en son 30 martta güncellenmiş..40 gün olmuş..
1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008...82cm-11.4kiloŞİMDİ............12KİLO-86CM
2-BATUHAN(NURAN)..........................02.06.2008.... ..90 cm-16.5 kiloŞİMDİ.......18,5KİLO-93CM
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)...............12.06.2008.......86cm -10.5 kilo(((( nazar:ŞİMDİ.......11KİLO-86,5CM
4-ZEYNEP(SEVDA)..................................29.05.2008............ .....84cm-12 kilo:nazarŞİMDİ......12KİLO-86CM
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008...........88cm-14 kiloŞİMDİ.....14,5KİLO-89CM
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008................93cm-15.5kgŞİMDİ.............16.3KİLO
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008..............84 cm-11.100 gr.............ŞİMDİ.........11.5KİLO-86CM
8-ARAL DENİZ ...................... boy 82 cm-kılo 11,400ŞİMDİ..........11.7KİLO-84,5CM
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm-12.5 ..
doğum günleri yaklaşıyor.3 yaşına ilk zeynep girecek sanırım..güzel,sağlıklı bir yıl yaşarlar inşallah
yasemın bırde herseyını vıdeoya cek ecrının
ılerde ızleersınız bu guzel anıları.. yaşı gerekı oyle uzun cumleler kuran onun gıbı bır cocuk daha cok cok cok azdır sanırsam .. bunu kesınlıkel kalıcı kılmalısın ...
bırde ecrını ajansa fln kadettırmyı dusunurmusun havada kaparlar vallahıı
ben erberk ajansa ırmagı aytac ı kaydetmıstım gecen gun ırmagı bebek bezı reklamı ıcn cagırmıslar
ama o gun ablam ırmagı goturemedı
cunku annem o gun ablama gerı tasınıyordu bıırakamadı oyle..
canım nazara çok ianıyorum bu yüzden b utür şeyleri hiç düşünmüyorum..benim yazdıkğım ecrinin daha en kısa cümlesi bayılıyor konuşmaya hiç susmadan çok bilmi bir şekil hatta abartmıyorum tartı felan varsa tartıldığında kaç kilo olduğuna kadar söylüyor bakıpta sayıları 20 kadar öğrendi ing.de 10 kadar kendiliğinden ben hiç yardımcı olmuyorum bu aralar.....
slm kızlar maşalla ecrine ya biz bile düzgün konuşup derdimizi anlatamıyoruz ya ecrin şaka bi yana ing. bile başlamış maşallah ya süper bende katılıyorum denize bi ajansa falan ver meşhur olur valla
denizcim aralım ne kadar büyümüş ya maşallah çok tatluuuu
kızlar ben bu tuvalet eğitimine deli oluyorum sizdede varmı aynı durum inat ediyor ya gitmiyor tuvalete altına işiyor sürekli bide dışarı falan çıkarcağımızdada bağlamıcakmışız kızlar altına yapar yapar durur bunlar yollara falan nasıl çiş yaptırcaz hadi çişi yaptırdık kakayı nasıl yaptırcaz bizim burda mümkün değiş çiş kaka yaptırmama parktan eve yetişemez kesin gecede bağlamamak gerekiyormuş gece çişe kaldırıp kaldırıp durcakmışız nasıl başedeceğiz bilen varmı ben doğaçın hazır olmadığını düşünüyorum ciddiye almıyor tuvalet eğitimini hiç söylemeye niyetli değil fikri olan varmı kızlar havalar ısındı başlanması gerekiyor artık offf offff
nasıl yani...?
vıdeosunu cekersen nazar mı degıcegıne ınanıyorsun... canım sen sanırım yanlsı anladın
sen yıne vıdeonu cek.. ben cekte bıze ızlet demedım kı .. sen cocugunun vıdeolarını cek sıze ozel kalsın ılerde o buyuyunce ızler yada hep beraber ızlersınız.. bılemıyorum ben boyle seylere cok onem verıyorum anıların kalıcı olması cok guzel ılerde ızleyebılmek cok ozel..
ecrin iyice arttırdı ezberlerini hayretler içerisinde onu izliyoruz hatta oturduğumuz beni bizi tanıyan herkes çok akıllı zeki aşırı derece kuvvetli bir ezberi var ing.olarak bir çok şarkı söyülüyor kendi duyduklarını vede türkçe anne bana ismail yk facebook aç diyor şarkıyı baştan sona kadar zbere bilyor kendiside söylüyor oynuyor çok şaşırıyorum neredeyse 15 tane şarkı biliyor ezbere nininileri vs......hiç üzerine düşmüyorum kendiliğinden her şeyi öğreniyor daha dr. götürmedim dr.muz bir yardım alın demişti ma ben götürmedim hem yamek konusunda hemde bu konuda ne olacak bilmiyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?