- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
slm serpilcim hoşgeldin canım seni unuturmuyuz hiç burada bizlerde fazla takılmadık ya topiğin enerjisi bitti karamsar yasemin önceden baya girerdi o da fazla girmiyor artık bizlerde öyle saç baş imaj falan sen gittin gideli konu bunlar resimlerinizi gördüm çok eğlenmiş gözüküyorsunuz inş. hasta olmazsınız şansınıza havalar serin gidiyor pazartesiye kadar yağışlı yazıyor meteoroloji balıkesir için eve tıkıldık kaldık bizlerde tam hasta oluncak hava bu arada tekrar hayırlı olsun arabanız kazasız belasız günler diliyorumkızlar selammmmm
beni merak etmediniz mi hiç yaaaa aşkolsun dün yarım yamalak baktım derya sormuş galiba bitek(((((
insan bi esk den de yaz der ne zaman geliyo derr hıhhhhhhh
neysee bi sürü yazmışsınız net çok yavaç sabah beri facee foto ekliicem diye uğraşıyorum açamadım burayı şimdide hiçç geriye dönüp okuyamadım yarın sabah bakarım artık inş
o kadar yoğunum kii ........
denizz saçlarını yeni görüyorunm yaa niye boyattıınnnn çok şaşırdım çok değişik geldi sarı saçlarınla çok güzeldinn canım böyle yorumlara cevap yazmışsındır belki geri döndüğümde okurum artık cevaplarını bunuda güle güle kullan arasıra lazım belki böyle değişiklikler seninki tabii çooooookkkkkkkkkk büyük olmuş yaaaaaaaa
derya sen de kestirmişsin facede gördüm güzel olmuş canım sen de iyi günlerde kullan yazın rahat olur bende uçlarından azcık aldırdım
kızlar esk ok adar güsel di kii anlatamam doyamadım arabada olunca o akdar rahat gezdik dönüştede eşim kullandı çok rahat geldik ; tek kötü tarafı hava soğuktu inş hasta olmayız bakalım bir de tabii ece çok şımardı bi de 2 yaş eklenince berbat bişey oldu çıktı kapı arkalarında ağlıyo küsüyo gidio soğuk yerlere oturuyo olmadı yatıyo deli ediyo bizi onuda bilahare anlatırım
sabah işe geldim bana tabii haberler esk deyken gelmiştide oda arkadaşımın yerin değişmiş uzun bi süre tek tabancayım o yüzden iki birimin işlerine bakmamgerek çoooookkkk yoğunum şimdiden sonra bakalım nasıl olcak bide bunun üstüne kaza yapmış şimdi hastanede yada eve çıkarmışlardır belki bi akşam uğrııcam inş belli olmaz belki rapordaan sonra geri döner ama şimdilik başka yerde görevli
haber üstüne haber alıyorum hayırlısı olsun yaşayıp görcez bakalım koştururken akşam oluverir belki bazen zaman geçmiyodu çünkü
ohhhh ne güzel yapmış kurtulmuşsun sevda bende 15 20 gün sonra halıları göndericem bir iki yolluk paspasta ben yıkarım inş tertemiz olur çıkarız o aradada dolapları yatak odasını vs. silip yerleştirem lazım artık eşim eceyi alıp gidecek başka yolu yok yapamam çünkü bu aralar çok fenahakkaten yine ıssız topik olduk
eşim şu an evi boyuyor heryer dandini
halılarımıda yıkamaya verdim pazartesi gelicek bugün boya biter yarında temizliğimi yaparım pazarteside halılarım gelicek
ohhh mis gibi olucam:)))
kızlar ben hasta olduğuma karar verdim ama öyle değil sanırım ben temizlik hastasıyım :)
dün oturdum iki balkonunda fayans araları varya oraları sprey fıs fısın içine porçöz koydum o aralara sıkıp fırçayla temizledim tek tek
deliyim demi ?
