2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arda da balkonda yiyor sadece ve sadece kamyon geçerse ağzını açıyor..hele birde kamyon büyükse 'ooo kocaman kamyon diyor' o ara ben tıkıştırıyorum ağzına..neyseki buralarda tarlaların hasat mevsimi yaklaşıyor kamyonlar sık geçiyor..
eşimle balkonda kamyon geçse diye yolun iki tarafına bakıyoruz..allahım ya çok komik halimiz...
ne zaman düzelecek bunların yemeleri bilmiyorum..
bizim boyumuz çok kısa kızlar ya ben bu ara ona taktım..hiç uzamıyor.siz ayakta mı ölçüyorsunuz boylarını.yatırıp mezurayla ölçünce 2-3 cm fazla çıkıyor çünkü..arda hala 85 cm...

en son 30 martta güncellenmiş..40 gün olmuş..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008...82cm-11.4kiloŞİMDİ............12KİLO-86CM
2-BATUHAN(NURAN)..........................02.06.2008.... ..90 cm-16.5 kiloŞİMDİ.......18,5KİLO-93CM
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)...............12.06.2008.......86cm -10.5 kilo ((((nazar:ŞİMDİ.......11KİLO-86,5CM
4-ZEYNEP(SEVDA)..................................29.05.2008............ .....84cm-12 kilo:nazarŞİMDİ......12KİLO-86CM
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008...........88cm-14 kilo ŞİMDİ.....14,5KİLO-89CM
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008................93cm-15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008..............84 cm-11.100 gr.............ŞİMDİ.........11.5KİLO-86CM
8-ARAL DENİZ ...................... boy 82 cm-kılo 11,400 ŞİMDİ..........11.7KİLO-84,5CM
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm-12.5 ..

doğum günleri yaklaşıyor.3 yaşına ilk zeynep girecek sanırım..güzel,sağlıklı bir yıl yaşarlar inşallah

bu sene kimse doğum günü işine girmiyor geçen seneki gibi hazırlık mazırlık yok anlaşılan bizde yok aile arasında bi pasta kesilcek o kadar geçen sene hadi ilk diye özendim aynı şeyi şimdi yapmıcam o kadar strese gerek yok biraz büyüsün arkadaşlar edinsin çocuklarla kendi kutlasın şimdi çocuğun partisinden çok büyüklerin partisi oluyor resmen büyükler eğleniyor çocuk farkında bile değil doğumgününün o gün doğaçı gezdirmeyi eğlendirmeyi düşünüyorum ona en güzel hediye bu olacak bence

serpilcim sana özelden msj attım bizimkilerin değişen planlarından falan ama az önce okuyunca aklıma geldi hala geç kalmış sayılmayız bu hafta için pazara falan gelebilirmisiniz? bu haftasonu misafirim yok yani ama yarın anneler günü için dışarı çıkcaz eşimle annelere özel tişört hazırladım ağaç şeklinde her bir dal bir çocuğunu ve teoyu ifade ediyor (dallara isim de yazdım ) sevgiyle büyüyoruz,canım annem ! yazdım yarın tişört alıp bastırtcam inşallah kendime de bastırcam o size gösterdiğim fotolu olanı anneler gününde giycem..

yasemincim zamanı gelmedi demekki senin fazlalıklarından falan kurtulmanı istiyordur meleğin.. sahi kaç oldun şimdi?

Kızlar bu arada bugün asrının boyunu ölçtüm 98cm çıktı inanamadım tekrar tekrar ölçtüm bizim doktormu yanlış ölçtü acaba yaaa az da değil 5 cm yani..ben ayakta ölçüyorum dik tutup cetvelle duvara çizik atıyorum sonra duvarı ölçüyorum ama çokkkk mutlu oldum biliyorsunuz çok üzülmüştüm aylardır tık yok diye ya uzadı yada doktor yanlış ölçtü..

Asrın çok fena oldu yaaa beni babasından kıskanıyor hiç yaklaştırmıyor adamı odadan kovuyor baba git diye bide hıııı diye parmak sallayıp,kaş çatıp kızıyor öyle tatlı gözüküyor ki ..her gün farkeder oldular artık yaaa eşim 2 gün yoktu sanki büyümüş gibi geldi diyor hareketleri değişmiş,o öyle dedi ben onun yalancısıyım:))

bugün kuzenim aradı yaza düğün varmış sürpriz oldu ve tabi bahane de çıkmış oldu bana acil kiloların gitmesi şart oldu ,giycem mayokiniyi denizcim azimliyim bakalım:)) ben 2lt geçemiyorum yasemincim yaaa,geçen sene alışmıştım 3 lt içiyordum yine içmem lazım..

gunaydınnnn canlarım.
bana yıne ıst yolu gozuktu bu kezde derya ablam annemın yanında kımın kalacagını sorun edıyor p tesı annem hastaneye yatıcak p tesı orda olmam gerekıyor derya ablama bırılerını bulup ırmaga baktıramadı
ay nasıl sınır oluyorum yaa
ben ztn gıdıcektım cunku annem o bnm sonucta buyuk bır amelıyat gecırcek ama salı gunu gıdıcektım
aralı babaanneye bırakmam ıstemıyordum hemen
o kadar calısmayan genç kışı var orda yıne bana sardılar.

