazda olsa rahatlatmak için söylüyeyim bizimde bi tanıdığımızın çocuğu yaşıtlarına göre az konuşabiliyodu
doktoru aynen size söylenen gibi her dediğini daha o anlatmadan anlayıp yapmayın dedi bırakın anlatmaya çabalasın dedi
o yöntemi uyguladılar ve gerçekten başrılı oldular
bence sende doktorunu dinleyip uygulamalısın
eminim faydasını göreceksin
canım ssen sürekli anlat her şeyi ne yapıyorsan hiç olmadı şarkı söyle çocuklar müziği sever ama babasının evde olmaması konuşması pek etkilemiyor çünkü benim eşim hiç eve uğrayamaz öyle oturamaz bilirler arkadaşlarda ama bülbüldür kızım seni incitmek için yazmıyorumn fazlasını bile ama lütfen sıkıntın varsa dr.götür muhakkak ben bunu derim aklın kalacağına emeğin kalsın daha iyidir....vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?