2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya gözlerime inanamadım sen gerçekten kilo vermişsin
bide göğüslerde küçülmüş geldi bana teo emmeyi bırakınca oldu heralde buda
bu azimle gidersen eski kilona dönersin bence

tişörtlere gelince harika yine döktürmüşsün marifetini
gelelim asıl merak ettiğin saç konusuna bence öyle abartı bir sarılık yok yalnız merak ettim üstler değilde neden altlar sarı ?
ben bu işlerden pek anlamamda heryeri öyle olsaydı daha bir bütün olurdu böyle biraz ayrı durmuş renkler
önümüz yaz bence böyle açık ton kullanmaya devam et yüzüne gitmiş

ayşegülcüm doğaçın kahvaltısına birazda ekmek ekleyebilsen bence gayet sağlıklı bir kahvaltı
domates salata zeytin daha ne olsun bizimki ağzına sürmüyü onları
tavada peynirli yumurta ve ekmek yiyo kahvaltıda
öğlendede aşağı indirirsem bi kaç kaşık çorba yiyo inmezsek oda yok meyveli yoğurtla geçiştiriyo öğleni
uyuyup uyandıktan sonra bebelak devam sütü içiyo oda 150 cc sankim yeni doğmuş bebek
daha çok küçükken bile 210 veriyodum artık içmiyo napayım
akşamları öyle bizimle birlikti oturup yemez yemeklerin suyuna banıp yemez
pilav makarna falan varsa bi kaç kaşık yer o kadar
bu yani bizde bu aralar
çok dengesiz besleniyo çokkkkk

Teoyu babası ayağında sallıyo bakalım başarabilcek mi? :))) çok komik gözüküyorlar!

var ya nasıl bi moral oldu bu yazdıklarınız daha bi şevke geldim vericem hepsini bu kilolarınnnn!
Ben eskiden de kilo verince göğüsten giderdi sevdacım şimdide öyle oldu sanırım olmayan tüm sütyenlerim oluyo çok mutluyum kilolu değilsiniz o yüzden bilmezsiniz balenli sütyen bulamamak nasıl bi duygu :))

tsk ederim canım tişörtleri beğenmene sevindim..
saça gelince bu yeni moda sevdacım uzamış gibi gözüküyor dur resim ekliyim asıl benim istedğim saçın..benimki hiç olmadı istediğim gibi değil yani..

Ayşegülcüm bana da iyi geldi menü herşeyden alıuyo işte ne güzel zaten önemli olan miktarı değilmiş bi yerde öyle okumuştum..yarasın koçuma!
Aynen devam serpilcim spor yapmak hem rahatlatıyor insanı hem de mutluluk hormanu salgılatıyor sanırım ben çok huzur buluyorum yaaaa kafam dağılıyor falan..sende devam et bence bırakma hem kalabalık ne zevklidir keşke benimde öyle fırsatım olsa ya da yaratabilsem..
deryacım tşörtler çok güzel olmuş kilonda çok fazla görünmüyor bencee vermişsin belli yani..saçlarda süper olmuş...
tsk ederim yasemincimmm bu sözlerimmiz bana acayip gaz verdi valla vermeyen nolsun hepsi gitcek yaza kadar!
deryaa bencede kılo olayı ıyı gıdıyor...
gozle gorulur bır fark var bende gordum. açık renk gıyınmene ragmen daha sıkı ve zayıf gozukuyorsun
tam gaz devam canım..
Senin kontrolünde veriyorum denizcim bak aşağıdan yine emi haziran 11 de hedef 70
gerçi biraz zor ama olsun!

Ok hbr bekliyorum ben tatile çıkmadan gelin emi!

saçlara gelince beğenmenize şaşırdım ve sevindim demekki o kadar da kötü değil hı?
Evet serpilcim yaaa benim de kaşlar falan koyu olunca çok sarı olayına girmek istemiyorum o yüzden diplar koyu olsun da kaşlarla uyumlu olsun istedim hatta sarısını çok az istemiştim ışık versin diye ama resmen civciv oldum ama ben bunu bırakmam kendim düzeltcem yaa..
Offf çok zor serpilcim yaaa allah kolaylık ve sabır versin ne diyim ben 2 saat bırakınca aklım kalıyor teo durmuyor falan ecoş öyle ağlıyınca ne zor durumda kalıyorsundur yaaa..ama büyüdükçe alışcaklar başka çare yok anneler sadece onlara tabi değil!
Saol yasemincim o senin bakan gözlerinin güzelliği tsk ederim iltifata..opuyorumnanaktan

Ayşegülcüm o modelin bi adı var mı netten aratıyım da kuaföre öyle gösteriyim yoksa anlammıyorlar yaaa..gerçi bi iki tane buldum ama seninde sağdan soldan çekilmiş başka resmin yokmu canım yaa?
bugünlerde herkes beni küçük sanıyor bayılıyorum yaaa kuaförde,bugün doktorda..23-24 sanıyorlar evli ve çocuklu veee 32 yaşında olduğumu duyunca çok şaşırıyorlar süperrrr yaaa eşim de gıcık oluyor :)))

bu benim saçımın düzgün yapılmış hali...

