2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerrr
dün akşam okudum yine kaynatmışsınız ama aklımda hiç bişy kalmamış yarın işyerinde tekrar okurum kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum ben de
ben bugün alese girdim bakalım kaç alıcam sınav oldumu dayanamıyoruz eşimle kpss başvurularıda başlamış galiba bide ona gireriz
her zamanki gibi hediyesiz geçti bizim günümüz yemek yedik sınavdan sonra kızım büyümüş artık teyzeleri yanımzda oturdu pilav söyledik ona kendi yedi sıkılınca kaltık bizde rahatça doyurduk karnımızı
haftaya esk ye gidiyoruz inşallah 5 günlüğüne filan dönüştede arabamızı alıp gelicez ; bugün araba aldılar bize eşim netten bulmuştu beğenmişler almışlar en büyük hediye o oldu ailecek hepimize :lepi: valla ömrümüz borç ödemekle geççiyo heee parasız ev aldık araba aldık Allah yardımcımız olsun:)

yasemincim zamanı gelmedi demekki senin fazlalıklarından falan kurtulmanı istiyordur meleğin.. sahi kaç oldun şimdi?
71dim annemlerde buraya geldim biraktim ipin ucunu korkuyorum tartilmaya giremiyorum diet moduna zaten hep oyüzden daha fazla yiyesim geliyo..bu kadar takmasam ben bogazina düskün biri degilim..

ilk annem kutladi beni..bizim evde stres dorukta sinavlar ödevler saatlerce süren dersler..esimden bu ara hic birsey beklemiyorum msj yazmis,bugün bile dersi vardi okulda..bi bitse su okul..

anneler gününz geçte olsa kutlu olsun kızlar dün yoğundum kutlayamadım malum bahar tenzliği herkes yapıyor hft.yada ben yapıcam ben yardıma gidiyorum dün k.valdem yaptı ona gittim geçen hft.da yengeme yardıma gittim hft.da bendeler ayy neredeyse heycan yaptım şu temezliği bi yapsamda kurtulsam bi yaz rahatım diyemiyorum ecrin halaaaa kusuyor kızlar.....

geçmiş olsun deniz ; valla hasta olsalarda hiç biri bitkin düşüp yatmıyo emin ol nerden buluyolarsa bu kadar enerjiyi çocuk olmak varmış koş dur hiç yorulma ne güzel ekmek elden su gölden

amannn en iyisini yapmışsınız ayşegül çocukalrını büyütürsün işte evde büyüdükçe daha bi zorlaşıyo işe gelmek ece her gün bende işe gitcem diyo bakıcısna küsüp duruyo bi ara ne güzel el sallayarak öperek uğurlardı beni
doğaç ın iştahına inadına da üzülüyorum vallahi yaa Allah yardımcınız olsun böyleyken ikinci gelse dha zor olur herşey uysal bi çocuktu yaa bi bağırarak ağlaması vardı geçen sene bize geldiğinizde filan sallanarak filan yerdi hiç olmazsa çok olmasada ece gibiydi iştahı inş düzelir artık

off maşallah nerdeyse 1 metre olmuş benim kızımla yanyana gelseler ece ufacık kalıcak yannıda 86 buçuk bizimkide artık uzamıyo sevdanın da dediği gibi yarım cm uzamış anca ne zamandır o kdar da süt içiyo halbuki
bakalım biz ne zaman gelebilcez geçtiğimiz cts için çok heveslenmiştim ama şimdi esk işi çıktı arabayı alıp gelelim belki eşim bi haftasonu getirir biraz alışsında kullanmaya

canım Allah kolaylık versin gitmesen aklın annende gitsen aralı sık sık bırakıyosun insan özlüyo valla hele geceleri çok zor ben eceyi eskde nasıl bırakcam bilmiyorum heralde bırakmam ; aman anneni al gel işte size ameliyatını da orda olsun hem çocuğun yanında olur hem annen rahat rahat ilgilenirsin kendi evinde

maşallah ecrine yasemin zehir gibi inşallah hep böyle olur kuzumun zekası
tabii ihmal etmemek gerek iş sizde bitiyo git bi dra bakalım nasıl yönlendiricekler

