71dim annemlerde buraya geldim biraktim ipin ucunu korkuyorum tartilmaya giremiyorum diet moduna zaten hep oyüzden daha fazla yiyesim geliyo..bu kadar takmasam ben bogazina düskün biri degilim..yasemincim zamanı gelmedi demekki senin fazlalıklarından falan kurtulmanı istiyordur meleğin.. sahi kaç oldun şimdi?
geçmiş olsun deniz ; valla hasta olsalarda hiç biri bitkin düşüp yatmıyo emin ol nerden buluyolarsa bu kadar enerjiyi çocuk olmak varmış koş dur hiç yorulma ne güzel ekmek elden su göldenmerhaba atikecim. arda nasıl ?
aral valla hastamı deılmı bılemıyorum kı hasta amaa azgınlık son haddinde
yemıyordu 1 haftadır neysekı bugun hıcc sut vermedım ve yemek zorunda kaldı dayanamayıp verıyordum yatmadn önce oğlenlerı
bugunde ıstedı hayır açsın vermıcem dedım
dolma vardı onu yedırdım vcd ile oynarken cd koyma yerını açıp kapatırken tıkıştırdım agzına
dıgıturk un kartını yerınden cıkarıp takıo fln arada da oyle soktum agzına.
oyle yedı
sonra uyuttum kalkınca aşağıya ındırdım uzerını değiştirip
balkonda pılav domates ve bı ıkı küp şeklıdne patates kızartması yedırdım
babaannesının cıceklerıne su verırken
tam bır azgın amaa burnu akıo bıraz ama genelde tıkalı ve en cok ona sınırlenıyor
aysegul bende ztn corba fln hıc yedırmedım asağıda yogurt fln yedırdım
hamur kızartması sımıt o tarz seyler
yanımızda muhakkak suyumuz pecetemız oluoo ztn o sekıdle yedırıyorum
geldi denizcim annemle doğaç yememiş yine ya sizin çocuklar dalıyor bişeyle uğraşırken doğaç dalmıyor kaptırmıyor kendini yemeğe karşı hep algıları açık hep farkında yemek uzatıldığının olmuyor bi türlü neyse çok acıkınca yiyor azda olsa napıyım ya benimkide böyle büyüyecek herhalde biraz daha büyüsün hele kardeşi olsun yer diye düşünüyorum kıskançlıkla azim gelebilir
güzellik uzmanlığı işinide erteledim belkide hiç gitmem elimizdeki birikimimizi eşimin oyağa yatırdık seneye maaş olarak artı dönüşü olacak emekli maaşı gibi gelir olcak çalışsam yie aynı para gelirdi herhalde diye düşünüyorum bide 2. çocuğu düşününce doğaçıda seneye anaokuluna vericem anca idare ederim diyorum hep plan program yapıyorum napıyım burda büyüsün diyorum 2çocukta bu şehirden giderken iki büyük çocuğum olur arkadaş gibi oluruz herhalde :)) sıkılmam o zaman
Kızlar bu arada bugün asrının boyunu ölçtüm 98cm çıktı inanamadım tekrar tekrar ölçtüm bizim doktormu yanlış ölçtü acaba yaaa az da değil 5 cm yani..ben ayakta ölçüyorum dik tutup cetvelle duvara çizik atıyorum sonra duvarı ölçüyorum ama çokkkk mutlu oldum biliyorsunuz çok üzülmüştüm aylardır tık yok diye ya uzadı yada doktor yanlış ölçtü..
canım Allah kolaylık versin gitmesen aklın annende gitsen aralı sık sık bırakıyosun insan özlüyo valla hele geceleri çok zor ben eceyi eskde nasıl bırakcam bilmiyorum heralde bırakmam ; aman anneni al gel işte size ameliyatını da orda olsun hem çocuğun yanında olur hem annen rahat rahat ilgilenirsin kendi evindegunaydınnnn canlarım.
