2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim bilgiler için teşekkürler ben de yararlandım baktım rüya normal allah a şükür.

ayşegül hasta olunca insan çok duygusallaşıyo ilgi istiyo gerçi onu her zaman istiyoruz :))
eşin abartmış gerçekten en iyisi interneti kapatmak demek sen de bi git hava al biraz değişiklik olsun geçen senede böyle olmuştu tatilden sonra eşin toparlamıştı şimdi yine böyle olur canım özler seni değişr hali tavrı
yasemin bende şimdi okudum canım eklediklerini; sabah facee foto ekliicem diye uğraştım
çok faydaı bilgiler ece de normal burdakilere göre kilomuz az gibiydi ya normalmiş aslında 11 buçuk kilo ; ece nin kilo aldığı yok ama kayınvalidemler ağırlaşmış dediler boyu uzadı heralde biraz
bende kilo vermedim ama belin filan çok incelmiş çok zayıflamışsın dediler kardeşim bakamıyomu sanaa diyo görümcem :)))))

ayşegülcüm üzme kendini
erkeklerin çoğu böyle benimkide bilgisayar hastası
kalkmazdı başından sabaha kadar otururdu inan
bizde onun tartışmasını çok yaptık
şimdi daha iyi arada oturuyo
yanımıza geliyo beraber vakit geçiriyoruz
sonra yine pc başında ama eskisi kadar değil artık
ama o varken ben pc başına oturamıyorum
oda onu istemiyo ben yokken istediğin kadar otur ama ben varken girme diyo:bbo:

eşin bencede abartmış ayşegül
sanki 24 saat internet başındaymışsında doğaçla ilgilenmiyomuşsun gibi konuxşmuş
kızmakta haklısın bi süreliğine internetsiz durabilirsiniz ama bence fazlada dayanamazsınız gibi :)
buda acayip bi illet işte insan girmeden duramıyo
eşimde bana bazen kızıyo kapatıcam neti diyo aman bi tek sosyal aktivitem burası diyorum sakın diyorum :)

serpil facede resilmeriniz gördüm ama açılmadı çoğu hepsine bakamadım
pikniğe gitmişsiniz ecede çok keyyyyyyifli görünüyodu

kızlar bende sabah zeynebi sağlık ocağına götürdüm
uzun zamandır kim görse ay zeynebin yüzü çok beyaz acaba kansızmı falan demeye başladılar
ten rengi böyle diyorum herzaman aynı diyorum ama yinede içime kurt düşürdüler
enson kanını 1 yaşındaki genel kontrolümüzde ölçtürmüştük ve normal çıkmıştı aradan 1 yıl geçti bakalım ne çıkıcak yarın 2 de alıcam sonucu
inşallah kansız çıkmaz bide o şurubu içirmeye çalışmıyayım zaten kabızlık şuruplarını zar zor veriyorum
sağlık ocağında iki hemşire ben ve babannesi zor zaptektik nhe kadar güçlü kızım varmış ağlaktan yüzü gözü şişti

makyajsızım ondan birazda soluk duruyor makyaj yapınca daha güzel olucak bide dipler biraz uzayınca oturcak rengi bu arada yazdıklarınız bana moral verdi kızlar internet ailede bi yıkım gibi bazen gerçekten insanlar birbirine zaman ayırmıyolar bide çocuklarımızada örnek oluyoruz ilerde onlarda pc bağımlısı olacaklar ipin ucunu koparmamak lazım annemde diyor gerçekten takıldığın 1saat falan diyor deniz saatlerini harcıyor diyor gerçekten öyle bide diyorki eskiden eviniz biraz daha canlıydı diyor şimdi tek canlılık doğaçta diyor hiç bir iletişiminiz yok diyor çok doğru geldim geleli canım sıkılıyor diyor eşim evde yalnız yaşıyor gibi oturma odasındaki tvde izlemiyor çünkü izlese maç izliyecek onuda ben izlemem salona biz gitsek doğaçın oyuncakları oturma odasında doğaç salona gitmiyor oyun oynadığı için böyle saçma bi düzen almış başını gidiyor anlıyacağınız

saçının rengi gerçekten çok gözel olmuş dediğin gibi mkyajla çok daha belli ediyo sarı saç
kesimde süper yüzüne çok yakışmış
güle güle kullan yeni saçını

