kızlaaaaaaaarrr sanırım hamileyim ay daha kesin değil ama 2 gün sonra kesinleşicek çok heyecanlandım eşim de çok mutlu ama daha kesin değil işte..nerden çıkardın derseniz demin test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı 2 gün sonra adetim gelmezse bir daha test yapıcam ama sadece testten değil esskiden adet olmama yakın canım çok tatlı isterdi dünya kadar yerdim şimdi hiç istemedi hatta canım hiç bişey istemiyor..eşim de senin yüzün değişti hamileyken olduğu gibi oldu demişti geçenlerde yaa ne bileyim çok da umutlanmak istemiyorum bir yandan da bakabilirmiyim korkusu geldi amaaannn ne bileyim işte bir acayipimmmmmmm..en yakın sizi gördüm hemen yazmak istedim bu saatte başka kiminle paylaşayım kii neyse hadi iyi uykular hepinize..ben gece kuşuyum da çok zor uyurum şimdi bir de düşünmekten şu iki gün ne uzun yawwwww......
yasemin ben işe başladığımda ece 4 aylıktı
gerçekten zor bi karar sen dönüp işe başlasan eşin sık sık ziyaret edemiicekmi zeynep te babasını görmeden nasıl durur bir sene orası da var Allah yardımcın olsun inş en doğru kararı verirsin
zeynep inde kan değeri süpermiş valla ben eceyi götürsem 11 in üstü çıkmaz kesin de altını bilemem yaşındayken 9 a kadar düşmüştü çünkü
haftasonu piknikte rüzgar çarptı heralde öksürüyo bizimkide şurup başladık bakalım keyfi basıl olacak akşama
hoşgeldin yasemincim 1sene dayanmak zor ama eşin o bir senede gelip gidecekse yapabilirsin ben eşimden ayrı 2sene durdum o şırnakta ben ankaradaydım ama 3ayda bir gelirdi zaten doğaçta son bir sene o arada gelmelerde oldu :)))))))) yasemincim maşallah en az 3çocuk demişsin nasıl bakıcaksın yav bana 2. bile lüks geliyor istemeye istemeye yapıyorum ben valla
sevdacım çok sevindim zeynebe ne güzel eğlenmiş bak alışmaya başlamış bende dilimi ısırayım doğaç 3gündür çok sakin şikayetlerim bitti kan değerinn simgesi ne kızlar bende yaptırmıştım ya test bi sürü değer var hangisi kan bilemedim gerçi dr. kansızlık yok dedi ama sen değerleri verince merak ettim
selcancım konya güzel bi şehir bende burdan sonra keşke oraya çıksa tayinimiz diyorum ailem manavgattaya çok yakın manavgata akrabalarım ankarada ankarayada çok yakın o yüzden konya süper bölge benim için şimdi eşimin memleketindeyiz birazda bizim oralara yaklaşalım değilmi :)) lojmana çıkmanı tavsiye ederim kağanın güvenliği için ben sırf bu sebeple lojmandayım arabaların hız sınırı var bide kaybolma şansı yok tehlike açısında çocuklar için süper parkta oynarken sen gazinoda bahçede çayını içebiliyosun çok rahat kaçırılırmı gidermi korkun yok ama diğer sebeplerden evlerin eski olması ve merkeze uzak olması yönünden hiç memnun değilim ben sizin havacıların lojmanları süper oluyor sürekli bakım onarımı yenilemesi yapılıyor bence git rahat edersin biz karacıların hiç bişeyi yok malesef dolaplar ne zaman kafamıza düşecek diye bekliyoruz bi tane mutfakta dolap kapağı tutkalla yapıştırılmış doğaçta hafif sallanıyo görünce gide gele asıldı gide gele asıldı şu an çıkık bi kapağımız var artık bizde çiviyle çakıp bırakacağız başka çaresi yok
meleğim hoşgeldiniz aramıza canım..ilk olarak senden istediiğim isimleriniz anne -kız alabilirmiyizzzz? burda sanal falan değil gerçek dostluklar oluştu buna eminim hepinizi öyle iyi tanıyorum ki..canlarım benim!opuyorumnanaktan
bir de face den alev diye bir arkadaş eklemişti beni o da haziran annesiymiş ama yazmamış halbuki link göndermiştim..kalabalıklaşıyomuyuz ne?
hosbulduk canım benim ismim songül kızımınkide yıldız babannesinin adını koyduk... evet gercekten cok güzel dostluklar kurmusunuz keske daha önce gelseydim aranıza eminim daha cok sey ögrenirdim
mrb songül hoşgeldin ben selcan..kıznın ismi de ne güzelmiş.
bende kızlara sonradan katıldım birdaha da vazgeçemedim.facebokkda da takılıyoruz.senin de hesabın varsa bizi ekle canım..bebişlerimizin videolarını resimlerini falan paylaşıyoruz....
bende cok memnun oldum sizlerle tanıstıgım için isimlerinizide söylerseniz... kolay gelsin canım annenede cok gecmiş olsun allah sifasını versinsongulcum tekrar memnun oldum canım face book tan hesap acarsan eklerız senı
kızlarıslere doneyım ırmak son surat evı dagıtıoo
ablamla aytac dısardalar ıslerı var sora gelıcekler ablam annemı baltalımanı kemık hastalıkları hastanesıne goturucek emarı ıcın
enıstemde gecıcıde olsa bır ıs buldu
3 te oraya gıdıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?