2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kutlıcam yaa oglusumun dogum gununu ama cıftlıkte olabılırız yada yalovadaa

O zaman yaşıtı çocuk olmuycakmı deniz? bende öyle olsun istemiyorum büyükleri ağırlamaktan başka bişey olmaz diye yaşıtlarından ,arkadaşlarından çağırmak istiyorum kaç kişi bulabilirsem artık :)) ona özel ,çocukların eğlendiği bi gün olsun istiyorum..
bakalım sonuç nolcek tabi?

Ben zaten şu sarı işini bi beceremedim selcancım ne zaman denesem sonuç hüsran ve tek renk boya oluyor veee saç yıprandığı için kestiriyorum..yine yeni yenidennn!(
yarın düz fön çekip koyarım bi de öyle bakın bakıyım yaaa..

bu arada arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın inşallah canım,sende durumlar nasıl ehliyet varmı?

selcan araba mı aldınız hangı sehırden aldınızz
model ne mark ane bacımm
gule gule kullanınnnnnn

dero ya bende arkadasları olsun ıstıyorum kuzenlerı fln var yalovada bıraz buyukler emme olsun napamm

deroo kılo gıtmış yınee superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hiç sorma denizcim bu cuma günkü kilom hatta 74.4 gördüm ama değiştirmeye üşendim veeee sonra noldu dersin misafir geldi,gitti (pasta börek eve kaldı) ertesi gün kahvaltılarda,mangallarda vs..bi yedim bi yedim bugünse 75.4 yani tam 1 kiloyu alıverdim en hızlısından..
koşu bandımda hala kaldırdığım yerde duruyor tekrar salonun orta göbeğine koymam lazım ama tek başına imkansız çok ağır eşimde uyudu artık yarın akşam kurarım ve perş başlarım yürüyüşe yoksa gitmiyo yaaaa lafta 11haziranda 70 hedefim vardı ama bakalım hala bir ümit ya tutarsaaaa..:))boshayallersmile

Bugün dışardaydık ablam ve annemle gezdik,alışveriş yaptık vs..teo çok eğlendi hiç yemek yemeyen çocuk kızları görünce sildi süpürdü bayıldım o haline tabi:)) iremle de çok iyi araları bu aralar bakalım akçayda napcaz bu sene aynı evde..onlardan çok şey öğreniyor konuşması bile acayip farkediyor..

bir de bugün aytağımı köşe bi yere çok pis vurdu nasıl canım yandı ayak parmağım mosmor şuan ve acayip acıyor üzerien basamıyorum kırılmışmıdır acaba yaaa? merak da ettim ama şu doktor işleri beni geriyor git göster vs..inşallah yarına geçer..

bu arada yazdım mı size bilmem karaciğerde yağlanma varmış meğer benim,zayıflıycakmışım doktor öleee dedi..

benim ehliyetim yok canım.tam alayım dedim hamile kaldım.sonra da üşendim.
denizcim opel astramız vardı onu kaynıma sattık.biz renault scenic aldık.çok sevdiğimiz bir arabaydı sonunda denk geldi.kırklarelinde bir doktordan aldık.kazasızmış ilk sahibiymiş.sag salim gelsinler resim eklerim.
geçen sene kağanın dogumgününde tatildeydik bakalım bu yıl nerde olucaz.galiba ben ev taşıyor olucam..

astra ben begenıyorum neden sattınız selcancım
titironıkmıydıııııı ?

scenıclerıde cokk severım
Allah kaz abela vermesınd arısı basıma
bızım var ama benzınlı ben dızel ıstıyorum surtcem yaaa :)))

derooo yaa bak bısey cıktı ıstee
hemen verıon o kıloları
bak ben san dıom mısafır alma dıee olan sana oluooo
hayır yorulmana acımıomm gelen kılolarına uzuluyommm

derya doktora dıyeydın ben zayıflıyorum ama ha bıre bırılerı gelıo ızın vermıyorlar
bende kendımı tutamıyorummm yıyorum dıyeee
kafana balyozla vurup kaçan smıleyy
kaçarken mayokınını de ınadına çalan smıleyyy

günaydın kızlar... selcancım arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... gece hiç uyumadık yaa ne oluyor anlamıyorum 1 haftadır gece uykularımız haram oldu korkutuyolar galiba anne öcü diye kalkıyor cok uykusu oluyor ama uyumuyor bu arada konusmayı biraz ilerletti canım kızım cok seviniyorum

