2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slmmmmmmmm

Özledim ben sizi yaaa kaç gündür giremedim ya hani..
haftasonum süperdi kızlar cumartesi sabah terasta kahvaltıyla bi başladık akşam mangal vs..kağıt oynadık,küçük bir bara çevirdik terası güneş de yoktu yedik,içtik,muhabbet vs..çok güzeldi herşey gelin kızımız da geldi akşam sülaleyle tanıştı :)
Dün de kahvaltıdan sonra kafileden ayrıldık arkadaşlarla eymire gittik göle karşı yine içip,muhabbet ettik (çocuksuz) free olunca herşey ayrı bi keyif verdi valla :)) (bu gidişle alkolik olcam :)) ha ha haaa)
ama neyseki bittiii..
pzt itibarıyla eski düzene devam diet ve teo peşinde koşturmacaya aynen devam :))
valla öyle çok kaçtı ki diet anlamında hemen toparlamam lazım bugün sıkcam..

Bu arada saçlarımı kestirdim kısacık ..lafta senin model kestircektim ayşegülcüm ama kuaför kafasına göre takıldı benim yüzüme gitmezmiş o model napalım bende farklı bi model kestirdim kullanışlı rahat bi model bir de yazın çok rahat olcak sanırsam umarım uzun saçımı özlemem.. durun bende resim ekleyim de görün..

bu arada denizcim ben çok beğendim saçlarını yıkadıkça dediğin gibi açılır mutlaka zemin açık çünkü..güzel olmuş anım güle güle kullan değişiklik güzeldir arada insan kendinden sıkılıyor yaaa!

derooo saçlarını mı kestirdinnnnn ayyy hemen gorelımmmm

yorumun ıcın sagol hepınız begendınız mutlu oldum
tabı çok açılıcak.. bırde sarı kadar olmasada guzel oldu değişiklik ıyı gelıyor yaa

hafta sonunu kıskandım valla
bız sadece eşımle dun beraber olabıldık
bılıyorsunz ıstanbuldaydım ablamlar annem fln benı delırttıler
neyse geldım cuma gunu c tesı eşım akşama kadar calıştı fuar varya 19 mayısta ıstanbulda başlıcak
tyekstıl fuarı
cokkk yogunlardı
dunde beraber gezdık tozduk yemek yedık pazara gıttık
akşamda BURSA SPOR şampiyon olucna kutladık
meydanlar tıklım tıkıştı cok eglendım yaa sesler kısıldı
halaylar cekıldı meşaleler yakıldı
arabaların yolları kesıldı
tezahuratlar yapıldı
arkadaşlar flnda vardı
ay cok ıyı geldı yaa
ıstanbulun stresını attım uzerımden...

veeee bugun sabah eşım gitti (
inanın cok zorlanıyorum onsuz cok zor hayat bnm ıçın...
1 hafta ıstanbulda cnr da olucak..
şimdiden ozledım cok ozledım..
gelıcne acısını cıkarıcaz.. hemen tatıl planlarımızı kesınlestırıcez..
aralın dogum gununu yaptıktan sonra kendımıze zaman ayırıcaz

ay cok farklı olmuşşsunnnn :)
çok yakışmışş yuzun yuvarlak oldugu ıcın bu kesım oturmuş sana
ama ayşegulun kesımıde muthışş yakışırdıı emınım ben..!
duz fönlu halınıde bı ara koyyy oylede bakak :cekırdek çitleyen smileyyy

Kızlar salonumda da bi takım değişiklikler yaptım kaç zamandır yazcam unutuyordum bakın bakalım nasıl olmuş duvar raflarım?..eşim taktı ve çok zorlandı ufak tefek yamuklukları görmezden geldim artık,adamın canı çıktı takcam diye :))
üzerindeki süs eşyalarını şimdilik öylesine koydum güzellerini alcam takım olarak ama sonra param olunca..

Bu da tablomun asılmış hali..

