2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşagül canım saçlar süper olmuş
kesimi rengi çok yakışmış
biraz soluk göstermiş rengini ama onuda hafifi makyajla kapatırsın
bende çok istiyorum saçımı kesitrmek
ama yüzüm uzun olduğu için o model yakışmaz bana
biraz daha uzununu kullanabilirim

songülcüm ben nuran
oğlumun adı batuhan

denizcim tekrardan çok geçmiş olsun

deniz hazır gitmişken bence bikaç gün daha kal canım nasılsa arala çok iyi bakılıyor gözün arkada kalmıyor
benim öyle bir lüksüm olmadığı için...

ırmak demek konuşuyor bizimkilerden ne kadar küçük ırmak ?
maşallah ikinci bir ecrin demekki :))
anneninde emar sonuçları iyi çıkar inşallah allah şifalar versin

sibel ikinci çizgi silik çıktıysa biliyosunki hamilelik var demek
şimdiden hayırlı olsun diyeyim

dr yaseminde hamile olabilir veeeeeeee
belki bi ihtimal ayşegülde hamiledir

ayyyy şimdi bizim bebişlerin papucu damamı atılacak yani :)))

benim için ikinci bi çocuk fikri şu an çok uzak
belki 3 sene sonra düşünebilirim
kendimi o kadar yoğun bir tempoya hazır hissetmiyorum çünki gerçekten şu 2 yılda çokk yoruldum saçımda hiç beyaz yokken dört beş tel olmaya başladı
hazır birazda olsa uykularım düzene girmişken kendime geleyim diye düşünüyorum

ama allah kısmet ederse ikinciyi mutlaka düşünüyorum
ve nedense yine kız olmasını istiyorum inşallah allah gönlüme göre verir

ben pek ihtimal vermiyorum yinede tedaviye yeni başladık çünkü ama allahın işide belli olmaz :)) zaten doğaç bile mucize oldu :)))

hosbuldum canim ben uzun bi süredir yoktum,benim adim yasemin kizimin ismide hatice zeynep..sibel ben aysegül hamileolursak topigi tasiriz :))))
denizcim kizlar daha isveli daha cilveli oldugundan daha konuskan oluyo..hatice zeynep uyanikken devamli konusuyo..babasi cici gelsin annesi mama versin buda tekerlemesi..

oooohhhh topik coşmuş ne güzel kızlar yine eskisi gibi ve ben hızınıza yetişemiyorummmmm!

ama sanırım son trend hamilelik :)))) inşallah isteyen herkese Allah gönlüne göre verir yaaaa o duygular süper yeniden yaşamak lazım ama ben asrın en az 4 yaşında olmadan düşünmüyorum,belki o zamanda zor gelir doğurmam bilemiyorum ama şimdilik uzak..
sibel ve yasemin siz de benim gibi kilolardan şikayetçiydiniz naptınız kızlar gittimi kilolar yeni bebiş düşündüğünüze göre..yoksa 2.den sonra toptan veriyim mi dediniz merak ettim ben hala gram gram veriyorum çok sinirlerim tepemde gitmiyor yaaaa..
az önce 1 saat yürüdüm kanter içinde kaldım..

haftaya kadar azıcık vermek istiyorum eşimin sülalesi gelcek ya azcık bakımlı görsünler istiyorum,saçımı falan da boyatcam babanemiz bi gelsin..

ya şu zayıflama haplarına bile sıcak bakmaya başladım çevremde o kadar çok kişi var ki hapla incecik olan araştırdım sağlık bakanlığı onaylı 2 ilaç varmış eczanede satılan alsam mı kızlar metabolizmayı hızlandırıyormuş memeyi de bu bahaneyle tamamen keserim..

bir de dün bi yerde okudum biri yazmıştı safra kesesi olmadığı için tiroidim az çalışıyor falan diye olabilir mi acaba yaa? ben safra ameliyatından sonra böyle oldum acaba tiroid sorunum mu var da bilmiyorum yoksa şimdiye gitmesi gerekiyordu bu kiloların yaaa haftada 3-4 gün spor yapıyorum ,dikkat ediyorum tık yok!

yasemincim okuyosan en çok sana soruyorum var mı bi bilgin canım?

Songülcüm tekrar hoşgeldiniz canım..

ben de derya ve oğluşum teoman asrınnn! :)))

face de hesabın yoksa bile buraya resim ekleyebilirsin hem sizi bi görmüş oluruz..

yasemin,sibel sizin de face adresiniz varsa ekleyin..

