deryacım kolay gelsin zor olur o kadar misafiri ağırlamak ama halledersinn senn teo da ne mutlu olur kalabalığı görünce
yasemin hoşgeldin neler yapıyosun nerelerdeydin
biz iyiyiz çok şükür sağoll
canım dışarıdan ne söylediklerini kulak asma çünkü sen daha çok gerilirsin ve kendinide bebeğinide üzersin aile içi sorun bile olur bu .....zamanla olacak şeyler bunlar yavaş yavaş ....
günaydın kızlarrr
ne çok yazmışsınız bakamıyorum günlerdir
çoğunu okudum kimini unuttum :)))
meleğim hoşgeldin aramıza sık sık görüşmek dileğiyle ; konuşma konusunda arkadaşlara katılıyorum kimi şakır iakır konuşuyo çocuklarımızın kimi yeni yeni başladı drun tavsiyelerini dinleyerek geliştirebilirsin ama çok da geç değil benim görümcemin oğluda geç konuşmuştu kimi çocuk öyle oluyo işte
ayşegül geçmiş olsun canım iyileşmişsindir umarım
doğaç ın bişey kalmamış yaa 4 diş onlarda çıkar bir an önce rahatlarsın inş
biz diş konusunda tembeliz daha 10 tane çıkacak dişimiz var tabi çene yapısı bana benzemediyse köpekleri gömülü kalabilir bi üzerine olup ta dra götrmedim yaa röntgen çektirmek lazım aslında kaç gündür dişim ağrıyo diyo kaşıyo tv izlerken filan dalarsa ne varsa elinde kaşıyıp duruyo inş çıkartıyodur dedik ama bakalım
haftasonu bzede görmcemler ve kayınvalidemler geldi 2 gün durup gittler ece depresyona girdi resmen o kadar mutluydu ki kağan da öyleymiş nasıl seviniyolar dimi selcan (saç renginde çokk güzel bence sarı daha olgun gösteriyo ya ben çok kullanamıyorum bu renk yakışmış sana) ece de tüm hünerlerini gösterdi yalnız biz uykuya dayanamıyoruz sabah 6 da kalktığı için akşam 9 da götürdü beni uyumaya misafir varı da dinlemiyo aslında güzel bişey gidiyo hemen uyuyo ama gece uyanıp süt istiyo deliksiz uyumaya başlamadı babannesi yattı gece yanına uyandığında beni çağırdı bensiz uyumuyo ben nasıl gönderceksem yazın onu eskye
dün bakıcısına bırakıp eşimle dolaştık alışverişyaptık yemek yik filan hepimize iyi geldi ama ece hanım akşam 8 de uyudu :))))
süt konusundada 800 cc filan içiyo demiştim dra normal o kadar içebilir demişti belk bulmuyodur 800 ü kalıyo döküyorum filan yalnız bu da bi dönem acayip düşüyo az yemek çok süt sonra düzeliyo yemek yemeye başlıyo çok dertetmiyorum
yasemin seni görmek ne güzel hoşgeldin
artık bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım
hakkaten zor bir karar seni bekliyomuş çok iyi düşün
hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah
gecmisi cok iyi okuyamadim ama melegim yildiz her bebek bir olmaz ama eger ailede otistik varsa,kizin cok düzenliyse,dönen cisimlere bakmaya egilimliyse mesela oyuncaginin tekerlegini döndürüp izliyorsa,ayak parmaklarinin ucuna basiyorsa onunla iletisim kurmak zorsa dikkatini toplayamiyorsa bi uzmana göstermeni tavsiye ederim..ama kafana takip üzülerek degil..ozaman kizinada negatif etkin olur..
bende az önce sağlık ocağından geldim tahlil sonuçlarını aldım
ben kansızlığından şüphelenirken kızımın kanının maşallahı varmış
14.1 çıktı
en alt sınır 10.5 miş
dr çok iyi dedi hiçbirşey yazmıcam kuruntun yüzünden çocuğun canını boşuna yaktın dedi bana :))
haklı adam dün bana dedi çünki hiç gerek yok çocuğun yüzü gayet iyi dedi onlar insanın gözünden anlıyorlar vallahi
olsun benim içim rahatlamış oldu
deryacım teonun kan değeri kaç sınırın altındamı ?
sevdacım merhaba ben de ne yapayım işte bir süre uğrayamadım vakit buldukça girip okuyordum ama yazamıyordum işte şimdilik burdayım..sizler nasılsınız?
ayşegülcüm sıkma canını erkekler genelde böyle..sanki çocuk sadece bizim sorumluluğumuzdaymış gibi...ama en başından alıştırmak yada konuşmak gerekiyor bu adamlarla ben çok pişmanım bizimki de öyle gerçi ben zaten rüya yı ona pek bırakmıyorum o yüzden pek bişey diyemiyor ama ağladığında almazsam bana da kızıyor valla bilemiyorum böyle işte...
şimdi ikinciyi düşünüyoruz hafta sonu hamile olup olmadığım belli olacak ay 35 ime kadar bütün çocuklarımı doğurup sonra rahatıma bakmak istiyorum yaa inşallah hamileyimdir gerçi değilsem de üzülmem çünkü değilsem yapacak başka planlarım var öncelikle dişçiye gidip 20lik dişi çektiricem dolgu yaptırıcam ve kilo vericem..eğer hamileysem bunlar doğum sonrasına kalıcak artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?