2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saçımız uzadı ya teyzesi çok şükür bi kaç aydır ancak böyle birden uzadı
zeynebin son halini merak ediyorum bende kocişten habersiz bi ara eklersen sevinirim :)))

slm kızlar yoklama alınıyor demek bu arada kağan ve zeynep çok tatlısınız demeden geçemicem

yasemincim benim belli değil henüz hamişliğim benimki öyle zırt diye olmaz zaten biraz daha beklicem test yapıcam sonra günüm yeni geçti sayılır çünkü

bende tanıtayım kendimi kısaca madem ben ayşegül çelik bu arada 3tane çelik soyadlı var tesadüfe bak selcan sevda ben 3 kişiyiz sanırım oğlumun adı doğaç efe suni vakumlu 24 saatlik normal doğum yaptım oğlum 3.500 kg doğdu şu anda 11 kilo var yok arası boyu 87cm iştahsız bir çocuk kilodanda belli olduğu gibi ama çok hareketli taklit yeteneği çok yüksek baya kelime ve 3 kelimelik cümle kurabiliyor 9 aylıkken yürüdü önceden huysuzdu şimdi sadece azcık nazlı ve inatcı 16 tane dişi çıktı hayvanları çok seviyor bende hamileliğimi 80 kiloyla sonlandırdım şimdi 53 kiloyum emzirmedim hiç kendi çabamla verdim kilolarımı balıkesirde yaşıyorum aslen ankaralıyım oğlumda ankara doğdu şimdilik bu kadar :)))

songülcüm benim adımda yasemin kızımın adıda ecrin nisa.......bende burada en kalıcılarındandım kii artık fazla giremiyorum genelde okuyorum facede de ekleyin benide.....yasemin altın

memnun oldum yasemincim eskisehirdenmişin sende bende afyondayım ama esk ye sık gelirim orda sair fuzuli caddesinde iki ablamında evi var...keske bende eski olsaydım aranızda

herkes kendini tanıtıyor bende tanıtıyım ben songül örnek kızım yıldız 21.06.2008 de dogdu bebegimin kalp atısları zayıf oldugu için kontrole gittigimde apar topar doguma alındım sezeryan oldu epiduraldi dogumu izledim yani ama sonra pişman oldum cünkü cok panikledim tansiyonum düstü midem bulandı 3.750 kilo 50 cm dogdu simdi 13 kilo 85 cm daha konusamıyor ama herseyi taklit ediyor hayvanları cıkardıkları seslerle tanıyor bana cok düskün baska birisinde kesinlikle durmuyor cok aksi aksiliginden olsa gerek herseyi gec oldu dişlerini gec cıkardı 9 aylık emekledi 14 aylıkkende yürüdü ozamanlar yürümedi diye kaygılanıyoduk simdide konusmuyor diye 18 aylık oluncaya kadar emzirdim kızımı yüzden dogum sonrası kilolarımın cogunu hemen verdim ama emzirmeyi kestikten sonra cok aldım simdide ikinci bebegimizi istiyoruz ama yine hamile kalamıyorum tedavi olmaktanda bıkmısım hiç istemiyorum kızımın canı sagolsun o varya yeter bana...

kızlar bi gün giremiyorum amma yazmış oluyosunuz ya maşallah
dün gece acillik olduk kızımla babamızda nöbetteydi bi ahbabımız götürüp getirdi sağolsun aslınd sadece burnu akıyodu bişeyi yoktu ama gece 1 de kulağım acıyo diye uyandı çok ağladı sinüsleri tıkanmış o yüdenmiş öksürük şurubu verdi şimdide öksürüğü var şuruptan dolayı arttı heralde salı gününe kadar kullanıp kontrole götürcem bizimde bu ilk büyük hastalığımız oldu bununlada kalır inş ya doğum yaptığım hastaneye 2 sene aradan sonra ilk defa gittim bi garip oldum
yasemin ayşegül derya sizi daha iyi anladım süt bile içmek istemiyo öksürüyo ya midesi bulanıyo ama neşesi yerinde çok şükür
eskişehirden getirdiler bize bırakıp gittiler gribi önce ece şimdide benim burnum filan tıkalı yarındaevdeyim kızımla vakit geçireyim biraz inş ben daha kötü olmam hasta hasta hem çocuk hem ev iş zor oluyo yaa

