2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet deryacım rengi çok civciv ama diplerde civciv olduğu için öyle uzasın dipleri biraz hoş olacak şimdi kaşlarla uyumsuz oluyor diplerde sarı olduğu için öncede denedim çünkü ben bu rengi biliyorum sonrasını ben koyu saçı yakıştıramadım ya kendime ben biraz farklı dikkat çeken şeyleri seviyorum ondan sanırım

deryacım kolay gelsin zor olur o kadar misafiri ağırlamak ama halledersinn senn teo da ne mutlu olur kalabalığı görünce
yasemin hoşgeldin neler yapıyosun nerelerdeydin
biz iyiyiz çok şükür sağoll

slm kızlar
ayşegülcüm saçlar yakıyor haaa.güle güle kullan.bu saç kesimini çalışırken kullandım ben çok rahat oluyor havalı ve kullanışlı.eşin de dün seni böyle görünce gitmek istememiştir yanından....bende birtürlü koyu rengi kendime yakıştıramıyorum.açık renge boyayınca rahat ediyorum..
deryacım kolay gelsin.teo napıyor iyi mi?
bizim tayinler açıklandı söylemşmiydim?
yine çıkmadı bu yıl da konyadayız..ama galiba lojmana taşınacağız..

dün sorucaktım sana selcan unutmuşum konyada arkadaşım var demiştim yaa diyarbakıra çıkmış onların demek siz kaldınız hayırlısı canım lojmanda rahat olur taşınırsanız
senin memleket neresi

deryacım kolay gelsin zor olur o kadar misafiri ağırlamak ama halledersinn senn teo da ne mutlu olur kalabalığı görünce
yasemin hoşgeldin neler yapıyosun nerelerdeydin
biz iyiyiz çok şükür sağoll

opuyorumnanaktan
hosbuldum canim..haftada 3 gün ders veriyorum ve cok yoruluyorum..son zamanlarda da trdeydim,istanbul ankara manisa öldük..kuzum ilk defa hasta oldu ama sükür atlattik.
suan evimdeyim,ve tam yolun basinda hangisine gitsem diye düsünüyorum,es mi is mi?
esimin okulu seneye uzadi ben aile hekimligine basvurdum tusa niyet ettim..onu birakip gitmekte istemiyorum eger seneye onun yaninda kalacaksam bebekte düsünüyorum..kafam cok karisikkkk cok..
canim ya sne ise basladiginda ece kac aylikti??

Son düzenleme:
canım dışarıdan ne söylediklerini kulak asma çünkü sen daha çok gerilirsin ve kendinide bebeğinide üzersin aile içi sorun bile olur bu .....zamanla olacak şeyler bunlar yavaş yavaş ....

canım cok sagol paylasımların için gercekten burda sizinle konusmak iyi geldi cünkü kızımın yasıtı kimse yok cevremizde sadece bi arkadasımın kızı var oda benimkinden kücük olmasına ragmen güzel konusuyor onuda gördükce morelim bozuluyodu ama artık önceki kadar takmıyorum

hosbulduk canım sagol

bende az önce sağlık ocağından geldim tahlil sonuçlarını aldım
ben kansızlığından şüphelenirken kızımın kanının maşallahı varmış
14.1 çıktı
en alt sınır 10.5 miş
dr çok iyi dedi hiçbirşey yazmıcam kuruntun yüzünden çocuğun canını boşuna yaktın dedi bana :))
haklı adam dün bana dedi çünki hiç gerek yok çocuğun yüzü gayet iyi dedi onlar insanın gözünden anlıyorlar vallahi
olsun benim içim rahatlamış oldu

deryacım teonun kan değeri kaç sınırın altındamı ?

gecmisi cok iyi okuyamadim ama melegim yildiz her bebek bir olmaz ama eger ailede otistik varsa,kizin cok düzenliyse,dönen cisimlere bakmaya egilimliyse mesela oyuncaginin tekerlegini döndürüp izliyorsa,ayak parmaklarinin ucuna basiyorsa onunla iletisim kurmak zorsa dikkatini toplayamiyorsa bi uzmana göstermeni tavsiye ederim..ama kafana takip üzülerek degil..ozaman kizinada negatif etkin olur..