slm kızlar hayırlı olsun selcancım allah kazasız belasız kullanmalar nasip etsin bütün hatunlara önermeye devam ediyorum ben öğrenin şu dütdütü yaaaa bi kadına ayrı bir özgürlük katıyor bi kere ben çarşıdayken komşum aradı beni acil hastanelik işi varmış beni götür diye kendi arabalarıyla benimde işim vardı çarşıdaydım yetişemezdim söyledim kadın başka şöför aradı kendini götürcek düşünün öyle bi konuma düştüğünüzü insan aradığınızı zor durumda o komşum şu an ehliyet kursunda 1ay oldu bende ona ders vericem çalıştırcam çok azimli önemli bi ihtiyaç herşeyden önemli

deryacım sonuna kadar katılıyorum denize sen bu misafir işini azıttın valla çağırcaksan tutucaksın canım iştahını bunu hayat biçimi haline getirmen gerek sigara tiryakisi gibi davranma misafiri çağırmasan ne zamana kadar çağırmıyacaksın elbet yine gelecek sen iştahını terbiye etmelisin bence bende şimdi hamile kalırsam napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdi ben yine çok kilo alacakmışım ama ben gerçekten yiyerek kilo almıyorum hamilelikte tamamen hormonal bi durum napıyım diyorum doğumdan sonra yine veririm diyorum çok iştahlı değilim nasılsa diyorum ben eskiden çok kilolu çok iştahlıydım öncede anlatmıştım size ve kiloyu verdim o veriş en son hamişlikte aldım sonra o da gitti benim iştahım disiplin olmuş şekilde beynimde yemeden önce yer ediyor fazla yersen karnın şişer beli pantalonun sıkar ve rahatsız eder derim en başta beli hafif sıksın yemek yerken hissedeyim bırakırım yemeyi çoğu kez şişmesede bırakırım artık o eski iştahım yok frenler çoook sıkı ama kendiliğinden zamanla alıştı yaşama şekli yapman lazım işin özü bu o zaman bünyen alışıyor

bu arada hasta olan bütün çocuklarımıza annelerimize geçmiş olsun diyorum umarım biran önce iyileşirsiniz

deroo düz fön bencede çok güzel olacak merak ettim valla şimdiden koyda bakalım

doğumgününe gelince ben hala aynı fikirdeyim doğaçın yaşıtı kimse yok burda büyükler içinde eğlence yapamam kimse kusuruma bakmasın aile içinde basit bişey olacak normal bi pasta üstüne yazı yazdırırım yeter bence

gunaydınn

aysegulcum sen kılo alsanda verırsın yaa sende o azım var benc bunu takma..
hem bunyen cabuk verdırıyor sana. o zaman bırde ıkı cocuk olcak daha kolay verırsın
belkıde cok kılo almazsın bellı mı olur..

bugun carsambaaa pazara kadar dayan denizzzzzz.......
ay eşımı cok ozledım ((

aaaa kuş uçmaz kervan gecmez oldu buralar yaa
heyy kızlarr yaaa gelın bee ne edıonuzz uyumadımı cocuklar..

kızlarr bişey danışmak ıstıyorum sıze..
bu resmımı face book a koysam sızce nasıl olur.. seksı bır resım mı.. ? kötu mu ?
ona gore koyucam fıkırlerınız beklıyorum

Ya kızlar kendimi çok kötü hissettim lafla dövmüşsünüz beniiii:tomato: gerçi hakettim ama misafir ağır misafirdi biliyosunuz almasam olmazdı veee öyle çok da yemedim aslında ama benim bünyemi anlattım size azcık kaçsın hemen alıyorum çok fena çokkk..şimdi bir de reglim onun da şişliği vardır umarım..

Ayşegülcüm denizin dediği gibi sen dert etme alsanda gider o kilolar seninki yağ değil anladığım kadarıyla ödem falan..

şimdi bi duş alıyım da resim çekeyim o zaman yetiştirebilirsem teo uyumadan eklerim resim :))

Resim çok çok güzel bi resim denizcim ama profil resmi yapma abaza çok etrafta rahatsız ederler bana göre..hele gözler süperrrrr,konuşuyorrrrrr valla maşallahhhh arkadaşıma!

slm kizlar..bu aralar bayaaa yogundum..burda bahar senligi vardi viyanada yasayan türklerin düzenledigi banada rica ettiler seminer verdim..hehe benimde doktorlugum bu ise yariyo..
atikecim Allah acil sifa versin..
melegim yildiz kizin öcüyü nerden ögrenmis ki korkuyo..
derya karaciger yaglanmasi varsa alkolede dikkat et derim..
aysegül hayirli haberlerini bekliyorum,arada girip bakiyorum sende varmi hamislik diye..
sevda ya ayni annem gibisin annemde fayans aralari ugrasir durudu ugrastirirdi da halada öyle..ben ona tepki daginik oldum annem evden cikar cikmaz herseyi dagitir sonrada toplardim..bende ikizler burcuyum biliyormusun sakin zeynepte sana tepki daginik olmasin..
deniz Allah kavustursun..az kaldi pazara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…