bana yıne ıst yolu gozuktu bu kezde derya ablam annemın yanında kımın kalacagını sorun edıyor p tesı annem hastaneye yatıcak p tesı orda olmam gerekıyor derya ablama bırılerını bulup ırmaga baktıramadı
ay nasıl sınır oluyorum yaa
ben ztn gıdıcektım cunku annem o bnm sonucta buyuk bır amelıyat gecırcek ama salı gunu gıdıcektım
aralı babaanneye bırakmam ıstemıyordum hemen
o kadar calısmayan genç kışı var orda yıne bana sardılar.
ecrin iyice arttırdı ezberlerini hayretler içerisinde onu izliyoruz hatta oturduğumuz beni bizi tanıyan herkes çok akıllı zeki aşırı derece kuvvetli bir ezberi var ing.olarak bir çok şarkı söyülüyor kendi duyduklarını vede türkçe anne bana ismail yk facebook aç diyor şarkıyı baştan sona kadar zbere bilyor kendiside söylüyor oynuyor çok şaşırıyorum neredeyse 15 tane şarkı biliyor ezbere nininileri vs......hiç üzerine düşmüyorum kendiliğinden her şeyi öğreniyor daha dr. götürmedim dr.muz bir yardım alın demişti ma ben götürmedim hem yamek konusunda hemde bu konuda ne olacak bilmiyorum .....
ben geldimmmm..saat 3 e geliyor anca dimi:)))
bugün dışarıdaydık eşimle free takıldık teo babanedeydi biz de tişört bastırdık kendime de bastırdım ,annelere de resmini eklerim ben çok beğendim..tavsiye ederim size de kendinize yaptırın kızlar..yarın onu giycem anneler gününde!
Yasemin gerçekten koca bi maşallahı hakediyor bu cadı o ne laflar yaaa okuyunca şaşırıyorum ve şiddetle görmek istiyorum ve görüp sıkıştırmak istiyorum zilliyi demek şarkılar ezberliyo böcükkk! inşallah hep böyle gider canım yaaa!
çimenlere de bi böcük kaçmış ama çok yakışmış aralımı da ısırırım..
hııı bu arada dün gece rüyamda bizdeydiniz deniz,sen aralı bana bırakıp gittin bende onu uyuttum,yemek yedirdim falan..teoyla takıldılar artık rüyalarda buluşuyoruz hbrin olsun !:))
hem hani sizin baharda ankara planlarınız vardı nolduuu?
canım bizimkinin markası baby go en uygun fiyata olan marka sana tavsiyem netten almaman mağazalardan farkı yok hatta daha pahalı oluyor normal büyük oyuncak mağazalarınıda tavsiye etmem alacaksan küçük oyuncakçı mağazaları var oralara bak oralarda hem pazarlık yaparsın hem daha ucuza alırsın netten bide kargo parası verirsin 2 tane koltuk fiyatına gelir ben ank. sincandan almıştım baya araştırıp almıştım dediğim gibi köşe oyuncakcılardan en uygununu buldum fiyatını hatırlamıyorum ama baya pahalı oluyolar hele şimdi mecburi oldu diye satışlar patlamıştır fiyatı yükseltmiş olabilirler ha unutmadan kilosunu yüksek al kaç yaşına kadardı mecburiyet bilmiyorum ama tabi yaş büyüdükçe kiloda artacaktır bizimki 9-18 ama bizim doğaç böyle giderse bu kio sınırını ilkokula kadar götürür :))teşekkürler nurancım
ayşegül sizin oto koltuğunun markası neydi canım nerden kaça aldınız bizimde almamız gerekiyo ama çok pahalı ya netten bikaç model baktım da valla tam anlamıyla göçtük bu ay bide anneme tv alıcam haftaya eskde o yüzden limitimi bitirmek istemiyorum
bizim arabayada tüp takılcak o yüzden ilk 4 yıl rahat olurmuş ; adam polis ya hep şubenin arabasıyla gezmişler il dışı kullanmış arabayı temiz o yüzden canım tüpüde takılınca tam bize göre olucak inş
size de yeter işte ama çilk etapta öğrenmek değilmi şimdi den sonra yükseltirsiniz modelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?