2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr çiçekleri nuran kapmış geç kaldım :)
deryacım baya yorulmuşsun hakkaten çocukla misafir ağırlamak benimde herzaman gözümde büyüyor
yalnız komşu meseleni anlayamadım ben terlikleri çıkarın derken senin evde giydiğin terlik sesinmi gidiyomuş aşağıya ?
o kadarda olur canım apartmanda yaşıyoruz sonuçta bazı şeylere katlanmak gerekir

ayyy bizde iyice sokakçı olduk çıktık
dün sabah 10 da bi çıktık öğlen 1 de girdik
uyuduk sonra akşam üstü 6 da çıktık 9 da girdik
çok yoruluyorum içeri sokamıyorum zeynebi bide bizim kapının önü tehlikeli dere var tam önümüzde zeynebi zaptedicem diye canım çıkıyo sürekli arkasındayım
bütün apartman dışarıda oluyoruz yinede eğlenceli oluyo dün akşam arkadaş çay demledi termosla indirdi 9 a kadar lak lak yapıldı tabi ben bazı konulara fransız kaldım zeynebin peşinde koşmaktan :))

günaydınnn
selcan hoşgeldin canım fotolara baktım ben de çok güzel geçmiş eğlenmişsiniz belli kağan da öyle ; zaten en çok onlar mutlu oluyo
sen de çok yii görünüyosun hiiç fazla kilon yok maşallah iki kardeş çok güzelsiniz ve çok benziyosunuz
geçmiş olsun deryacım ilk sınavın için haftasonunda güzel geçer umarım
hepsi aynı demek sevda ben de şikayet ediyorum ya ecenin durumundan aynen bizimde alttaki apartmanın oraya düşerse diye Allah korusun aklım çıkıyo çok yüksek ve korkuluk hala yapılmadı bide tabi bizim apt de küçük çocuk çok laftan anlamıyolar bi tanesi var yanımızdan düzgeün geçmiyo ya ittiriyo ya tükürüyo ya vuruyo eceye ay sinir oluyorum anneside camdan hüseyinn gel diyo nereye gelsin in aşşaaada bak çocuğuna neyse dün biraz daha ilgiliymiş bakıcı dışarı çıkarmaya çekiniyo eceyi çünkü bizde bişey diyemiyoz çocuğa yapma deyince banada tükürüyo geçen günde balkondan bizimkilerin kafasına tükürmüş çok sinir yaa annesini bile dövmeye kalkıyo 3.5 yaşında ama gücü kuvveti tam yani
eeeeeee ece de şimdi napıyo tahmin edin dün banyoyu yıkıyodum geldi yanıma yere tükürüyo; gidiyo vuruyo bakıcıya hemen öğrenmiş sinir oldum çok çıkarma dedim yazın da küfür etmeyi öğrenirse tam kırıkkaleli olur offffff offfffffff

senin yine komşuların iyi benim kafa dengi kimse yok bi tane var o da dışarı çıkmaz yoğun çalışıyo daha doğrusu vakti olmuyo burda hoca ; onun çocuğuda küçük
neyse bakalım hayırlısı ; haftaya atamalar var kızlar dua edin bizim için esk ye çıksın eşimin tayini gidelim yerleşelim skıldık burdan artık
bu arada bizde bugün gidiyoruz perşembeye kadar yokum inş yolculuğumuz iyi geçer

sagol serpilcim.güzel bakan güzel görürmüş..
derya niye gidiyon kuaföre ,boyatacakmısın yoksa?
sevdacım bizde dün 5 de çıktık 9 da geldik.bir tişört vardı üstümüzde, gneş batınca hava sogudu ama bizimki girmek istemedi ki..üşüdün mü diyorum üşümedim diyor..
ama yorulmuş nasıl acıkmış.yemek de yoktu soğan öldürmesi yaptık beraber ekmek banıp banıp yedi..halbuki parka gitmeden önce yogurt vermiştim yememişti..
serpil ben orda olsaydım o çocugun annesine 2 çift laf söylerdim.koca çocuk olmuş neden ilgilenmiyor ki..söyleneni anlıyordur.değil mi?
çocuktan değil de böyle ilgisiz annelerden gıcık kapıyorum..bu arada iyi yolculuklar.

kızlaaaar nerelerdesiniz ya kimse uğramıyormu buralara nedir anlamadım bakıyorum bakıyorum ıssız buralar

hakkaten yine ıssız topik olduk
eşim şu an evi boyuyor heryer dandini
halılarımıda yıkamaya verdim pazartesi gelicek bugün boya biter yarında temizliğimi yaparım pazarteside halılarım gelicek
ohhh mis gibi olucam:)))

kızlar ben hasta olduğuma karar verdim ama öyle değil sanırım ben temizlik hastasıyım :)
dün oturdum iki balkonunda fayans araları varya oraları sprey fıs fısın içine porçöz koydum o aralara sıkıp fırçayla temizledim tek tek
deliyim demi ?
araları biraz kararmıştı benimde gözüme batıyodu öyle yaptım bi görseniz şimdi tertemiz oldu
kışın pek deterjanla yıkamamıştım boş suyla yıkayıncada sadece fayanslar temizleniyodu araların içine işlemiş

herşiyin düzgün durmasını etrafın toplu olmasını istiyorum halının üzerinde duran küçücük çöp bile gözüme batıyo yaa
korkuyorum böyle giderse gerçekten hasta olucağımı düşünüyorum
ne yapmam gerekiyor fikri olan varmı ?

