2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Offfff yaaaa gece gece delirdimmmmmmmafoldumbensempatiksalakcinni
bir sürü şey yazmıştım şu çoklu alıntılı uzun mesajlarımdan son 2 günün amaaaa explorer hata verdi diyip kapatıverdi sayfayı ölürmüsün,öldürürmüsün yoksa tekrar mı yazarsınnnnnn..

neyse özet geçcem artık uykum geldi aklımda kalanlar..

meleğim hoşgeldiniz aramıza canım..ilk olarak senden istediiğim isimleriniz anne -kız alabilirmiyizzzz? burda sanal falan değil gerçek dostluklar oluştu buna eminim hepinizi öyle iyi tanıyorum ki..canlarım benim!opuyorumnanaktan
bir de face den alev diye bir arkadaş eklemişti beni o da haziran annesiymiş ama yazmamış halbuki link göndermiştim..kalabalıklaşıyomuyuz ne?

kaçaklar da hoşgelmiş sibel ve yasemin nerelerdeydiniz siz bakimmmlmaz: arada bi girip ses verin kızlar hepten terkettiniz bizleri..neyse iyi olmanıza sevindim ama her ikinizde de ikinci kaosu var sanırım hayırlısı olsun ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin sağlıkla ve sabırla..

Denizcim ohh ne güzel annenle,ablanla,yeğenlerle takılıyosundur şimdi ne mutlu sana.. çek bir boğaz havası da benim için..:))

Sevdacım teonun değeri yanılmıyorsam 8,5 falandı yani çok düşüktü umarım biraz artmıştır şimdi ..daha demire başlamadım 23 nisanda okuldu ,çocuklardı vs derken yine burnumuz başladı bir de öksürük eklendi ben direniyorum antibiyotik vermiycem diye eşim de verelim de iyileşsin diyor çatışmadayız bu aralar..
zeynebin değeri çok güzel maşallah kuzuma..

biz de 23 nisan da ecem ablasının kreşinin gösterisine gittik önce çok huysuzlandı yüksek müzik sesi ve kalabalık rahatsız etti ama sonra annem iremi ve teoyu ortaya götürdü orda müzükle hoplayıp zıpladılar ablaların,abilerin arasında çok hoşuna gitti güneşin altında piştik biz de.. ama palyaçolar falan gösteri yaptı çok güzeldi günzümüz o eğlendi ya ben ondan daha çok mutlu oldum..
atikecim ne gurur verici bişey bu öğretmenlik cidden yaaa emeklerinin,çabalarının güzel sonuçlarını görmek süper olmalı,ne mutlu sana canım..
ben de sevda gibi o gösterideki çocukları izlerken çok duygulandım (gerçi ecemimi izliyordum onun etkisi de çok ,elimde büyüdü kuzum )bi kaç sene sonra inşallah anne olarak da bu sevinci,duygusallığı yaşatırlar bizlere..

kızlaaaaaaaarrr sanırım hamileyim ay daha kesin değil ama 2 gün sonra kesinleşicek çok heyecanlandım eşim de çok mutlu ama daha kesin değil işte..nerden çıkardın derseniz demin test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı 2 gün sonra adetim gelmezse bir daha test yapıcam ama sadece testten değil esskiden adet olmama yakın canım çok tatlı isterdi dünya kadar yerdim şimdi hiç istemedi hatta canım hiç bişey istemiyor..eşim de senin yüzün değişti hamileyken olduğu gibi oldu demişti geçenlerde yaa ne bileyim çok da umutlanmak istemiyorum bir yandan da bakabilirmiyim korkusu geldi amaaannn ne bileyim işte bir acayipimmmmmmm..en yakın sizi gördüm hemen yazmak istedim bu saatte başka kiminle paylaşayım kii neyse hadi iyi uykular hepinize..ben gece kuşuyum da çok zor uyurum şimdi bir de düşünmekten şu iki gün ne uzun yawwwww......

ocak annelerinde görüsürüzkaydirigubbakcemile3

en son hatirladigim aysegül yine saclariyla ugrasiyodu galiba:)))hakaten civciv olmussun ama yakismis..
denizzz gecmis olsun canim...benimde ablamin oglu kizimi devamli iteledi düsürdü oda savunma gelistirdi simdi yaklasana vuruyo..geldigimizden beri vurmayi unutturmaya calisiyom..
Deryacim zaman okadar hizli geciyoki nezaman kactik buralardan unutttum bile..arada aklima gelsede yogunnnn bi kac ay yasadim..simdi günler uzun esimin dersleri yogun evdeyiz kizimla..teoyada gecmis olsun..
bizdede var öksürük trden hatira bi türlü gecmedi.doktorumuz bir fitil verdi onu kullandim bi kac defa,uzun süredir ilk defa bu gece öksürmedi cok sükür

hosbuldum aysegül zeynebimin yüzünden öle aradan aradan cevap yaziyom bi geri bi ileri..
ben gidersem arada ülke sinirlari olacak gerci ucakla yollar kisaliyo ama aile hekimi olursam kimbilir nerde olacam kim kalacak yanimda annem agir kaldiramiyor kizimi bile kaldiramaz..
sanirim bende kalmak istiyorum ve bahanelerüretiyorum,trye 10 evvel gittik esimden kizimda kizim dedi durdu,zeynebim babasini görünce gözlerine inanamadi kapatiyo aciyo babasi hayal degil yavrum ya..3-5 ay olsa 1 yil..

