2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada anneler günümüz çok kötü başladı benim gıcık kocam sabah uyandı bırak kutlamayı evde terör estirdi (asrınla işlgili bi sebepten) anneler gününü unutmuş..sonra niye suratın asık diye sordu durdu ( bi yarım saat kadar,ben tabi bu arada ağlıyorum çok moralim bozuldu) geçen senede aynı haltı yemişti bu adam ilk anneler günüm olmasına rağmen hödük hödük kutlamıştı çok üzmüştü beni,bu sende senaryo değişmedi ve eminimki özellikle yapıyor beni üzmek ona haz veriyor sadist şey nolcak.. ben ne kadar anlam yüklersem o o kadar şiddetli üzüyor beni..neyse khediyey,jesti falan geçtim içten bir öpücükle bi tsk ve kutlama beklerdim..(beyimiz sinir oluyomuş özel günlere artık angaryaymış vs..)

yani çok üzdü beni çokkkk! kayınvalidem geldi onunlaydık tüm gün ( o da oğlunu gördü ve çok kızdı bu hallerine ama yapcak bişey yok malesef) adam değişti göz göre göre yaaa! tişörtlerimizle anneler günü resmide ekliyim size,bilirsiniz ben resim ekleyince gaza gelir bir sürü eklerim ama yorum yapın kızarım hıııııalsanaalsanasmile :)))

bunlar anneler günümüzden kareler..
biraz kilo verdim belli oluyomu kıslar tabi fırtlayan mide kısmını görmezden gelin emi! :))

Son düzenleme:

en özel tişörtüm..

Bu da kayınvalideme yaptığım tişört aynısından anneme de yaptım ama annemin tişörtü farklı böyle dar kesim değil (malum kilolar :))

Serpilcim arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın inşallah canım..çok iuyi almışsınız gerçekten km falan çok iyiymiş ee tabi fiyatı da artıkın bi ankara yaparsınız ok haftaya gelmiycenmi?
araba koltuğuna gelince evet internetten pazarlık imkanı falan yok normal dükkan benim de tercihim oldu gerçi aradığımız bi model ve renk vardı on u bulana kadar göbeğimiz çatlamıştı ama sonunda acity de bi mağazada bulduk..

Ayşegülcüm bu doğaç az çektirmiyo sana artık eskiden hep uslu falan yazardın artık 2 yaş sendromuna takıldı gibime geliyor kuzum bizdeyken de ne kadar sakin ve laf dinleyen bi çocuktu..şu işştah olayı da ecrine yatişti sanırsam teo da arkasından geliyor zaten ama teo allahtan kilo kaybetmiyor abur cubur yiyor yani muz,yoğurt falan..

denizcim ne iyi olmuş istanbul süprizi sana da..hem özle giderirsiniz hem anneciğinle rahat rahat ilgilenirsiniz,değerini bil bu bikaç günün ablalarınla ve yeğenlerinle..

neyse kızlar ben kaçar sabah doktora gitmeyi düşünüyorum sonrada temizlik varrr off nasıl gözümde büyüyor hem de teoyla..imdattttt yasemin bana da yardıma gelsene söz bende sana gelcemm :))

deroşum ınşallahhhh gelıcezzz ama mayısın 19unda eşım ıstanbulda tekstıl fuarında olucak 1 hafta boyunca suan cokyogun calısıyor ztn.
hazıran gıbı gelırızzzz.. sana ugramadan da ankara sınırlarından cıkmıcammmm kaydirigubbakcemile5

kızlar bu sabah 6,30 da kaldım annemı hastaneye goturdum annemın durumu ılk zamanlara ooranla cok daha ıyı oldugu ıcın dr teyze bıraz daha dur sen dınlen dedı kesıp bıcmekte kolay sey deıl dedı yuruyorsun ısını de yapıyormussun madem cokkötu olursan gel ben hep burdayım dedı,
kendı annem olsa sahsen amelyat etmezdm dedı
(klavye bozukzor yazıom kızlar)
neyseeeee
annem mutlu oldu planları var yaz ıcın cunku Allaha bınlerce kez sukur ıyı suanda
londradan ablamona bır ılac getırdı doktorun onerdıgı onuda kullanmaya basladı
neyseee gece bu saat oldu ablamlarla kaynattık bayaa cekırdek cola flnn :))))
bugun cokkk gezdık ıstınye parka gıttık bıze cok yakın
alısverıs yaptımm azcık ablamdakoltuk cıktı bana
ay gelınce gosterırım aldıklarımıı yarında taksıme gıdıcemmm
belkı sıze baska surprızım de olabılır yarın karar verıcem