Denizcim tatil dedik ama pek tatil de değilmiş seninki anlaşıla aynı işler farklı ev ve kişiler :)))
kolay gelsin canım işin bitsin çık gez sonra çok özlüyorsun oraları..

kız çocukları ayrı bi zilli oluyor gerçekten yaaa ,istiyorum bi cimcime ben de! maşallah ırmağa da ne güzel olayı çözmüş yanii:))

Aral da nasıl özlemiştir kimbilir annesini..iyi maşallah nasıl da duruyor babanesinde bende haziran başında eskişehirde buluşcaz üniversiteden arkadaşlarla teo ile gitsem rahat vermez acaba bıraksam mı diyorum 2 günlüğüne duru mu acep?kimsenin de çocuğu yok benden başka orda rahat vermez kesin yada akşam bi yerlere gitmek falan hayal olur..bakalım bi deneme yapcam babanesi gelsin bi gece orda bırakcam..

anneciğine de geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar sonuçlar,benim annişim de pazartesi kolonoskopi ve endoskopiye girdi genel anestesiyle yapmışlar ben çocuklara baktım ablam annemle gitti biz de sonuç bekliyoruz bakalım.. Hasta olan herkese acil şifalar olsun!

safra kesesi ameliyatindan sonra hypotroidi komplikasyonu hic görmedim.enderde olsa belki olabilir.daha cok hpotroidiye bagli safra kesesi az calismasi olabiliyo..kolay bi kan tahliliyle ögrenebilirsin nasilsa..ama sunu söleyim yas 30 kilo isi zor..30u astigimdan beri ne yaparsam yapayim yapismis gibi veremiyorum..eskisi kadar degilim ama ne yazikki hala atamadim istediklerimi.kilolari verip kalmak isterdim ama eger bebek olacaksa ya simdi yada sonra zor..benim planim böle tabi bakalim Allah ne zaman nasip eder.
saglik bakanliginin onayladigi ilacin biri aktivin t gibi biseydi burda onun aynisini bende düsündüm metabolizmayi hizlandirmak icin icinde kahve ve yesil cay var ama bir türlü nasip olmadi 2-3 kere siparisim kapidan döndü bana ulasmadi bende vazgectim..
zencefilli tarcinli filan bi cay var o baya ise yaradi zindelik veriyo demekki enerji harcatiyo..ama suan bisey denemiyorum trden döndüm 3 kilo aldim uzun süredir yasaakli hersyi yedim..dengeli beslenmek yapabilecegim en iyisey ama sunu farkettim az yemek hafif yemek cok güzel insan rahat oluyo..

ah deryacim bilmem kac kere facebooktan sifre aldim girmedigimden hep unutuyorum..hatice zeynep birakmiyo uyanikken asla bilgisayara yaklastirmiyo anne kalk anne kalk..su son 1 aya kadarda gündüz 45 dk 1 saat anca uyuyodu sükür uykumuz düzene girdi 2 saat uyuyyoruz bazen..aslinda facede tip gruplarinada kkatilmistim üye oldugumda bana lazim ilk firsatta aktiv olmaya calisacam..

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler kızlar
aytac ben ve ırmak (adın ne deyınce ırmıtt dıyorr )
evdeyız ırmıt uyuyor.. bacaklarım cok agrıyor temızlık yaptım 4 kere markete gıttım
aralı yedırdım ay ırmagı dıycektım :)))))
aral cokıyıymışş gezıomuşş dedesıyle. aksamda cok guzel uyuyormuş..pis eşşek yaaa
ben gıdınce azıma etcekk sıpa

kızlar bırakıcak yerınız varsaa kesınlıklee tatıle cocuksuz gıdın
ben gecen sene o duyguyu tattım
harıkaydııııı
bu senede goturucem dıyordum eşım olmaz dıyordu evet karar verdım aralla olmaz
başka bı yerde daha beter oluyor aral
yaz sonuna dogru onu alıp bursaya yakın bı yere gıdebbılırız 2 gunlugune
kum plajı olan bı yer ıstıyorum oglum ıcın

hamılelık ıcınse suan ıcın dusunmuyorum bende
2 yıl sonra Allah ızın verırse

sıfrenı unutuyorsan yen sıfrenı ısteyebılıyorsun canm maıl adresıne anında gonderıyorlar:hulya:

denizcim geçmiş olsun annene..eniştenin de geçici olsada bir iş bulması güzel..tatil işine gelince geçen sene kağanla gittik zaten emdiği için bırakamazdım.ama çok eğlenmiştik kağan resmen oranın maskotu olmuştu.herkes tanıyordu.hatta bir subay amcasıyla eşi kağana biz bakarız siz gidin eğlenin demişti.hergün onlara bırakıp biz yüzüyorduk.bu yılda yine oğlumla gideriz..
deryacım sen safra keseni mi aldırdın.ben bilmiyordum..
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/3363.jpg
.http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/3349.jpg

selcancım maşallah kağana çok tatlı
batuhan gördü lavabodaki resmi
bıcı bıcı diyo oda istiyomuş hehhehe

aysegülcüm gercekten size cok özendim benim hamileligim hep hastanelerde yataklarda falan gecti asılamayla hamile kaldım düsük tehlikem vardı dogumdan sonrada kızımın bakımı temizlik yemek anca yetistiriyodum simdilerde biraz rahatım bu siteyide görüyodum ama aklıma hiç gelmiyodu üye olmak ama iyiki olmusum cok iyi vakit geciriyorum burda

hahahahhahaha kaaaannnnnnnnnnnnnnnn cok tatlısınnn
ıyıkı duşmemışş lavobo aşağıya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…