Son düzenleme:
kağan ve zeynep çok tatlısınız maşallah size hele kapan tam şebek lavabonun içinde çok komik
kendimizi mi tanıtıyoruz okuyamadım önceleri ama bende yazayım hepimiz yazıyoruz heralde dimi:)
ismim serpil kızım ece 10 haziran 2008 normal doğumla dünyaya geldi suni sancıyla hamileliğim doğumum genel itibariyle sonrası çok güzeldi yinede ikinci için çekinik kalıyoruz hala
3500 gr 52 cm doğdu şu anda 86 cm 11300gr filan kilo almıyo metabolizması hızlıymışşş inş büyüyüncede böyle olur :))) 65 kiloyla hamile kalıp 74 le doğurdum şu anda 63 kiloyum
eskişehirliyiz ama gurbetteyiz hem çalışıyoruz hem kızımla ilgilenmeye çalışıyorum hem ev işi vs çok yoruluyorum ama onun gelişimini görmek tüm yorgunluğumu alıyo
ece çok konuşan 3 kelimelik cümleler kuran arkadaş canlısı bazen kıskanç genelde uyumlu resim yapmayı hatta makyaj yapmayı seven akşama kadar dolap boşaltıp üst değiştirmeye bayılan su delisi bikaö gün öncesine kadr yeme düzeni çok güzel bi çocuktu şimdi hiçç yiyesi yok düzelir heralde
gezentinin tklitçinin biri tam şebek anasına çekmiş doğuma bile yürüyerek gittim benim kızımda böyle olur yani :)) bir müzik dinleyip oynamayı çok seviyo onu ailecek seviyoruz ööyle deli manyak bi aileyiz işte
bizden de bu kadr

günaydıııın geçmiş olsun serpilcim eceye çok üzüldüm ama bu havalardan oluyo bizim üst kattaki ikizlerde astımmış grip olmuşlar ciğerlerine inmiş hemen geceleri çığlıklarla ağlıyo kuzular çok üzülüyorum ben ya çok küçükler ve çok ağır bu hastalıklar onlar için inş. tez zamanda düzelir bütün çocuklar şu havalarda düzelir inş. benimde öksürüğüm devam ediyor hala balgam atıyorum

dün saçımı boyadım ben yine baktım dipten biraz gelmiş biraz düzelmişti ama gözüme hoş gözükmüyodu bende gittim lorealin küllü sarısından aldım sadece 5dk bekletip yıkadım tam istediğim renk oldu şimdi yine sarı ama küllü sarı tam röfle rengi zaten kuaföre tarifimde bu renkti şimdi kendi çabamla ulaştım istediğim renge bugün fön çektircem güzelce giyinip makyaj yapıp size fotomu koyacam bakalım beğenecekmisiniz :))

memnun oldum yasemincim eskisehirdenmişin sende bende afyondayım ama esk ye sık gelirim orda sair fuzuli caddesinde iki ablamında evi var...keske bende eski olsaydım aranızda

hemşeri sayılırmışız canım hoşgeldin tekrar
sık sık gel bundan sonrad paylaşacak çok şey var
bizim topik bazen çokk sessiz baznede hızına yetişemiyoruz
ayşegül merakla bekliyorum saçını ben artık gece filan görürüm heralde
eceye ninni indirmiştim dinlerken uyudu onu yatırdım şimdi evdeyim diye temizlik yapıcaktım ama fişi bozulmuş makinenin bişey yapamadım neyse dinlenirim artık zaten ece bana da bulaştırdı ses filan gitti eşimde başım ağrıyo diye kalktı sabah az önce bakısı aradı eceyi sormak için oda hastaymış offffffffff ece bize sattı kurtuldu bugün iştahıda iyi biraz yemek istemiyo ama üzülürüm annecim üzme beni diyince nasıl açıyo ağzını kuşum benim ya