yasemin seni görmek ne güzel hoşgeldin
artık bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım

hakkaten zor bir karar seni bekliyomuş çok iyi düşün
hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah

yasemin seni görmek ne güzel hoşgeldin
artık bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım

hakkaten zor bir karar seni bekliyomuş çok iyi düşün
hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah

hosbulduk walla özledim sizi...benimicin sanal olmadiginizdan unutmak mümkün degil..nasilsin sevda zeynep nasil??
zaman ilerliyor hem anne olmak icin hemde ise baslamak icin yasim gec olacak bu gidisle..ben en az 3 istiyorum..35e az kaldi..

yasemin ben işe başladığımda ece 4 aylıktı
gerçekten zor bi karar sen dönüp işe başlasan eşin sık sık ziyaret edemiicekmi zeynep te babasını görmeden nasıl durur bir sene orası da var Allah yardımcın olsun inş en doğru kararı verirsin
zeynep inde kan değeri süpermiş valla ben eceyi götürsem 11 in üstü çıkmaz kesin de altını bilemem yaşındayken 9 a kadar düşmüştü çünkü
haftasonu piknikte rüzgar çarptı heralde öksürüyo bizimkide şurup başladık bakalım keyfi basıl olacak akşama

öğlenden önce bizim arkadaki okulun gecikmiş 23 nisan kutlaması vardı oraya götürdüm zeynebi mutluluğun görmeniz lazımdı bir coştu bur coştu yapılan gösterileri yapmaya çalıştı oynadı zıpladı falan
biran kızımında büyüyüp öyle gösteri yaptığını falan düşündüm gözlerimden yaş geldi vallahi
çocuklarını izleyen anne ve babaların yüzlerindeki gururu mutluluğu görünce bende duygusallaştım
çok keyifliydi gösterinin sonunda hadisenin v şarmısıyla bide kolbastıyı açtılar bütün çocuklar ortada oynadılar bende saldım zeynebi aralarına hiç çekinmeden kocaman ablalarıyla abileriyle oynadı tabi küçük olduğu için herkes ona ilgi gösterince kendine daha bi güveni geldi
kızım bu aralar beni çok şaşırtıyor

hoşgeldin yasemincim 1sene dayanmak zor ama eşin o bir senede gelip gidecekse yapabilirsin ben eşimden ayrı 2sene durdum o şırnakta ben ankaradaydım ama 3ayda bir gelirdi zaten doğaçta son bir sene o arada gelmelerde oldu :)))))))) yasemincim maşallah en az 3çocuk demişsin nasıl bakıcaksın yav bana 2. bile lüks geliyor istemeye istemeye yapıyorum ben valla

sevdacım çok sevindim zeynebe ne güzel eğlenmiş bak alışmaya başlamış bende dilimi ısırayım doğaç 3gündür çok sakin şikayetlerim bitti kan değerinn simgesi ne kızlar bende yaptırmıştım ya test bi sürü değer var hangisi kan bilemedim gerçi dr. kansızlık yok dedi ama sen değerleri verince merak ettim

