2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi sürü şey yazdım hepsi gitti ya delirdim

yasemincim bende ikizler burcuyum ve ailem hep fenerli ben cimbomluyum tek farklı olcam ya çocukluktan beri öyledir hep bi farklı olma durumu bizim çocuklarda ondan böyleler sanırım çoğu ikizler burcu

hamişliğe gelince bu ay şüpheleniyorum doğrusu sık idrara çıkmaya başladım dün kasıklarım bi şişti adet olcak gibi hafiften ağrıdı bugün indi şişi ama sık idrar devam ediyor dün akşam 1saat içinde 4sefer gittim idrara ve afedersiniz şırıl şırıldı idrarım içtim sıvı miktarı sadece akşam için 2.5bardak çay içtim o kadar bu ay olmasını çok istiyorum çünkü çin takviminde kız gözüküyor bi dahaki kız ayı bir sene sonraymış ya hep erkek diğer aylar :))

:))))benimde gönlümden erkek evlat geciyo..hayirlisi..ben o takvime inanmiyorum milleti hayal kirikligina ugratiyo..hem ne bileyim sadece bayani baz alarak birsey hazirlanmasi garip geliyo..bebek ortak bilesen degilmi..yinede biliyorsun ikizler burcu özgür ve orjinal olmanin yaninda meraklidirda baktim bu ay benim yasimda kiz diyo..ama dedim ya ben inanmiyorum..

Son düzenleme:
Yasemincim evet haklısın bu haftasonu alkolü biraz kaçırdım (2 duble şarap,ertesi günde 1 bira) artık dikkat etmem lazım..
inşallah Allah hepinizin gönlüne göre verir hayırlı evlat olsun gerisi boşş..

veee isteğiniz üzere duş aldım saçımı fönlemeye çalıştım ama beceremedim iğrenç oldu ne rengi istediğim gibi ne de modeli ufacık,kötü renkli bi saç oldu çıldırcam sanırsam..ben uzun saçımı istiyorummmmmmmm...
offf nasıl uzayacak yaaaa ben buna şekil de veremiyorum elimin arasından kayıp gidiyor resim çekeyim dedim ama hepsi berbat..
Ağlamak istiyorummmmm..

kızlar oğlum daha da kötüleşiyor.4 gün oldu ağzına bir lokma koymadı.sadece su içiyor... doktorumuzu aradık serum önerdi.sürekli kusuyor ve bir şey yemiyor dedik.ben karasızım..taktırmadık henüz.birde sizinle paylaşayımdedim..

Atikecim bence doktora bırak 4 gün az zaman değil serum vereceklerse versinler yeterki arda kendini toparlasın ihmal etme canım.. kimbilir ne durumdasındır ,Allah kolaylık ve acil şifalar versin canım yaa..çok üzüldüm valla keşke elimizden bişey gelse de iyi etsek ardacığı..

abartıyormuyum bilmiyorum ama sürekli ardaya bakıp bakıp ağlıyorum...onunla beraber bende mahvoldum deryacım..hiçbirşey boğazımdan geçmiyor..öğürüyor sürekli,midesinde çkaracak hiçbirşeyi yok ama yinede ağlayana kadar öğürüyor..aman dikkat edin çocuklara kalabalık ortamlara sokmayın...
yasemincim faceden de sana mesaj gönderdim ama birde burdan sorayım..ecrine serum bağlanmıştı sanırım..hangi durumda bağlanmıştı..kusuyormuydu...cevabını bekliyorum

atikecim ihmal etmeyin hemen götürün doktora.sıvı kaybı bebeklerde daha tehlikeli.evet 4 gün az değil bayagı hasta çocuk.serumla biraz kendini toplasın yavrum.
derya sende üzülme .güzel bir kesimi var saçlarının.arkalara jöle sür elinle dagıt.kendi kendine şekil alsın.önleri de bir fırçayla dışarı doğru fönlersen daha güzel görünür kahkülün..
bu arada ankarada mehmet tatlı diye bir kuaför varmış .yapamadıgı saç yokmuş.sen bişliyomusun bu adamı.eğer dogruysa ankaraya gelip röfle yaptırırım valla.
ayşegül kızın biri röfle yaptırmış bu adama bayıldım resmen.o kadar güzel ki..görsen sende çok beğenirsin...
deniz resmin çok güzel sen bilirsin eşin karışmıyorsa koyabilirsin.
ayşegülcüm eger hamile kalırsan kilo olayını pek kafana takma.sonuçta vücud süt üretebilmek için kilo alıyor.ben 20 kilo aldım da ne oldu fazlasıyla geri verdim.kiloyu falan takma bebegin saglıklı olsun yeter ki.hamileyken güzel beslenmek de onu hastalıklara karşı koruyor.

