- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Songülcüm tekrar hoşgeldiniz canım..
ben de derya ve oğluşum teoman asrınnn! :)))
face de hesabın yoksa bile buraya resim ekleyebilirsin hem sizi bi görmüş oluruz..
yasemin,sibel sizin de face adresiniz varsa ekleyin..
inşallah kalıcı olursun songulcum bız cok ıyı arkadas olduk..
hepımızın ıyı bıldıgı şeyler var o konularda bırbırımıze hep danışırız
1 gun gırmesek sıteye ozluyoruz
deniz napirsün?:)))
Saol canım bi kan tahlili yaptırayım ben de merak ettim şimdi...Bilmiyorum artık yaştanmıdır nedir,çok ağır gidiyor..safra kesesi ameliyatindan sonra hypotroidi komplikasyonu hic görmedim.enderde olsa belki olabilir.daha cok hpotroidiye bagli safra kesesi az calismasi olabiliyo..kolay bi kan tahliliyle ögrenebilirsin nasilsa..ama sunu söleyim yas 30 kilo isi zor..30u astigimdan beri ne yaparsam yapayim yapismis gibi veremiyorum..eskisi kadar degilim ama ne yazikki hala atamadim istediklerimi.kilolari verip kalmak isterdim ama eger bebek olacaksa ya simdi yada sonra zor..benim planim böle tabi bakalim Allah ne zaman nasip eder.
saglik bakanliginin onayladigi ilacin biri aktivin t gibi biseydi burda onun aynisini bende düsündüm metabolizmayi hizlandirmak icin icinde kahve ve yesil cay var ama bir türlü nasip olmadi 2-3 kere siparisim kapidan döndü bana ulasmadi bende vazgectim..
zencefilli tarcinli filan bi cay var o baya ise yaradi zindelik veriyo demekki enerji harcatiyo..ama suan bisey denemiyorum trden döndüm 3 kilo aldim uzun süredir yasaakli hersyi yedim..dengeli beslenmek yapabilecegim en iyisey ama sunu farkettim az yemek hafif yemek cok güzel insan rahat oluyo..
zaman ne kadar hizli daha dün burda denizin dogumunu beklesiyorduk:)))
kızlaaaaaaaarrr sanırım hamileyim ay daha kesin değil ama 2 gün sonra kesinleşicek çok heyecanlandım eşim de çok mutlu ama daha kesin değil işte..nerden çıkardın derseniz demin test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı 2 gün sonra adetim gelmezse bir daha test yapıcam ama sadece testten değil esskiden adet olmama yakın canım çok tatlı isterdi dünya kadar yerdim şimdi hiç istemedi hatta canım hiç bişey istemiyor..eşim de senin yüzün değişti hamileyken olduğu gibi oldu demişti geçenlerde yaa ne bileyim çok da umutlanmak istemiyorum bir yandan da bakabilirmiyim korkusu geldi amaaannn ne bileyim işte bir acayipimmmmmmm..en yakın sizi gördüm hemen yazmak istedim bu saatte başka kiminle paylaşayım kii neyse hadi iyi uykular hepinize..ben gece kuşuyum da çok zor uyurum şimdi bir de düşünmekten şu iki gün ne uzun yawwwww......
Saol canım bi kan tahlili yaptırayım ben de merak ettim şimdi...Bilmiyorum artık yaştanmıdır nedir,çok ağır gidiyor..
ben de aktivin t yi araştırdım dün ve bugün eşime sipariş vermiştim gelirken al diye bi kaç eczaneye bakmış bulamamış (öyle dedi pek inanmadım ya neyse..) ama artık gözümü kararttım deniycem bişeyler bu yaz da yağları kapatmaya çalışmak istemiyorummm
Ben en çok seninkini hatırlıyorum yasemin..hani yazmıştın ya suyum geldi ben gidiyorum diye ay nasıl heyecanlanmıştım okuyunca,sırasını bekleyen kurbanlık koyunlar gibiydik resmen denizle ben çok beklemiştik..:))
sagolun canlarım siz bi de beni yakından görseniz çok eğlenceliyimdir hafif delilik de var :)
derya çok geçmiş olsun.allah bir daha hastane yüzü göstermesin.
siz şimdi doğumlarınızı anlatınca ne kadar pişman oldum keşke o zamanlar girseymişim siteye..
yalnız bayagı kalabalıklaştık..
acaba bir yoklama mı alsak?
topiğin eskilerinden biri bu işi üstlensin arkadaşlar..yeni gelenler de isimlerini yazsın kısaca bebişini falan tanıtsın olur mu sizce? kaç kişiyiz neler yapmışız?
ben hemen yazayım..
selcan çelik vedat kağan 25.06.2008 de doğum yaptı.
suni sancıyla normal dogum oldu
.84 kiloydu şimdi 59 kilo
55 cm 4.700 gr dogdu. şimdi 91 cm 15 kilo hala emiyor..
hiç hastalık geçirmedi..12 dişi var 4 tane daha çıkarıyor.her kelimeyi konuşuyor ama cümle kuramıyor..hafızası çok kuvvetli taklit yeteneği var..hayvanlara aşırı ilgi duyuyor..
yemek yeme sorunu yok.
fazla su içmiyor..genel olarak hareketli ama uyumlu ..
hadi bakalım kızlar sağ baştan sayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?