2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya o krem travogen yada travacortdur daha onceden kullandım cunku
ay ben ıkı gundur cacık yapmıştım bol sarmısaklı abboowwww ondan sanırım
cunku kızlar sarmısakta antıbıyotık ozellıgı taşıyormuş ya antıbıyotıklerde mantara ıste kasıntıya etken şeylermış
demek kı ondan azdı bu :))))
sonucta sarmısakta antıbıyotık gıbı bısey oldugundan kaşıntım oldu
bugun fılız ablaya gıdıcem hergun cagırıyor dun annemdeydı bende ordaydım alt katta
ama bugun sabahın korunde msj atmıs bende aradım
ne olur gel emıne annenın yanında konussamadım pek sana ıhtıyacım var dıo
fılız abla bahsetmıstım ya bosanıp bursaya yerlesen emıne annemın taa cocuklugundan berı arkadası olan bırının kızı..
cok kötu bır evlılık 19 yıl ve sonra boşanma hala kendını ıyı hıssetmıyor
gıdeyım bakalım
bnm derdım bana yetıo ztn :)))

ay bencede aysegul erkek olur dıye dusun .. ben de oyle dusunmeye calısıyorum ıkı oglum olur fln dıyorum genelde bızım aıle oyle cunku
esımın aılesıde erkek agırlıklı cocuklar heppp

ıkı gun once yıkadıydım sacımı bu renk oldu :)))
yarın yıne yıkıcam yıne resm cekıcem gun gun denızın degısımlerı hahahhaha

kızlar selammmmm
beni merak etmediniz mi hiç yaaaa aşkolsun dün yarım yamalak baktım derya sormuş galiba bitek (((((
insan bi esk den de yaz der ne zaman geliyo derr hıhhhhhhh
neysee bi sürü yazmışsınız net çok yavaç sabah beri facee foto ekliicem diye uğraşıyorum açamadım burayı şimdide hiçç geriye dönüp okuyamadım yarın sabah bakarım artık inş
o kadar yoğunum kii ........
denizz saçlarını yeni görüyorunm yaa niye boyattıınnnn çok şaşırdım çok değişik geldi sarı saçlarınla çok güzeldinn canım böyle yorumlara cevap yazmışsındır belki geri döndüğümde okurum artık cevaplarını bunuda güle güle kullan arasıra lazım belki böyle değişiklikler seninki tabii çooooookkkkkkkkkk büyük olmuş yaaaaaaaa
derya sen de kestirmişsin facede gördüm güzel olmuş canım sen de iyi günlerde kullan yazın rahat olur bende uçlarından azcık aldırdım
kızlar esk ok adar güsel di kii anlatamam doyamadım arabada olunca o akdar rahat gezdik dönüştede eşim kullandı çok rahat geldik ; tek kötü tarafı hava soğuktu inş hasta olmayız bakalım bir de tabii ece çok şımardı bi de 2 yaş eklenince berbat bişey oldu çıktı kapı arkalarında ağlıyo küsüyo gidio soğuk yerlere oturuyo olmadı yatıyo deli ediyo bizi onuda bilahare anlatırım
sabah işe geldim bana tabii haberler esk deyken gelmiştide oda arkadaşımın yerin değişmiş uzun bi süre tek tabancayım o yüzden iki birimin işlerine bakmamgerek çoooookkkk yoğunum şimdiden sonra bakalım nasıl olcak bide bunun üstüne kaza yapmış şimdi hastanede yada eve çıkarmışlardır belki bi akşam uğrııcam inş belli olmaz belki rapordaan sonra geri döner ama şimdilik başka yerde görevli
haber üstüne haber alıyorum hayırlısı olsun yaşayıp görcez bakalım koştururken akşam oluverir belki bazen zaman geçmiyodu çünkü

atikecim insallah gidip serum taktirmissindir sivi kaybi gercekten cok önemli..burda cocuklar arasinda bi salgin var anlattigin hastaliga benziyor...
aysegülcüm bu cinsiyet konusunda hersey varsayim,her ne kadar x kromozomu tasiyan sperm kiz y tasiyan erkek bebek sebebi olsada bunun icinde yüzdügü sividan tutta yumrutanin secim hakkina kadar hersey etkili ve biliyorsun milyonlarca sperm ayni anda yola cikiyo yani multifaktöriyel bi olay..ben bukonuda cok okuyup kafa yordum hatta bilimsel arastirma bile düsündüm bir bu konuda bide anne sütünün genetige etkisi hakkinda ama nasip hala ev hanimiyim..
bu arada bana saglik müdürlügünden tel geldi 3 haziranda ankarada 1.asama egitime katilin aile hekimligi icin diyorlar ama benim 3 haziranda vizem bitiyo geri dönmem icin vize lazim..basvurdum eksik belge dediler yarin bida vizeye gidip ucak bileti ayarlamam lazim..insaallah vizemi verirler..

