- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
yok canım bende aldım kaldı ehliyetim öyle bi cesaret edipte çıkamadım trafiğeSen başladınmı arabayı almaya deniz hadi bakalım valla nasıl özeniyorum ve nasıl kızıyorum kendime anlatamam bu konuda tam 10 sene oldu ehliyet alalı halaaa tuzluk gibi duruyo yaaa..
en çok da geçen benim elti adayıyla konuşuyorduk eşimin kardeşi çok içince ona veriyormuş arabayı o eve getiriyormuş vs anlatıyordu nasıl uyuz oldum içten içe kıskandım anlatamam valla (bu bir itirafff!) küçücük kız bile kullanıyo dedim içimden ve bana destek olmayan eşime çokkk kızdım ondan hayır yok bana kocadan hoca olmaz derler,olmuyor da..
benim kankalardan aslı var facede sürekli resmini görüyorsunuzdur hani sarışın hatun o ehliyet kursunda hoca yeni başladı direksiyon dersi veriyor onunla çalışcaz fırsat bulunca (tabi kurs arabasıyla)yoksa ben cesaret edemem direkt trafiğe çıkmaya..yakında güzel hbrlerimi veririm umarım size..
nurannnn sen naptın kullanıyomusun?
hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiniyiygeceler ben geldim
derya bende beğendim saçlarını ama senin de düşündüğün gibi sarılık olması daha olgun gösteriyor.tek renge boyatırsan bir de düz fönle çıtır olursun
atikecim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.haberlerinizi ilet bize merak ederiz.
bende kaganı uyuttum eşimi bekliyorum.şuan yoldalar arabamızı almış geliyorlar..bir saate kadar gelirler
evet canım geçen sene bende yapmıştım bonibonlu kurabiyelerdengünaydın güzel ve tecrübeli anneler nasılsınız
size bir sorum olcak doğum günü hazırlıkları topiğini okudum da sizin bonibonlu kurabiyeler çok ilgimi çekti
tarifini bilen arkadaşlar yazarmı.bonibonları pişmeden mi yapıştırıyoruz
doğum günü telaşı şimdi bizde nasıl yapıcam bilmiyorum daha 1 ay var bakalım hayırlısı olsun
karnını içine çekmiş doğaç lülülülülülükızlar doğaçın çıplak resmini yüklemeye çalıştım olmadı hızlıresimde bende face koyuyorum zayıflıkta ne boyutta bi görün allah aşkına :gitme:
harika olmuş canım saçların bayıldım
bence böyle kullan artık
ayy bendemi kestirsem saçlarımı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?