ama ben böyle istiyordum kahve ağırlıklı uçlar sarı..ama 2 senedir bu resimle gidiyorum yine yine olmuyorrrrr

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktora gittim nihayet ve kan verdim ultrasona girdim vs.. sonuç olarak herşey normalmiş ama karaciğerde yağlanma varmış zayıflıyacaksın dedi doktor bende öyle yapıyorum zaten dedim :))

deve dikeni tohumu aldım karaciğere iyi geliyormuş bir de enginar hapı alcam o da karaciğeri yeniliyormuş..
Allahtan çok önemli bişeyim yokmuş ama şu sırt ağrım çok fena yaaa acaba memeyi kestim ondan olurmu ki?

Yarın misafirim var yine ablamın kayınvalidesi falan çok severim çok kafa kadındır..yarın yine iptalim yani..
sonrada cumaya kalabalık misafir offf nasıl gözümde büyüyor yaaaa,bi atlatsam..(bir değil 3-4 kaynana birden gelcek hepsi kusur aramaya çalışcak eminim ve 3 kişi ilk kez geliyor evime ve çok da becerikliler çok güzel mamalar yapmam lazım benim de :))

nişastalı un kurabiyesi (çatlak kurabiye hani şu benim tariflerde olan)
kedi dilli tiramusu
üzeri kremalı havuçlu tarçınlı,cevizli kek
ıspanaklı börek
4 renk patates salatası (hani şu kek kalıbında yapılıp ters çevrilen ilk kez deniycem)
yeterlimi bu sizce çok abartmıyım diyorum sonra yetişmez olan da kötü olur..

günaydın kızlar
derya toka çok güzelmiş ya esk de kesin bulurum alıcam bende ; biraz kestirmek istiyorum uçlarından ama yinede kullanabilirim çok uzadı çünkü
iki fotoda birbirine çok yakın ; çok iyi bi kuaför bulmak lazım gerçekten ankarad arkadaşım gitti bi yere çok pişman oldu başta yaptığı hiç belli olmuyodu anlamadık kendi saçına çok yakın bi gölge yapmış bi daha gitti bu sefer taib para almadan yaptı ya bayaaa sarı yapmış o da çok esmer sinir oldu böyle kazalar oluyo ama senin ki güzel duruyo kullan bence biraz gözünde alışır heralde bir haftaya
bu sabah rahat çıktım evden fasulye ; dolma biber temizledik eceyle bunu ananeyle pişirin yiyin tamammı bugün dışarı çıkmak yok vs dün akşamdan beri konuşuyoruz zaten ama tabii anlayan nerdeeee yinede ağlamdı el salladı filan cam siliyodu ya pek ilgilenmedi benimle
ama dün resmen sokakta geçmiş tüm günü bakıcısındad çıkmışlar bu mahalleyi ezberledik diyo akşam bizde kuaföre götürdük onu çok uslu oturdu maşallah fön de çekti kız sesini çıkarmadıtren bileti aldık filan 8 de girdik eve mahvoldu ağlarken daha girmiicekmiş kesinlikle doymuyo
bu arada yolda yürürken bişey yaptı çok hoşuma gitti yürüyodu durdu anne kaka dedi poposunu tuttu sonra bacaklarını açarak yürümeye başladı otur dedik arabana gıkı çıkmadan oturdu iyice ; o arada yapmadı aslında bişey yoktu yolda eve gelene kadar yapmış ahh ne güzel olur öğreniverse sabah lazımlığa oturttum hiç bezsiz oturmazdı bezi bağlama diyo oturcam diyo ama çiş yapmıyo tabi oturup oturuo kalkıyo bide bugün çiş yap sen ona dışarı çıkma emi dedim bakalım nasıl geçecek günlri tabii arada tehditte ediyoruz bak enese gtürmez baban ağlarsan filan her yolu deniyorum

deryacım menün güzel ama tuzlu bi şey daha yapsan daha iyi olur bence 3 çeşit tatlı var bi salat abi çeşit tuzlu bide poğaça peynirli patatesli filan ekle bence

deryacım ben iki resimide çok beğendim ama senin saçında o tarz olmuş zaten bence güzel olmuş sen alışık olmadığından sana değişik geliyor bence tokada süper bulursam alıcam videosunu izledim neler neler yapılıyormuş tokayla gerçi benim saça zor olur hem kısa hemde zayıf saçlarım tutmaz:))

slm kızlar ben geldim.nasılsınız.
deryacım saçlarını bende beğendim.bunu biraz kullan sonra kuaföre git karamele boyasın üstüne de sarı balyaj yapsın o zaman alttaki resim gibi olur..sordugun kesimin adı da önleri uzun katlı küt kesim..
sen tokayı nerden aldın çok kullanışlıymış gerçekten..
kızlar tokata gittik oradan niğdeye ugradık gezdik geldik.çok güzel geçti..kağan da çok mutlu oldu..bu arada sizleri de özledim tabi ki...

