ahhh selcancım benim aldığım kilolar hastalığımla ilgiliymiş polikistik overden dolayı yaseminde açıklamıştı okuduysan ben doğumdan 6 ay sonra hiç rejm yapmadan 65 kiloya düştüm kendiliğinden 80le doğuma girmiştim daha sonrasını dietle verdim çok sıkmadan kendimi diet yaptım eski kiloma döndüm benim derdim alacağım kilodan ziyade verdiği sıkıntı hamilelikte alınan fazla kilo ve ödem beni çok yordu çok ağrım oldu özellikle ayaklarımda zor yürüyordum bide doğumu zorlaştırması beni endişelendiren yoksa alayım kilo veririm önemli değil vermesi benim için çok basit ben yaptığım zor doğumuda bu kilo ve ödeme bağlıyorum ölüp ölüp diriltti resmenatikecim ihmal etmeyin hemen götürün doktora.sıvı kaybı bebeklerde daha tehlikeli.evet 4 gün az değil bayagı hasta çocuk.serumla biraz kendini toplasın yavrum.
derya sende üzülme .güzel bir kesimi var saçlarının.arkalara jöle sür elinle dagıt.kendi kendine şekil alsın.önleri de bir fırçayla dışarı doğru fönlersen daha güzel görünür kahkülün..
bu arada ankarada mehmet tatlı diye bir kuaför varmış .yapamadıgı saç yokmuş.sen bişliyomusun bu adamı.eğer dogruysa ankaraya gelip röfle yaptırırım valla.
ayşegül kızın biri röfle yaptırmış bu adama bayıldım resmen.o kadar güzel ki..görsen sende çok beğenirsin...
deniz resmin çok güzel sen bilirsin eşin karışmıyorsa koyabilirsin.
ayşegülcüm eger hamile kalırsan kilo olayını pek kafana takma.sonuçta vücud süt üretebilmek için kilo alıyor.ben 20 kilo aldım da ne oldu fazlasıyla geri verdim.kiloyu falan takma bebegin saglıklı olsun yeter ki.hamileyken güzel beslenmek de onu hastalıklara karşı koruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?