ben geldimmmm..saat 3 e geliyor anca dimi:)))
bugün dışarıdaydık eşimle free takıldık teo babanedeydi biz de tişört bastırdık kendime de bastırdım ,annelere de resmini eklerim ben çok beğendim..tavsiye ederim size de kendinize yaptırın kızlar..yarın onu giycem anneler gününde!
Yasemin gerçekten koca bi maşallahı hakediyor bu cadı o ne laflar yaaa okuyunca şaşırıyorum ve şiddetle görmek istiyorum ve görüp sıkıştırmak istiyorum zilliyi demek şarkılar ezberliyo böcükkk! inşallah hep böyle gider canım yaaa!
çimenlere de bi böcük kaçmış ama çok yakışmış aralımı da ısırırım..
hııı bu arada dün gece rüyamda bizdeydiniz deniz,sen aralı bana bırakıp gittin bende onu uyuttum,yemek yedirdim falan..teoyla takıldılar artık rüyalarda buluşuyoruz hbrin olsun !:))
hem hani sizin baharda ankara planlarınız vardı nolduuu?
ewet deryacım önümüzdeki 2 haftasonuda gelemiicem anca eskye git gel zor olur tekrar ankara bide sanırım arabayla gelemiicez muayenesi varmış oda hemen olmuyomuymuş ne sonra getircek kayınpederim
kızlar eceyle başımız acayip dertte ; sabahları 6 6 buçukta uyanıyo ve kesinlikle işe gitmemi istemiyo ananen gelcek sende karnını doyurunca çıkarsın filan diyorum ama çok ağlıyo kızıyo bakıcısına sürekli "küs, git, istemiyom" diyo vuruyo ikimizin konuşmasına izin vermiyo ben de işe gitcem diyo hadi arkamdan biraz çıkıyolar bi daha 2 saat sonra filan ağlayarak koyuyomuş eve
az önce aradı ece yırtıyo kendini eve girdik diye ağlıyomuş zaptedemiyorum ben bize götüreyim dedi eşim pazar günü makroya götürmiş ben alesteyken gidelim demiş yok oynııcam saklandım seyrettim diyo hiç aramamış iki kere etrafına bakmış babası yok devam etmiş oynamaya oralı bile olmuyo ben kaldım arıyım ağlıyım demek yok ........napıcaz nasıl durdurcaz evde bilmiyorum bizim 2 yaş da böylemi geçecek .... ewet bende tavsiyelerinizi bekliyorum valla çok zor durumdayım sinir oldum ağladım işe gelince tlfda öyle bağrındığını duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?