deroşum saçın superrrr olmuşşş sarı fln deıl be hatunn harıka tonu.. . delikafadulden
yalnız o nası toka annayamadım gülüm :sinifsinif:
,

haydinnnnnnnnn iyi gecelerrrrrr

oğlum seni çok özledimmmmm amabensız yıne 9 lara kadar uyuyormussun kerataaa
bugun telde annniiiiiiii melebaaa dedi ve bana kendı bestesını okuduu
labaa libbaaa labbiibbaaaaa die
o esnadada kolbastı gıbı hızlı bı sekılde oynuyormuss
babası dedı
cnm evladım bnm... kuzum
gözleri dolan burnu sızlayan smileyy

günaydın kızlar
derya tişörtler harika olmuş canım eline sağlık ; kilo verdiğinde farkediliyo ilk resme bakınca dikkatimi çekmişti alta da sen yazmışsın daha da toparlarsın böyle devam edersen
ben de bugün step aerobikte ikinci günüme gidicem ; iki gündür nikahta giydiğin pant giyiyorum ve rahatsız etmiyo midemi dar giyince midem ağrır akşama kadar benim ; kilo vermesemde sıkılışcam inş steple de acayip ter atıyoruz görseniz harika bişey yaa
saçların sana yakışmış ama bende o kadar sarı sevmiyorum 4 ay kullanmıştım adam uçlarına azcık sarı atmıştıda . senin dediğin kadar kötü değil bence kestircek kadar kullan biraz sıkılınca değiştirirsin iki ayda geçmiş olur üstünden
senin saçlarında çok uzun benimkilerde iyice uzadı kestirsem diyorum kıyamıyorum ama hem ecenikini hem kendi saçımı en kısa zamanda kestircem hele eceninkiler çok kötü oldu eşek istemiimm diyo kesin yaygara koparcak nasıl kestircez bakalım

ewet deryacım önümüzdeki 2 haftasonuda gelemiicem anca eskye git gel zor olur tekrar ankara bide sanırım arabayla gelemiicez muayenesi varmış oda hemen olmuyomuymuş ne sonra getircek kayınpederim

kızlar eceyle başımız acayip dertte ; sabahları 6 6 buçukta uyanıyo ve kesinlikle işe gitmemi istemiyo ananen gelcek sende karnını doyurunca çıkarsın filan diyorum ama çok ağlıyo kızıyo bakıcısına sürekli "küs, git, istemiyom" diyo vuruyo ikimizin konuşmasına izin vermiyo ben de işe gitcem diyo hadi arkamdan biraz çıkıyolar bi daha 2 saat sonra filan ağlayarak koyuyomuş eve
az önce aradı ece yırtıyo kendini eve girdik diye ağlıyomuş zaptedemiyorum ben bize götüreyim dedi eşim pazar günü makroya götürmiş ben alesteyken gidelim demiş yok oynııcam saklandım seyrettim diyo hiç aramamış iki kere etrafına bakmış babası yok devam etmiş oynamaya oralı bile olmuyo ben kaldım arıyım ağlıyım demek yok ........napıcaz nasıl durdurcaz evde bilmiyorum bizim 2 yaş da böylemi geçecek .... ewet bende tavsiyelerinizi bekliyorum valla çok zor durumdayım sinir oldum ağladım işe gelince tlfda öyle bağrındığını duyunca

günaydin serpil arabaniz hayirli olsun..bizimde oto koltugumuz var ama arabamiz yok:))))
bu aralar anneye düsme dönemiymis hatice zeynepte beni kimseyle konusturmuyo arkadaslarim geldiginde annem annesim diye devamli agzimi kapatti konusmayacakmisim onlarla..

derya tshirtler güzel olmus..ben gözlerine bayildim masaallah..bide hep söyleyecegim firsat olmuyo cidden belli oluyo kilo verdigin eski fotolarinla cok farkliydin kiloluyken acaba fotodan mi kaynaklaniyo diyordum ama suan eski haline cok yakin cikmissin..

denizcim seninde gözün aydin ve gecmis olsun..