günaydın kızlarr
deniz istanbulamı gitti acaba pazartesi gidicem diyodu
denizcim sanada üzülüyorum ya iki arada kalıyosun allahtan aralı k.validene gönül rahatlığıyla bırakabiliyosunda gidiyosun
yoksa sende gidemezdin
annene tekrar geçmiş olsun canım

serpilcim araba aldınız demek allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
her eve araba mutlaka şart kızlar taksiyle otobüsle olmuyo çocuklarla
eşimle gezmeye gitmek için evden çıkmadan önce 10 kere fikir değiştiriyoruz vallahi
inşallah bizde alırız şu an için biraz zor görünüyo ama kısmet diyelim
serpil siz iki kişi çalışıyosunuz kredi çekmeye korkmazsınız biz tek eşimin memur maaşıyla anca boğazımıza ve faturalara yetiyoruz

merhaba kızlar hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum dün bizde pikniğe gittik nete giremedim doğru dürüst ne dicem size dün doğaçın öğle uykusu yattı pikniğe gittiğmiz için zar zor yemek yedik durmadı yakınımızda park vardı bi elimle doğaçı zapdettim bi elimle yemek yemeye ve yedirmeye çalıştım sonuç kötü doğaç her ısırdığı parçayı tükürdü sadece her zamanki gibi salatalık yedi ve kaç saat parkta orda burda oyadı yorulmak nedir bilmedi yemediği halde bu enerjiyi nerden buluyor şaşkınız herkes dedi eve gidince mışıl mışıl uyur ama öyle olmadı eve geldik 7.5da banyo yaptırdım ağlaya ağlaya salladım salladım uyumadı her zamanki saatinden daha geç uyudu 10.5da hiçmi yorulmadın ya yıkılıp kalması gerekirken direndi nasıl bi inat düşünün artık öğlen falan uyumadı yaaa eve gelince yarım simit yedi sütünü içti sadece çok işim var bu çocukla

serpilcim hayırlı olsun canım arabanız netten nasıl aldınız görmeden bakmadan nasıl oldu markası ne kaç model ve kaça aldınız merak ettim ama çok sevindim araba şart gerçekten ya en kısa zamanda sende öğren ve kullan bence kadınlarda bilmeli bence

denizcim valla çok zor senin işinde allah anne ve babalarımıza sağlık versin kendi yaşantımıza zor yetişiyoruz onlarda rahatsız olunca bölünmek zor oluyor allahtan senin kayınvaliden var sevdanında dediği gibi gördüğüm kadarıyla benim annemden bile daha güzel bakıyo arala gözünü arkada bırakmıyacak bi anne ben anneme güvenemiyorum pek anlamıyor bakma konusunda hatta ben diyorum sen küçükken bana nası baktın diye aç karnına doğaça şeker meyve suyu falan veren bi annem var bide nazına oynuyor altı değişcek mesela doğaç meşhur inatcı kendisinin isteyerek gelmesini bekliyor altını değiştirmek için tabi çok bekliyor ve doğaçın altı pişiyor :)) ben o yüzden çok güvenipte gidemiyorum doğaçı bırakıpta annene acil şifa diliyorum canım inş. düzelir toparlar

sevda ; ayşegül sağolun kızlar
sevdacım bizim ev kredisi olmasa herşeyi çok dha rahat yapıcaz ama benim maaş olduğu gibi eve gidiyo zaten tek maaş gibiyiz yani am çok şükür Allah bereket versin evlendiğimizden beri borcumuz öğrenim kredimiz bitmedi ona rağmen 3 senedir iki maaşla çalışıyoruz çook yol aldık şimdi benim öğrenim kredim biticek 1500 borcumuz kaldı önümüzdeki ay bitircez o yüzden arabay bağlayalım bisenede onu öder bitiririz dedik yoksa biz para biriktiremiyoruz kırıkkaleye sinir oluyorum küçük şehir ama herşey ateş pahası yol parası eskişehirden bile pahalı eskidenmiş o küçük yerde para biriktirilir lafı artık nerdeeeeeeeee
neyse Allah yardımcınız olsun canım sizin de olur ; herşey vakti gelince oluyo en azından zeynep e sen bakıyosun çalışınca bide bakıcı vs. extra masraf da çok oluyo

