2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ilk zeynebin doğumgününü kutlucaz inşallah
öyle geçen seneki gibi süsleme konfeti falan düşünmüyorum bende
yine sade bir aile yemeği ve pasta faslı
bu sene için yeterli sanırım belki seneye arkadaşlarıyla falan eğlenmesini bilirler o zaman daha gösterişli bir parti yapılabilir

atikecim sorma yaaa bak 40 gün olmuş listeyi yapalı zeynebin boyu hala 86 cm
kilosuda 12
hiç büyümemişmi bu çocuk yaa
ben kapının kasasına 80 santimden 90 a kadar birer santim arayla çizikler attım zeynebi sırtını oraya yaslayıp ölçüyorum boyunu böyle çok daha kolay oluyor
yatarak yalnış çıkar heralde atikecim bide böyle dene

canım nazara çok ianıyorum bu yüzden b utür şeyleri hiç düşünmüyorum..benim yazdıkğım ecrinin daha en kısa cümlesi bayılıyor konuşmaya hiç susmadan çok bilmi bir şekil hatta abartmıyorum tartı felan varsa tartıldığında kaç kilo olduğuna kadar söylüyor bakıpta sayıları 20 kadar öğrendi ing.de 10 kadar kendiliğinden ben hiç yardımcı olmuyorum bu aralar.....

yasemin ecrine kocaman maşallah hiç şaşırmadım okadar uzun cümleler kurmasına ondan herşey beklenir :))
canım benim yaa demek şarkı bile söylüyor

bende dün zeynep 3 kelimeli cümle kurdu diye seviniyodum :)
face video eklesene yasemen çok merak ettim şimdi ecrini

ohh aralda atmış kendini çimenlere keyfe bak deniz bal gibi bu çocuk ya
şu suratındaki şirinliğe bak

slm kızlar maşalla ecrine ya biz bile düzgün konuşup derdimizi anlatamıyoruz ya ecrin şaka bi yana ing. bile başlamış maşallah ya süper bende katılıyorum denize bi ajansa falan ver meşhur olur valla

denizcim aralım ne kadar büyümüş ya maşallah çok tatluuuu

kızlar ben bu tuvalet eğitimine deli oluyorum sizdede varmı aynı durum inat ediyor ya gitmiyor tuvalete altına işiyor sürekli bide dışarı falan çıkarcağımızdada bağlamıcakmışız kızlar altına yapar yapar durur bunlar yollara falan nasıl çiş yaptırcaz hadi çişi yaptırdık kakayı nasıl yaptırcaz bizim burda mümkün değiş çiş kaka yaptırmama parktan eve yetişemez kesin gecede bağlamamak gerekiyormuş gece çişe kaldırıp kaldırıp durcakmışız nasıl başedeceğiz bilen varmı ben doğaçın hazır olmadığını düşünüyorum ciddiye almıyor tuvalet eğitimini hiç söylemeye niyetli değil fikri olan varmı kızlar havalar ısındı başlanması gerekiyor artık offf offff

nasıl yani...?
vıdeosunu cekersen nazar mı degıcegıne ınanıyorsun... canım sen sanırım yanlsı anladın
sen yıne vıdeonu cek.. ben cekte bıze ızlet demedım kı .. sen cocugunun vıdeolarını cek sıze ozel kalsın ılerde o buyuyunce ızler yada hep beraber ızlersınız.. bılemıyorum ben boyle seylere cok onem verıyorum anıların kalıcı olması cok guzel ılerde ızleyebılmek cok ozel..

bitanem ben başlamadımb ılee tuvalet egıtımıne.. sende başlama ıstemıyorsa
ztn sıkmayın ustelemeyın dıyorlar ya
valla yaz gelsın ondan sonra
daha cok kucukler bence..
bence başlaması GEREKIYOR dıye sabıt fıkırlı olma.. daha 2 yaşına bıle gırmedıler 1 ayları var
3 yaşa kadar yolu var bu egıtımın..