günaydıııın hatunlar deryacım saçlarının rengi bana süper geldi ve sana çok yakışmış bence benim model kestirirsende süper olur bu saç modeli bence hem yaşı küçük gösteriyor hemde zayıf gösteriyor bence :)) sen baya zayıflamışsın ama eski deryayla alakan yok baya fark var ama gözle görülür bi fark tişörtlere gelince çok güzel çok anlamlı olmuş beğendim sen bu işi biliyosun valla tokayı bende çözemedim ne dir nasıldır anlayamadım

serpilcim aynı doğaçı anlatmışsın resmen oda öyle ece gibi evde süper uslu doğaç dışarı çıkınca eve dönünce deliye dönüyor gözü kimseyi görmüyor tek başına alıp başını gidiyor annem babam yanımdamı demiyor ağlamıyor korkmuyor tek başımayım diye cins bişey ya bugünkü kahvaltısını yazayım size doğaçın küçük bi küp kaşar peyniri 3tane salatalık dilimi bir tane bıldırcın yumurtası her sabah yediriyoruz normal yumurtayı yemiyor sürünüyor o küçük olduğu için bi atımlık hemen yiyor zaten kaç tane yumurtaya bedelmiş bi tanesi neyse bide 2tane yeşil zeytin genelde bütün sabah böyle yiyor ekmek falan yok bu kadar sizce nasıl yeterlimi banamı az geliyor sizce

deryaa bencede kılo olayı ıyı gıdıyor...
gozle gorulur bır fark var bende gordum. açık renk gıyınmene ragmen daha sıkı ve zayıf gozukuyorsun
tam gaz devam canım..

başım nasıl agrıyor anlatamam kızlar bende mıgren var ya (

ayşegulsaydıkların ıyı yararlı seyler zeytın fln yumurta ama ekmekte olaydı keşkee kılo olayına cok destek olurdu
mıdesı buyurdu bunada sukur ama

canım bizde de durum aynı ben yanındayken ecrin bu tür davranışlar yapıyor sürekli ağlıyor dışarı çıkmak istiyor çok ağlşıyor dışarıda çıktımı girmiyor yemek yemiyor sinirli asabi....

serpilcim hayırlı olsun arabanız.....
ayşegülcüm iyi yiyoırmuş doğaç sabahları ecrin hiç yemiyor böyle yaa....
deryacım saçların güle güle kullan ....

deryacım tşörtler çok güzel olmuş kilonda çok fazla görünmüyor bencee vermişsin belli yani..saçlarda süper olmuş...

rahatladım biraz siz böyle deyince kızlar
ablamın kızını da hatırlıyorum kesinlikle konuşturmazdı benimle anne bana anlat bana söyle diye hep ana bakarak konuşurduk ece de öyle allahtan sizinkiler kadar iştahsız değil maşallah süte düşkünlüğü hala devam ediyo ama yemeklerdende yiyo
bide bakıcımızda problem yapmıyo ya onada güveniyorum bi şekilde atlatcaz serpil bi dönemdir gerçer diyo vs. ben onu zaten çıkarırım dıaşrı ama dönüşlerdede heralde alışır yawaş yawaş diyo inş çabuk olur

ayşegül kahvaltısı güzel doğaç ın herşeyden yiyo az az da olsa canım gün içindede böyle yese yeter bence
bende hep ekmeği unutuyorum eceye belkide o yüzden kilo almıyo tabii bide yemeğin ardından hemen kaka yaptığı için ne bağırsak varmış kardeşim anında öğütüp çıkarıyomudr nedir

aerobikten geldim yoğurt yedim bide çorbayla şuan nasıl uykum var anlatamam ama süper bişey ya kızlar koşu andınada gidiyoduk bizde hiç terlemiyoduk biraz laylaylom yapıyoduk heralde şimdi herkese ayak uydurcam diye imanım gevriyo resmen inş devam ederim haftada iki gün çok değil ama bakalım

evet bu saydıkloarımı yiyor ama ölçü olarak çok çok az kzlar bir yada 2 zeytin iki küçük küp kaşar 2dilim salatalık bide küçük bıldırcın yumurtası bi dilimde domates yiyo bu kadar çok az gerçekten oranlar ama ona yetiyor sanırım çünkü günde kaç kere kaka yapıyor kabızda değil öğlen süt içiyor ballı akşamda biz ne yersek ondan yiyor bu bütün günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…