hoşgeldin selcancım
yokluğun çok belliydi inan
ne güzel gezmişsiniz erken bi tatil yaptınız kağan ne yaptı durdumu bari oralarda ?

deryacım menün güzel ama tuzlu bi şey daha yapsan daha iyi olur bence 3 çeşit tatlı var bi salat abi çeşit tuzlu bide poğaça peynirli patatesli filan ekle bence
Ok serpilcim son durum itibariyle elmalı pasta ve yaprak sarma da eklenmiş durumda biri teyzemden biri ablamdan süper oldu valla..:))
Yok tutar ayşegülcüm tarak şeklinde ya zaten gür saça da seyrek saça da kısa saça da oluır bence,topuz falan da çok güzel oluyor..

Saol selcancım..ama bi daha boyatmaya korkuyorum öyle yıprandıki saçlarım kesin elimde kalır ya biraz bekliycem kendine gelsin diye yada kestircem kararsızım uzun saçı seviyorum vs.. ama değişiklik de iyidir..
tokayı ben tesadüfen buldum yerde ararken gökte buldum misali kültür merkezinde anneler günü fuarından ablam almış ben gördüm bayıldım bana da al diye ama fuar bitti geçen eşimle metronun altında bi hediyelikçi var gördüm hemen aldım ve orada bulduğuma da şaşırdım ne alaka diye..ben 2 tanesini 7,5tl aldım paket halindeydi biri kahverengi,diğeri siyah..

evet gerçekten yokluğun farkediliyor gözlerim senin mesajlarını aradı..hoşgeldin ne güzel doping olmuştur size canım..

sagolun kızlar gerçekten doping oldu.
sevdacım kağan sorun çıkarmadı.bizimle beraber yedi içti gezdi eğlendi.
zaten teyzesini çok seviyor özelikle de onun eşine hayran.ALı diye peşinden koşuyor.
.yeni insanlarla tanıştı babannesigili gördü.
çok mutlu oldu.meme emmeyi falan unutuyordu gündüzleri şimdi yine başladı.
bu arada face ye yeni resimler koydum.
bende kilo almışım deryaaaa .5 kilo vermem lazım.........

şimdi resimlere baktım canım hoşgeldin öncelikle ama ben kilo fazlası falan göremedim oldukça güzel görünüyosun bence vermene gerek yok

yaseminin doğum günüymüş bugün doğum günün kutlu olsun yasemincim faceden gördüm bende nice mutlu seneler diliyorum kızın ve ailenle

Ayyy kızlar bugün ne yorucuydu bi bilseniz 15 kişi falan ağırladım bir de dün akşam eşimin ananesi bizde kaldı kadını bırakıp hazırlık yapamadım gece 00.00 da başladım pasta yapmaya 03.00 kadar pasta yaptım canım çıktı sabahta kalk kahvaltı hazırla ananeye,oğlanı doyur,yapmadığın pastaları yap,evi tekrar tekrar topla,giyin hazırlan falan derken neye uğradığımı şaşırdım evde tek olsam ok ama misafirlerden biri de tüm hazırlıkları görünce çok zor oldu..
amaaaa alnımın akıyla sınıfı pekiyi ile geçtim herşey süperdi pasta börek namına bazılarını ilk kez yapmama rağmen beni utandırmadı herkes hepsini sildi süpürdü (çok işime geldi bana kalmadı)övgü üzerine övgü aldım sık sık,becerikli gelin ünvanını hakettim sanırsam :))

bu arada alt komşumla tanıştık kendileri yukarı çıktı ne zamandır bekliyordum zaten ablam açmış kapıyı o terlikleri çıkarın diye gelmiş ama neye uğradığını şaşırdı psikopat kadın ablam çok fenadır kadına bi kükredi kadın pıstı kaldı ben bile konuşamadım biz 10 kişi kapıya çıkınca söylene söylene indi manyak yaa yaptığım herşeyi dinliyo,takip ediyo canı sıkılıyor sanırsam..sizir bozdu o kadar! bi daha gelirse açmıycam muhatap olmayacağım bile!

Ben kaçar haftasonu full doluyum yarın başlıyoz bakalım ama önce şu saçlarımı bi adam ettircem kuaföre gitcem yine..
şimdiden günaydınnn!
bu da ilk açana olsuna.s.
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim deryacım buda benden sana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

deryacım saçların çok güzel olmuş
gözle görülür derecede de kilo vermişsin vücudun daha sıkı duruyo
böyle devam et canım:hooray:

bizde bugün baya erkenciyiz
batuhan dün gündüz hiç yatmadı
akşamda 10 da uyudu ee haliyle erken kalktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…