ayşegül eşim takip ediyodu ne zamandır kayınpederim için randevulaşıyodu kayınpederim tanıdık motorcuya gösteriyodu bu da öyle oldu eskişehirin bi ilçesinden buldu polisten bizimkiler dün gitti orda da tesadüf kayınaldiemin köylüsüyle karşılaşmışlar tanıyomuş iyi demişler arabaya kayınpederim de beğenmiş biz zaten ilk plakasını görünce bizim nasibimiz bu araba demiştik eşimin adının soyadının başharfleri var tabii şimdi plaka değişcek o da değişcek neyse işte hani biz görmedik ama zaten görsekde zaten biz anlamıyoruz anlayanlar gördü baktı aldı eşim şimdi parayı ayarlamaya çalışıyo
arabamız hundai accent 2000 model 74000 km deymiş 9600 e aldık

kızlar
gecmıs anneler gunumuzzz kutlu olsunn .. pazar gunu annem aradı benı tamda eşımle buyuk temızlıge gırışmıştık telı açtımm londradakı ablamın sesıyle karsılastım..
sabaha karsı gelmış.
annem amelıyat olucak dıye.. neyse bızede hadı atlayn gelın Aralı goreyım dedı..
eşımle tum ışlerı bıraktık emıne annemıde aldık atladık arabaya yalovaya gıttık buykk teyzelerde emıne annemı bıraktık gemıyle ıstanbula gectık 3,5saat aral tum kuzenlerıyle oynadı
deryanın evı tıklım tıkıstı hem anneler gunu hem elıf ablamın londradan gelmış olması nedenıyle
herkes burdaydı . akşam8 e dogru eşım aralıda alıp gıttı. ben burdayım

annemı sabah hastaneye goturdum

sımdı cıkmam lazım... gerısını sonra anlatıcam
dr u amelıyat etmıcek annemı

doğaç da çok yorulduğu için uyuyamamıştır bence
eceyede öyle oluyo çünkü piknikten filan geldiğimizde geceleri ağlayarak uyuyo ilk uykuya dalmada zorlanıyo bizde çok yorulduğumuzda böyle olmazmı
iştahına diyecek bişey bulamıyorum böyle gidecek o da demek yazın açılır dedik yok kışın düzelir dedik yok ; görümcemin oğul halaa 1 brd sütle akşamı yapar 8 yaşında kimide böyle oluyo işte
sorma benimde annem yedirmek konusunda yeteneksizdir biraz gönlünü yapmayı bilmez yani bi de telaş yapar yedimi yemedimi kayınvaidem napar neder bitittirir o bakarken ben süt izninden 4 te evde oluyodum ooooooo ece neler yemiş içmiş oluyodu çok şükür bakımızda öyle ama sofra kurmamasına kızıyorum bende kadın kendi bizde yemek yemiyo heralde özellikle söylerim sabah çıkarken şu yemek var yannıa pilav yap istersen sen ne yemek istersen hazırlayıp yiyin diyorum yapmıyo üzülüyorum açmı duruyo akşama kadar diye bazen ekmek alıp geliyo fırından onu yiyo heralde ; sofrayı ece içinde istiyorum bi ondan bi ondan verince de herşeyden yemiş oluyo hadi akşamları bizle yio diye üstelemiyorum ama kadıncaaaz akşama kadar yemiyosa bizde bieşy diye meraklanıyorum kızım gibisin yiyorum canımm diyo daha ne demem gerekiyo kii

tüm annelerin geçmiş anneler gününü kutluyorum...

serpilcim arabanız hayırlı olsun
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

denizcim ablan gelmiş çok sevindim senin adına
stres atmışsındır azda olsa kuzenlerde kavuştu birbirlerine
annene kolay ameliyatlar canım

tekrar hayırlı olsun serpilcim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bi tane oto koltuğu alın hemen eceye biliyosun yasa gereği mecbur oluyo artık hazirandan sonra markası güzel arabanın kilometreside iyi çok fazla yormamışlar demekki arabayı fiyatıda çok uygun bence ben sürekli araştırmada olduğum için anlıyorum artık bizimde bu geçen ay kaskonun ödemesi bitti kaskonun kendi süreside temmuzda bitiyor kasko bitince bizde satışa suncaz dütdütü ford fiesta hundai jazz getz citroen c3 falan gibi arabalara bakıyoruz dizel olsun diyoruz lpg çok yavaşlatıyor arabayı yokuşlarda kamyonlar solluyo bizi yaaa :))