aysegulcum bende ınanmıyorum çin takvımınee .. ama Allah hepımızın gonlune gore versınnn
bugunıkı tane hamıle haberı aldım arkadaslarımdan
bırı ankaraya gelın gıden ebru arkadasım
bırıde ıngıltereden arkadasım

nasıl tırsıyorlar cocuk buyutmek konusunda hehehehhee :))))
deryaaa senın canın sıkılıo anırsmm saçların guzell
tabı eskı uzun halı bnm favorım ama degısıklık ıyıdırrr köku sende bosver tatlım yaa
bnm saclarım cabuk uzuoo senınkıde oyleyse bııkı aya şekle gırer

Atikecim Allah acıl şıfalar versın
ınan ıcım acıdı son yazını okuyunca..
şu dunyada benı en cok etkıleyen şeylerde bırıde bır cocugun çaresızlıgı hastalanması ve dudagını buzmesıdır..
suan bıle gozlerım doldu yazarken..

ztn ben cok dolu geldım ıstanbuldan kızlar
ıyı seyler yaşamadım orda..
annem sımdıde amelıyat olcam dıye tutturmuş
bı suru baska sorunlarımda var onlarla ılgılı
ama cok yıprandım konuşmaya bıle mecalım yok..

günaydın güzel ve tecrübeli anneler nasılsınız
size bir sorum olcak doğum günü hazırlıkları topiğini okudum da sizin bonibonlu kurabiyeler çok ilgimi çekti
tarifini bilen arkadaşlar yazarmı.bonibonları pişmeden mi yapıştırıyoruz
doğum günü telaşı şimdi bizde nasıl yapıcam bilmiyorum daha 1 ay var bakalım hayırlısı olsun

slm kızlar atikecim çok geçmiş olsun canım 4gün çok uzun bir zaman bence dr.u dinle serum şart çok dermansız kalmıştır kuzucuk hem daha iyi araştırır yerinde dr.lar

kızlar çin takvimine bende çok inanmıyorum ama belki bir ihtimal işte kendimi avutuyorum işte bugün dr.um programında cinsiyeti erkek tarafın belirliyeceğinden bahsettiler eşin ailesinde kız çoksa kız erkek çoksa erkek olma olasılığı çokmuş bi benim ailemde tutmamış o da benim babam 5kardeş beşide erkek ben kız olmuşum :) ama babannemin düşükleride çokmuş belki düşenlerde kızlarda vardı :)) eşiminde kız kardeşi var kardeşinden öncede bi tane kürtaj yaptırmış k.valide o da kızmış hayırlısı ya gönlümüzden kız geçiyor ama allah sağlık sıhat versin o daha çok önemli adete 5gün kala idrar testinde belli oluyormuş hamilelik 26sı benim 5gün kala zamanım o zaman gelsin test yapıcam bakalım ne çıkacak artık olana kadar heyecanla geçer aylar merak merak işte bende heves başladı aslında sebebimde çok heveslenmemde en başta eşim olmadan yalnız bir hamilelik geçirmiş olmam ve daha sonrada içimde kalan şeyde emzirmemiş olmam ilk hamile kalacak bi kadın gibi heves yapıyorum bu sebeplerden dolayı anneliği çok yaşamamışım gibi geliyor özellikle emzirme konusunda büyük bir eksiklik içimde doğaçı bağrıma bile basamadım bastığım an çığlık atardı kucağımda yatar pozisyonda hiç tutamadım izin vermedi hala izin vermez doğaç ağlar kucağıma alsam bağrıma bassam ama yinede oğlumu çok seviyorum bütün inadı herşeyiyle canım ciğerim benim bebeğim olsa bu değişmeyecek yine hep doğaçla ilgilenicem bebek bir yaşına kadar doğaça ağırlık vericem çünkü hala anne sevgi ilgisine ihtiyacı var 3yaşına kadar sevgi ilgi gerekmiş uzmanlar öyle söylüyor 3 yaşından sonrada ikisi arasında denge kurmayı düşünüyorum arasındaki bağı güçlendirmeyi kıskançlığa engel olabildiğim kadar engel olmaya çalışıcam

deryacım saçlarını abartıyorsun bence alışık olmadığın için sana öyle geliyor bence çok güzel olmuş saçların rengiyle kesimiyle senin saçlar dalgalı değilmi yıka çık ıslakken jölele bitti ya keşke benimki dalgalı olsaydı çok isterdim hemd üz hem cılız saçlarım ya

denizcim resim çok güzel çok çekici gerçekten gözlerin bakışların eşin sorun yapmazsa koy ama gerçekten bu sayfalarımıza erkeklerde giriyormuş bi arkadaştan duydum hatunlarla sohbet etmeye çalışmak için kadın numarası yapıyolarmış dikkat et

