2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bebeğin duruşunun son haftalarda önemli olduğunu söyledi.şimdiden düşünme canım....bu aradaoğluşumun resmi nasıl çıkmış

kızlar selam nasılsın acayip sinirlerim zıplamış durumda. ben çalışıyorum patronla izin konusunda konuştuk bana sadece 1 ay doğum sonra izin verebiilirlermiş yaa düşünsenize ne kadar komik sadece bi ay ... yani benim yasal hakkım var zaten onu kullanmak istesem ne diyecekti merak ediyorum daha tam izin hakkım doğmadığı için bişey demedim. ama doğumdan sonra işi bırakıcam bu durumda işte özel sektörde çalışıyor olmanın dez avantajları tabii herkes aynı değil bende çalışmıyorum şimdi zaman geçiriyorum herşey karşılıklı değil mi...

neyse kendinize ve bebişlere iyi bakın

doktorum bebeğin duruşunun son haftalarda önemli olduğunu söyledi.şimdiden düşünme canım....bu aradaoğluşumun resmi nasıl çıkmış

oğlun çok güzel poz vermiş annesi maşallah
beninde en son 10 gün önceki kontrolümde dr bebeğin başının yukarıda olduğunu söyledi
ama dönme ihtimali var dedi
bekleyip görecez
başı tam midemde diyebilirim otururken hep dik oturmam gerekiyo yoksa çok rahatsız oluyorum

bide kızlar ya ben gece nasıl yatıcağımı şaşırıyorum sürekli sol tarafa yatmaya zorladığım için kendimisırtım ağrıyo hep
artık görceksiniz bacak arama karnımın altına ve bazende sırtıma yastık koyup yatıyorum
son zamanlarda dahada zor olucak sanırım
akşamları eşime sırt masajı yaptırıyorum

aynen bende senin gibiyim canım.sol tarafa yatıldığı zaman çocuğa daha fazla kan gidiyor diye duydum ve sola yatıyorum ama bu şakilde sırt ağrım daha fazla oluyor.benim eşimde masaj yapıyor biraz ağrım hafifliyor uykuya dalıyorum sonra masajın etkisi geçince tekrar uyanıyorum..dediğin gibi daha zor günler bekliyor bizi..bu ara tek dikkat ettiğim şey beslenmem.bebeğin annenin yediğinden en fazla faydalandığı dönemdeyim çünkü...mutlaka balık ve ceviz yiyin kızlar...bu dönemde çok önemli.somon balığı omega yağı en yüksek balıklardan tavsiya ederim

bu arada doğumdan sonra yine bu sitede buluşalım.paylaşacağımız daha çok şey olacak..herkese şimdiden hayırlı doğumlar...

kızlar doktorunuz sezeryan öneriyorsa internetteki doğum tarihinize kadar bekleyin.çünkü doktorum anne karnında 1 günün dışardaki 8-9 güne eş değer olduğunu söyledi..eğer bekliyebiliyorsanız son güne kadar bekleyin....inşallah bebişlerimiz acele edipte erken gelmezler

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLARI

ayça bebişin ne kadar tatlı çıkmış öyle ben 16 haftalık ien gittim çok küçüktü senin bebiş çok net çıkmış

herkese günaydın kızlar herkes sırt ağrısından şikayetçi benimde çok ağrıyo iki gündür bide artıksol tarafıma yata yata sol bacağımda çok ağrıyo zor kalkıyorumyataktan yastık filanda işe yaramıyo gece bi uyanıyorum yastıklar yerdesırnaşık şey kızımıda merak ediyorum daha iki hafta war görmeme inşallah iyidir büyüyodur tekmelerine bakılırsa gayet iyi ama bu arada 28+4 iken 1430 grdı kızım Allah ım çok sabırsızlanıyorum artık kucağıma almak istiyorum ama bunu yüksek sesle söylemiyorum kızım duyarda erken gelir diye Allah korusun hepimizin bebişleri zamanında kolaylıkla sağlıklı olur inşallah:teytey:

AYÇA bebeğinin bakıldığı ultrason kaç boyutlu olarak geçiyor??bir sürü ultrason çeşidi varda doktora ayrıntılı ultrasona girim dedim yine siyah beyaz ultrasona girdim de ben de böyle istiyorum.bu keyfi bir ultrason mu yani sırf bebişi görmek içinmi yoksa yine taraması yapılıyo mu???

slm kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bir gerginlik var üzerimde sizde de oluyor u arada böyle hamileliğin verdiği bir stres mi ki acaba ... biraz öncede eşimle tartıştım sebepsiz yere ağladım sinirlendim ama hemen geçti ...
28 hft.3 günlükken 1200 gr kızım ...

kızlar birde ben bişeyi çok merakediyorum...
hamilelikte bebeğinize zeka testi felan yapıldı mı .....................................................

öyle anlık gerginlikler duygu boşalmaları oluyo.göz yaşımız zaten hemen akmak üzere hazır bekliyo sen yinede stres yapma sakın canım bebeklerimiz huzurlu olsun..

canim normal bence bendede oluyor dokunsalar agliyacagim nerdeyse cok cabuk sinirleniyorum hemen kiziyorum
sitres yapmamaya calis gez alis verise felan git bana biraz iyi geldi a.s.

sağolun kızlar ilginiz için akşama doğru daha da iyi oldum ... umarım yarına kadar daha da iyi olurum ...

sağol bennucum orda 26+1 günlük.çok uğraştırdı bizi ama sonunda yakaladık.cd ye çektik çok güzel pozları var oğlumun..berrincim sanırım 3 boyutlu.doktorum bir düğmeye basıyor siyah beyaz oluyor orda ölçümleri yapıyor.sonra resmini çekmek için tekrar renkliye çeviriyor

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLARI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…