bazı duzeltmeler yaptım atikecim

evet bende geceng un onu dusunuyordum..
ama ben yınede gecen senekı gıbı olmasada guzel bır dogum gunu ıstıyorum
yalovada buyuk dedenın kocaman evınde yapabılırım
yada ıznık golundekı cıftlıkte yapabılırm aral ıkı yerıde cok sevıyor ..
bu kez inşallah annemde olucak oglumun dogum gununde . tabı eşımın akrabaları da olur .
ablamlar flnda gelırler belkıde durumları ayarlayabılrılerse

pastayı fln duz bışey yaptırıcam sadece uzerıne aralın resmını bastırtıcam delikafadulden

kızlar nasılsınız kaynatmışsınız yine ecrinle ilgilenmekten hiç vaktim olmuyor girmeye çok aşırı hareketli olduğundan yetişemiyorum hızına eminim sizde aynı şeyelrden dertlisinizdir çok fena cadı kızım benim yemek sorunumuz devamediyor sürekli grip olmasından çok şikayetçiyim ne olacak halimiz bilmeme özel mamamız bitti ma iştah açmadı kilo aldırdı sadec yaa off kilo orunumuz yok zaten bormal gidiyor 12 kilo felnadır sanırım çünkü 11 di kilo aldı hissediyorum ama yemek yemiyor mama şişirdi kuzumu sadece......yarın anneler günü annemlere hediyeler aldım oraya gidicez haf.da benim ve eşimin doğum günü sonrada ecrinin ama tam günü gününe yapmıycam birde bahçede yapmak istiyorum bu sene bakalım az zaten insan 1 gün öncce yada sonra yapıcam pastamıza babamız karar verecek nasıl alacak bilimiyorum.....

ecrin iyice arttırdı ezberlerini hayretler içerisinde onu izliyoruz hatta oturduğumuz beni bizi tanıyan herkes çok akıllı zeki aşırı derece kuvvetli bir ezberi var ing.olarak bir çok şarkı söyülüyor kendi duyduklarını vede türkçe anne bana ismail yk facebook aç diyor şarkıyı baştan sona kadar zbere bilyor kendiside söylüyor oynuyor çok şaşırıyorum neredeyse 15 tane şarkı biliyor ezbere nininileri vs......hiç üzerine düşmüyorum kendiliğinden her şeyi öğreniyor daha dr. götürmedim dr.muz bir yardım alın demişti ma ben götürmedim hem yamek konusunda hemde bu konuda ne olacak bilmiyorum .....

bir duysanız kızlar şaşırsınız bana anne aşk olsun neden bana kızıyorsun ben sana bağırıyormuyum diye bu tür hiç kesilmeden konuşmalar yapıyor ben iş yaparken beni çok rahaysız ediyor işim var kzım lütfen dediğimde ise boşver işleri anne yaaaaaaa diyor böyle tuhaf yani.....benim hiç kullanmadığım bir çok kelimeleri biliyor hatta bana şaka yapıp sana şakayıaptım masus dedim diyor ....ve bazen bana çok komik olduğumu söylüyor çok gülüyorum sana diyor .......

ay ınanmıyorum yaaa yasemın bu nasıl bır cocuk ya maşallahhh
kız ben olsam korkardım hee :))) nasıl konuşuyor boyle dıyee:S:S:S
aralda ıyıce serdı artık bıldıgı hıc bır kelımeyı duzgun soylemıyor oylee sımarık kı sasırmamak gerekır bu tavırlarına
kelımelrı yaya yaya soyluyor yada bılerek kasten yanlıs soluyor
eee o kadar sımartılıyor kıııı offf off

ecrın de bnm yegenım ırmak gıbı ama ırmak temmuz 19 dogumlu. yanı bızımkıelrden 1 - 1,5 ay kucuk ama cok fena yaaa
bılmedıgı konusmadıgı sey yok
ecrınle ırmagı yan yana koysak aksama kadar kaynatırlar dedıkodu bıle yaparlar

ecrınıme kocamann maşallahhhhhhhhh
yenı resmı yok mu yasemın koysana

yasemın bırde herseyını vıdeoya cek ecrının

ılerde ızleersınız bu guzel anıları.. yaşı gerekı oyle uzun cumleler kuran onun gıbı bır cocuk daha cok cok cok azdır sanırsam .. bunu kesınlıkel kalıcı kılmalısın ...
bırde ecrını ajansa fln kadettırmyı dusunurmusun havada kaparlar vallahıı

ben erberk ajansa ırmagı aytac ı kaydetmıstım gecen gun ırmagı bebek bezı reklamı ıcn cagırmıslar
ama o gun ablam ırmagı goturemedı
cunku annem o gun ablama gerı tasınıyordu bıırakamadı oyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…