2 gündürde üst üste zeynebi düşüyorum yaa
dün arkadaşta oturuyoruz ufak plastik sandalyeler varya zeynep oraya oturdu ileri geri sallıyodu kendini birden arkaya doğru bir düştü kafası arkadan koltuğun tahtasına çarptı arkası şişti baya şimdi baktım inmiş

ondan önceki günde apartmandan dışarı çıkıyoduk girişti 2 basamak var zeynepte bisikletini itleyerek çıkıyodu birden hızlandı ve 2 basamaktan bisikletiyle beraber düştü o zamanda alnı şişti şimdi şişlik indi ama mosmor alnı
hemen gidip sadaka verdim birilerine allah kabul etsinde
dört tane gözümüz bile olsa yinede takip etmek çok zor bunları
rabbim hepimizintini korusun inşallah
aminnnn

aaa çok şaşırdım deniz saçımı kestirebilirim diyodunda boyayacağın sinyalini hiç vermemiştin :)
gerçektende süpriz oldu
çok güzel olmuşsun canım
gerçekten çok beğendim güle güle kullan yeni saçını

sagol sevdacım.. bu koyu halı bıraz daha açılıcak .. karamel olucak hanı çağla şıkal ın eskı saçı vardı ya oyle olucak.. ılk etapta boyle olmak zorundaydı cunku saçlarım çok açık sarıydı bılıyorsunuz
begenmene sevındım
eşime de surprız oldu ama o çok benımseyemedı .. sarıya çok alışkındı
sıkıldıgımda bu renkten dönmem cok kolay olucak ztn değişiklik oldu banada

bu renk te çok yakışmış ama ben sarı derim.sana ayrı bir hava katıyordu..
gerçi manken gibisin ve çok güzel bir yüzün var ..her renk yakışır arkadaşıma..
sevda bende senin gibiyim fayanslara yaptığını bende mutfakta denedim..por çözden her yer duman oldu..ama okdar güzel olduki her mutağa girdiğimde içim açılıyor..her hafta cam siliyorum..bugün de sildim..ama hava kapalı..yağmur yağarsa çıldırırım galiba..

slm sevdacım geçmiş olsun canım zeynebe bunların hepsi aynı bizimde aynı durum hep düşer kalkar öyle büyüyecekler çaresiz temizlik hastalığına gelince aşırıya gitmemek gerek kötü olur hasta olursun takıntıların oluşur ve kızınada bulaşır seni örnek alıyor unutma temiz olmak güzel ama kararında olmak gerekir bide o fayans aralarına porçöz dökmek sakıncalı eritiyor beyaz macununu eriyince alta su kaçırmaya başlar dikkat et çamaşır suyuyla beyazlatabilirsin o eritmez tabi porçöz kadar etkili olmaz ama idare eder

denizcim bende atikeye katılıyorum güzel olmuş çirkin diyemem ama sarı sana bi hava katıyodu kııııııııı daha havalı oluyordu gözlerinin güzelliği daha ön plana çıkıyordu sanki seni çok iyi anlıyorum ama yakışıyor evet ama insan sıkılıyor değilmi bi müddet değişiklik arıyor kısa sürmeyecek görceksin ben gibi sende döneceksin sarıya

denizcim saçların güzel olmuş ama bende kızlara katılıyorum
sarı saç sana ayrı yakışıyodu daha havalı duruyodu

sevdacım banada ara ara geliyo titizlik hastalığı
kendimi alamıyorum işten güçten herşey batıyo gözüme
Allahtan arada geliyo :)))

topik aşağılara düşmüş görmekte zorlandım valla neyse yukarı çekmişimdir bu yazıyla kızlar yumurtlama dönemindeyim sanırım 16 . günümdü bugün bakalım nolacak haziranın 5inden sonra olmazsam bilinki bebiş geliyor :))

hadi bakalım ayşegülcüm iyi çalışmalar :) hayırlısı olsun
kimsecikler yok gerçekten..
denizcim bende beğendim saçlarını..güle güle kullan.
deryaaa sen ne yaptın gittin mi kuaföre.....
sevdacım ne temizliği yaaa..arada bana da uğrasa bu titizlik..hersabah kahvaltıdan önce balkonu yıkıyorum çünkü kağan akşama kadar orda oynuyor ama fayans aralarıyla falan ugraşmam..
evim her daim temizdir köşe bucak toz olmaz ama dagınıgımdır..oyuncaklar falan heryerde tencereler çaydanlıklar durur kaldırmıyorum.bir odadan diğerine götürüyorr oynuyor..ancak kağan uyudugunda şimşek hızıyle topluyorum.
kaynanamgil geldiler bugün.biz arabamızı sattık.internetten yeni araba bulduk yarın babamla eşim bakmaya gidecekler.
onlar gelene kadar kaynanam biz de kalacak.ohh be dünya varmış.kağan babannesiyle oynuyor beni rahat bıraktı.fırsat bu fırsat bende yarın halı yıkayacagım..hepinizi öptüm iyi geceler

kızlar sagolun
dedıgım gıbı açılıcak daha rengı ..
ama ben ztn sıkıldıgım ıcın yaptırdım yıne donerım sarıyaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…