sağolun kızlar makyajda yapacaktım ama hastalığım hala geçmedi kuaförde boyanın asiti boğazımı mahvetti geldim geleli öksürüyorum kriz gibiydi kuaförde halimi görcektiniz o yüzden gözler kızarık ve solgunum makyaj yapsaydım gözlerim daha beter yanardı biliyosunuz alerjim var 1hafta sonra hafif dip uzayınca bida gidip fönleteyim bide makyaj yapıp süsleneyim bide öyle bakın

günaydıııın kızlar dün yazılarımı okumuş eşim söylemedi ama dün yanımıza odaya geldi internetle uğraşmadı oyun falan oynamadı maç izlemedi geldi bizim yanımıza tv izledi saçlarımı beğendiğin söyledi civciv falan diye lakap taktı :))) tahmin ediyodum zaten okuyacağını merak ediyodur diyodum düşücelerimi :))

günaydın kızlarrrr
bugün açılışı ben yapayım dedim
bol muhabbetli bir gün olur inşallah :))

günaydın kızlarr
ayşegül saçların çok güzel olmuş canım kesim harika gerçekten
eşinin durumuna sevindim ; almış mesajı hemen inş daha da güzel olur zaten doğaç çok yoruyo bide o üzmesin yaaa
dün akşam kayraya götürdük eceyi nasıl seviyolar birbirlerini yaa kayra şimdi 9 aylık emekleyerek bi dolaşıyo ecenin peşinde laf atmaya oyuncak paylaşamamaya başladı akşam gelir gelmezde ece hemen pijamalarını giydirtdi uyudu 10 buçuktu hiç uyanamz diyodum ama gece boyunca ağladı oturdu ağladı uyurken ağladı sabah soruyorum rüyamı gördün ne gördün diye abi diyo napıyodu diyorum seksek oynoo diyo kooktum diyo :)))) sallıyo gitsin akşam yine oturmaya gidelimde bi okusun ayşen teyzesi dedim nazar değdi heralde kuzuya

serpilcim kuaföre yeni asker geldi onada sordum senin perma işini oda aynı şeyi söyledi eğer boya varsa saçta yakar dedi ama doğal saçına yaptırıyorsan zararı yokmuş çünkü önceden boyattığında boyanın içindeki etken maddelerle karıştığında yakıcı hale geliyormuş permanın içindeki maddeler aklında bulunsun canım ben yaşadım birebir koptu saçlarım liseyi yeni bitirmiştim yaptırdığımda gidip erkek gibi saçımı kestirmek zorunda kalmıştım

sağol canım
bende zaten çok kararsızı uzaklaştım perma fikrinden şimdilik böyle dursun bakalım çokk uzadı benimde saçlarım uçlarından biraz aldırmam lazım am aelim değimiyo

kızlar bu kestirdiğim saç modelini herkese tavsiye ediyorum bence insanın yaşını küçük gösteren bi model önler uzun arkası kısa dalgalı saçlardada çok hoş duruyor yıkayıp çıkınca bi jöleleyin süper bide yaz geldi rahatlığıda cabası bağlama derdi yok çok kullanışlı bence

Tünaydınnnnn..
kaç gündür girip bakıyorum yazmaya fırsatım olmuyor yine...
bugün temizlik var evi kaldırcam haftaya eşimin sülalesi (gerçekten abartmıyorum antalyadan en az 10 kişi) gelceklermiş ankaraya mangal partileri,kahvaltılar vs..yapılcakmış eşimin ananesiyle konuştum az önce bir kısmı da bende kalcak sanırsam acil alarmmm çanları ötüyor yaniii:))

Asrın bugün sizde oynayabilirmiiiii teyzeleri,ben iş yapıyım azcık hı??

Ayşegülcüm saçlar değişmiş imaj değişmiş ,çok güzel canım güle güle kullan..amaaaa küçük bir sır vereyim ben önceki rengi daha çok sevmiştimm ama bunun da kesimi çok yakışmış gerçekten bi an benim bile kestiresim geldi ama ben dayanamıyorum hemen uzatıyorum yine..güle güle uzat canım...cüvcüv seniiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…