araları biraz kararmıştı benimde gözüme batıyodu öyle yaptım bi görseniz şimdi tertemiz oldu
kışın pek deterjanla yıkamamıştım boş suyla yıkayıncada sadece fayanslar temizleniyodu araların içine işlemiş
herşiyin düzgün durmasını etrafın toplu olmasını istiyorum halının üzerinde duran küçücük çöp bile gözüme batıyo yaa
korkuyorum böyle giderse gerçekten hasta olucağımı düşünüyorum
ne yapmam gerekiyor fikri olan varmı ?
canım geçmiş olsun biz de atlattık bişey ece ananemlerin bahçede düştü kafasının üstüne 1 buçuk metre filan yükseklikten ayyyyyy nasıl korktum hiç aklıma gelmedi düşüüceği ben içer igirdim onlar dışarı çıkmış ablasıyla eşime ecenin yanına git dedim giderken küttttt diye ses geldi sağ gözünün altı momor hala Allahtan çok bişey olmadı bizde sadaka verdik hemen Allah korudu yaa uykusu geldikçe yapıyo böyle şeyler dündesepete çıtı inerken ayağı burkuldu üstüne basmadı filan ovdum biraz sıooğuk suya tututk geçti Allah korusun yavrularımızı bi dk ayır hemen bişeyyapıyolar2 gündürde üst üste zeynebi düşüyorum yaa
dün arkadaşta oturuyoruz ufak plastik sandalyeler varya zeynep oraya oturdu ileri geri sallıyodu kendini birden arkaya doğru bir düştü kafası arkadan koltuğun tahtasına çarptı arkası şişti baya şimdi baktım inmiş
ondan önceki günde apartmandan dışarı çıkıyoduk girişti 2 basamak var zeynepte bisikletini itleyerek çıkıyodu birden hızlandı ve 2 basamaktan bisikletiyle beraber düştü o zamanda alnı şişti şimdi şişlik indi ama mosmor alnı
hemen gidip sadaka verdim birilerine allah kabul etsinde
dört tane gözümüz bile olsa yinede takip etmek çok zor bunları
rabbim hepimizintini korusun inşallah
aminnnn
eskişehirde hem rahat ettim hem de çok zorlandım tabii bizimkile r sizinkiler gibi peşinde değil sürekli ama her dediğini yaptılar bana geliyodu anne dışar anne şu anne bu diye baktım babannesine gitmeye başladı yapmayın deeikçe yaptılar en son akşam odaya kapattık ağladı ağladdııı ağladııııı kapı arkalarında babası sinirlendi dövecekti anlamyo dışar diyo başka bişey demiyo çıkardım ayağında çorap üstünde bişey yok yağmur yağıyo hava esiyo soğuk gel diyorum yok düştü yola gidiyo aldım girdim susmuyo hala kayınvaldiem bırakın ben çıakrıyım diyo yok çıkmııcak dedim dönüşte bakıcısıyla kalınca bu kadar nazını kim çeker bunun şımardı iyice dedim çok sinirlendim gerçekten bu sabah kayınvalidem aradı eceyi durduramıyorum maymun etmiş kadını patess pişir pişirmi yemiicem çorba pişir yemiicem başka pişir başka pişirmiş yemiiicem kapı arkasına oturmuş küsmüş napıyım diyo dedim ben dedim sana bize kök söktürcek diye bekliiceksin ya uyuucak orda yada kalkıp gelcek yanına sen onun dediklerini yap bakalım daha pzt bakıcıya neler yaptırcak oayy anlamıyolar yaa hem 2 yaş hem bunlar birleşince acayip bişey oldu geliyo bazen bana bile vuruyo yalnız kızıp vurmuyo anne benim bana bak benle ilgilen diye vuruyo napıcaz biz yaa selcan seyretmişsindir sabiha paktuna vardı biz yola çıktık faydalı bişeyler söyledimi o gün acaba yada ben nasıl davranıyım bu kıza o kadar ağlatmak da istemiyorum 24 saat sokakta bırakmaktaAsrın çok fena oldu bu aralar tam bir afacan oldu bizi koparuyor gülmekten resmen büyüdüler yaaa her konuştuğumuzu anlıyor artık kendini de çok güzel ifade ediyor ve o da diğer arkadaşları gibi sokak çocuğu olma yolunda ilerliyor :))
bugün benim kankayla konuştuk haftaya da onlarla piknik yapcaz inşallah en çok çocuklar için istiyorum böyle şeyleri bizim çocukluğumuza yakın büyüsünler istiyorum otla,toprakla falan oynasın..ama eşimin hışmına uğruyoruz çok fena bu adam çokkk napcaz böyle bilmem..