güanydın kızlar
sevgi hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ben de özledim hamileliği en geç düşünürken şimdi bi bebek olsa diyorum evde ne güzel olur ama biz eskye gitmeden yapmayız heralde gelen giden arkasındna iki çocuğun deprsyonunu çekemem ece yeni kendine geldi bakıcısına anlatmıyomuş ve biliyomusunu kızlar size kim geldi diyomuş emir diyomuş başka anlatmıyomuş başka şey söylüyo gidiyo yanımdan diyo:)))
ece de öksürenler kervanına katıldı haftasonu kuzenlerinden bulaştı onlarad öksürüp duruyodu Allahtan çok öksürüğü yok da burnu akıyo dün akşam 7 buçukta uyudu iyi geldi ona bu uyku iburamin şurup veriyorum derya antibiyotik kullanmadan önce bu şurubu bi deneyin sabah da aç karnına pekmez verdim bi de ballı ıhlamur yaptım gün boyu içer durur ama çok iştahı yok pek yemiyo baklım bugün napıcak
bende cuma günü götürcem eceyi 23nisan kutlamasına baklaım benim cadı napıcak

günaydııın kızlar benimde adetim 3gün geçti ama benim malum hep gecikir 1 hafta falan geçsin test yapıcam tek değişiklik göğüslerimin acıyo olması ama adet önceside olmaya yakın acırdı ama bu hissi yaşamayalıda 3 sene olcak doğaça hamile kalmadan önce adet öncesi göğüs acısı hissederdim 10 gün sürer adet olurdum onca zamandan sonra ilk defa şimdi yaşıyorum zaten hamileliğimdede adet olacam sanmıştı acıyo göğüslerim diye 10 günü geçince test yaptırmıştım hamile çıkmıştım bakalım bu kaç gün sürecek

sibelcim çok sevindim canım zaten testlerdede yazıyo ikinci biraz silik çıksada hamile demektir diye kesin hamilesin sen o zaman şimdiden hayırlı olsun canım yaseminde ocak annelerinde görüşürüz dediğine göre ondada bişeyler var herhalde hııııı:)))) hayırlısı olsun kızlar allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş.

saçlarım civ civ geziyorum valla komşularım falanda çok beğendi saç kesimini onlarda düşünmeye başladılar hemde 40 yaşındaki kadınlar :)) denizcim dediğin doğru dün yaptım gözüme rimel sürdüm sadece allık ve ruj sürdüm saçlar yüzüme daha uyumlu oldu resim çekmedim çünkü fön lazım bide hepsini bir arada yapayım koyucam tekrar resim diplerim çıkmaya başlamış sonunda onu bekliyorum ben hatları belirginleşsin diye

yasemincim adını bilmiyorum kesimin ama sadece tarif ettim kuaföre oda yaptı önleri uzun arkası kısacık olcak dedim yaptı ama herkese yakışacağına eminim bu modelin kullanımı kolay kulak arkasına sokunca uzun yanları o zamanda çok şık duruyor mesela uzun yanları lüle lüle yapıncada çok hoş duruyor denedim ben bir çok yönünü uzun vadede kullanmayı düşünüyorum bu modeli hatta yanlış hatırlamıyosam selcanın şu anki avatar resmindeki kesimde bu şekilde öyle değilmi selcannnn :)))

ayşeğülcüm evet benim avatardaki saçım da bu model ..benimkini de asker kesmişti çok seviyordum bayağı kullandım.sonra o asker gidince yeni gelen beceremedi böyle kesmeyi..sonra da ben hamile kalınca bir daha kestirmedim.şimdi uzun karamel tonlarını deniyorum..yaza kadar yavaş yavaş rengi açıcam...senin de gerçekten diplein çıkınca daha çok hoşuna gidecek ..
ben aslında istemiyordum lojmana gitmeyi şu anda oturdugum site çok güzel ama maddi olarak 300 tl falan lojman daha ucuza geliyor..hemde şehrin ortasında tam merkezde.
deryacım geçmiş olsun tatlım.surup falan veriyormusun ? faydası olmuyorsa ilaç dene bence geçsin bu öksürük..aslında bende ilaç vermekten yana değilim ama geçmeyince mecbur kalınıyor işte...
topikde hamile modası mı esiyor ne?
streetpit çok sevindim canım inşallah istediğin sonuç çıkar.galiba ismin sibel..bakalım ne olucak 2 gün sonra..
scapula mrb canım ben seni fazla tanımıyorum ben sonradan katıldım arkadaşlara..
ismim selcan oğlum da vedat kağan ....
serpilcim ben karamanlıyım ama mersinde büyüdüm eşim de niğdeli..
gerçi 6 yıldır burdayız konyalı olduk artık....
sevdacım bebişinin kan değerlerinin iyi çıkmasına kendi çocugummuş gibi sevindim..
maşallah diyorum..
eşim nöbetten geldi kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm

mrb songül hoşgeldin ben selcan..kıznın ismi de ne güzelmiş.
bende kızlara sonradan katıldım birdaha da vazgeçemedim.facebokkda da takılıyoruz.senin de hesabın varsa bizi ekle canım..bebişlerimizin videolarını resimlerini falan paylaşıyoruz....