teşekkürler nurancım
ayşegül sizin oto koltuğunun markası neydi canım nerden kaça aldınız bizimde almamız gerekiyo ama çok pahalı ya netten bikaç model baktım da valla tam anlamıyla göçtük bu ay bide anneme tv alıcam haftaya eskde o yüzden limitimi bitirmek istemiyorum
bizim arabayada tüp takılcak o yüzden ilk 4 yıl rahat olurmuş ; adam polis ya hep şubenin arabasıyla gezmişler il dışı kullanmış arabayı temiz o yüzden canım tüpüde takılınca tam bize göre olucak inş
size de yeter işte ama çilk etapta öğrenmek değilmi şimdi den sonra yükseltirsiniz modelini

deryacım merak ettim tişörtünü fotosunu bekliyorum canım
lcw dede var öyle şeyler diyolardı gidemedim görmedim
sen tasarladıysan güzelolmuştur zaten canım güle güle giy

canım bizimkinin markası baby go en uygun fiyata olan marka sana tavsiyem netten almaman mağazalardan farkı yok hatta daha pahalı oluyor normal büyük oyuncak mağazalarınıda tavsiye etmem alacaksan küçük oyuncakçı mağazaları var oralara bak oralarda hem pazarlık yaparsın hem daha ucuza alırsın netten bide kargo parası verirsin 2 tane koltuk fiyatına gelir ben ank. sincandan almıştım baya araştırıp almıştım dediğim gibi köşe oyuncakcılardan en uygununu buldum fiyatını hatırlamıyorum ama baya pahalı oluyolar hele şimdi mecburi oldu diye satışlar patlamıştır fiyatı yükseltmiş olabilirler ha unutmadan kilosunu yüksek al kaç yaşına kadardı mecburiyet bilmiyorum ama tabi yaş büyüdükçe kiloda artacaktır bizimki 9-18 ama bizim doğaç böyle giderse bu kio sınırını ilkokula kadar götürür :))

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimmmm..

bugün annemle kuaföre gittik veeeee sonuç yine yeni yeniden hüsrannnn! zırlaya zırlaya döndüm eve gösterdiğim renkle alakası olmayan bi saç çıktı resmen sarışın yaptı herif beni yaaaa uyuzzzz oldum! annemin bu işte parmağı olduğunu da düşünüyorum çünkü gitmeden sürekli bana senin dediğin model çok koyu azıcık açtır sarı tonlarında olsun diye baskı yapıyordu ve sanırım ben görmeden kuaföre gerekli direktifleri verdi bayılır her işime burnunu sokmaya sağolsun..
ve sonuçta hiç sevmediğim bi tonda oldu saçım ve sapsarı uçları ,bana kalsa hemen boyayıp koyulaştırcam ama yanrmış saç sanırım o yüzden ya bekliycem 2 hafta falan ya da kestircem ayşegül senin modelden o zaman istediğim renge yakın olur hem..ben aşkı memnudaki nihalin saçı gibi falan istiyorum ya bakalım nolcekkk..

2 senedir istediğim renk olmuyor beee ne bahtsızım,çok canım sıkıldı misafirlerde gelcek lafta güzel olcam diye boyattım daha beter oldu keşke hiç boyatmasaydım offf offf..

neyse şimdi resim ekliyim size kesin merak etmişinizdir o şahane saçımı bir de siz görün..

işte değişik açılardan saçım..gerçi hemen topladım açık olunca önden acayip sarı görünüyor gözüme sinirlerim çıkıyor..bu arada tokama dikkat yeni aldım ama süper bişey kızlar bulursanız alın çünkü çok kullanışlı gerçi ben çok zor buldum iki tarafı tarak ortası boncuklu lastik ama çok kolay toplanıyor saç değişk modellerde yapabiliyorsun topuz falan..(ne reklam yaptım ama:))

eee yorumlarınız bekliyorum gerçi olumlu yorum beklemiyorum sadece görün istedim şimdi bu saça bakın ayşegülün model kestirince nasıl olur sizce? hem uçlardaki sarılarda azalır dimii?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…