2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kalıcı olursun songulcum bız cok ıyı arkadas olduk..
hepımızın ıyı bıldıgı şeyler var o konularda bırbırımıze hep danışırız
1 gun gırmesek sıteye ozluyoruz

hosbulduk deryacım face hesabım yok ama buraya ekleyebilirsem eklerim

deniz canım tam anlayamadım ama sanırım annen hastaymış çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun,allah şifa versin

Saol canım bi kan tahlili yaptırayım ben de merak ettim şimdi...Bilmiyorum artık yaştanmıdır nedir,çok ağır gidiyor..

ben de aktivin t yi araştırdım dün ve bugün eşime sipariş vermiştim gelirken al diye bi kaç eczaneye bakmış bulamamış (öyle dedi pek inanmadım ya neyse..) ama artık gözümü kararttım deniycem bişeyler bu yaz da yağları kapatmaya çalışmak istemiyorummm

zaman ne kadar hizli daha dün burda denizin dogumunu beklesiyorduk:)))

Ben en çok seninkini hatırlıyorum yasemin..hani yazmıştın ya suyum geldi ben gidiyorum diye ay nasıl heyecanlanmıştım okuyunca,sırasını bekleyen kurbanlık koyunlar gibiydik resmen denizle ben çok beklemiştik..:))

Selcancım sizin pozlarınıza bayılıyorum ben yaaaa diyorum ya bence çok eğelencelisiniz..:)) ben o kaanı yeriim yerim pofidik pofidik tam sıkıştırmalık,sen bizler yerine iki mıncır annesi emi...

bu arada safra kesesini sormuşsun evet canım doğumda 45 gün sonra çok sancılı bir şekilde ameliyata girdim 11 tane aslan parçası gibi taşım varmıış meğer (teonun kilolu doğması da etken sanırım ) sonra kapalı ameliyatla aldılar safrakesemi hastanenin en küçük refakatçısıydı teo,neyseki o gün teyzesi emzirdi onu (ablamda iremi emziriyordu isabet oldu yani :))

selcan kağan harika ya nasılda oturmuş lavobaya her resminzide bi espiri var zaten deryanında dediği gibi çok eğlenceli birisin
allah neşini bozmasın inşallah

sagolun canlarım siz bi de beni yakından görseniz çok eğlenceliyimdir hafif delilik de var :)
derya çok geçmiş olsun.allah bir daha hastane yüzü göstermesin.
siz şimdi doğumlarınızı anlatınca ne kadar pişman oldum keşke o zamanlar girseymişim siteye..
yalnız bayagı kalabalıklaştık..
acaba bir yoklama mı alsak?
topiğin eskilerinden biri bu işi üstlensin arkadaşlar..yeni gelenler de isimlerini yazsın kısaca bebişini falan tanıtsın olur mu sizce? kaç kişiyiz neler yapmışız?
ben hemen yazayım..

selcan çelik vedat kağan 25.06.2008 de doğum yaptı.
suni sancıyla normal dogum oldu
.84 kiloydu şimdi 59 kilo
55 cm 4.700 gr dogdu. şimdi 91 cm 15 kilo hala emiyor..
hiç hastalık geçirmedi..12 dişi var 4 tane daha çıkarıyor.her kelimeyi konuşuyor ama cümle kuramıyor..hafızası çok kuvvetli taklit yeteneği var..hayvanlara aşırı ilgi duyuyor..
yemek yeme sorunu yok.
fazla su içmiyor..genel olarak hareketli ama uyumlu ..
hadi bakalım kızlar sağ baştan sayın....

canım çok sevindim umarım hayırlısıyla hamilesindir canım benim hayırlısı olsun .....

emzirirken kilo veren annelere hayranim,veremeyen 100de 20lik kisma giriyorum bende..sende ölesin derya yoksa bu kadar emzirmeye ip olman lazimdi.umarim saglikli bir sekilde ve kisa zamanda istedigin kiloya inersin..

:))))ne günlerdi ya cidden beklesiyorduk,benim ablam iki dpgumundada 42 hafta kadar bekledi git gel hastaneye bende öle olurum belki derken birden suyum gelince ne yapacagimi sasirdim,insanin bilmesiyle basina gelmesi ayni sey olmuyo yatip beklemem gerekirken ben evi toplamistim:)))

songülcüm benim adımda yasemin kızımın adıda ecrin nisa.......bende burada en kalıcılarındandım kii artık fazla giremiyorum genelde okuyorum facede de ekleyin benide.....yasemin altın

yasemin ben.. kizim hatice zeynep
18 saat süren vakumla son bulan bi dogumdu 05.06.2008
82 kiloyla doguma gitti 75le eve döndü suan tartilmaya korkuyo..
50cm 2950gr suan 84cm 13 kilo
12 disi var,bicir bicir hic susmayan bi kizim var.10 kadar sayiyo,hayvanlarin adlarini ve seslerini biliyo..
tuvalet egitimine gecmedik lazimliktan nefret ediyo.arada yemek sorunumuz var deli gibi sivi tüketiyo..
cok hareketli,tatli dile yenik düsen dünya sekeri bi prensesim var...

budaaa zeynep çelik
29.05.2008 de benim normal doğum korkumdan dolayı sezeryanla doğdu
49cm. 3,290 gramdı
şu anki kilosu 12,500 boyuda 86 idi enson
bu aralar caillou resimlerini boyamaya takmış durumda
kankası kızımın :)
bilmediği anlamadığı ve anlatamadığı hiçbirşey yok gibi
çok mızmız istediği olmayınca çılgına dönen avaz avaz ağlayan asabi bi çocuk
amaaaaaaaaaa annesi ona hiçç kızmıyo kızamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…