2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

atike geçmiş olsun ardaya balgam söktürücü ne olabilir gıdalardan bilmiyorum
zaten doktor vermiştir ilaç olarak demi
bu durumda asist veriyolar bildiim kadarıyla
inşallah uzun sürmeden iyileşir kuzum

deryaaaa üzgünüm ama ben kızlara katılamıcam bi önceki eklediğin resimdeki saçın çok daha güzeldi yani kesilmemiş ve yeni boyanmış hali
bu kesim seni sanki biraz olgun gösterdi
bu benim fikrim tabi sakın olumsuz yyönde etkilenme

senin ev dekorasyonu yönüne bayılıyorum zaten
çok ama çok zevklisin bu tür konularda
rafın birazcık yamukluğu haricinde süper görünüyo
bu zevkte içten gelen bişey sanırım bende malesef sıfır :))

Son düzenleme:
bugn olmıcam kızlar gemlıge gıdıyoruz..

face e abımın darbuka calarken kı vıdeosunu koydum :)) ızlersınız
gercı cok kısa çalmışş ama olsun
abım kucuklugunden berı darbuka çalıyor
daha sonra saza başladı onuda profosyonel olarak çalıyor
bongo
pıyano
org
gıtar hepsı var abımde hepsını çalar hemde harıka çalar

bır araya gelındıgınde yada dugunlerımızde hep abım bıze darbuka ıle şov yapar bızde gobek atarız :))

selam kızlar...
havalar sıcak olunca evde olamıyoruz düzgün
batuhan tutturuyo dışarı çıkalım diye

deryacım saçlarını çok beğendim sana çok yakışmış rengide güzel duruyo saçlarının
eee duvar raflarında harika duruyo zevkli kadınsın valla

ardaya çok geçmiş olsun

benimde birkaç haftadır burnum akıyo gözlerim kaşınıyo bahar alerjisi oldum sanırım

kızlar bebişlerinin doğum günleri yaklaşıyo
ben daha pastaya karar vermedim neler hazırlıcağımada...
geçen sene erkenden bütün hazırlıkları ayarlamıştım halbuki

sizler bişeyler ayarladınızmı ne gibi hazırlıklar var...

slm kızlar sizi bu aralar cok takip edemedim kayınvalidemin ve annemin temizliklerine yardım ettim en sonda kendi temizligimi yaptım ama yıldızla cok zor oldu bebegimin bütün düzeni bozuldu bende bittim yorgunluktan ölüyorum kac haftadır ayaktayım...denizcim saclarına ve sana bayıldım cok güzel bi kadınsın gercekten...deryacım seninde sac kesimin cok güzel olmus cok yakısmıs yüzüne

gecmiş olsun nurancım ben daha baslamadım hazırlıga falan zaten gecen seneki gibi büyük bi hazırlık yapmıycam cünkü evim cok büyük degil gecen sene ilk dogumgünümüz diye özenmiştim ama perisan olmustum gercekten bu sene gündüz sadece samimi oldugum bi kac arkadasla kutluycaz aksamınada annemler ve kayınvalidemlerle

oğlum çok hasta..eriyip gidiyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum..sürekli kusuyor..ve bir lokma yemiyor..nasıl ayakta duruyor anlamadım..uyuyor..öksürüp kusarak uyanıyor..1 yılda aldığı kiloyu 2 günde verdi..dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

ayy deme atike yaaa.. doktora gıttınızmı
canım bnm yaa ınsallah bır an evvel ıyılesırrr (

bnm akıllı kocam arabanın anahtarını yanında goturmuş yanlışlıklaaa
bugungemlıge arabasız gıttım aralı goturemedım tabı

Kıslar çok tskler güzel sözleriniz için beğenmenize sevindim saçları ve raflarımı..
dekorasyon konusundaysa hep diyorum o yöne eğilmeliymişim eğitimini almalıymışım çünkü çok zevk alıyorum biraz para olsa elimde daha neler alcam süslüycem ama şu ara hiçççç bişey alacak durum yok batıklardayız bakıp bakıp yutkunuyorum valla ama manyakca bişey bu içimmmm gidiyor yaaa alamayıncaa..sempatiksalakcinni
sevda yaaa bende senin gibi düşünüyordum sende yazınca acaba mı oldum durup durup aynaya baktım bugün ama napalım uzatcaz artıkın başka çaresi yok ve o olgun gösterme olayı sarı saçtan kaynaklı bence çünkü kuaförde,doktorda vs beni tanımayan çocuksuz gören herkes 23-24 sanıyor yaşımı söyleyince şaşırıyorlar hem de bu kilolara rağmen ..tabi bende onların bu tahminlerine şaşırıyorum ve seviniyorum o ayrı mesele:))

Sen başladınmı arabayı almaya deniz hadi bakalım valla nasıl özeniyorum ve nasıl kızıyorum kendime anlatamam bu konuda tam 10 sene oldu ehliyet alalı halaaa tuzluk gibi duruyo yaaa..
en çok da geçen benim elti adayıyla konuşuyorduk eşimin kardeşi çok içince ona veriyormuş arabayı o eve getiriyormuş vs anlatıyordu nasıl uyuz oldum içten içe kıskandım anlatamam valla (bu bir itirafff!) küçücük kız bile kullanıyo dedim içimden ve bana destek olmayan eşime çokkk kızdım ondan hayır yok bana kocadan hoca olmaz derler,olmuyor da..
benim kankalardan aslı var facede sürekli resmini görüyorsunuzdur hani sarışın hatun o ehliyet kursunda hoca yeni başladı direksiyon dersi veriyor onunla çalışcaz fırsat bulunca (tabi kurs arabasıyla)yoksa ben cesaret edemem direkt trafiğe çıkmaya..yakında güzel hbrlerimi veririm umarım size..

nurannnn sen naptın kullanıyomusun?

Atikecim çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlar ardamız,dualarımız sizinle..mikrobik bi durum demekki ilaç falan kullanıyorsunuz dimi?acil şifalar canım yaaa vitamin falan da ver emi.

d.günü demişsiniz..bende çok kararsızım bu sene kutlasak mı acep diye?zaten çok kişi olmaz ,çağırmam ama gösterişli bi d.günü olmasada kutlarız sanırsam ve ünlü kayumuzu oturturum pastaya da!:)) olmazsa olmazımız!

Serpil,yaseminler,sibel,songül ve adını sayamadığım arkadaşlar nerdesiniz merak ettim yine azaldık sankim..

iyiygeceler ben geldim
derya bende beğendim saçlarını ama senin de düşündüğün gibi sarılık olması daha olgun gösteriyor.tek renge boyatırsan bir de düz fönle çıtır olursun
atikecim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.haberlerinizi ilet bize merak ederiz.
bende kaganı uyuttum eşimi bekliyorum.şuan yoldalar arabamızı almış geliyorlar..bir saate kadar gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…