inşallah yasemincim vizeni verirler gidersin cinsiyet olayı dediğin gibi milyonlarca spermden oluyor hangisi kız hangisi erkek şans işte ben erkek diyede düşünüyorum zaten hüsran olmam benim saçma olacak ama içime nedense kız doğuyor isim düşünürken bile erkek düşündüm hemen doğaça uysun diye buda doruk ege olsun diye eşime bile dedim erkek olursa doğaç yönünden sevineceğimi hep söylüyorum zaten 2erkek daha güzel vakit geçirirler kız olunca paylaşımları fazla olmayacaktır diye düşünüyorum kızı istememin tek sebebi oğlum olduğu için kız evlat sahibi olmanın duygusunuda hissetmek evlat evlattır kızı erkeği yok

deryacım çin takviminde benim doğaçtada tuttu görümcemede dedim belli değilken erkek diye erkek çıktı çoğunlukla tutuyor ama tutmadığı zamanda var tabiki bide bana bıçak makas olayı yapmışlardı ondada bıçak çıkmıştı erkekmiş herhalde öyle dediler doğaç olmuştu bilimselliği olmasada biz insanlar illa yönelicez işte merak duramıyozki :)

slm serpilcim hoşgeldin canım seni unuturmuyuz hiç burada bizlerde fazla takılmadık ya topiğin enerjisi bitti karamsar yasemin önceden baya girerdi o da fazla girmiyor artık bizlerde öyle saç baş imaj falan sen gittin gideli konu bunlar resimlerinizi gördüm çok eğlenmiş gözüküyorsunuz inş. hasta olmazsınız şansınıza havalar serin gidiyor pazartesiye kadar yağışlı yazıyor meteoroloji balıkesir için eve tıkıldık kaldık bizlerde tam hasta oluncak hava bu arada tekrar hayırlı olsun arabanız kazasız belasız günler diliyorum

selam kızlar
bende sabahtan beri bazamın altıyla uğraşıyorum
zeynebin bebeklik kıyafetlerinin çoğunu ayırdım ihtiyacı olan bi arkadaşa verdim kalanlarıda koçtaştan dün vakumlu hurç aldım onların içine yerleştirdim
hepsi derli toplu oldu
ayy kızlar bu hurçlaradan kullanmıyorsanız tavsiye edirm müthiş birşey
koskoca yorganımı bile incecik yaptı inanamadım
tıka basa dolu olan bazamın şu anda yarısı boş kaldı

ohhhh ne güzel yapmış kurtulmuşsun sevda bende 15 20 gün sonra halıları göndericem bir iki yolluk paspasta ben yıkarım inş tertemiz olur çıkarız o aradada dolapları yatak odasını vs. silip yerleştirem lazım artık eşim eceyi alıp gidecek başka yolu yok yapamam çünkü bu aralar çok fena
canım geçmiş olsun biz de atlattık bişey ece ananemlerin bahçede düştü kafasının üstüne 1 buçuk metre filan yükseklikten ayyyyyy nasıl korktum hiç aklıma gelmedi düşüüceği ben içer igirdim onlar dışarı çıkmış ablasıyla eşime ecenin yanına git dedim giderken küttttt diye ses geldi sağ gözünün altı momor hala Allahtan çok bişey olmadı bizde sadaka verdik hemen Allah korudu yaa uykusu geldikçe yapıyo böyle şeyler dündesepete çıtı inerken ayağı burkuldu üstüne basmadı filan ovdum biraz sıooğuk suya tututk geçti Allah korusun yavrularımızı bi dk ayır hemen bişeyyapıyolar

