2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oglumun sutunu ıcırdım sımdı uyurken
ay bugunde bıttı hayırlısıyla..
cuma oldu...
eşimi çok ozledım ona ıhtıyacım var.. vee ıcımde bır sıkıntı var her an ıstanbuldan
annemle deryadan bışey cıkıcak gıbı gelıo dıken ustuyum hep

denizim çiçeğim ne yapıyosun fıstığım?
özledim seni...ayy bi görüşelim yaa,saçlarını da merak ediyorum...iyice istanbullu oldun sen gariiiii

derya o ne manyak komşuymuş yaa,taviz vermeyin hiç...yok daha neler artık,çocuklu kadınsın gürültü olacak o kadar..idare ediversin,uyuss,sinir oldum bak şimdi:))

yok canım bende aldım kaldı ehliyetim öyle bi cesaret edipte çıkamadım trafiğe
hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
evet canım geçen sene bende yapmıştım bonibonlu kurabiyelerden
hamuruna koyuyosun pişmeden, pişerken çatlama falan olmuyo

kızlar doğaçın çıplak resmini yüklemeye çalıştım olmadı hızlıresimde bende face koyuyorum zayıflıkta ne boyutta bi görün allah aşkına :gitme:
karnını içine çekmiş doğaç lülülülülülü
sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun
ama çok zayıfta değil canım yaa sıkıntı yapma kendine

emoşş sorma başımda bı tatlı belam varkı bnm anlatırım ...
boşanmış bı fılız abla var bulvarda oturuyor ıstanbuldan geldı emıne annemın arkadasının kızı 40 yaşında
ay kız hergun gorusuyoruz
dun o burdaydı buunde zorlaa yıne benı oraya kendı evıne cagırdı arabasıyla geldı aldı benı evın onunden
temızlık yapmam lazım .. ztn 1 hafta yoktum emıne annem cocuga baktı
cocugu cok fazla bırakamıyorum dıyorum anlamıo kadın bunalımda sureklı anlatıo aglıo
ınan gıdıcek cok yerım var verılmıs sozlerım var artık mıllet arıo utanıyorum telı açarken..
ayrıca ev almış başını gıdıo temızlık yapmam şart..
eşım yok ıstanbullarda engeldım o gıttı
tekstıl fuarında pazar gecesı gelıcek (Alllahımın ıznıyle )
temızlıge gırısıcem
camlar tuller perdeler..
kapalı balkon tıklımm tıkış oldu oraya gıremıyorum kı camlarını sıleyım
herıf gelıcek beraber orayı boşaltıcaz da ancak başlıcam bende ışıme
aral desen gormen lazım.. tam bır hıperaktıf ya cok yaramazz
ele avuca sıgmıyor yerınde duramıo ve yapışık ıkız kardeşler gıbı olduk ıyıce

Son düzenleme:
günaydınn kızlar
denizcim Allah kavuştursun yol bekliyomuşsun ya kaçırmışım heralde ; ben sarı saçlarına çok alışmıştım ya senelerdir şimdi birden bu kadar koyu görünce accayip geldi ama giderek açılcak demişsin iyi bakalım bi de öyle görelim hem gözümüzde alışır zamanla bir de tabii en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin sevdiysen mutluysan sorun yok güle güle kullan
selcan yeni arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin ; biz de oto koltuğunu alamadık bi türlü eskden yaa kartta limit mimit kalmadı çok fena göçtük bu ay ama alınca ece oturcak sanki emniyet kemerini ttakıyorum rozi gibi otur kızım diyorum ben dozi gibi otundum diyo sıpa :)))

yasemincim biz 6 aydır esk ye gitmiyoduk canım bir de o akdar çok işimiz vardı ki arabayla alakalı eşim yollarıda bilmediği için copilotluk yaptım hep ona aralardada çarşıya gittik gezdik hiç bi arkadaşımı arayamadım bi diş hekimi arkadaşıma süpriz yapalım dedik hem deecenin dişlerini göstericektim drlar caddesinde onunda hastası varmış ece sıkıldı üsttekiler neden çıkmıyo öğrenemedim hala lekeleride çok süt içtiği içinmiş bakteriyel dedi demir de arada kullansan bişey olmaz dedi suratı kireç gibi geliyo ecenin iştahı iyi ama kullansam biraz iyi olcak çok süt içiyo vazgeçiremiyoruz yaa

kızlar içimi rahatlattınız valla kemikleri iri doğaçın oradan yırtıyor benim gibi aynı bende iri kemikliyim neyse canı yerinde olsunda gerisi mühim değil ben zaten zayıflığından şikayetci değilim yesinde varsın zayıf olsun tombişlik bebekken güzel çocukken çirkin oluyor zaten

deryacım iyi ki hatırlattın kpss başvuruları başladı kızlar
ben yaptım baçvurumu siz de yapın bi an önce BUGÜN SON GÜNNNNNNNNN

memurlar.net teki habere göre süre uzatılmış 25 mayısa kadar o konuyuda okuyabilirsiniz zaten sistem hep hata veriyodu hem merkezlerde hem bankalarda iyi oldu

mrb kızlar serpilcim zamanında oto koltugunu çok araştırdım ben.9-36 kilo koala marka aldık.hepsi buradadan 159 tl alacaktık praktikerde aynısını 129' a aldık.şimdi de yasa falan derken fiyatları iyiyce arttırmışlar.inanamadım bizim oto koltuıgu hepsi burada da 370 tl olmuş.
ama bazılarında indirim var baby max ,baby 2go 200 tl civarında.
derya ben olsam o komsuya eşimden önce dalarım..kağan yazdırmıyo yaaa

Kızlarrrr..
saçımı kıvırcık yaptım böyle nasıl sizce? bana daha hoş geldi biraz içime sindi sizce de öyle mi ?
Önden,profilden..:))

ve tabi bir de oğluşumlaaa poz verdik..

Komşu meselesine gelince valla geliz kızlar hep beraber dövelim benim artık hiç huzurum falan kalmadı habire çocuğu da engelliyorum muhatap olmayım diye cahil kadın belli..bu durumdan hiç hoşnut değilim yakında bi tartışma daha olur kesin kadın takmış bi kere..

Serpilcim sanırım gün uzamış eşim bankaya para yatırıp arıycaktı naptı bilmiyorum aramadım da..(küsüm de biraz)valla içimden de hiç girmek gelmiyo aslında ama yine yeniden deniycez bakalım hep 70 civarı geliyor bi yukarı çıkamadık gitti..

harika olmuş canım saçların bayıldım
bence böyle kullan artık
ayy bendemi kestirsem saçlarımı:))))

Bu akşam çocukları bırakıp arkadaşlarla bahçeliye gitcez belki okey falan oynarız yine yada kafa dağıtırız bilmiyorum ama canım çok sıkkın umarım iyi gelir..eşimle yine çok fenayız (tabi hep bana göre ona göre herşey normal)neyse sonra yazarım şimdi başım da ağrıyor yazmaya başlarsam azar biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…