makyaj yapmayı seviyo demiştim ya işte ben bugün kahvaltısını hazırlarken yaptığı makyaj en sevdiğim rujumdu kırmış kağıt boyuyodu geldiğimde

buda geçen sabah ben işe gidicem sıra yaptığı :)))

denizcim hoşgeldin annen ameliyat oldumu ben orayı kaçırdım sanırım
gurbette olunca öyle oluyo insanın aklı hep uzaktakinde napalım sağlıklı olsunlarda inş kavuşuruz hepimizi bi gün

Son düzenleme:
kızlar selammm
dun evıme ogluma kocama kavuştumm
mutluyum
ama hep aklım orda annemde ablamda
ıkı anlaşamayan kışı şımdı bırlıkte yaşayacaklar
maddı sorunlar yuzunden
baska 3+1 ev tutulucak
ablamın oturdugu bu ev 2+1 dı ve cok rutubet vardı arka ıkı odada.
annem ıstemıyor aslında ama ablamı tek bırakmak ıstemıyor mecbur
esyalarını dagıtıcak yıne.. ve yatagıyla kıyafetlerını fln alıp ablama taşınıcak
evde sureklı karamsar bır hava hakim..
Allahım hayırlısı ne ıse onu yaşatsın ıkısınede.

hep aklım orda ıcımde bır eksıklı var
orda da burda da yapamıyorum
ortada kaldım..
oglum benı cokk ozlemış dunden berı kıçımdan ayrılmıyor
o duzenden eser kalmadı gece yıne uyandı sabah 5,30 da anniiee aniiee dıye sarılıp optu benı
uyandı ve sonra cok gec uyudu
10 da kalktı
dunden berı azıyoruz beraber :)))
ay evımı cok ozlemısım yaa

bu arada annemın emarı p tesi bellı olucak 1,30 da gıdıp alcaklar ıstınyedekı doktoruna gosterıcekler
Allahım ınsallah amelıyat olmaz

ayyyy çok tatlı ırmak yaaaa bayıldım çook şeker maşallah ya ecede süper makyajı çok güzel olmuş süslü kız seniiii yandın serpil eceyle sen yaaaa bende kız istiyom 2.yi allahım duy sesimi nolurrrrr ama önce sağlık ver herkese bütün çocuklara

denizcim inş. bişeyi çıkmaz annenin anlıyorum canım seni sen orda rahatken onlar sıkıntıdayken için el vermiyor napıcaksın başka offf offf allah ablana sabır versin pırlanta gibi çocukları var allah onlara uzun ömür sağlık versin olan onlara oluyor zaten çok üzülüyorum ben ya duydukça bu arada aralda çoook tatlı küçük cimbomlum benim yerim ben onu şapkasıda çok yakışmış sarı prensim

denizz hoşgeldin evine..tabi durumlar karışık olunca senin kafan karışmış biraz.dediğin gibi allah hayırlısını nasip etsin..bu arada ırmak ve aral çok güzelsiniz.ırmagın saçları falan yakıyor yani..
kız ece ben sana ne diyeyim..makyajda yeni bir trend başlatmışsın..olan ruja olmuş :) serpilcim ece büyüyene kadar bayagı bir masraf çıkaracak galiba...
yasemincim hızlı resim.com dan yüklemeye çalış resimleri...

ırmağın saçlar pek bi havalı şuna bak yakıyo vallahi aralında keyfi pek bi yerinde görünüyo iki kardeş oturmuşlar geziyolar
geçen bizde zeyneple efeyi aynı arabaya bindirelim dedikte zeynep ortalığı yıktı bindirmicem diye

ece zaten tam bi kokoş hale bak ya
bide yaptıklarında hiçbir anormallik yokmuş gibi bakmıyolarmı insanın yiyesi geliyo yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…