eskişehirde hem rahat ettim hem de çok zorlandım tabii bizimkile r sizinkiler gibi peşinde değil sürekli ama her dediğini yaptılar bana geliyodu anne dışar anne şu anne bu diye baktım babannesine gitmeye başladı yapmayın deeikçe yaptılar en son akşam odaya kapattık ağladı ağladdııı ağladııııı kapı arkalarında babası sinirlendi dövecekti anlamyo dışar diyo başka bişey demiyo çıkardım ayağında çorap üstünde bişey yok yağmur yağıyo hava esiyo soğuk gel diyorum yok düştü yola gidiyo aldım girdim susmuyo hala kayınvaldiem bırakın ben çıakrıyım diyo yok çıkmııcak dedim dönüşte bakıcısıyla kalınca bu kadar nazını kim çeker bunun şımardı iyice dedim çok sinirlendim gerçekten bu sabah kayınvalidem aradı eceyi durduramıyorum maymun etmiş kadını patess pişir pişirmi yemiicem çorba pişir yemiicem başka pişir başka pişirmiş yemiiicem kapı arkasına oturmuş küsmüş napıyım diyo dedim ben dedim sana bize kök söktürcek diye bekliiceksin ya uyuucak orda yada kalkıp gelcek yanına sen onun dediklerini yap bakalım daha pzt bakıcıya neler yaptırcak oayy anlamıyolar yaa hem 2 yaş hem bunlar birleşince acayip bişey oldu geliyo bazen bana bile vuruyo yalnız kızıp vurmuyo anne benim bana bak benle ilgilen diye vuruyo napıcaz biz yaa selcan seyretmişsindir sabiha paktuna vardı biz yola çıktık faydalı bişeyler söyledimi o gün acaba yada ben nasıl davranıyım bu kıza o kadar ağlatmak da istemiyorum 24 saat sokakta bırakmakta
atike çokk geçmiş olsun inş dra gitmişsinizdirardada toparlanmıştır biraz geröekten havaya güven yok Allah korusun hepimizi sizede acil şifalar diliyorum haberdar et durumdan canım

ayyyy o ayak vurması çok fena benimde olmuştuda derya 3 4 ay geçti hala sıkınca acıyo parmağım haftalarca mor gezdim aşağı yukarı oynatamıyodum düzeldi ama çok şükür inş seninki bu kadar ağır değildir

serpilcim aşkolsun seni unutmakmı ?
eskişehirde olduğunu ve buraya girme fırsatın olmucağını düşündüm bu yüzden yorum yapmadım
arabanızı iyi günlerde kullanın inşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah aminnnnn

atikecim bencedi doktoru mutlaka dinlemelisin canım çok üzüldüm inşallah arda hemen iyileşir dua edicem

denizcim mantar bende hamileyken oluşuyodu dr trovagen dii sanırım yalnış yazmadıysan onu vermişti çok iyi gelmişti bana
resminde acayip seksi geldi bana
hele o bakış abovvvv eşin bence mümkün değil izin vermez onu koymana :)
gözler bakışlar yakıyosun vallahi

ehhhhhh baya uzun oldu ama iyi oldu hepsini çıkardım aradan :)))
ayşegül sağol canım çok büyük rahatlık gerçekten Allah kazsız sürmeyi nasip etsin kayınvalidem bizdeyken balık yemeye gidecektik ama yağmur ve fırtına var herlade evdeyiz bu akşam
sevda bende kışlık kazaklarını koymuştum geçen sene bu sene bi çıkardım accayip kırışmış yıkadım ütünün buharıyla filan zor açtım yorganlar nasıl olur bilemem ama kıyafetleri çok kırıştırıyo buhar gücü çok yüksek bi ütünü olması lazım valla şimdi vakumlamadan koyuyorum bide ecenin bişeyini pek bırakmıyorum güzellerini ayırdım abimin kızına vericem nasip olursa ağustosa doğum beğendiğim bikeç şeyinide saklıyorum gerisinide kapıcıya vs. veriyorum hep yoksa oyuncak kıyafet dolup taşıyo ev

şu çin takvimini hiç denemeim ikinci hamileliğimde nasip olursa denerim
ayşegül güzel bi haber mi alıcaz senden yakında yoksa ; hayırlısı olsun canım
geçen eşime sordum benim içim kız doğuyo bizim ikinci için dedim onun da öyleymiş benim taraım hep kız torum eşimin tarafı da erkek :)))

Hoşgeldin serpilcim ben kaçırmışım esk gideceğini şimdi resimleri görünce anladım ne güzel gezmişsiniz moral depolamışsındır ne güzel yaaa darısı başıma bende haziran ilk haftası gidecem inşallah üniversiteden arkadaşlarla buluşcaz 9 sene sonra (offf amma zaman geçmiş yaww)

ayağım mor ama daha iyi canım saoğlasın..