Tsk ederim denizcim beğenmene sevindim canım inşallah hepinb iz beğenirsiniz yoksa gitti canımmm saçlarım diye üzülürüm :))

akşam bursada olmak vardı tabi ne coşku olmuştur kimbilir bizde çok sevindik cimbomlu olarak eşim gerçi iddiaa oynamıştı fener yener diye kesin gözüyle bakıyorduk para gelcek diye beklerken bi baktık fener alamadı ama para gitti diye üzülemedik ne yalan söyleyim mutlu bile olduk :)))

sevda,nuran sizin eşler naptı fenerli olarak ?lülülülülülü

Denizcim Allah kavuştursun 1 hafta seni burda sıkça görürüz heralde akşamları falan :)) neyse canım özlem iyidir ve gereklidir bence arada özlemeli değerini farkına varma açısından..

3000 mesajımı da yazdım vatana millete hayırlı olsunnn ..imza:topiğin delüsü!:))

evet gecelerı gırerım buyukkk ıhtımal :))

derya raflar cok guzel tarz bışeyy
ama o en sondakı buyuk olan yamuk yaa ay nasıll batıo bana bır bılsennn
sımetrı hastalıgım var bnm
hemen gozumu kapatıom hahhehe :)))
tablonunda cok şık durmuşş
zevklı hatunsunn anamm ben ne edemm

bursa cok guzeldıı dun gece
hala gok beyaz yer yeşılll buralarda hala kutlamalar var :))

Biliyodum rafın yamukluğunun hemen farkına varcağını :)) ay napıyım canım yaaa tekrar çıkart tak yaptıramadım çok yoruldu kıyamadım bi de duvar kağıdı delindi zaten başka yerden de delsek kötü durcaktı falan..şimdilik böyle idare etcez sen gelince arkanı döndürüp oturtcam söz:)))
tsk ederim bu arada beğenmene sevindim..

gece uykun falan kaçarsa da gir ben buralardayım gerçi eşim artık beni oturtmaz oldu ya neyse ben otururum yine :)

Kızlar 2 yaşında hepatit a aşısı vardı dimi şimdi aklıma geldi doktorumuz demişti ama emin olamadım özel aşıymış sanırım..

Asrın çok fena oldu bu aralar tam bir afacan oldu bizi koparuyor gülmekten resmen büyüdüler yaaa her konuştuğumuzu anlıyor artık kendini de çok güzel ifade ediyor ve o da diğer arkadaşları gibi sokak çocuğu olma yolunda ilerliyor :))

bugün benim kankayla konuştuk haftaya da onlarla piknik yapcaz inşallah en çok çocuklar için istiyorum böyle şeyleri bizim çocukluğumuza yakın büyüsünler istiyorum otla,toprakla falan oynasın..ama eşimin hışmına uğruyoruz çok fena bu adam çokkk napcaz böyle bilmem..

haftasonu teyzeleri falan da hep kızdı kayınvalideme,eşime çok peşindesin çocuğu rahat bırakmıyosun diye valla bende korkuyorum pısırık,içine kapanık bi çocuk olcak diye kendine güveni olması için özgür bırakmak lazım ama kaç kere dedim beni tınlayan yok anlayana..nbu bizim için çok büyük sorun haline geldi kızlar söz konusu oğlum olduğu için pençelerimi çıkarıyorum valla ben nasıl istiyorsam öyle yetişmeli ama bakalım şartlar ne derece izin verecek bu duruma..

derya bızımkılerde oylee aral aral aralll ......ben artık cok kızıyorum
tutamıyorum kendımı

bugunde kayınvalıdem aralın yuzune kaynar çay döktu..
tartıştık
ya hıc dıkkatlı deıller ya
cok çığlık attı yavrum cok agladı ama sonra sustu uykusu vardı uyudu krem surdum
gozunun altı ve goz kapagına gelmış çay

slm kızlar deryacım saçına bayıldım bence çok yakışmış sana ama benim kesimde yakışırd bence sana yüzün yuvarlak çünkü ama buda çok güzel olmuş bence çok rahat kullanımı ya küt saçın ben memnunum hele şu sıcaklarda ensem falan yanmıyor çok güzel yıkayıp çıkıyorum resmen bi kurutuyorum olay tamam rafların süper olmuş ben bi yamukluk farketmedim resim tam karşıdan çekilmemiş ya anlayamadım gözüme iyi gözüktüler değişik orjinal bi şey olmuş bayıldım yeni süslerle donattınmı süper olur

denizcim katılıyorum deryaya özlemek güzel olur bencede hem tatile gidecekmişsiniz bu özlem üzerine balayı gibi gelir

