bu oyun gerçekten çok zor öğrencini tebrik ederim atike
eminim izlerken çok keyif almışsındır [/COLOR]
canım bırde sureklı dısarı cıkar artık ısın dahakolay yaz geldı gelıcek parklara gotur
dıger cocuklarla haşır neşir olsun
onlarınkonuştuklarını gorunce o da ısteyecektı
bırde cidden dedıgını anlamıyormuş gıbı yapmak çokkk işe yarıyor. bende arala aç demeyı oyle ogretmıştım
ılk seferınde soylemedı aç de açayım dedım yuzumu gerı cevırdım
sonra bı ıkı sefer ugraştım ve soyledı
yavaş yavaş tabıkı bunlar
bı kere demedı dıye sakın bırakma kendını..
konuşacaktır muhakkak..
bende duştan çıktım gıyınıp gelırm yınee
mrhba kızlar çok kötüyüm ben ya grip oldum boğazlarım falan nasıl yanıyo offf offf öksürük balgam atıyorum
meleğim hiç takma konuşmasını bak benim eşimde 4 yaşında konuşmuş kayınvalidem anlatıyor zekasında falanda bi sorun yok hatta kardeşi erken konuşmuş ama ondan daha zeki diyebilirim :)))))))
birde benim amcamın küçük kızıda 3.5 4yaşlarında konuştu şu anda 5 yaşında bül bül gibi şakıyor telefonda sohbet edebiliyoruz artık çok rahat sana bişey soracam bebekliğinde ateşli bi hastalık yada kulak iltihabı yada sıvı toplanması oldumu geçen dr. bunlarında etken olabileceğini söyledi ama ileride düzeleceğini sadece geç konuşacaklarını söyledi benim oğlumda nuranın oğlu gibiydi az kelime konuşuyordu hatta burda nasıl şikayet ediyordum kızlara şu an hala çok kelime bilmiyor ama ilginç bişeyki bildikleri kelimelerle 3kelimelik cümle kuruyor dede düt düt sürüyor baba mama yiyor diye konuşuyor ve bunlar birden oldu kızlarda bana kızdılar hatta hani konuşmuyodu çocuğun hakkını yeme diye ama birden oldu bi kaç hafta içinde bülbülleşti sabret biraz sağlığı yerinde olsun varsın konuşmasın nasılsa konuşur takılma ve asla başkalarının çocuklarıyla kıyas yapma çocuğunu her çocuk farklı
cok gecmiş olsun canım benim benim esimde 4 yasında konusmus ama kayınvalidem calısıyormus hiç ilgilenemiyordum ondan gec konustu herhalde diyor bana babasına cekmiş dedigimde sendemi ilgilenmiyorsun demeye getiriyor ilgilenmeden olsaydı kızım simdi bülbül olurdu herhalde insallah kızımda seninki gibi birden konusur herkes taktı simdi daha konusmuyormu falan diye sinirlerimi bozuyorlar valla
tatlım patateslerı kucuk kupler halınde dogruyorsun küp küp kızartıyorsun ayrı bır teflon tafaya alıyorsun kızarttıklarını . içine biraz tuz koyuyorsun ıstersn coook azda karabıber atabılırsın
bnmkı kırmızı pul bıberlıde sevıyor
istediğin kadar maydonuzu içine dogruyorsun istedıgın kadar yumurta kırıyorsun
hıc yag koymuyprum ben cunku patateslerın elbet yağı kalıyor
oyle kızartıyorsun yumurtalı sekıdle karıstırarak
yanıan domates dılımle cok sevıyor cocuklar olumunekankayizsmile
kızlar bende hazırlanıyorum aralı babaanneye bıraktım evdeyımz duş alıp hazırlanıp cıkıcam.
aralla beraber ıstanbula gıdıyoruz 3 gun kadar kalıcazz
annemı gormem lazım
aral cok mutlu ıngakk aytaçç ananee dıye delırdı bugun
cantaasını gordu kıyafetlerını gıydır dıye tutturdu oglum sımdı deıl bende cıcılerımı gıyım cıkıcaz dedım
15,30 da ferıbotumuz kalkıyor. 3 te evden cıkmamız gerekıyor
kabataştan arkadaşım alıcak bızı ablama gıdıcez dırekt
sızı ve meleklerınızı opuyorummmmm
yasemıncım bırde aral ılk lokmayı alırken cok zorlanıyor ıstemıyor vs. ıtıyor tukuruyor oyunla ılkını agzına sokarsam begendıgı şey oldugunda hemen ıkıncı lokmasını ıstıyor
ılk lokmayı oyunla fln versen ecrıne belkı sever ve gerısınıde cok zorlanmazsın verırken
dun oglum kustu yaa kuruyemış fln yedı bayaa sonra babası sut yaptı etı cıcıbebelı koca bır bıberon yapmış sutu ıctıkten sonraa kustu hemdee yedıgı ne var ne yokk cıkardı butun halınde kalmıs bazı yedıklerı.
kayınvalıdemdeydık alt katta evı battı kıyafetlerımzı battı
ılkkez boyle bısey oluyor ay cok uzuldum ben yaa
hemen aklıma ecrın geldı .
aral sonra hıc bısey yemedı sabaha kadarda sut ıstemedn oyle uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?