Yasemincim inşallah vize işin olur ve herşey istediğin gibi olur birilerimiz bari iş hayatında istediği şeyleri gerçekleştirsin yaa ben ne zaman bu duruma dur diycem çok merak ediyorum..
serpil ,ayşegül kpss başvurularını takip ediyormusunuz bana da hbr verin bu aralar olması lazım sanırsam yine gircem bıkmadan bu sene de..:)) ama çalışmadan zorrrrr!

Denizcim değişik güzel bi renge doğru gidiyor saçların daha da açılacak belli devamını bekliyorum.. bende boyayacam o çiğ sarıları azcık hafiflesin diye açık küllü kumralla..

Ya bu alttaki kadın beni,bizi deli ediyor..
sürekli kadın elinde sopayla oturuyor çocuk azıcık ses yapsın anında vuruyor sinirlerim harap oldu valla..normalde Teo sakin bi çocuktur aşırılıkları,hareketleri yoktur ama o bile kadına batıyor hastası varmış sese tahammül edemiyorlarmış..
ama benim de yapabileceğim bi şey yok çocuk yapmadan anlamıyor inadına o hareketi yapıyor bu sefer..
geçen misafir varken kadın çıktı yukarı ablama o terliklerinizi çıkarın demiş,sanane benim misafirimin terliğinden gelene de benim alt komşum çatlak ayakkabı,terlik giymeyin diyemem ya..
offf bugün kayınvalidem dellendi yöneticiyle ve alttakiyle konuşmaya gitti epey konuştular,çünkü o da halimizi gördü evde artık çok gerildik vurcaklar diye çocuğu hırpalar hale geldik..
madem bu kadar takıntılar ve ses dinliyorlar giderler müstakil bir eve..benim taşınma durumum yok Allahtan kiracılarmış çok sevindim belki giderler yaaa! yoksa bu böyle çekilmez korkuyorum kapıya eşi falan gelir benim eşim delidir dalar valla tutamam da..

kızlar doğaçın çıplak resmini yüklemeye çalıştım olmadı hızlıresimde bende face koyuyorum zayıflıkta ne boyutta bi görün allah aşkına :gitme:

merhaba arkadaşlar nasılsınız beni soran merakeden oldumu hiç bilmiyorum geçmişi okuyamadım ço kyorgunum temeizliğimi yaptım bu gün yenice oturuyorum artık halılar badana yıka durla yedirne kaldır off aşırı yordu temeizlik ama ne temezilik oldu yani çok fazla inceledim...oturduğumuz odanın duvarının rengini değiştirdik birde steccer aldım yeni güzel oldu değişik bir hava verdi eve....

serpilcim esk.gelmişsiz vede beni aramadım çok üzüldüm doğrudu ben bekelrdim yani.....

Son düzenleme:

oylemı dıon bacım yaa bencede ..
aslında bı yerım fln gozukmuo sadece surat ama nedense banada seksı geldı
ay bnm herıf hayatta ızın vermezzz :hulya:

he bugunde travogenımı aldım eczaneden surdum kukuyaa :))))))))) sırnaşık şey

cnm gecmısler olsun darısı basıma
esımı beklıyorum temızlık ıcın.. sorada gezıcez. zemuszemus
ya ben cok sevıyorum gezmeyı yaa hıc ev kadını modum yok bu aralarr :hulya:
sticker nasıl bısey resım ıstıyoruzzzzz

yuh yaa terlıklerınzıı cıkarın mı...? :bbo:

cıkaramam kadın kokoşum benn dıyeydün :hıhhh yapaydınz bırdee

fotoları gordum cnm cok guzel
bende esk. gıtmek ıstıyorum eşımlede bu konuyu goruşmuştuk
ıyı gelmıştır sıze
ecede buyumuş yaa
Allahım bız bunların dugunlerını sunnetlerınıde gorcez dımı cok guzel .. kızlar maşallah bıze....

serpil sacımı begenmedın mı :sinifsinif:
sıtedekıler dışardakıler ıstanbuldakıler fln cok begendıler bır tek olumsuz yorum eşımden geldı bırde sızler alışamadınz sevda ve derya dışında..
olmadı ztn sarıya gecıcem degısıklık yapmak ıstedım
gıderek acılcak rengı daha yerimseniben
yenı resımlerı eklıcemmm

kızlar doğaçın çıplak resmini yüklemeye çalıştım olmadı hızlıresimde bende face koyuyorum zayıflıkta ne boyutta bi görün allah aşkına :gitme:

baktım canım cok cirkin bır zayıflıgını goremedım karnını ıcıne cekmış bırde
boy pos yerınde
Allahım saglıkları hep yerınde olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…