2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim kızım çok tekmeliyo maşallah bazen arka arkaya sert tekmeler atıyo canım acıyo şimdiden böyle güçlüyse son aylarda beni bayağı uğraştıracak valla ama olsun kıyamam ben ona çok güzel bi duygu allah herkeze yaşatsın hayırlısıyla alsak kucağımıza sağlıkla her geçen gün dahada heycan ve merak oluyo bendede eşimdede....

arkadaşlar bide hangi konuların önemli olduğunu bilen varmı aranızda doktora gittiğimde ne sorcağımı bilemiyorum bir daha gittiğimde herşeyi öğrenmek istiyorum doktor sorun varmı diye soruyo o an aklıma bişey gelmiyo..Bide çalışan annelerde doğum izninizi nasıl yapacaksınız erteletmeyi düşünen varmı ben ayrılcam 32 hafta dolduğunda ama bişey aklıma takılıyo ultrasonda 1 hafta büyük duruyo hangisine göre doğum iznine ayrılcaz.

hanımlar benim çok ayaklarım ağrıyo sizdede aynı sorun varmı ayaklarım şişiyo ama çok fazla değil yürümek işkence gibi geliyo bazen ayak kemiklerim sızlıyo nedeni ne acaba bilen varmııııı :sm_confused:

benim de el parmaklarım şişti yüzük takamıyorum,elimi sıkamıyorum inşallh fazla ilerlemez doktor dikkat et ödem olmasın vücudunda dedi ama olacak galiba bol bol su içmek gerekiyormuş fazla tuzlu şeyler yememek gerekiyormuş ve ayakları yukarı kaldırıp dinlendirmek gerekiyormuş.

benimde el ve ayakalrımda şişmeler başladı biraz yorulıyım gece inanamıyorum şişliklere yüzüklerim olmuo zaten

herkese meraba.. bende şişlik yok çok şükür ama artık çok çabuk yoruluyorum yaa ve acayip uykum war şimdi. Gece bi uyanıyorum bi daha uyutmuyo kızım .bide benim belim bacağım bayaa ağrıyodu bi iğne vurdurdum şimdi daha iyiyim bir haftadır bişey yoktu bi dün akşam biraz sızladı bacağım

bel ağrısı çok zor bende de var arada bir yokluyor sandalyede felanda çok oturamıyorum uzun süre ayakatada kalamıyorum eskisi gibi ...birde sol kaburgam ağrıyor baskı oluyor sanırım sizde de var mı ...

bende şişlik sabah ve çok yürüyünce hafif oluyo sonra dinlenince geçiyo ama bel ağrısı bide karnımdan dolayımı bilmiyorum ama kasıklarıma baskı oluyo sizdede varmı böyle bişey bu aylar genelde hepimizde bel ağrısı halsizlik olacak rahat dönemden çıkıyoz ama finale az kalıyo inşallah arkadaşlar hayırlısıyla.........

niy erteletiyosunki?doktor son adet tarihine göre 40 hafta üzerinden hesaplayıp veriyo ultrasondaki tarik çokta önemli diil. doğum sonrası kullanmak içinmi bir hafta büyük göstermeside iyi bence erkenden ayrılırsın işte.ben öğretmen olduğum için doğum sonrası iznim yaz tatiline geliyo ve kaynıyo.bende doğum iznine erken ayrılmak için kurnazlıklar düşünüyorum.zaten evimden eşimden ayrıyım bir fikri olan varsa yardımcı olsun valla bu konuda???:uhm::uhm:CADIARZU

bende bel ağrısı birara çok fazlaydı kilitleniyordum nerdeyse ama şimdi geçti çok şükür.çok yürüyünce yada çok ayakta kalırsam batma oluyo kaburgamın biraz altında oda çok kötü oluyo.
Anladım ki gebelik baya riskli ve stresli ama bir o kadarda heyecanlı bişeymiş.
günler geşse de bebişleri elimize alsak bizde normal halimize dönsek dimi:))

arkadaşlar sizde uyku problemi yaşamaya başladınızmı.gece tuvalete bi kalkıyorum bi daha 1 buçuk 2 saaat uyutmuyo kızım sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok sabah biz kalkıncada o uyuyo hala sesi çıkmıyo yaramazın bugün sersem gibiyim nasıl akşam olucak bakalım inşallah doğduktan sonrada böyle gündüz uyuyp geceyi ayakta geçirtmez.ewe gidincede yemekten sonra hemen uyuyorum tabii eşimin canı sıkılıyo sonra bütün gece. ama tabi yinede çok şikayetçi değilim çünkü hareket etmesi daha iyi sonuçta.bu arada ben doğum iznini erteletmeyi düşünüyorum 10 gün sonra filan rapor yazıcak doktorum mayısın ilk haftasına kadar çalışıcam inşallah iyi olurum çok ağırlaşmamda erken ayrılmak zorunda kalmam

bende geceleri hiç uyumuyorum şimdi doktorumu aradım şişmeler yüzünden çok su içme tuzlu yeme ve çok ayakta kalma dedi bende çok hareketliyim hiç oturmuyorum gibi bişi.o yusden heralde ayakalrım balon gibi şişiyor.27 haftama giricem bende kendi yaptığım yemekelrden midem bulanıyor ilk aylarda hiç bulantım kusmam yoktu yeni yeni başladı bulantım ama kusmam yok allahtan.sizdede oluyormu kendiş yaptığınz yemekelrden tiksinme.

merhaba kızlar;benimde bacaklarım agrıyor ve son bir haftadır iyice arttı;geceleri sadece 1-2 saat uyuyabiliyorumbazen şiddetleniyor genelde sızı şeklinde..doktorum magnezyum verdi ama pek etkili degil...aynı durumda olan var mı?yada ne yapabilecegim konusunda fikri olan?çok kötüyüm

aaaaay benimde bacagima gece kramp girdi bir ciglik attim sormayin allahdan kisa surdu yoksa ne yapardim bilmiyorum
alllah yardimcimiz olsun hepimizin ayri ayri sorunlari cikiyor

kramp sorunu bendede var ya
çok kötü oluyo özellikle sağ baldırıma giriyo ben tam o anda ayakparmaklarımı içe doğru büküp öyle duruyorum ve iyi geldiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…