haftasonu teyzeleri falan da hep kızdı kayınvalideme,eşime çok peşindesin çocuğu rahat bırakmıyosun diye valla bende korkuyorum pısırık,içine kapanık bi çocuk olcak diye kendine güveni olması için özgür bırakmak lazım ama kaç kere dedim beni tınlayan yok anlayana..nbu bizim için çok büyük sorun haline geldi kızlar söz konusu oğlum olduğu için pençelerimi çıkarıyorum valla ben nasıl istiyorsam öyle yetişmeli ama bakalım şartlar ne derece izin verecek bu duruma..
atike çokk geçmiş olsun inş dra gitmişsinizdirardada toparlanmıştır biraz geröekten havaya güven yok Allah korusun hepimizi sizede acil şifalar diliyorum haberdar et durumdan canımderya saçınınrengide kesimide çok yakışmış canım güle güle kullan..salonunda da yine zevkli bir kez daha ispatlamışsın..
bursalı arkadaşlarıma tebrik koyuyorum(abiye kuzudan alıntı).şimdi tv den izledim fenerle ilk 5 dakka aynı anda kutlamışsınız şampiyonluğu çok güldüm...
kızlar ardam hasta..sınıfımda çocukların öksürüğünden ders işleyemiyordum...allahım ardaya götürmem
inşallah bu virüsü dedim ve tabiki önce ben şimdide arda deli gibi öksürüyor..boğazını yırtana kadar öksürüyor.balgam çıkarıyor.çıkaramazsa kusuyor.yıkamadığım halı,yatak.çarşaf kalmadı.haftasonu kabus gibi geçti..bugün doktora götürdük.ciğerlerini üşütmüşüz...offffff çok zor bu çocukların hastalığı..
hiçbir şey yemiyor..yemiycem,iiçmiycem diyip duruyor..bizim gibi çok afedersiniz balgam çıkarıyor..gıdalardan balgam çözücü olarak bildiğiniz bir şey varmı kızlar..yada boğazını yumuşatmak için ne yapmalıyım..
dua edin ne olur..ne güzel de toparlanmıştı..
Bugün dışardaydık ablam ve annemle gezdik,alışveriş yaptık vs..teo çok eğlendi hiç yemek yemeyen çocuk kızları görünce sildi süpürdü bayıldım o haline tabi:)) iremle de çok iyi araları bu aralar bakalım akçayda napcaz bu sene aynı evde..onlardan çok şey öğreniyor konuşması bile acayip farkediyor..
bir de bugün aytağımı köşe bi yere çok pis vurdu nasıl canım yandı ayak parmağım mosmor şuan ve acayip acıyor üzerien basamıyorum kırılmışmıdır acaba yaaa? merak da ettim ama şu doktor işleri beni geriyor git göster vs..inşallah yarına geçer..
bu arada yazdım mı size bilmem karaciğerde yağlanma varmış meğer benim,zayıflıycakmışım doktor öleee dedi..
serpilcim aşkolsun seni unutmakmı ?
eskişehirde olduğunu ve buraya girme fırsatın olmucağını düşündüm bu yüzden yorum yapmadım
arabanızı iyi günlerde kullanın inşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah aminnnnn
atikecim bencedi doktoru mutlaka dinlemelisin canım çok üzüldüm inşallah arda hemen iyileşir dua edicem
denizcim mantar bende hamileyken oluşuyodu dr trovagen dii sanırım yalnış yazmadıysan onu vermişti çok iyi gelmişti bana
resminde acayip seksi geldi bana
hele o bakış abovvvv eşin bence mümkün değil izin vermez onu koymana :)
gözler bakışlar yakıyosun vallahi
merhaba arkadaşlar nasılsınız beni soran merakeden oldumu hiç bilmiyorum geçmişi okuyamadım ço kyorgunum temeizliğimi yaptım bu gün yenice oturuyorum artık halılar badana yıka durla yedirne kaldır off aşırı yordu temeizlik ama ne temezilik oldu yani çok fazla inceledim...oturduğumuz odanın duvarının rengini değiştirdik birde steccer aldım yeni güzel oldu değişik bir hava verdi eve....
serpilcim esk.gelmişsiz vede beni aramadım çok üzüldüm doğrudu ben bekelrdim yani.....