ablamda ıkı tane lazımlık vardı.. bırını eşım aralı almaya gelınce nasılsa arab var dıye o gun verdı suan evde duruyor
onu gorunce kaka çişş fln dıyor oraya yapılması gerektıgını bılıyor
yazın başlıcam ama once kuçultucu alıcam ben once tuvalette denıcem
her seferınde lazımlıgı temızlyemem
bırde havuzun kenarında yazın elımde şışeyle dolanıcam çişi geldıgınde belkı ona yaptırırım
burdakı kadınlar soruyorlar valla havuz başında cocuklarına şişeye bır köşeye cekıp yaptırtıyorlar şişeyı çöpe atıyorlar sonra

aslında banada erken geliyor doğaç hazır değil hissediyorum inatcı bi çocuk bide yaz sonu alıştırayım diyorum çünkü bu yaz gezicez hep ordan oraya öğrenmesi zor olur yoksa bide erkek çocuklarının mesane kasları geç çalışıyormuş kızlar gibi değillermiş ya hiç rahatsız olmuyorda altı ıslanınca halinden pekte memnun beyfendi :))

bugun eşım gelıcne kocamannn bır temızlık yapıcaz
bnm gırıştekı kucuuk tuvaletım var ya kızlar orayı ardıye olarak kullanıyoruz ztn . oraya bı ıkı raf yaptırtcam eşıme ayakkabılarımın yarısını oraya sıralıcam
kapalı balkonu temızlıcez ıyıce doldu . aralın her esyasını oraya attık oyuncaklar vs..
camlarını sılıcem ılerleyemıyorm kı sıleyım
esım bosaltıcak esyaları bende camlarını sılıcem.

kızlar bu tv (duvar unıtelerı nasıl) ben evımın beyaz kahve (açık kahve ama) yapmaya karar verdım şuan ıcın deıl ama kışa dogru başlıcam duzenlemelere o yuzden sımdıden arastırıyorum bunları buldum nasıl
koyu renk ev benıı ıyıce bogmaya basladı

canım yanlış anlamışsın ben ajans olayına dedim video çekiyorum hatta szize bile izlettiriyorum yani onu damadım tvde çıkması olayına demiştim.....a.s.

denizcim çok hoşuma gitti hepsi fiyatları nasıl benide bilgilendri misin lütfen.....

ben geldimmmm..saat 3 e geliyor anca dimi:)))

bugün dışarıdaydık eşimle free takıldık teo babanedeydi biz de tişört bastırdık kendime de bastırdım ,annelere de resmini eklerim ben çok beğendim..tavsiye ederim size de kendinize yaptırın kızlar..yarın onu giycem anneler gününde!

Yasemin gerçekten koca bi maşallahı hakediyor bu cadı o ne laflar yaaa okuyunca şaşırıyorum ve şiddetle görmek istiyorum ve görüp sıkıştırmak istiyorum zilliyi demek şarkılar ezberliyo böcükkk! inşallah hep böyle gider canım yaaa!

çimenlere de bi böcük kaçmış ama çok yakışmış aralımı da ısırırım..
hııı bu arada dün gece rüyamda bizdeydiniz deniz,sen aralı bana bırakıp gittin bende onu uyuttum,yemek yedirdim falan..teoyla takıldılar artık rüyalarda buluşuyoruz hbrin olsun !:))
hem hani sizin baharda ankara planlarınız vardı nolduuu?

tv ünitelerini bende çok beğeniyorum deniz çok güzel modeller var gerçekten alcaksanız araştır mudanyadan falan canım..

Kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum bize bu güzel duyguyu farkında olmadan yaşattıkları için onlara ne yapsak azdır çünkü yeri hiç bişeyle doldurulmaz anneliğin..çocuğu yanında olsun ya da olmasın içinde annelik duygusunu taşıyan herkesi günü kutlu olsun!

darısı benim basıma insallah kızım 2 gündür annemlerdeydi bahar temizligi yapıyorum oraya bırakmıstım kardesime abla demiş anneme anneanne demiş cocugun garezi bana herhalde parktaki cocukların arkasından bebek diye kosmus

deniz bende ilerede tv ünitesi almayı düşünüyorum gerçekten çok güzeller
şu an eşime sölesem çıldırır heralde :)))
evleneli 4 yıl olud ne bu acele diyye

anneler gününe özel hediye alan varmı eşlerden ???
eşimle benim doğumgünü haricinde anneler sevgililer vs. günü ile ilgili kültürümüz olmadığı içn bizde bişey yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…