selcancım konya güzel bi şehir bende burdan sonra keşke oraya çıksa tayinimiz diyorum ailem manavgattaya çok yakın manavgata akrabalarım ankarada ankarayada çok yakın o yüzden konya süper bölge benim için şimdi eşimin memleketindeyiz birazda bizim oralara yaklaşalım değilmi :)) lojmana çıkmanı tavsiye ederim kağanın güvenliği için ben sırf bu sebeple lojmandayım arabaların hız sınırı var bide kaybolma şansı yok tehlike açısında çocuklar için süper parkta oynarken sen gazinoda bahçede çayını içebiliyosun çok rahat kaçırılırmı gidermi korkun yok ama diğer sebeplerden evlerin eski olması ve merkeze uzak olması yönünden hiç memnun değilim ben sizin havacıların lojmanları süper oluyor sürekli bakım onarımı yenilemesi yapılıyor bence git rahat edersin biz karacıların hiç bişeyi yok malesef dolaplar ne zaman kafamıza düşecek diye bekliyoruz bi tane mutfakta dolap kapağı tutkalla yapıştırılmış doğaçta hafif sallanıyo görünce gide gele asıldı gide gele asıldı şu an çıkık bi kapağımız var artık bizde çiviyle çakıp bırakacağız başka çaresi yok

kzımda dr kesinlikle otistik belirtisi olmadıgını söyledi birde eltimin oglu hep gözümün önünde o cocugun yaptıgı hiçbirseyi yapmıyor o yüzden içim rahat ama cok az kelime biliyor en fazla 5 kelime söyleyebiliyor o yüzden üzülüyorum neden gec kaldı diye cok aksi bi cocuk kesinlikle oyuncakla oynasmaz yabancı birisini görünce cok huysuzlanır aglar bilmiyorum valla kızımla biraz işim var

waaaowwwwwwwwwwwwwwwwwww harıkasın bebekkk...!
cok cok cok guzel olmuşşş....
yalnızzzzzzzzz yuuzn bu saça gore solgun kalmışş
muhakkak allık kullan gozlerınden alerjın oldugu ıcın pek bısey suremezsın
amaaa yanaklarına surr
kesımıde cok guzel saçının sana cok guzelbır hava katmışş
gule gule kullan canım

kızlar yarın annemın bacagının emarını cekıcekler
veee aral burda yok babasını cagırdım gel al bunu dıyee ırmakla sureklı bırbırlerını dovduler
cokkkkk azdı burda aytacı krıze soktular ırmakla bır olup
evı talan ettıler sokaklara kactılar
ırmak onu dovdu o ırmagı bende babasını cagırdımo da gelıp aldı babaannesıde geldı
aralı aldılar annemı gorduler gecmıs olsun dileyip gıttıler
cokk rahatladım uykumu aldım bugunde ıstınye parka beşıktaşa fln gıttık yegenımle
şuan ablamdaym annem de burda

yarın evıme gecıyorum Allah ın ıznıylee
oğlumu haylazımı cok ozledımmmm :gitme:

ayşegülcüm şok şok şok oldum nasıl bir imaj yapmışsın bayıldım ksim çok hoş olmuşyaa adı ne ki bunun acep.......

zeynepte çok eğlenmiş sevdacım bende ecrin bayrama götüremedim diye çok üzülüyordum malum ecrinin hastalığı bitmez öksürüyordu ama okul bizim yanımızda hemen tekrar okulda yaoıldı 2,3 gün sonra oraya götürdüm başt tırstı çünkü kalabalığa alışkın hiç değil hep az insan ve tanıdık görmeye alışık sonra bir alıştı tam çok zor zaptettim ve yarısında götürmek zorunda kaldım çünkü pistin ortasında durdu yani oyuınsahasında hep yapanlarla beraer yaptı başkada onun kadar haylazı yaramazı açığı yoktu herkesiin çok fazla dikkatini çekti zaten bu yüzden bende kovulmadan aldım artık ağlay ağülaya eve geldik....

maşallah çok çok iyi ecrine en son bakıldığında 11 küsürdü ma normaldi şimdilerde çoook zayır sürekli kusuyu yeiyor off offfffffklava:klava:klava:çok kızıyorum artık tutammıyorum kendimi ya..bağırıyprum elden ne gelirki demeyin bu gün ben çok kızınca oturdu birazcık yedi yaa.olsun azdı ama şükür .......

2. istemeniz çok güzel benden oldukça uzak bir fikir kaza kalmazsam hiç kalasım yok yani...çok zor ecrin çoook nazlı 10 çocuğa bedel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…