hosbulduk selcancım bende siteye yeni üye oldum ve burası cok haosuma gitti keske daha önce katılsaydım diyorum facebook hesabım yok ama cok isterdim bebeişlerinizi görmeyi...

hu huuuu kızlarr ırmakla annemle vede enıstemle evdeyım sabah kalktım onları doyurdum bulasık fln sofra kaldır derken cok yoruldum ara verdım
bırazdan evı toplıcam evı gorsenız savas alanı gıbıı ırmak cokkkkkkkk yaramazzz
sureklı mıkser gıbı karıstırıyor .. araldan daha beter
ama muhtesemmmkonusuyor 3 kelımelık cumlelerı muntazam soyluyor .
bazılarını atıyor sonlara dogru
ama cok tatlııı cok cılvelı vede cok zekı yuaa sabah sen gıt ablamın farını bul yanaklarına surr
oyle yakaladık
az oncede gıtmıs pantolonunu cıkarmıs sort gıymışş uzerınede byaz bır elbıse gıymıss
ck abuk bır sekılde dolanıyor suanda :)))
amaa cok tatlı dıllıı
aral benıı bööööleee sıktıı dıoo vurdu gıttı aral dıo
baba bana kızdıı ağ laaaaa dımmmmm dıooo
dun ablamla agda yapıoduk onun bacaklarına ablam cekerken cıglık atıodu
ırmakta geldı bır baktım agda bezını almış bacagına yapıştırıp cekıpp ayyyyyyy dıye bagırıoo
cok taklıtcı
bırde babasına agda baptımm demez mı :))))

yasemıncım hosgeldın tekrar aramıza senı ozledıkk artık daha sık gr olurmuuu
kızını op yerımıze

sıbelcım hayırlı olsun canım

songulcum tekrar memnun oldum canım face book tan hesap acarsan eklerız senı
kızlarıslere doneyım ırmak son surat evı dagıtıoo
ablamla aytac dısardalar ıslerı var sora gelıcekler ablam annemı baltalımanı kemık hastalıkları hastanesıne goturucek emarı ıcın
enıstemde gecıcıde olsa bır ıs buldu
3 te oraya gıdıcek

bende cok memnun oldum sizlerle tanıstıgım için isimlerinizide söylerseniz... kolay gelsin canım annenede cok gecmiş olsun allah sifasını versin

kolay gelsin denizcim ama biraz olsun kafan dağılmıştır istanbul havası alıyosun nede olsa senin adına sevindim canım aral napıyo kimbilir sensiz özlesin biraz o da seni :)) annesinin kıymetini anlasın diyecem ama ne anlar bizim sıpalar :)) annenede acil şifa diliyorum canım inş. sonuçları iyi çıkar eniştende tez zamanda kalıcı bi iş bulur inş.

songülcüm ben adımı yazmıyorum benim adım soyadım meydanda zaten yiğidin malı gibi :)))))) memnun oldum tekrar canım face hesabı açarsan msj at yazayım adresimi sana ordan video ve resimlerimize bakarsın bizler buluştuk bile bir kaç arkadaşla en çokta ben tanıştım ank.deryayla kırıkkalede serpille ve bursada deniz ve sevdayla tanıştım tabi bi eminemiz var ama o temmuz annesi :))) ve burda nasılsak yanyanada aynıydık kırk yıldır birbirimizi tanıyo gibiydik bizler çoğunluğumuz doğumumuzu bile birlikte yaptık hamile dönemlerimizde başladık tanışmaya ve şimdide birlikte büyütüyoruz yani nerdeyse 3sene olacak burdaki arkadaşlıklarımız :))) umarım sende devam edersin bizimle

bnm adım deniz
oğlumun adı ise aral deniz :))

ay aysegul ıstanbuldamıym nerdeyım anlıyormuyumkı
evımde yapmadıgım hızmetı temızlıgı burda yapıyorum
sesım kısıldı
dilimim ucun da kucuk sıvılce cıktı cok acıyorr
cok zorlanıyorum
yerımı yadırgıyorum ablamın verdıgı yastıkta boynum tutuldu
gıyıcek kıyafetım yok yegenımden aldım 2gun kalıp doncegım ıcın bısey
almamıstım o yuzden boyle oldu :))

bugun eve donucektım ama eşim zor durumda kalmasınlar aral cok ıyı sımarıklıkta yapmıyor herseyı sanaymış onun suan cok duzenlı dedı.
yarın gel dedı...
bugun akşam yada yarın tek başşıma gezmeyı planlıyorum sonrada bınıp gıdıcem

boyle olunca Aralı bu sene tatıle gıderken yanımıza almamaya karar verdık
ztn onla gıdersek burnumuzdan gelır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…