Malzemeler

1 fincan un = 125 gram
1/2 fincan kakao = 100 gram
1/2 çaykaşığı karbonat = 1 tatlı kaşığı
1 çimdik tuz
115 gram sütlü çikolata
1/2 fincan tereyağı =125 gram
5 paket bonibon
1 1/2 fincan şeker =320 gram
2 yumurta
1 çaykaşığı vanilya = 1 paket

Un, kakao ve tuzu bir kapta harmanlayın. Çikolatayı tereyağıyla birlikte benmari usulü eritin. Şeker, yumurta ve vanilyayı iyice çırpın, erimiş çikolatayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Unlu karışımı ekleyin. Son olarak bonibonları hamura ilave edin.

Tepsiye yağlı kağıt serin. Hamurdan küçük dondurma kaşığı ile parçalar alarak tepsiye 5 cm aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında 15 dakika pişirin. Kurabiyeler fırından çıktıklarında yumuşak kıvamda olacaklar fakat biraz sonra kendilerini toparlıyorlar.

ahhh selcancım benim aldığım kilolar hastalığımla ilgiliymiş polikistik overden dolayı yaseminde açıklamıştı okuduysan ben doğumdan 6 ay sonra hiç rejm yapmadan 65 kiloya düştüm kendiliğinden 80le doğuma girmiştim daha sonrasını dietle verdim çok sıkmadan kendimi diet yaptım eski kiloma döndüm benim derdim alacağım kilodan ziyade verdiği sıkıntı hamilelikte alınan fazla kilo ve ödem beni çok yordu çok ağrım oldu özellikle ayaklarımda zor yürüyordum bide doğumu zorlaştırması beni endişelendiren yoksa alayım kilo veririm önemli değil vermesi benim için çok basit ben yaptığım zor doğumuda bu kilo ve ödeme bağlıyorum ölüp ölüp diriltti resmen

kızlar resmı face book a eklemek ıcın sorduydum buraya deıl ama koymıcam ya belkı ılerd ekoyarım aslında açık bır yerım olmamasına karsın herkes cok seksı bır resım dedı bu resmım ıcın ondan koymuyom :)

kızlar benım genıtal bölgemde muthıc bır kasıntı var krem alıcam ya hamılelıkte mantarım olduydu fıtılle gecmıstı yıne oldu sanırsam off yaaa kremım vardı oda bıtmıs hemen cıkıp almam lazım

kızlar abimin saz çalarken ki videosunuda ekledimm face e :))
ay cok duygulandım dınlerken yaa..

Zeyno al tatlım sana tarif ben geçen sene yapmıştım tam olarak bu tarif değildi ama eminim bu da güzeldir..bu haftasonu ada ablamızın d.günü var bundan yapıp götürcem bu tarife göre yapcam iyi-kötü hbr veririm sana :)) bu arada geçen seneden tecrübem bonibonları sonradan koy pişmeye yakın yoksa rengi soluyor ve çatlıyor canım..

Denizcim bi ara sarımsaklı cevizli bi su vardı zayıflamak için ben onu içtim ama sonradan öğrendimki sarımsak genital bölgede mantar yapıyormuş ve bende de olmuştu o ara..ben kremin adını hatırlamıyorum ama bi krem sürmüştüm (onu da evde buldum nette araştırdım o krem iyi geliyomuş bende sürmüştüm,doktora gitmiycem ya)bir de ketoral şampuan var eczanelerde satılıyor onunla yıkıyordum hemen geçti aklında olsun canım..bir nde sevdaya sor o da bu konudan muzdaripti sanırım..

Ayşegülcüm ben inanıyorum çin takvimine çevremde herkeste tuttu valla inşallah allah gönlüne göre verir ama kendini modlama kız olcak vs diye erkek olcak gibi düşünün bence hep kız olursa daha çok sevinirsin ama erkek olursa hayal kırıklığı veya şaşkınlık yaşamazsın çevremde iki kişi senin durumundaydı hep dedim kız ümidiyle beklemeyin diye ama isim bile hazırlamışlkardı veee erkek çocukları oldu çok hayal kırıklığı yaşadılar..bu bebeklere de yansır bana göre diyorum ya inşallah kıkzımız olur tabi hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…