Ayy canım ya kıyamam aralıma geçmiş olsun yanık acısı da başka bişeye benzemez bizimkiler aşırı dikkatliler bu yönlerden denizcim çocuğu adım adım takip ederler,her her hareketine müdahale ederler aman düşersin,aman ayağın kayar vs.. çocuk bi rahat hareket edemez..eşim eve gelir gelmez ilk iş evin camını,kapısını kontrol eder açık olan bi yer varmı cereyan yapıyormu sokak kapısından bile girerken o 5sn açık duran kapı için birbirimizi kırdığımız çok oluyor bu derece yani (

Saol ayşegülcüm beğenmene sevindim senin modeli de denerim belki biraz uzasın bakalım kullanabilecekmiyim kısa saç alışık değilim..

ayyy canım benım bızımkılerde aynen anlattıkların gıbı hatta beterler yanı o derece
ama emıne annemle ben onun mutfagındaykenn cok carpısıyoruz
çay bnm elımdeydı bardaktaydı
ve annem yıne bana carptı aralda cokkkkkkkk hızlı bır cocuk oldugu ıcın o an oraya gelmıstı ve annem onu gormedı
caydan damlalar duştu aralın yuzune
şımdı baktım yuzunun soyledıgım bölgelerınde mınıcık kızarıklıklar var
eşımın dıkkatsızlıgıde sadece bana karsıdır
severken boganlar yada can yakanlar vardır ya aynen oyledır

ama varya su yukarda yazdıklarına harfı harfıne katılıyorum
aral aral aral
aral taşa bastın aral oturma aral mutfaga gıtme bişey olur aral aman koltuga cıktın duşersın
her dakıka...
bunun yuuzunden cocuk yalnız kalmayı sevmıyor tek başına oyun oynamayı sevmıyor
oyun oynarken bıle mudahale var cunku uzerınde
arall ne oynuon şölee yap böle yap fln ya cocugu ozgur bırakın desemde 2 yıldır dınletemıyorum
asabıleşmeye başladım bu konuda artık

derya saçınınrengide kesimide çok yakışmış canım güle güle kullan..salonunda da yine zevkli bir kez daha ispatlamışsın..
bursalı arkadaşlarıma tebrik koyuyorum(abiye kuzudan alıntı).şimdi tv den izledim fenerle ilk 5 dakka aynı anda kutlamışsınız şampiyonluğu çok güldüm...
kızlar ardam hasta..sınıfımda çocukların öksürüğünden ders işleyemiyordum...allahım ardaya götürmem
inşallah bu virüsü dedim ve tabiki önce ben şimdide arda deli gibi öksürüyor..boğazını yırtana kadar öksürüyor.balgam çıkarıyor.çıkaramazsa kusuyor.yıkamadığım halı,yatak.çarşaf kalmadı.haftasonu kabus gibi geçti..bugün doktora götürdük.ciğerlerini üşütmüşüz...offffff çok zor bu çocukların hastalığı..
hiçbir şey yemiyor..yemiycem,iiçmiycem diyip duruyor..bizim gibi çok afedersiniz balgam çıkarıyor..gıdalardan balgam çözücü olarak bildiğiniz bir şey varmı kızlar..yada boğazını yumuşatmak için ne yapmalıyım..
dua edin ne olur..ne güzel de toparlanmıştı..

ahh ahh hep boyle toparlandıklkarı zaman ztn hasta duşuyorlar yaa
tesaduf mu bu ..
canım cok gecmıs olsun o guzel surata.. op yerımıze koklaa...

günaydın kızlar
bende 3 gündür ancak bitirebildim işlerimi eşim boyayı bitirdi bende temizliğimi
çok yoruldum ama badana yapmaya kalkıştığımıza çok pişman olduk
ben zeyneple evi zar zor süpürürken badanaya kalkışmak hataydı önümüzdeki yıl daha bi büyürdü laftan anlardı keşke seneye yapsaydık
neyse hayırlısıyla bitirdik ama bendbittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…