Ya bu alttaki kadın beni,bizi deli ediyor..
sürekli kadın elinde sopayla oturuyor çocuk azıcık ses yapsın anında vuruyor sinirlerim harap oldu valla..normalde Teo sakin bi çocuktur aşırılıkları,hareketleri yoktur ama o bile kadına batıyor hastası varmış sese tahammül edemiyorlarmış..
ama benim de yapabileceğim bi şey yok çocuk yapmadan anlamıyor inadına o hareketi yapıyor bu sefer..
geçen misafir varken kadın çıktı yukarı ablama o terliklerinizi çıkarın demiş,sanane benim misafirimin terliğinden gelene de benim alt komşum çatlak ayakkabı,terlik giymeyin diyemem ya..
offf bugün kayınvalidem dellendi yöneticiyle ve alttakiyle konuşmaya gitti epey konuştular,çünkü o da halimizi gördü evde artık çok gerildik vurcaklar diye çocuğu hırpalar hale geldik..
madem bu kadar takıntılar ve ses dinliyorlar giderler müstakil bir eve..benim taşınma durumum yok Allahtan kiracılarmış çok sevindim belki giderler yaaa! yoksa bu böyle çekilmez korkuyorum kapıya eşi falan gelir benim eşim delidir dalar valla tutamam da..
kızlar selammmmm
beni merak etmediniz mi hiç yaaaa aşkolsun dün yarım yamalak baktım derya sormuş galiba bitek(((((
insan bi esk den de yaz der ne zaman geliyo derr hıhhhhhhh
neysee bi sürü yazmışsınız net çok yavaç sabah beri facee foto ekliicem diye uğraşıyorum açamadım burayı şimdide hiçç geriye dönüp okuyamadım yarın sabah bakarım artık inş
o kadar yoğunum kii ........
denizz saçlarını yeni görüyorunm yaa niye boyattıınnnn çok şaşırdım çok değişik geldi sarı saçlarınla çok güzeldinn canım böyle yorumlara cevap yazmışsındır belki geri döndüğümde okurum artık cevaplarını bunuda güle güle kullan arasıra lazım belki böyle değişiklikler seninki tabii çooooookkkkkkkkkk büyük olmuş yaaaaaaaa
derya sen de kestirmişsin facede gördüm güzel olmuş canım sen de iyi günlerde kullan yazın rahat olur bende uçlarından azcık aldırdım
kızlar esk ok adar güsel di kii anlatamam doyamadım arabada olunca o akdar rahat gezdik dönüştede eşim kullandı çok rahat geldik ; tek kötü tarafı hava soğuktu inş hasta olmayız bakalım bir de tabii ece çok şımardı bi de 2 yaş eklenince berbat bişey oldu çıktı kapı arkalarında ağlıyo küsüyo gidio soğuk yerlere oturuyo olmadı yatıyo deli ediyo bizi onuda bilahare anlatırım
sabah işe geldim bana tabii haberler esk deyken gelmiştide oda arkadaşımın yerin değişmiş uzun bi süre tek tabancayım o yüzden iki birimin işlerine bakmamgerek çoooookkkk yoğunum şimdiden sonra bakalım nasıl olcak bide bunun üstüne kaza yapmış şimdi hastanede yada eve çıkarmışlardır belki bi akşam uğrııcam inş belli olmaz belki rapordaan sonra geri döner ama şimdilik başka yerde görevli
haber üstüne haber alıyorum hayırlısı olsun yaşayıp görcez bakalım koştururken akşam oluverir belki bazen zaman geçmiyodu çünkü
kızlar doğaçın çıplak resmini yüklemeye çalıştım olmadı hızlıresimde bende face koyuyorum zayıflıkta ne boyutta bi görün allah aşkına :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?