ah deryacim bilmem kac kere facebooktan sifre aldim girmedigimden hep unutuyorum..hatice zeynep birakmiyo uyanikken asla bilgisayara yaklastirmiyo anne kalk anne kalk..su son 1 aya kadarda gündüz 45 dk 1 saat anca uyuyodu sükür uykumuz düzene girdi 2 saat uyuyyoruz bazen..aslinda facede tip gruplarinada kkatilmistim üye oldugumda bana lazim ilk firsatta aktiv olmaya calisacam..
kolay gelsin denizcim ama biraz olsun kafan dağılmıştır istanbul havası alıyosun nede olsa senin adına sevindim canım aral napıyo kimbilir sensiz özlesin biraz o da seni :)) annesinin kıymetini anlasın diyecem ama ne anlar bizim sıpalar :)) annenede acil şifa diliyorum canım inş. sonuçları iyi çıkar eniştende tez zamanda kalıcı bi iş bulur inş.
songülcüm ben adımı yazmıyorum benim adım soyadım meydanda zaten yiğidin malı gibi :)))))) memnun oldum tekrar canım face hesabı açarsan msj at yazayım adresimi sana ordan video ve resimlerimize bakarsın bizler buluştuk bile bir kaç arkadaşla en çokta ben tanıştım ank.deryayla kırıkkalede serpille ve bursada deniz ve sevdayla tanıştım tabi bi eminemiz var ama o temmuz annesi :))) ve burda nasılsak yanyanada aynıydık kırk yıldır birbirimizi tanıyo gibiydik bizler çoğunluğumuz doğumumuzu bile birlikte yaptık hamile dönemlerimizde başladık tanışmaya ve şimdide birlikte büyütüyoruz yani nerdeyse 3sene olacak burdaki arkadaşlıklarımız :))) umarım sende devam edersin bizimle
songülcüm ben nuran
oğlumun adı batuhan
memnun oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?